Dodaj do ulubionych

trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam.....

13.02.05, 16:49
apropos manipulacji,
przypominam,
o obiecanej kolacji:)
Obserwuj wątek
    • profesor8 Nowe obyczaje czy stoleczne fanaberie... 13.02.05, 17:17
      Tak kobiety coraz czesciej umawiaja sie na kolacje ze soba.
      Ciekawe czy przechodzi to w sniadanie:)
      • walnientynka to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 17:44
        kto,
        w jakiej plci wystapi,
        w kazdym badz razie,
        porzadek bedzie zachowany,
        az do sniadania,
    • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 17:49
      coz za niecierplowosc...trzpiot niedomaga,ciezki przypadek,okłady potrzebne:DD
      • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 18:39
        Oj, leżałam, leżałam, aż mnie głowa od tego rozbolała i wstałam :)
        • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 18:40
          zauwazyłam..nawt telefonów nie odbiersz,niwedziecznico:DD
          • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 18:46
            Spałam jak kamień, i tylko coś jak przez mgłę słyszałam, że trąbiło spod
            poduszki :)
            • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 18:47
              a to ja mruczałam...:DDD
              • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 18:51
                Przyganiał kocioł garnkowi :) Chciałam się zrehabilitować ze stacjonarnego, ale
                mi nie wyszło ;)
                • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 19:45
                  chyba trolle zadziałały...;DDDD
                  od dzisiaj stacjonarny nosze w kieszeni:))
                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 19:46
                    Gdzie Ty taki długi przewód znajdziesz?? ;)
                    • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 19:53
                      uzyje plastra opatrunkoweogo...bede łaczyc,łaczyc:))
                      • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 19:59
                        Takie łączenie niebezpieczne jest, nigdy nie wiadomo, kiedy i gdzie zdarzy sie
                        przekierowanie ;)
                        • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:04
                          wszystkie drogi prowadza do..."by my side"...własnie słucham Blue Cafe:DDDD
                          • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:07
                            Mną telepie i bez dyskoteki ;)
                            • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:18
                              juz Ci pisałam..koordynatora brak:DDD
                              a tak zupełnie powaznie..medyka czas wołac:))

• trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:19
                                Byle nie miał stopnia docenta czy profesora i umiał L4 wypisać, to może
                                przyjść ;)
                                • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:22
                                  ale masz wymagania:DDD
                                  medycy w stopniu po-specjlizacyjnym poszukiwani..trzpiot,cierpi:DDDD
                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:27
                                    Lewatywa byłaby pomocna
                                    i napewno skuteczna..;-)))))
                                    • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:31
                                      jej zaletą jest niska cena i duża skutecznosć..;-DDDD
                                      Chora jutro juz sama rwałaby sie do pracy....;-))))))
                                      • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:33
                                        Dziękuę za miłosierdzie, o szlachetny Caruzzo :) Póki co, jeszcze nie umieram,
                                        żeby mi lewatywę serwować ;)
                                        • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:37
                                          Nie mówię ,ze to konieczne ale w razie czego..;-))))
                                          Duzo zdrowia Pani zyczę a raczej szybkiego
                                          powrotu............;DDDDD
                                          • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:41
                                            Postaram się wracać szybko, nigdzie nie przystawać :)
                                    • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:38
                                      moj Ty przyjacielu..bo dostaniesz pstryczka w nos:DDD
                                      • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:42
                                        A ja na wiecej liczyłem....skapiec
                                        z ciebie........;)))))))))))
                                        • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:46
                                          dokladam...podrapanie pazurkami po plackach:DDDDDDDDD
                                          • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:47
                                            Najlepiej ziemniaczanych! ;)))
                                            • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:54
                                              dziekuje Ci..to dosc wazka roznica:DDDD
                                              oczywiscie PLECKACH...a nie plackach,choc te i te bardzo lubie:)))
                                              • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:56
                                                Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać, jak zobaczyłam te podrapane placki :)
                                                • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:59
                                                  zimny okład z ziemniaczków nie zaszkodzi:DDDD
                                                  to te moje pazury:(((((((
                                            • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:57
                                              Oj Trzpiotku wielka z Ciebie figlarka...;)))))))
                                              • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:01
                                                Tylko poza godzinami pracy ;) No, ale już nie przeszkadzam w negocjacjach :)
                                          • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:52
                                            Moja wdzięczność nie zna granic.......;-)))))))
                                            • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:05
                                              uwazaj nadlatuje...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
                                              • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:09
                                                Ogniska juz mam rozpalone....mozna lądować;-))))))))
                                                • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:11
                                                  a kapiel goraca ,gotowa..troche zmarzłam:DD
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:15
                                                    Ja siedzę pod furą kocyków, ale teraz mam fazę gorąca i zdecydowanie lepiej mi
                                                    z nią, niż z ciotką-telepką ;)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:17
                                                    Mogę przygotować finską łaźnię......;-)))))
                                                  • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:19
                                                    oki..porywam Trzpiota,polewaj te kamienie:)))
                                                    zaraz wpadamy:DDDD
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:22
                                                    Czy ja tyle szcześcia wytrzymam.....
                                                    jeszcze w goracej łaźni........)))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:24
                                                    Nie ma rady - ręczniczki też przygotuj w razie, gdyby szczęście zbyt widoczne
                                                    się stawało ;)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:26
                                                    Ludzie,co ja komu zrobiłem...........;-)))))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:32
                                                    Jeszcze nic, i właśnie się dziwię, co się tak martwisz na zapas? ;)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:37
                                                    To jest tak zwana próba sił;-))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:43
                                                    Kto górą obecnie? :)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:45
                                                    Albo nie ma wyrobionego zdania albo jak
                                                    w temacie.....mozesz wybierać.....;)))))))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:47
                                                    Jestem za poszanowaniem tajemnicy, zdecydowanie! :)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:51
                                                    Jesteś Pani Wielka.....-))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:53
                                                    Tylko 170 cm wzrostu ;)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:54
                                                    Sercem.....miałem dopisać........-))))))0
                                                • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 22:00
                                                  miotła zamarzla.."DDDD
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 22:03
                                                    I .......zeby nie cenzura, to nazwalbym to
                                                    po imieniu.......DDDDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 22:08
                                                    czas na sen...kolorowych snow;)))
                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:34
                                    Już nie mówmy o chorobach, bo zaraz się gorzej czuję, a raczej rozczulam :)

kotek_mru napisała:

> ale masz wymagania:DDD
                                    > medycy w stopniu po-specjlizacyjnym poszukiwani..trzpiot,cierpi:DDDD
                                    • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:37
                                      walnietynke czas wołac...znowu sie zapodziała:DDD
                                      • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:38
                                        Wysadza juniora do kuwety, albo jeszcze coś bardziej interesującego robi ;)
                                        • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:42
                                          te koty sa absorbujace...:))
                                          albo kot junior ,albo miłosc do Kobiety...chyba niezdecydowany??:DDDD
                                          • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:45
                                            Ooo, jeśli sobie o mnie pomyślałaś w roli tej kobiety, to to nie to, tylko
                                            całkiem co innego :)
                                            • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:51
                                              trzpiocie,kokietujesz..cyborgiem nie jestes:))
                                              ale słodki jaguarek,zapewne:DDDD
                                              • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 20:53
                                                Sympatyczniak z niego wielki, to prawda, ale nic nie kokietuję, bo to nie to, o
                                                czym myślisz :)
                                                • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:00
                                                  pomysl jeszcze...kotki sa milusie i takie łagodne:DDDDDD
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:07
                                                    Podpuszczalska! :)
                                                    Niestety, mam chorobliwie zakorzenione skłonności do biednych misiów, z kotami
                                                    natomiast chętnie się przyjaźnię. One jedyne szanują cudzy rewir :)
                                                  • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:14
                                                    trzpiotku...jestes okrutna:DDDD

• trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:16
                                                    Nie dla kotów. Ten tu kocurek akurat by to potwierdził :)
                                                  • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:23
                                                    a masz ochote na saune...???:DDDD
                                                    podziwiam cała skandynawie...uznaje to za czym heroiczny ..z ciepłego do
                                                    zimna,brrrrrrrrrr:)))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:26
                                                    To podobno doskonale hartuje, ale w obecnym stanie myśl o zimnie stawia mi
                                                    włosy na głowie i nie tylko ;)
                                                  • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:30
                                                    ja byłam w szoku..bedac w Finlandii..pukam do drzwi a tu tubylec otwiera mi
                                                    drzwi sote...;DDD
                                                    jako poprawna krajanka i ..nie tylko,zamarłam w bezruchu:DDDD
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:31
                                                    Ale wzroku nie straciłaś chyba? ;)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:37
                                                    Ale może się rozbiegać......;-)))))))))
                                                  • kotek_mru Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:53
                                                    tak miedzy nami..nie zrobił wrazenia na mnie:)))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:54
                                                    Bo pewnie wyszedł prosto z zimnego ;)
                                                  • caruzzo Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 21:55
                                                    Bardzo przytomna uwaga Trzpiotku.....)))))
                                                  • trzpiot_1 Re: to juz jest nasza slodka tajemnica... 13.02.05, 22:09
                                                    Ha! Przytomność umysłu to to, co u Trzpiota jest w wielkiej cenie :)
    • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 18:38
      Kolację w pamięci mam też, od dawna! :)
      • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 18:43
        zadwzonie,
        jak bede w victorii,
        moze tym razem,
        cos sie uda,
        z mariotta tez dzwonilem,
        ale wtedy mnie olewalas,
        • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 18:44
          Och, ile wieków będziesz mi to jeszcze wypominać ?? :)
          • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 18:49
            mam nadzieje,
            ze od kwietnia,
            nie bede musial,
            • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 19:35
              :)) Przeciez masz być w marcu ?
              • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 19:44
                w marcu bede w karpaczu,
                jak mozesz to wpadnij:)
                a w kwietniu w wawawce,
                tak mi pani jola,
                moja sekretarka mowi:)
                • docent7 Jole sa gorace w lozku,flirtuja chetnie, namietne 13.02.05, 19:46
                  z autopsji z Jolami
                • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 19:47
                  Ty to masz dobrze, Karpacz i sekretarka Jola... Już nie wiem,co lepsze! :)
                  • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 19:49
                    wlasnie,
                    ze nie wiesz,
                    joli mąz do karpacza nie puszcza:(
                    • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 19:51
                      Najwyraźniej wie, co robi ;)
                      • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:08
                        spokojnie,
                        pelen szacuneczek,
                        pani jola organizuje Kitkowi,
                        najlepszy francuski piaseczek z Brico-Marche:)
                        • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:11
                          A co Ty zamierzasz na tym piaseczku robić??
                          • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:22
                            ja nic,
                            chyba ze Kitek kot,
                            nie wiedzialas,
                            ze mam kota Kitka?
                            nawet czerwony marys,
                            Go widzial:)
                            u mnie,
                            • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:31
                              Wiem, że masz kitka juniora, ale zupełnie nie skojarzyłam, że to dla niego te
                              luksusy :)
                              • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:38
                                nie szkodzi,
                                ja szukam,
                                dezintegracji,
                                bo znowu ktos ja ode mnie pozyczyl,
                                a Ty sie zastanawiasz,
                                czy mam szanse na jakis frajerski nocleg,
                                w wawawce,
                                tak jak wtedy u Ciebie?
                                • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:43
                                  Pożyczę polówkę od sąsiadki i możesz spać, ile wlezie :)
                                  • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:49
                                    dziekuje:)
                                    • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:50
                                      Nawet juniora możesz przywieżć, byle z kuwetą :)
                                      • walnientynka Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 20:57
                                        jest domatorem,
                                        nie da rady:(
                                        ale obiecaj,
                                        ze pojdziemy do menika,
                                        uneczkowe dziecko zobaczyc:)
                                        • trzpiot_1 Re: trzpiocie, gdzies Cie tam zgubilam..... 13.02.05, 21:03
                                          Myślisz, że nas wpuści do siebie. Przecież będzie się musiał kaktusem okazać!
        • Gość: pierdu, pierdu Re: wybierała się sójka za morze.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:08
          prędzej dwie niedziele do kupy (lub do d.py) się zejdą, sejm RP się
          samorozwiąże, wrony będą ćwierkały, będzie podatek liniowy 15% w
          RP, "przedszkolanka" zośka samośka zmądrzeje, któryś z lsd pokaże jak kończy
          prawdziwy chłop, gorzała będzie po 10 zł a piwo po złotówce itd., itp. :)

walnientynka napisała:

> zadwzonie,
          > jak bede w victorii,
          > moze tym razem,
          > cos sie uda,
          > z mariotta tez dzwonilem,
          > ale wtedy mnie olewalas,

• trzpiot_1 Re: wybierała się sójka za morze.., 13.02.05, 20:09
            Sam jesteś świadkiem, że obiecała solennie :)
            • Gość: pierdu, pierdu Re: i jeszcze jedno, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:13
              prędzej kaktus mi na ręku (a walnientej na ...) wyrośnie, O !:)
              • trzpiot_1 Re: i jeszcze jedno, 13.02.05, 20:15
                Nie mów tak, bo a nuż przyjdzie Ci pokazać, o! :)
                • Gość: pierdu, pierdu Re: i jeszcze jedno, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:12
                  no popatrz, coś tej przedszkolance forumowej znowu coś odbiło :)
                  • trzpiot_1 Re: i jeszcze jedno, 13.02.05, 21:13
                    Właśnie patrzę, i oczom nie wierzę, już nawet sobie pomyślałam, że jestem w
                    malignie :)
                    • Gość: pierdu, pierdu Re: z wami to strach się spotkać.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:16
                      po tej akcji wychowawczej przedszkolanki to mleko będziecie chcieli pić, O !:)
                      • trzpiot_1 Re: z wami to strach się spotkać.., 13.02.05, 21:19
                        No tego trunku to u Ciebie akurat zabraknąć nie powinno :)
                        Spokojna głowa, ja za mleczkiem nie przepadam, za monopolem też nie, ale że
                        ugodowa jestem, wypiję, co mi dadzą, a najchętniej herbatę :)
                        • Gość: pierdu, pierdu Re: patrzę, patrzę i oczom nie wierzę.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:25
                          nawet walnientynkę zosia ładnie ułożyła :)
                          • trzpiot_1 Nie jestem do końca przekonana, 13.02.05, 21:30
                            czy jest się z czego cieszyć. Te posty, co to wcześniej były pod naszymi, nie
                            kwalifikowały się w żadnej mierze do wycięcia.
                            • Gość: pierdu, pierdu Re: z tego co widzę, to zosia raczej nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:37
                              odbiega od "standardów" adminów na innych forach gw.

A jeszcze jakieś inne wyciął na tym wątku ???
                              • trzpiot_1 Nie wiesz, że ryba psuje się 13.02.05, 21:46
                                od głowy?? Jaki pan, taki kram.

Owszem, poleciały 4 zupełnie niewinne posty.
                                • Gość: pierdu, pierdu Re: Nie wiesz, że ryba psuje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:58
                                  ja tam już dawno nie czytam gazety wyborczej :)
                                  • trzpiot_1 Re: Nie wiesz, że ryba psuje się 13.02.05, 22:07
                                    Ale na Forum wpadasz jeszcze czasami :)
                                    • Gość: pierdu, pierdu Re: Nie wiesz, że ryba psuje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:16
                                      ani, ani !:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka