Dodaj do ulubionych

wybory pajaca 2004 - regulamin w skrocie

01.12.04, 18:38
poniewaz duza czesc osob moze nie znac regul konkursu jakim sa doroczne wybory pajaca roku w skrocie napisze:

-kazda kandydatura moze byc zgloszona.kandydature pajaca wystarczy wpisac na forum.w wiekszosci kandydatury sa uwzgledniane.
-cialem zajmuajcym sie ustalaniem regul wyborow pajaca jest komisja ktora sklada sie ze mnie i z eda :DDD
tak wiec od nas zalezy czy dana kandydatura zostanie wpisana w oficjalna liste startujacych - pajace zazwyczaj tworza jakies wlanse pomysly - np najwspanialszym pajacem byl bimi (niestety,o ile sie nie myle przegral z titusem flawiusem) ktory zrobil kontrkonkurs pt "pajace wybieraja pajaca" :)))) bimi byl jak zwykle uroczy :))))

pajacem moze zostac kazdy kto ma niewatpliwe zaslugi na froncie pajacowania,a wiec kto sie wslawil jakas nieslychana glupota...

cos w rodzaju forumowych nagrod Darwina :)))))))

komisja opublikuje oficjalne listy pajacow i bedzie mozna na nich glosowac.byc moze w tym roku uda sie zorganizowac quiz na stronie gdzie bedzie mozna oddac tylko jeden glos z numeru IP - ograniczy to oddawanie glosow przez pajace ktore rokrocznie robia co moga aby nie zostac laureatami konkursu...

ps-wszelka pomoc w organizacji wyborow bardzo mile widziana.szczegolnie mile by byla widziana wspolpraca osoby o nicku "groszek" ktory moze by znal strone ktora automatycznie sprawdza czy z danego numeru IP oddano juz glos.

srednio chce mi sie cos takiego robic samemu :/
Obserwuj wątek
    • ed_ No to zaczynamy 01.12.04, 18:56
      Moje kandydatury (w kolejności alfabetycznej):

ABE
      fredzio54
      Gucio
      Sp;lit
      Tomson vel che guevara
      Tysprowda
      Wqrwiony2 (tutaj mam wątpliwości, bo już dawno się nie pojawił, może podróżuje
      po Lewancie:-)))

Na razie starczy.
      • ed_ Przypomniało mi się... 01.12.04, 19:23
        Myslę, że lista byłaby niekompletna bez:

jersey_guy'a - facet dosięgnął firmamentów śmieszności w tym roku
        totyle

• pajac2004 Re: Przypomniało mi się... 01.12.04, 21:02
          ed_ napisał:

> totyle

Czy to tez kandydatura?
          • ed_ Re: Przypomniało mi się... 01.12.04, 21:27
            pajac2004 napisała:

> ed_ napisał:
            >
            > > totyle
            >
            > Czy to tez kandydatura?

Bez wątpienia.
            >
            • marcus_crassus oj tak,jersey stanowczo nalezy do czolowki :))) 01.12.04, 22:41
              nie wiem czy widziales ale byl czas ze zaczynal posty od "allach akhbar" ;))))

jak kerry dostal w dupe to przestal :)))

w ogole facet-rarytas...cokolwiek popieral to przegrywalo :))))) fenomen...mozna by na podstawie jego zdania obstawiac na wyscigach konnych ;)))
    • Gość: che guevara minus i minus daje plus, analogicznie gdy pajac IP: 62.181.161.* 01.12.04, 19:12
      uznaje kogoś za pajaca...
      Sami sobie dopowiedzcie dalej ;->
    • Gość: aki masz dużą szansę jako IP: 80.51.161.* 01.12.04, 20:02
      czołowy d.upowłaz amerykański
      • Gość: ABE Glosuje na czlonka komisji, w obu wcieleniach N/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 01.12.04, 20:42
        Groszek jest ponoc zabanowany na forum za zle zachowanie.
    • abstrakt2003 TOMSON 01.12.04, 20:44
      Rok temu dał prawdziwy popis :)))))))))))))))))
      • pajac2004 Re: TOMSON 01.12.04, 21:09
        abstrakt2003 napisał:

> Rok temu dał prawdziwy popis :)))))))))))))))))

To bylo, jak piszesz, rok temu
        (kto wtedy wygral? jakos przeoczylam.)

A w tym roku mloda i agresywna konkurencja mocno depcze mistrzowi po pietach :)
        • Gość: ABE Konkurs zamkniety - oto mamy samozwanca IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 01.12.04, 21:18
          Pajac2004.
          • pajac2004 Nie, nie 01.12.04, 21:24
            To przeciez Ja.
            Twoja znajoma - d_d

Ja tylko zarezerwowalam glowna nagrode.

Po ogloszeniu wynikow wysle zwyciezcy e-majlem haslo dostepu do konta i bedzie
            mogl dumnie z niego korzystac forever after.

(to cos takiego, jak zolta koszulka w wyscigu kolarskim:))
            • marcus_crassus zgadza sie,skusznie..inaczej pajace moglyby 01.12.04, 22:39
              sie do tego nicka dorwac...gratuluje czujnosci rewolucyjnej towarzyszu ;))
          • Gość: che guevara Daj spokój ABE, wyobraź sobie że zwiedzasz zoo IP: 217.153.221.* 01.12.04, 22:44
            i jakiś szympans się z ciebie śmieje, będziesz z nim polemizować?
            Zostaw tych cieniasów, leczą swój kompleks maluczkości i tyle.
            • ed_ Ty Tomson, tak się do ABE nie podlizuj 01.12.04, 22:49
              bo ona Twojego idola/alter ego ma też w głębokim poważaniu
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18170827
              Ale ty jesteś tak głupi, że tylko ABE cię traktuje poważnie.
              • marcus_crassus w tym roku jednak pajace sa niezle 01.12.04, 22:54
                tomsonowi dal bym nagrode za "wytrwalosc" (vide ten dowcip o milicjantach "ile to jest 5 + 5) ;))) - caly czas utrzymuje ze to nie on.malo tego napisal ze pisze z zagranicy :DDD

wstawia mu sie linka do ripe.query a ten jak gdyby nigdy nic dalej swoje...

mam wrazenie ze zgodnie z sugestia borki to naprawde maszyna mailujaca...zaden czlowiek by nie byl zdolny do takiej wytrwalosci :)))))

ale abe mnie naprawde powalila pare dni temu:

a)"po jakiemu mowia na lotwie"???
                b)jak chinczycy nie beda mogli sprzedac towarow w US gdyby sie zmniejszym popyt to sprzedadza je tam gdzie sprzedaja towary amerykanie (jakies nowe prawo ekonomii)

mowiac szczerze nie wiem co wybrac....

aaaaa...i nie zapominajmy konrada ze szwecji (telia.com) - tez niezly rodzynek...pamietam jak stwierdzil ze polowa forum to zespol GW ;))))
                • Gość: J.K. Ja jeszcze nie podjalem decyzji, ale uwazam IP: *.arcor-ip.net 01.12.04, 23:00
                  ze kandydatura ABE nie jest najgorsza.

Dziewczyna chce do Europy, wezmie ze soba wlasnego kierowce, Kangura Olo,
                  a bedzie to w sumie niezla atrakcja.

mysle, ze stad bedzie jej latwiej pokonac Imperium Zla, czyli USA.

ja jej chetnie pomoge.

mam wrodzona slabosc do kobiet i ulomnych.
                  • marcus_crassus aaaa....zbooooczeeeniec :P ;)))) 01.12.04, 23:06
                  • Gość: olo jasiu na liste chcesz sie zalapac?? IP: *.tpgi.com.au 01.12.04, 23:26
                    glosujesz sam na siebie?? haha
                    Widze ze zazdrosc dalej meczy,no coz musisz sobie powiedziec jasiu ze osobisty
                    kierowca to za wysoki progi dla ciebie.
                    Na razie grasz w lidze okregowej a do ekstraklasy to brakuje Tobie hohoho a
                    moze wiecej.
                    Ale nie przejmuj sie w jednej bajce dla takich chlopaczkow jak TY napisano ze:
                    kazdy zolnierz nosi w plecaku itd
                    • Gość: J.K. Olo, jak sie pracuje na Etacie u ABE? IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 12:58
                      dobrze placi?

Tylko dlaczego kradniesz jej cukierki i wieczorami dorabiasz jako listonosz?

Na zwyciestwo w wyborach raczej nie licze. Chyba, ze Ty Olo zaglosujesz,
                      jak zwolennicy Janukowycza na Ukrainie?

ALE i tak komisja wyborcza UE i osobiscie Condolezza Rice udowodni Ci,
                      ze falszujesz.

Twoj, jak zawsze, Dr. J.K.
                      • Gość: olo Re: Olo, jak sie pracuje na Etacie u ABE? IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 02.12.04, 13:46
                        Nie narzekam chociaz problemem sa dojazdy do pracy 4 godz samolotem w jedna
                        strone-ale skad TY mozesz wiedziec gdzie lezy Australia a gdzie Nowa
                        Zelandia,jestes przeciez tylko zwyklym dr.w dodatku "chemicznym"
                        Na liste sam chcesz sie zalapac ,nie bede protestowal.
                        Jesli chodzi o wybory na Ukrainie to obchodza mnie tak jak zeszloroczny snieg
                        na Matterhornie mojej ulubionej gorce.
                        Kiedys podobny dylemat byl w Polsce wybor miedzy Walesa a Tyminskim -pierwszy
                        byl ciemny ,drugi nawiedzony.
                        Decyzje EU mam w jeszcze wiekszym powazaniu a C.Rice - chyba raczysz kpic,to
                        straszydlo jest tak denne ze nawet Dablju przy niej to orzel.

ps.Widze ze zazdroscisz ABE takiego kierowcy jak ja ale nie probuj mnie
                        skaptowac - powiem otwarcie nie stac Ciebie ,nie ta liga jasiu,ale trenuj.......
                        Przyjemnych marzen!!!
                        • Gość: J.K. Ty wiesz, gdzie zyjesz, Olo IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 13:55
                          Radze Ci, Ty lepiej usmiechaj sie do ABE.
                          Nie moge Ci zdradzic wszystkich szczegolow, bo te sa na etapie negocjacji,
                          ale wychodzi NATO, ze mozesz stracic te dobra robote u ABE.
                          Dziewczyna przymierza sie do opuszczenia tej mlekiem i miodem plynacej Nowej
                          Zelandii i planuje wyjazd do Europy, gnebionej obecnoscia Wojsk Amerykanskich.
                          Nie wiem, czy poczula jakies powolanie, czy co?
                          Wychodzi na to, ze najbardziej przez Amis uciskane Niemcy szczegolnie wchodza
                          w rachube.

Tak, ze Ty sie zastanow, Olo. Czy zostajesz na Antypodach i bedziesz samotnie
                          walczyl z amerykanskim imperializmem, czy tez jedziesz z ABE zajrzec temu
                          Imperium Zla w oczy, niczym jak do paszczy Lwa?

Tak, czy tak, sluze Ci (polityczna) pomoca.

Twoj, jak zawsze, Dr. J.K.
                          • Gość: olo Wiem jasiu wiem !! IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 02.12.04, 14:49
                            ABE rzeczywiscie ma zamiar przeniesc sie do Europy ze wzgledow osobistych i
                            jest to Jej sprawa.
                            Moja ewentualna "odprawa" jasiu moglaby przyprawic Ciebie o zawrot glowy wiec
                            sumy nie wymienie dodam tylko,ze chce rowniez zostawi mnie swoj prywatny
                            samolot Dassault Falcon ktorym latalem do pracy- oczywiscie jako pilot.
                            Czy wiem gdzie zyje?oczywiscie jasiu ,we wspanialym kraju zwanym Australia
                            (spytaj sie jakiegos kumatego znajomego ,pokaze Tobie na mapie} - kraju w
                            ktorym zawsze jest cieplo,caly rok zielono i przez 365 dni w roku mozna
                            korzystac z plazy i czystej nie zanieczyszczonej wody w oceanie.
                            W kraju w ktorym zyje sie na luzie,z dala(nawet bardzo z dala) od calego
                            swiatowego burdelu.
                            Jednym jedynym ktory moze nam ten spokuj zniszczyc jest ten debil Dablju ze
                            swoja banda.Im wiecej dostaje w d.. w Iraku i Afganistanie tym bardziej oddala
                            sie od nas grozba jego obledu niszczenia.

ps.mam zamiar obleciec tym samolotem(kiedy mnie przekaze) wyspy Pacifiku a
                            glownie chce poleciec na moj ulubiony atol Bora Bora na Thaiti - okreslany jako
                            najpiekniejszy atol na swiecie slynacy rowniez z pieknych i uczynnych kobiet.
                            Przyjemnych marzen!!
                            • Gość: J.K. OLO, Rzad Australii, Kangury chce spod ochrony wyj IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 18:03
                              wyjac.

Jak wiesz, KOLABORANCKI Rzad Australii, kolaborujacy z Imperializmem
                              Amerykanskim - wskutek plagi Kangurow nawiedzajacych Australie,
                              chce wyjac Was spod Ochrony Ustawy o Ochronie gatunkow ginacych.

OLO, Ty sie pakuj i jedz do Europy.
                              Inaczej bedziesz musial walczyc z wlasnym rzadem, a nie tylko z Bushem.

• Gość: olo Kangury pod ochrona?? Twoja ignorancja czasami IP: *.tpgi.com.au 02.12.04, 23:06
                                zaskakuje mnie.Najpierw wsadziles kangury do NZ ,teraz pod ochrone.
                                W Australii zabija sie rocznie 4-6 mln !! kangurow dla skory i dla miesa z
                                ktorego robi sie pokarm (w puszkach) glownie dla psow i kotow.
                                Obawiam sie,ze zanim nauczyles sie czytac po niemiecku(trwalo to dlugo co?)
                                zjadles zapewne nie jedna taka puszke a wiec - nieswiadomie kangura.

Teraz troche polityki bo widze ze chec wiedzy rozsadza Ciebie.Howard premier AU
                                rzeczywiscie swiruje w kierunku USA.Dablju w nagrode mianowal jego zastepca
                                szeryfa na Dalekim Wschodzie i Oceanii,troche pokrzykuje,nadyma sie,robi grozne
                                miny ale nikt nie zwraca na niego uwagi - w tym regionie,w AU rowniez.
                                W Australii jest taki fajny system polityczny(w innych cywilizowanych krajach
                                rowniez -ale skad mozesz o tym wiedziec) ,ze rzad ma niewielkie mozliwosci
                                zaszkodzic ludziom i nawet gospodarce-prawie wszystko jest w rekach prywatnych.
                                Oczywiscie w ekstremalnych warunkach jak to widzimy w USA rzad po
                                przywodztwem "slonca texasu" moze doprowadzic kraj na skraj bankructwa.

Jasiu ja do Europy ,teraz!!! na poczatku lata?? zartujesz ,ja lubie ciepelko i
                                lezenie bykiem pod palma na plazy.
                                Przyjemnych marzen!!
                                • Gość: J.K. No widzisz, OLO, machasz ogonem, a potem IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 23:19
                                  grzecznie przyznajesz mi racje.

1. No to rzad Australii wspopracuje z USA - czy nie?
                                  (moze nie wiesz, ze RADARY wczesnego ostrzegania USA, beda instalowane
                                  we Wielkiej Brytanii, Polsce i AUSTRALII?)

2. No to z tymi kangurami pelna zgoda.
                                  Juz nie jestescie pod ochrona?

Zycze udanych kapieli.

Tylko uwazaj na HAYE.

• Gość: olo No widzisz, Jasiu, mielesz jezykiem, a potem IP: *.tpgi.com.au 02.12.04, 23:47
                                    Australia zawsze miala dobre uklady z USA. McArtur jak uciekal w poplochu z
                                    Filipin zostawiajac swoich zolnierzy na pastwe bestialstwa Japonczykow znalazl
                                    schronienie w Australii i nie bardzo chcial stad d..ruszyc.
                                    Nigdy i nigdzie nie twierdzilem ,ze takiej wspolpracy nie ma!!

Systemy radarowe wczesnego ostrzegania juz dawno sa zainstalowane w Australii
                                    (i nie tylko),ze wzgledu na jej polozenie geograficzne ,up side down.
                                    W Polsce radary wczesnego ostrzegania???? haha nie powtarzaj glupot za prasa.
                                    Wczesne nie znaczy blisko!!
                                    • Gość: olo Jasiu,krasula gnida 2004 co o tym sadzisz?? IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 02:57
                                      Ja popieram ta kadydature ale przeczytam uwaznie Twoja opinie.
                                    • Gość: J.K. OLO, to tylko jedno IP: *.arcor-ip.net 03.12.04, 13:02
                                      bo reszta niewarta dyskusji - bo sie gubisz.

Te radary juz w Polsce sa.
                                      • Gość: olo Jasiu, to tylko jedno IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 14:16
                                        Jesli o czyms nie masz pojecia to najlepiej sie nie wychylaj OK !!

Krotko: radar wczesnego ostrzegania to nie sa normalne radary ktore widzisz np
                                        na lotniskach.RWO MAJA GLOWNIE SLUZYC DO SLEDZENIA RAKIET BALISTYCZNYCH i sa to
                                        radary over horyzontalne zajmujace dziesiatki ha ziemi!!!!!!!!!!! i dzialajace
                                        na zasadzie odbicia fal radiowych od jonosfery.Dzieki temu penetruja obszar w w
                                        odlegosci kilku tys km !!!USA ma kilka takich systemow na swoim terytorium
                                        jeden z nich w Kaliforni penetruje teren poza Hawajami!!Poniewaz systemy
                                        Antyrakietowe sa jeszcze w stadium prob, poki co RWO sluza do sledzenia
                                        samolotow na duzych odleglosciach.
                                        Taki system istnieje w Australii i Anglii-przymierzali sie w Turcji i Japonii
                                        ale nie wiem czy dziala i czy cos z tego wyszlo.
                                        W Polsce Amerykanie wspominaja o wybudowaniu wlasnej ZWYKLEJ stacji radarowej
                                        do kontrolowania ruchu powietrznego na ograniczonej odleglosci co zalezy od
                                        wysokosci na jakiej jest umieszczona antena(horyzont) i mocy nadajnika.

Mam nadzieje ze zrozumiesz co znaczy pojecie Radaru wczesnego ostrzegania i do
                                        czego on glownie ma sluzyc.
                                        • Gość: J.K. OLO, nie zartuj.. IP: *.arcor-ip.net 03.12.04, 14:24
                                          Cieszy mnie, ze prawnicy tak znaja sie na technice.
                                          Ja jednak jestem przedstawicielem nauk przyrodniczych
                                          i zapewne tylko dlatego nic z techniki nie rozumiem.

OLO, Polska to nie Australia i nie W. Brytania.
                                          Polska graniczy z Rosja.
                                          I dlatego o pewnych sprawach, wlasnie o tych, tu sie nie pisze.
                                          I sie nie napisze.

Wolnosc prasy mamy.
                                          Ale, dzieki Bogu,
                                          WSI tez.

• Gość: olo nie zartuje IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 14:53
                                            Nie wiem skad przyszlo Tobie go glowy ze jestem prawnikiem??
                                            Skonczylem tylko zawodowke samochodowa(przeciez jestem kierowca) ,probowale
                                            zrobic doktorat(od razu a co??) podobnie jak ty-niestety nie wyszlo.A tak
                                            dobrze sie zapowiadalo,promotora mialem obstawionego,gotowca dostalem ,na
                                            warsztatach i laboratorium ludzie wszystko za mnie robili a tu trzeba bylo
                                            manatki pakowac.

Na razie ide spac.
                                            • Gość: J.K. nie musisz. IP: *.arcor-ip.net 03.12.04, 15:03
                                              sluchaj , niejaki JOJO - ze Stanow, jest mistrzem zartow.

polecam.

dobranoc.
                            • Gość: kiecka Re: na ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:44
                              no i bardzo piękna agitka , życzę ci w tym raju na ziemi ,
                              jeszcze tylko trochę śniegu ...
                • ed_ Re: w tym roku jednak pajace sa niezle 01.12.04, 23:15
                  Heh, fakt, telia.com to też niezły swir. A zauważyłeś, ze on w każdym poście ma
                  innego nicka?

• marcus_crassus no baaaaaa 01.12.04, 23:25
                    a jak pisal z dwoch komputerow i udawal ze spotkal znajoma i sie z nia umowil bredzac ze bedzie na numerach korpusu dyplomatycznego (pozniej jeszcze w innych postach mowil ze ma firme handlujaca drewnem,albo ze sprzedaje jakies urzadzenia do Polski )

a jak zapraszal tomsona do swojego malego domku????albo jak opowiadal jak go dwoch kolesi chcialo przeleciec w saunie???nie mowiac o tym jak czyta dzieciom moje posty zeby poznaly jacy straszni ludzie zyja na swiecie??? :))))))

facet jest psycholem jak nic :)))

• pajac2004 W tym roku 02.12.04, 01:42
                  W tym roku pajace maja po prostu bardzo sprzyjajace warunki
                  do bicia rekordow glupoty.

Rok wyborczy w USA
                  tak pomaga aspirujacemu pajacowi
                  jak sprinterowi wysokogorski stadion ze swietnym tartanem
                  i silnym wiatrem w plecy.

marcus_crassus napisał:

> w tym roku jednak pajace sa niezle
                  • motylanoga2 panstwozla! 03.12.04, 00:42
                    czyli pacyfista... choc jest zbyt monotonny na pajaca... :-)
                    • puls.usa Re: panstwozla! 04.12.04, 01:28
                      motylanoga2 napisał:

> czyli pacyfista... choc jest zbyt monotonny na pajaca... :-)

zdecydowanie
    • Gość: Towarzysz Szwajcarska (ta autentyczna) PASYFIZDA ! IP: 206.54.158.* 01.12.04, 23:11
      Zawsze jest po stronie miłujacych inaczej; intelektualna wieza z kosci
      sloniowej.
      • Gość: lutek a wiec zaczynamy od ............. IP: *.otenet.gr 02.12.04, 00:04
        marcus crasulowaty smiecius lachociag amerykanski.
        lysa pala z krakowa rokitkowa .
        i reszta poje..ego polskiego narodu dymanego w kakalko przez koscielnych.
    • a.adas A Wattuś? 02.12.04, 12:21
      częściej bywa na Aktualnosciach, ale i na Świecie sie pojawi z czymś tak
      niemiłosiernie pięknym...
      A Ba(ch)sia?
      • ed_ Re: A Wattuś? 02.12.04, 13:21
        Myślałem o watto, ale on tu chyba za rzadko wystepuje. Ale fakt, jest jeszcze
        głupszy od Bimiego, co wydawało się niemożliwe, a jednak.

Co do jewhatera (bchsia), to nominowany był co roku, niczym nie zaskakuje, więc
        staje się powoli nudny i w 100% przewidywalny, ale co tam, można go wpisać.
        • Gość: J.K. Dla Watto moze jakas nagroda specjalna? IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 14:00
          Nie bede ukrywal, ze mam do niego slabosc, podobnie jak kiedys do BIMI.

O ile BIMI byl znakomity w fantazjowaniu,
          to WATTO jest jedyny w KONSEKWENCJI tej durnoty z jaka wystepuje.
          Zawsze mozna na niego liczyc i uwazam, ze trzeba to wynagrodzic.
    • yellow_tiger pajac roku 2004 02.12.04, 15:18
      moje kandydaci wraz z motywacja:

1) kagan vel raichman vel CGN
      za: doglebna znajomosc teorii strun i supersymetri przy jednoczesnej negacji
      rachunku rozniczkowego i calkowego, jak rowniez za rewolucyjna koncepcje
      wprowadzenia liczby k (od kagan) ktora to k=1/0. No i oczywiscie za ciagle proby
      udowodnienie ze Boga nie ma, nie bylo i nie bedzie...ach lezka mi sie u oku
      kreci na wspomnienie tych postow... Chociaz ostatnio jakos koles ucichl oj
      szkoda szkoda ;)
      2) Tomson vel che guevara
      za: wiadomo za co:)

pzdr,
      yellow
      • abstrakt2003 Re: pajac roku 2004 02.12.04, 17:52
        Kagana raczej bym wykłuczył. Ja uważam że Kagan jest narzędziem w rękach Boga!
        Przy jego pomocy Bóg wystawia naszą wiarę na próbę!
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • yellow_tiger Re: pajac roku 2004 02.12.04, 18:07
          hehehehe i to ciezka probe:)))))
          • marcus_crassus hmmm..nie znam kagana... 02.12.04, 21:21
            zgaduje ze to ktos z aktualnosci...jak chcecie to polaczcie konkurs i z dwoch pajacow wylonimy 1 pajaca :)))

• abstrakt2003 Re: hmmm..nie znam kagana... 02.12.04, 21:24
              Jago znam z Forum Nauka. Robi on tam za czołowego ateistę :))))))))))))
              • pajac2004 Litosci!! 02.12.04, 21:29
                Ilez w koncu glupot mozna czytac na dobe?!

Proponuje ograniczyc sie scisle do FS.

abstrakt2003 napisał:

> Jago znam z Forum Nauka. Robi on tam za czołowego ateistę :))))))))))))

(Ale to brzmi zachecajaco :) Chyba tam zajrze.)
                • abstrakt2003 Re: Litosci!! 02.12.04, 21:35
                  Ale ty jest... no... obrzydliwie! Sami antysemici i miłośnicy lewicy.
                  • pajac2004 Re: Litosci!! 02.12.04, 21:52
                    abstrakt2003 napisał:

> Ale tu jest... no... obrzydliwie! Sami antysemici i miłośnicy lewicy.
                    >

Dlatego tym bardziej dla podniesienia jakości FS należy docenić, nagrodzić i
                    promować głupotę finezyjną, kreatywną i błyskotliwą.

Przecież nie mamy wybierać chama2004, muła2004, durnegoTłuka2004,
                    bałwana2004, ...

tylko - Pajaca, czyli: obdarzonego prawdziwie Głupią Iskrą Bożą, ktory niesie
                    wszystkim radość i zabawę.

Komiczny Ali ich patronem :)
            • Gość: J.K. No wstyd mi za Ciebie, Crassus IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 21:27
              Kagan - to, na rowni z ABE, to slonce Antypodow.

I widzisz, co robi z czlowieka Ameryko-centryzm.

Sam nie wiesz, ile straciles.
              • pajac2004 Acha 02.12.04, 21:33
                Gość portalu: J.K. napisał(a):

> Kagan - to, na rowni z ABE, to slonce Antypodow.

Czyli to rezultat słonecznego udaru .... pięt?
    • Gość: Szwejk Meerkat IP: *.gla.ac.uk 02.12.04, 18:25
      Moim zdaniem tylko Thomson mu dorownuje, ale nie do konca.
      Oto perelka meerkata z dnia dzisiejszego, a jest podobnych tuzin kazdego tygodnia:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18091458&a=18092090
    • Gość: Expert od IP CRASSUS!!! Twoja wiedza odnośnie IP jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:42
      absolutnie niewystarczająca.

Jeśli przyjąc zasadę "z jednego IP jeden głos" to konkurs może w krótkich
      abcugać wygrać każdy, kto posiada elementarn wiedzę odnosnie proxy serverów. A
      mozna ja posiąść w pół godziny, wchodząc na podforum "Serwery Proxy".

Osobie z pewna wprawa przełączanie sie z jednego proxy servera na drugi zajmuje
      ok. 2 minut (przy działaniu bez pośpiechu), więc wysłanie np. 100 głosów na
      "swego" kandydata to kwestia ok. 3 godzin.

Zatem to nie będzie dobry system.
      • marcus_crassus szczerze???? 02.12.04, 23:55
        jak komus bedzie sie chcialo bawic w marnowanie 3 godziny na zmienianie serwerow proxy po to zeby sfalszowac forumowa zabawe to mowiac szczerze niech to zrobi :))
    • bam_buko Czuje w tym jakis przekret!!! 03.12.04, 01:22
      Jak glowny pretendent do tytulu moze byc organizatorem "imprezy"
    • puls.usa Crapus ma szanse na 2 tytuly pajaca i gnidy 2004 03.12.04, 02:10
      duuuuuuuuuuuuze szanse !!! wlasciwie to juz wygral !!!!!!!!!!!!!1
      • szlomo.oberluft Re: Crapus ma szanse na 2 tytuly pajaca i gnidy 2 03.12.04, 12:13
        no to krasula sie doigral
    • abstrakt2003 up 03.12.04, 19:19

• pajac2004 abstrakt2003 03.12.04, 20:07
        Czy nie planujesz "upgrade" do abstrakt2004 ?
        • abstrakt2003 Re: abstrakt2003 03.12.04, 20:16
          Nie. Przyzwyczaiłem się do 2003 :)
    • Gość: you-know-who Uprzedzalem cie kiedys, IP: *.telia.com 04.12.04, 01:53
      crasulusie, uprzedzalem, ze sie osmieszysz.... nie usluchales.
    • Gość: kobus Moja propozycja: (J) ze Szwecji IP: 5.3R2D* / 213.121.209.* 04.12.04, 16:59
      Uzasadniac nie trzeba.
    • abstrakt2003 Re: wybory pajaca 2004 - regulamin w skrocie 05.12.04, 16:38

up
    • marcus_crassus no to zaczynamy :))))) 28.12.04, 13:58
      wlasnie ide do sadu a pozniej czeka mnie pare spraw.bede po 12.o ile ktos nie znajdzie zadnej strony sprawdzajacej IP wtedy tez pojawi sie strona gdzie mozemy oddac glos :)))))
      • marcus_crassus znaczy sie wtedy ja poszukam i pojawi sie juz 28.12.04, 14:10
        oficjalna strona wyborow pajaca 2004...

ps-wybory nie musza byc tajne.np moim kandydatem jest konrad (telia.com).

wiekszego blazna trudno :))
    • Gość: aki spojrzyj w lustro i wybory zakończone IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 28.12.04, 15:38
      nt
      • Gość: mark Spojrz w lustro i wybory zakończone - chyba twoje? IP: *.arcor-ip.net 28.12.04, 15:54
        wlasne?

to odddaj spokojnie swoj glos

mamy w koncu demokracje

i nie probuj wypowiadac sie za innych.
        • Gość: aki to był własnie mój głos pomysl trochę IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 28.12.04, 17:43
          nim usiłujesz cos skomentowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka