jefferson 19.11.04, 19:07 czy ktos moglby mi polecic jakas dobra silownie na ursynowie? ogladalem gymnasion ostatnio, ale mi sie nie podoba, zbyt snobistycznie jak na moj gust Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basbusaa Re: siłownia na Ursynowie 22.11.04, 12:14 Wydaje Ci się. Chodziłam 2 lata do Gymnasion i w najmniejszym stopniu snobistycznie nie było. W porównaniu z innymi siłowniami to naprawdę super miejsce i wcale nie tak drogi jakby się wydawało. Jeżeli chodzi o Ursynów to chodziłam do Studio Sport na Końskim Jarze, mój brat na Dembowskiego. Te dwa kluby nie dorastają do pięt Gymnasionowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.2000 Re: siłownia na Ursynowie 23.11.04, 12:37 Witam, Jeśli szukasz kameralnej siłowni, bez snobów i pozerów jak w Gymnasionie to polecam Palestrę na ul. Rybałtów. Bardzo dobry sprzęt, fachowi instruktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRL Re: siłownia na Ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:06 Fit Sport na Nowoursynowskiej. Wszystko jest cacy: brak mietkoow itp., wykfalifikowani instruktorzy, super, olimpijski sprzęt. Jedyny mankament to cena: studencki, 120zł/miech :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: siłownia na Ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 18:18 Ja polecam OLYMP na dybowskiego 3/5 - najlepsza silka dla kafarow. Chyba silownia to ma byc silownia a nie jakies bananowe miejsce gdzie przychodzi sie pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deejay Re: siłownia na Ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 11:42 Kafar a moglbys napisac jaki cennik jest w tym olimpie,bo zamierzalem sie zapisac wlasnie do takiej silowni ze wzgledu na roznorodnosc sprzetu itp.I to jest ta silka z czerwonymi sprzetami gdzie prowadzil to H.Olborski ? pzdr,dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: siłownia na Ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:30 ja tez polecam fitsport. w miare nowy sprzet, duży wybór i czysto. nie mam nic do zarzucenia. w palestrze to jest troche tak byle jak.. Odpowiedz Link Zgłoś