Dodaj do ulubionych

siłownia na Ursynowie

19.11.04, 19:07
czy ktos moglby mi polecic jakas dobra silownie na ursynowie? ogladalem
gymnasion ostatnio, ale mi sie nie podoba, zbyt snobistycznie jak na moj gust
Obserwuj wątek
    • basbusaa Re: siłownia na Ursynowie 22.11.04, 12:14
      Wydaje Ci się. Chodziłam 2 lata do Gymnasion i w najmniejszym stopniu
      snobistycznie nie było. W porównaniu z innymi siłowniami to naprawdę super
      miejsce i wcale nie tak drogi jakby się wydawało. Jeżeli chodzi o Ursynów to
      chodziłam do Studio Sport na Końskim Jarze, mój brat na Dembowskiego. Te dwa
      kluby nie dorastają do pięt Gymnasionowi.
    • lukas.2000 Re: siłownia na Ursynowie 23.11.04, 12:37
      Witam,

Jeśli szukasz kameralnej siłowni, bez snobów i pozerów jak w Gymnasionie to
      polecam Palestrę na ul. Rybałtów. Bardzo dobry sprzęt, fachowi instruktorzy.
    • Gość: KRL Re: siłownia na Ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:06
      Fit Sport na Nowoursynowskiej. Wszystko jest cacy: brak mietkoow itp.,
      wykfalifikowani instruktorzy, super, olimpijski sprzęt. Jedyny mankament to
      cena: studencki, 120zł/miech :(
    • Gość: kafar Re: siłownia na Ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 18:18
      Ja polecam OLYMP na dybowskiego 3/5 - najlepsza silka dla kafarow. Chyba
      silownia to ma byc silownia a nie jakies bananowe miejsce gdzie przychodzi sie
      pogadac
      • Gość: deejay Re: siłownia na Ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 11:42
        Kafar a moglbys napisac jaki cennik jest w tym olimpie,bo zamierzalem sie
        zapisac wlasnie do takiej silowni ze wzgledu na roznorodnosc sprzetu itp.I to
        jest ta silka z czerwonymi sprzetami gdzie prowadzil to H.Olborski ?
        pzdr,dzieki za info
        • Gość: loczki Re: siłownia na Ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:30
          ja tez polecam fitsport. w miare nowy sprzet, duży wybór i czysto. nie mam nic
          do zarzucenia. w palestrze to jest troche tak byle jak..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka