Dodaj do ulubionych

jesteś niesamowity ghostdogg!!!

IP: *.osiedle.net.pl 01.09.04, 19:47
kogoś takiego tu brakowało! niepowtarzalny cosmofacet z prawdziwymi
cosmoproblemami! pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • vampirrka Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! 01.09.04, 20:33
      Kolo wzajemnej adoracji ,jak milo
      • Gość: la perra gorda Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:35
        nieee... ale "stara gwardia" to wcale nie koło wzajemnej adoracji...
        • vampirrka Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! 01.09.04, 20:37
          Kochany La Perra Gorda ja nikomu nie pisze ze jest niesamowity. Pozdr:)
          • Gość: la perra gorda Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:45
            Jeżeli już, to kochana. Nie musisz nikomu pisać że jest niesamowity, wystarczy
            że tak sobie "smarujecie" a resztę określasz mianem śmieci. Pozdro
            • Gość: nevermind Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:52
              ja okreslam mianem śmieci wszystkie wątki o kijach od szczotki w waginach,
              kaszankach, dezodorantach, dymaniu chomików itp.
              a to że sie tu znamy dłużej i mamy swoich znajomych to odrębna kwestia
              niech nadchodzi nowe-owszem to jest forum publiczne-ale takie nowe żeby można
              było inteligentnie pogadać jak kiedyś-nawet mądra kłótnia jest interesująca
              • Gość: la perra gorda Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:04
                No to nie narzekajcie tylko zakładajcie nowe, interesujące i inteligentne wątki,
                a wtedy może tamte zginą śmiercią naturalną. Poza tym odpowiadając na te
                "debilizmy" tylko im pomagacie.
                • Gość: nevermind Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:07
                  ja nie odpowiadam na wezwania dezodorantów i ciupag
                  z tego co wiem, a raczej z tego co widzę, moi znajomi tez nie.
                • vampirrka Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! 01.09.04, 21:10
                  Gość portalu: la perra gorda napisał(a):

> No to nie narzekajcie tylko zakładajcie nowe, interesujące i inteligentne
                  wątki
                  > ,
                  > a wtedy może tamte zginą śmiercią naturalną. Poza tym odpowiadając na te
                  > "debilizmy" tylko im pomagacie.

Sorki za Kochany. Kochana madrzy nie zakladaja watkow typu kaszanka, swieca,
                  chomiki itp. Poszukaj moich watkow, moze nie swiece inteligencja ale kaszanek
                  itp tam nie ma. Pozdr;)
                  • Gość: la perra gorda Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:21
                    Nie zakładacie wątków o kaszankach ale odpowiadacie na nie. Prostym przykładem
                    jest ten wątek. To samo robi czroffnica, lyiah... Nevermind nie wiem czy to Twoi
                    znajomi, ale o nich pisałaś gdy zwracałaś się do "starej gwardii". Luzik, mnie
                    to nie przeszkadza ale przynajmniej badźcie konsekwentne Vampirrka.
                    • vampirrka Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! 01.09.04, 21:25

> Nie zakładacie wątków o kaszankach ale odpowiadacie na nie. Prostym przykładem
                      > jest ten wątek. To samo robi czroffnica, lyiah... Nevermind nie wiem czy to
                      Two
                      > i
                      > znajomi, ale o nich pisałaś gdy zwracałaś się do "starej gwardii". Luzik, mnie
                      > to nie przeszkadza ale przynajmniej badźcie konsekwentne Vampirrka.

Ja nie przecze ze odpowiadam czasami na takie watki , bo wiesz jak sie czlowiek
                      wyzyje to na sercu lzej, juz to gdzes pisalam. Czasami trudno nie skomentowac
                      takiego watku, z reszta jak tu jestes to sama wiesz, Pozdr:)
                    • Gość: nevermind Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:42
                      stara gwardia to stara gwardia moi znajomi to moi znajomi-zresztą nie moge ich
                      ścigać po forum i spr na co odpisuja bo debilnych wątków poprostu nie czytam
                      jesli czytalas starą gwardie to wiesz ze np Rocco na nie nie odpowiada,
                      Czaroffnica z nich zlewa, MeThinks udziela sie tylko w inteligentnych, Liyah
                      jest impulsywna ale czasami to każdego dopada szczyt qrwienia, Pumaaa ma pazura
                      a my się z babygirl cały czas adorujemy o my niegodne...
                      • Gość: la perra gorda Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:43
                        Wszystko się zgadza:-)
            • valpurgius Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! 03.09.04, 16:07

> Jeżeli już, to kochana. Nie musisz nikomu pisać że jest niesamowity, wystarczy
              > że tak sobie "smarujecie" a resztę określasz mianem śmieci. Pozdro

no nie?
    • Gość: lol Re: jesteś niesamowity ghostdogg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:09
      facet z cosmo problemami----------> facet cosmocipka :D hehehehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka