Gość: kaja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 09:35 Pomocy, tyle krytyki biura a nikt nie był z nimi w Hiszpanii ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.12.* 04.08.04, 19:25 niecały tydzień temu wrócilam wycieczki do hiszpanii byłam z triadą nie wiem czy dokładnie chodzi Ci o ten wyjazd, ale służę pomocą ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 10:57 interesuje mnie wszystko od zwiedzania do hoteli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.08.04, 19:56 czy możesz opisać wrażenia z wycieczki obiazdowej z tym biurem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.08.04, 18:11 Ja również byłem wróciłem 10.08 było super objazd przygotowany bardzo dobrze Profesjonalna obsługa pilota brawa dla pani Magdy! Hotele o.k od 2 do 4 gwiazdek polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:25 moja koleżanka właśnie od wczoraj jest na 7+7 w Hiszpanii z Triadą. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kto był na objazdówce z Triadą? 23.08.04, 13:11 O, czas dodac ten topic do ulubionych i czychac, moze ktos powie cos wiecej? :) Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:17 Moja koleżanka jest akurat w tej chwili w Hiszpanii z nimi na 7+7 i z smsów które przysyła wynika że bardziej jej się podobało w Turcji (nie wiem czy ma na myśli zabytki czy sprawy organizacyjne), hotel w którym teraz mieszka jest mówiąc delikatnie nie bardzo jest ok, a ona ma mniejsze wymagania niż ja.No cóż jak wróci to ją dokładnie przepytam i napiszę Wam co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tendera Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:02 Ja wlasnie wrocilam z wycieczki 7+7. Objazdowka byla super. Hotele ekstra od ** do ****. Jesli chodzi o zwiedzanie to najpierw jest Madryt, ale my mielismy tylko zwiedzanie panoramiczne przez legendarna juz 8-godz. obsuwe z samolotem. Potem jest Toledo, Cordoba, Sewilla, Giblartar i Grenada. W programie glownie zwiedzanie zwiedzanie katedr i meczetow, flamenco, degustacja w bodedze w Jerez de la Frontera, malpy na Giblartarze i Jaskina sw. Michala. Na poczatku objazdu na poczet roznych wstepow pilotka Zosia skasowala od nas po 150 Euro. Na prosbe o rozliczenie dala jakas zdawkowa odpowiedz. Ceny przez nia podane obejmowaly wejsciowki dla osob indywidualnych a grupowe wydawalo nam sie ze sa tansze. Poza tym na rozliczeniu widniala kwota 40 Euro - agencja! Co to oznacza tylko jedna Pani Zosia wie. Akurat tej pilotki nie polecam. Autokar mial podobno zepsuta klime - pasazerowie, ktorzy siedzieli z tylu mieli temp. zblizona do panujacej na zewnatrz. Jedna z osob zglaszajac ten problem pilotce uslyszala - "i co ja teraz Pani zrobie?!". Na wszelki wypadek radze zajmowac miejsca blizej kierowcy ale nie zawsze jest to mozliwe, bo Triada ma zasade, ze najpierw do autokaru wchodza osoby z karta Trady, a potem w kolejnowsci wykupywania wycieczki. Podsumowujac - pierwszy tydzien byl naprawde fajny, duzo mozna bylo zobaczyc, dowiedziec sie, warunki ekstra, pobudki od 8.00 do 10.00 wiec mozna bylo wypoczac po calym dniu zwiedzania. Gorzej na pobycie w hotelu Lyons Majestic, ale to juz inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! 04.09.04, 12:54 > na poczet roznych wstepow pilotka Zosia skasowala od nas po 150 Euro. Na prosbe > o rozliczenie dala jakas zdawkowa odpowiedz. Ceny przez nia podane obejmowaly > wejsciowki dla osob indywidualnych a grupowe wydawalo nam sie ze sa tansze. > Poza tym na rozliczeniu widniala kwota 40 Euro - agencja! Zastanawiam sie nad dwiema rzeczami: 1. a moze nie dawac jej do reki "na dziendobry" calej kwoty tylko przy kazdym wydatku... 2. albo - dac jej te kwote, wraz z przygotowanym pokwitowaniem, zawierajacym zobowiazanie do rozliczenia sie z niej w okreslonym terminie... Analogiczna sytuacje mialem w Grecji, gdzie rezydentka wziela zaliczki, po objezdzie cos tam pooddawala a w gruncie rzeczy nie wiem ile i za co zaplacilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 13:04 Bylam w ubiegłym roku. Ogólnie rzecz biorąc OK. Zdecydowanie fajniejszy pierwszy tydzień - ten objazdowy. Hotele w gruncie rzezczy lepsze niż obiecywali, sprawna obsługa - rezydent Pedro, który w wyjątkowo ciekawy sposób przybliżył nam kulturę historię Hiszpani. Drugi tydzień - pobyt w Alcossebre już znacznie mniej ciekawy. Miasteczko niezbyt interesujące, apartamenty- pozostawiające wiele do życzenia. Ale myślę że za takie pieniądze - to naprawde nie było źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beas Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 03.09.04, 16:49 A kiedy wyjeżdżasz? Bo ja wybieram się 14.09. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! 12.09.04, 12:15 Wyspij sie dobrze przed wyjazdem bo jak Cie zakwateruja w hotelu Catalonia w Calella to masz przed soba 7 nieprzespanych nocy - malo kto jest w stanie zasnac w pokoju bez klimatyzacji, polozonym dokladnie nad uczeszczana droga szybkiego ruchu. A, i wez ze soba papier toaletowy bo w hotelu trzeba sie dopraszac o rolke. Hotel jest bardzo czysty, nawet pluskwy maja czyste nozki, sprawdzilem losowo u niektorych, zadna nie zostawiala plam na tapecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 12.09.04, 19:00 Egipt jest lepszy, tam przynajmniej nie stwierdziliśmy pluskw i nie brakowało papieu toaletowego Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 11:55 Nie jest zle: pluskwy mozna polubic lubo wymordowac, a papier toaletowy da sie wyblagac w recepcji. Nieco to zenujace ale do przezycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki71 Re: Kto był na objazdówce z Triadą !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:12 na objazdówce coprawda nie byłem, zdecydowałem się na wycieczkę która nazywała się hiszpania 12 dni z noclegami tranzytowymi. Koszmar, biuro oficjalnie chwali się że wymienili calą flotę autokarów na nowe Solarisy, ale ja nie miałem szczęścia nawet z daleka zobaczyć takich autokarów. Zapakowali nas do takiej padliny że głowa boli, ruszaliśmy z Warszawy a już pod Łodzią klima w autokarze padła, kierowcy ją coprawda naprawili, ale czynili to jeszcze nie raz. Ile razy kierowcy pomylili drogę to już nawet nie jestem w stanie zliczyć, nie wyobrażam sobie z takim biurem objazdówki, gdzie praktycznie ciągle jest się w drodze, u nas opóźnienie w trasie ok 4 godz. to normalka. Jeździłem już z różnymi biurami ale czegoś takiego jeszcze nie przeżyłem. Triady zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś