marti64 24.09.04, 11:10 Czy to dobra szkoła?był ktoś?Dysponuje 1 oplem corsa,nie wiem jak jazdy ułozą,bo wiele ludzi pracuje,a chodzi zeby nie wydłuzac kursu w nieskonczonośc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelb78 Re: Łódz-Szkoła p.J.Sibińskiego.... 29.09.04, 10:05 Witaj! Gorąco polecam tę szkołę. Choć nie byłem u niego na kursie to wykupiłem (po kilkuletniej przerwie od ostatniego podejścia do egzaminu) kilkanaście godzin u pana Janusza i gorąco polecam. Zgadza się jak piszesz - dysponuje jednym samochodem, ale według mnie jest fachowcem jakich mało. Miałem przyjemność wcześniej poznać dwóch innych instruktorów i w porównaniu z nimi pan Janusz to siła spokoju. Jest osobą wymagajacą (żaden błąd nie umknie jego uwadze) ale bardzo cierpliwą i co najważniejsze uczy szybko i skutecznie - i to w miłej atmosferze. Plac manewrowey ma na ulicy Maratońskiej w NOwym Józefowie, zaś jazdy zaczynają się nieopodal teatru Arlekin. Ja za 1h jazdy płaciłem u niego 35 złotych. Myślę, że warto skorzystać z jego usług. Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: Łódz-Szkoła p.J.Sibińskiego.... 29.09.04, 14:41 No szkoda,ze dopiero teraz napisałeś!Za pozno,juz chodze na Bazarową! Odpowiedz Link Zgłoś