Gość: Kagan IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 05.03.05, 09:10 Polakow? story.news.yahoo.com/news?tmpl=story2&u=/ap/20050305/ap_on_re_mi_ea/iraq Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E.T. Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.dyn.optonline.net 05.03.05, 11:18 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Kiedy kolej na Polakow? Zglos sie na chotnika, bedziesz pierwszy )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 05.03.05, 14:06 Czemu ja? Ja byel zawsze contra tej wojnie. Ale wiarus, jako super patriota Australii i israela (robertjaworski.blox.pl/html) pewnie sie juz zglosil na ochotnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papurznik rybatski Kagan morduje logike IP: *.nyc.rr.com 05.03.05, 14:54 Kaganiec powiedz ty mi czy renta chorobowa przychodzi do ciebie kazdego pierwszego czy tez kazdego pietnastego? Czy po zolofcie nie masz palpitacji? Czy Klonazepam uspokaja cie w wystarczajacym stopniu czy tez musisz doprawiac mitrazepina? papurznik rybatski lekarz dyzurny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kagan morduje logike? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 06.03.05, 09:11 A co ma ten post wspolnego z tematem tego watku? I skad u ciebie ta znajomosc lekow na choroby psychiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus Re: Kagan morduje logike? 07.03.05, 04:06 Gość portalu: Kagan napisał(a): > A co ma ten post wspolnego z tematem tego watku? > I skad u ciebie ta znajomosc lekow na choroby psychiczne? A skad wiesz jakie leki sa na choroby psychiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kagan morduje logike? IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 07.03.05, 04:34 Wiem wiele, wiarus. Czytam bowiem twoj blog: robertjaworski.blox.pl/html/1310721.html Ostanio go upiekszyles - nie powiem, wyglada coraz lepiej... Poczatek (Bereszit) Prywatny Blog Roberta Jaworskiego ("wiarusa") RobertJaworski.blox.pl/html Witam na mym blogu (witrynie Internetowej). Nazywam się Robert Jaworski, ale znany jestem na internecie jako “wiarus” (ostatnio “prawdziwy stary wiarus” jako iż zanim “zaklepałem” sobie login “wiarus”, ktoś mnie wyprzedził, i w związku z tym loguje się jako “prawdziwystarywiarus”. Mój krótki życiorys: Urodziłem się 1 kwietnia roku 1947 w Pieszycach na Dolnym Śląsku w polsko-żydowskiej, ale postępowej, nieortodoksyjnej rodzinie inteligenckiej. W roku 1953, roku śmierci Stalina, moja rodzina przeniosła się do Wałbrzycha, gdzie w tym samym roku poszedłem do szkoły podstawowej, którą ukończyłem w roku 1960. W roku 1960 zacząłem też naukę w liceum ogólnokształcącym nr 2 w Wałbrzychu. W roku następnym przeniosłem się z rodziną do Wrocławia, gdzie też zrobiłem w roku 1964 maturę. Studia rozpocząłem z rocznym opóźnieniem spowodowanym nie dostaniem się za pierwszym razem na mą wymarzoną archeologię śródziemnomorską w roku 1964. Pamiętny rok 1968 zastał mnie więc na studiach na Uniwersytecie Warszawskim. Jako student pochodzenia żydowskiego zostałem wyrzucony ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela na tzw. dokumencie podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem PRL. W Izraelu przebywałem krótko, gdyż nie podobał mi się tamtejszy religijny system rządów. W roku 1970 me podanie o wizę imigracyjną do Australii zostało rozpatrzone pozytywnie, i od roku 1971 jestem rezydentem tego pięknego kontynentu, a od roku 1980 dumnym obywatelem australijskim. W Australii zajmuję się dziennikarstwem i publicystyką, między innymi na łamach założonego przeze mnie "Cyberexpressu” -www.cyberexpres.com. Robert Jaworski, mobile: 0408 386 038 (Australia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyn Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.ipt.aol.com 05.03.05, 20:35 Tak prawde mowiac, to jak sie widzi Wlocha z bliska to trudno go od Araba odroznic, moze stad ta pomylka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.sympatico.ca 06.03.05, 02:18 This is war man … You know fuck all what is going on down there. It is unfortunate but casualties happens. How easy is to write all this nonsense from safety of your cozy room. People like you make me sick. Show me in the link you posted that US Forces MURDERED Italian intelligence officer. Your comment is despicable , you spit in the faces of all this brave soldiers who died that little man like you would be able to write freely… Lance Cpl. Stan Dobrowolsky ; 3rd Battalion, 1st Marine Regiment, 1st Marine Division, 1st Marine Expeditionary Force US Army Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 06.03.05, 09:15 Kto cie zydzie Dobrowolsky do Iraku zaprosil? NIKT! Wiec wynocha do israela, platny morderco! I prosze admina o skasowanie postow uzywajacych wyrazow typu "fu.k", popularnych wsrod zboczencow, co biora udzial w tej wojnie po stronie amerykansko-syjonistycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 06.03.05, 09:19 Zydzie Dobrowolsky! Nie prosilem ciebie, ty maly czlowieczku, co mordujesz Arabow za zydowskie pieniadze, abys bronil mnie czy tez mej wolnosci. A ja siebie i swa wolnosc bede bronil sam, i to raczej przeciwko takim syjonistycznym najemnikom z USA, jak ty... A wiec zamknij sie, i wynocha z Iraku! Precz z okupacja Iraku przez syjonistycznych najemnikow uzywajacych flagi USA! kapral podchorazy rezerwy Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus Kagan reunion 07.03.05, 04:11 Gość portalu: kagan napisał(a): > Zydzie Dobrowolsky! Nie prosilem ciebie, ty maly czlowieczku, > co mordujesz Arabow za zydowskie pieniadze, abys bronil mnie czy > tez mej wolnosci. A ja siebie i swa wolnosc bede bronil sam, > i to raczej przeciwko takim syjonistycznym najemnikom z USA, > jak ty... A wiec zamknij sie, i wynocha z Iraku! Precz z okupacja > Iraku przez syjonistycznych najemnikow uzywajacych flagi USA! > kapral podchorazy rezerwy Kagan Kagan, rozwazam czy Lance Cpl. Stan Dobrowolsky ; 3rd Battalion, 1st Marine Regiment, 1st Marine Division, 1st Marine Expeditionary Force US Army powienien dostac ode mnie w prezencie komplet twoich danych osobowych. Powinienes miec odwage spotkania sie z twarza w twarz. Co o tym myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kagan reunion IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 07.03.05, 04:36 Nie watpie, ze mu juz przeslales... Ale ja sie drobnych zydowskich gangsterow takich jak ty czy ten "Dobrovolsky" nie boje... Zadzwonie zreszta w tes psrawie do ciebie pod 0408 386 038. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.client.comcast.net 06.03.05, 23:59 Jak bys tu bywal czesciej to bys wiedzial ze na posty kagancowe nie ma sie co emocjonowac tylko obficie podlewac cieplym moczem hehehehehe. No chyba ze studiujesz medycyne i potrzebny Ci case study. Najlepiej wtedy rozpoczac watek "costam costam Australia" albo "... Nowa Zelandia" i nic tylko czytac i sie dziwowac ze takie cos jak kagan siedzi na wolnosci i ma wolny dostep do kompuera a kto wie moze i do plastikowych sztuccow hehehehe. Take care. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 00:31 To nic smiesznego, ze pijani kowboje z Texasu strzelaja w Iraku do wszystkiego co sie rusza. Przypomina mi to hitlerowska okupacje Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 00:41 Don't you see that you are no more than a criminal thug or a gangster, but on service of corrupt US and israeli governments and big business (especially big American oil corporations)? You were not invited to Iraq - you came there as agressors, in violation of the UN Charter, similarly as the German Nazis nad Soviet Bolsheviks came uninvited to Poland in September 1939. You are, as your bosses Bush jr and Donald Rumsfeld, a war criminal, so I am surprised that you are allowed to disseminate this militaristic and racist (zionist) propaganda over the Internet. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzlys Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 07.03.05, 19:34 Stan, All the best. Love you and keep safe out there. And, THANK YOU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:35 Za co mu dziekujesz? A moze to on wlasnie mial zabic ta Wloszke, a przy okazji zamordowal jej ochroniarza... I czy wiesz, ze ostatnio wyszlo na jaw, ze CIA wysyla podejrzanych z USA do Egiptu i innych krajow, gdzie tortury sa legalne, na tzw. przesluchania? Wlasnie ta sprawka wyszla na jaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 08:37 I czemu piszesz z Kanady? Chowasz sie tam, aby nie wyslali ciebie na kolejny "tour of duty" do Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 06.03.05, 23:46 Amerykanie morduja Wlochow ? Ty to jestes jakic dobrze porabany...przeciez Amerykanie morduja wszystkich !!! Znajdz mi narod na swiecie, ktorego zaden, ale to absolutnie zaden, obywatel, nigdy w historii nie zginal z rak Amerykanskich...chyba takiego nie znajdziesz...stad metoda Kagana mozemy stwierdzic: Amerykanie morduje wszystkich...przeciez do licha, oni rowniez morduja siebie...nie slyszales o egzekucjach w Teksasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 00:35 Taki jest bowiem los okupantow: oni musza mordowac, aby okupowac. Tyle ze Irakijczycy nie zaprosili Amerykanow do siebie, podobnie jak Polacy we wrzesniu 1939 roku nie zaprosili do siebie ani nazistow z Niemiec, ani bolszewikow z ZSRR... Irak w roku 2001 to jak Polska w latach 1939-1941... Stad zoldacy amerykanscy okupujacy Irak to zwykli gangsterzy, tyle ze na sluzbie rzadu USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re:Kagan yz time to take a pill ! IP: *.vf.shawcable.net 07.03.05, 08:38 Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker2 Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! 08.03.05, 00:57 Odpisuje na kazdy list ktory nieuczciwie oskarza Amerykanow.Po pierwsze mowisz ze Irakijczycy nie zaprosili Amerykanow. A kto mialby to zrobic Hussein?Jakbus nie wiedzial to tutaj w Stanach jest iracka opozycja a wlasciwie byla bo duzo z nich wrocilo do Iraku jak Hussejn zostal obalony.Po drugie nie porownuj przedwojennej Polski do Iraku bo to nie to samo.Polska zostala napadnieta przez Niemcow i Rosjan i nie mieli nic do powiedzenia. To byla okupacja a co sie dzieje w Iraku? Po raz pierwszy odbyly sie tam wolne wybory to Irakijczycy wybieraja swoj rzad a nie Amerykanie.Szkoda ze nienawisc zaslania Ci prawde. Tak dbasz o Iracka wolnosc ze chcialbys aby tyran byl przy wladzy?Hussein byl jak Stalin lub Hitler roznica polega na tym ze nie rzadzil tak poteznym krajem jak Niemcy czy Rosja.Po trzecie Amerykanie nie sa okupantami poniewaz to nie oni sprawuja wladze. Amerykanie zajmuja sie bezpieczenstwem i szkoleniem Irackiej armii i policji.Zaloze sie ze jak przyjdzie czas to sie wycofaja z Iraku.A co do tego incydentu chcialbym poznac opinie polskich zolnierzy ktorzy tam byli.Ciekawy jestem co oni napisza.Ty nie masz pojecia jak tam jest naprawde ale mam nadzieje ze przeczytasz moja odpowiedz i zastanowisz sie troche zanim kogos oskarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:52 peacemaker2 napisał: Odpisuje na kazdy list ktory nieuczciwie oskarza Amerykanow. K: A kto ci za to placi? I czemu ja niby oskrzam "nieuczciwie"? P: Po pierwsze mowisz ze Irakijczycy nie zaprosili Amerykanow. A kto mialby to zrobic Hussein?Jakbus nie wiedzial to tutaj w Stanach jest iracka opozycja a wlasciwie byla bo duzo z nich wrocilo do Iraku jak Hussejn zostal obalony. K: Jaka opozycja? Garstka zdrajcow, amerykanskich agentow, szkolonych aby pomagali USA w planowanej okupacji Iraku... P: Po drugie nie porownuj przedwojennej Polski do Iraku bo to nie to samo.Polska zostala napadnieta przez Niemcow i Rosjan i nie mieli nic do powiedzenia. To byla okupacja a co sie dzieje w Iraku? Po raz pierwszy odbyly sie tam wolne wybory to Irakijczycy wybieraja swoj rzad a nie Amerykanie. K: A Irak nie zostal napadniety, tylko Amerykanie zlozyli tam przyjacielska wizyte... Zarty sobie stroisz! Co maja do powiedzienia Irakijczycy u siebie, jesli w ich kraju stacjonuja, i to nieproszone, obce wojska? Te wybory to byla zas farsa, ktora wiekszosc wyborcow zbojkotowala, o czym dobrze zreszta wiesz. I czy bylo referendum pytajace sie Irakijczykow, czy sa za dalsza okupacja Iraku przez USA? NIE! A wiec nie pisz glupot o "demokracji" w Iraku... P: Szkoda ze nienawisc zaslania Ci prawde. K: Tobie zas prawde zaslania prozrezymowa propganda amerykanskich "mainstream" mediow... P: Tak dbasz o Iracka wolnosc ze chcialbys aby tyran byl przy wladzy?Hussein byl jak Stalin lub Hitler roznica polega na tym ze nie rzadzil tak poteznym krajem jak Niemcy czy Rosja. K: Jesli sie Irakijczykom nie podobal, to byl to ich problem, i oni powinni sie starac go obalic. Ale jakie masz dowody, poza klamstwami amerykanskich prorzadowych mediow, ze on byl naprawde tyranem? Byles tam? P: Po trzecie Amerykanie nie sa okupantami poniewaz to nie oni sprawuja wladze. Amerykanie zajmuja sie bezpieczenstwem i szkoleniem Irackiej armii i policji. K: Tylko? A kto strzelal do tych Wlochow? Kto prowadzi w Iraku pacyfikacje miast i wsi? Z kim walacza iraccy partyzanci? W takim kraju jak Irak, ten kto ma wladze na wojskiem ten kraj okupujacym, ten ma tez i wladze nad calym krajem! P: Zaloze sie ze jak przyjdzie czas to sie wycofaja z Iraku. K: Pewnie ze sie wycofaja, jak uciekali z Wietnamu czy Somalii albo Libanu. Ale po jakich stratach. Ile ta wojna bedzie kosztowac? Dolar juz leci, a co bedzie, jak trzeba bedzie jeszcze zwiekszyc wydatki na te wojne? Na ile jeszcze sie zadluzy w kraju i za granica skarb USA? P: A co do tego incydentu chcialbym poznac opinie polskich zolnierzy ktorzy tam byli.Ciekawy jestem co oni napisza.Ty nie masz pojecia jak tam jest naprawde. K: A ty jeszcze mniej masz pojecia. A opinia kolaborantow z okupantami czy pomocnikow okupantow mnie nie interesuje. To tak jakby pytac Ukraincow o to, co sie dzialo w Galicji Wschodniej za Hitlera... Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker2 Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 08.03.05, 01:05 Gdyby nie Amerykanie to bys mowil albo po niemiecku albo po rosyjsku.O nie przepraszam ty bys nie mowil ty bys byl tylko podczlowiekiem co by dla nich pracowal. Chyba nie myslisz ze Polacy sami sie oswobodzili?Do szkoly wrocic i uczyc sie historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:54 O ile wiem, to w roku 1945 oswobodzili Polske Rosjanie, a nie Amerykanie, ktorzy Polske w Jalcie oddali w pacht ZSRR... A w Polsce po roku 1945 zawsze mowilo sie po polsku. A bedzie zapewne niedlugo mowic po Niemiecku, ale dzieki, a nie wbrew USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:56 Rosyjski, a szczegolnie niemiecki sa o wiele bardziej przydatnymi jezykami niz Polski. Niemcy sa bogaci, a Rosja rozwija sie bardzo szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.arcor-ip.net 10.03.05, 19:18 Gdyby nie Amerykanie to bys mowil albo po niemiecku albo po rosyjsku.O nie > przepraszam ty bys nie mowil ty bys byl tylko podczlowiekiem co by dla nich > pracowal. Chyba nie myslisz ze Polacy sami sie oswobodzili?Do szkoly wrocic i > uczyc sie historii. "Zbawcy calego swiata" widac jakie. Szydla wychodza z worka jedno po drugim. A to co wy tu piszecie tez möwi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:35 Z moim pochodzeniem na pewno nie bylbym podczlowiekiem, gdyby Adolf H. wygral, zamiast Jozka S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea do peacemaker Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.arcor-ip.net 10.03.05, 19:24 jeszcze raz do ciebie. Do milosierdzia i sumienia juz przemawiasz o wspölczucie i zrozumienie w ten sposöb zebrzesz? Jakimi argumentami chcesz ten czyn usprawiedliwic? Dlaczego falszujesz historie, takiej historii ucza cie w stanach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:36 W US ucza, ze CALA Europe wyzwolili w roku 1945 Amerykanie z mala pomoca Brytyjczykow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 12:16 Ta uwolniona Wloszka powiedziala dzis (SBS TV), ze amerykanie chcieli ja zabic, bo byli od poczatku przeciwni jej uwolnieniu przez partyzantow irackich, i ze amerykanie strzelali do jej samochodu poza punktami kontolnymi, i to mimo tego, ze dobrze wuedzieli do kogo strzelaja. Mieli wyrazny rozkaz ja zabic zanim dojedzie na lotnisko i zwalic wine na partyantow... Taktyka i propaganda jak w III Rzeszy. Goebbels by sie nie powstydzil... Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker2 Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! 08.03.05, 01:09 Skoro ta wloszka byla tak dobrze poinformowana to dlaczego sie dala zlapac tym terrorystom?Pewnie to tez wina Amerykanow.A skad zwykli zolnierze mogli wiedziec kto jedzie zwyklym samochode chyba nie wiezysz w to co mowisz.Amerykanskie wojska maja niezla technike ale jeszcze nie ucza jasnowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 12:02 Cala operacja byla skoordynowana z CIA, ktora dala "zielone swiatlo" temu samochodowi. Zoldacy amerykanscy strzelali do niego na drodze, a nie na punkcie kontrolnym, jak to starali sie wmowic nam propagandzisci z CIA... Ze Wloszka dala sie zlapac? W Iraku teraz bardzo latwo byc porwanym, chocby tylko dla okupu... A samochod nie byl zwykly, a terenowy, i CIA wiedzialo jaki to samochod, jakie ma numery itd. Mial miec zapewniony bezpieczny przejazd, ale ktos w CIA, Pentagonie albo Bialym Domu wydal rozkaz zabicia tej wloskiej dziennikarki, aby nie mogla nic wiecej swiatu powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 05:14 kagan nie myslales zeby napisac jakas ksiazke fantastyczna pod tytulem Upadek wspolczesnego imperium? )) Gość portalu: Kagan napisał(a): Cala operacja byla skoordynowana z CIA, ktora dala "zielone > swiatlo" temu samochodowi. Zoldacy amerykanscy strzelali > do niego na drodze, a nie na punkcie kontrolnym, jak to > starali sie wmowic nam propagandzisci z CIA... >ktos w CIA, Pentagonie albo Bialym Domu wydal rozkaz zabicia > tej wloskiej dziennikarki Skoro chcieli ja zabic dlaczego nie zrobili tego juz na miejscu? Otrucie byloby tansze. Mogli tez celowac w bak auta, pozar zatarlby slady )) >A samochod nie byl zwykly, > a terenowy No rzeczywiscie, terenowki to niezwykle auta A tak w ogole po co ta baba tam sie pchala, przez nia tylko zginal czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.client.comcast.net 09.03.05, 05:19 ET, czytalas moze watek KAGANIEC DLA KAGANA??? Goraco polecam Gosc Client z Comcast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:43 1. To by nie byla zadna fantazja, a zwykly reportaz. 2. To mialo wygladac jak wypadek, ale wykonawstwo bylo marne, jak ostanio wszystko co ameryklanskie... Trucizne zbyt latwo jest bowiem wykryc, a wypadek samochodowy to nic specjalnego... 2. Taka jest praca dziennikarza. Niejeden juz zginal w Iraku, i niejeden pewnie jeszcze tam zginie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Dopoki Polacy tancza dokladnie tak jak Amerykanie IP: 131.137.69.* 07.03.05, 19:38 im zagraja to ze strony US-rancow nic Polakom tam nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Dopoki Polacy tancza dokladnie tak jak Ameryk IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 12:03 A pozniej zwala na Polakow wine za zabicie tego Wlocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplaca: co IP: 131.137.69.* 08.03.05, 15:55 dobre to Pan, co zle to sluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.sympatico.ca 09.03.05, 02:42 Kagan: My leave is over. Holiday at my father house comes to the end and I am going back to my unit. Most likely I won’t talk to you for a while. You are sick bastard and I would love to sew your face to your ass ( I can do it with one hand), maybe later I realized your education is rather shallow, your knowledge comes from tabloids and you talk plain rubbish. Six brave soldiers under my command will not return home. They gave lives that next month, next year, five years from now some SOB like you will be able to express any ideas and will be able to do it freely. You are simply spoiled to know taste of freedom and you have no appreciation for such. Your trash talk offends every man and woman fighting for democracy, your trash talk offends six of my friends and US Marine Corps. Do not do again man !!!. Do not list any military ranks of yours, cause you are disgrace to any service. You are dead wrong thinking your are entitle to any shit under cover of free- speech. What you said here in many jurisdictions is consider as spreading hate crime and punished by law, however it is not up to me to make such judgement. Upon my arrival I do intend using chain of commands send copy of your posts to the following recipients: (let them assess it and track you down if necessary) Attorney-General's Department Central Office Robert Garran National Circuit BARTON ACT 2600 Tel: (02) 6250 6666 Fax: (02) 6250 5900 Human Rights & Equal Opportunity Commission Level 8, Piccadilly Tower 133 Castlereagh Street SYDNEY NSW 2000 Telephone: (02) 9284 9600 Complaints Info line: 1300 656 419 complaintsinfo@humanrights.gov.au Israel Securities Authority 22 Kanfei Nesharim St., Jerusalem 95464. Tel:02-6556555, Fax:02-6513646, webmaster@isa.gov.il Embassy of Israel 6 Turrana Street Yarralumla ACT 2600 Australia Tel.+61 2 6273 1300 +61 2 6273 1309 info@canberra.mfa.gov.il Have nice day Stan Dobrowolsky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:18 You are a simple coward, who is only able to spy on other people and denunciate them. I am afraid that you are not "Dobrovolsky", but one Robert Jaworski, know her as "prawdziwystarywirus" - robertjaworski.blox.pl/html. As to your threats of physical violence, they are considered in Australia as well as in the US, as a crime. Therefore I will forward you letter to the US Embassy in Canberra, ACT with the request to investigate it. If they will do nothing, I will report your threats to the International Court of Human Rights, as you are not only a war criminal, but also ordinary criminal as well as violator of my basic human rights, such my right to a free speech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:40 JUST IN CASE... Dear Sir or Madam I received a following letter from one Lance Cpl. Stan Dobrowolsky, 3rd Battalion, 1st Marine Regiment, 1st Marine Division, 1st Marine Expeditionary Force, US Army, which contains threats of physical violence, because of my political opinions expressed on the forum of "Gazeta Wyborcza" (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=21313737). I understand that such threats are considered in Australia as well as in the US, as a crime, and are contrary to the Australian antidiscrimination legislation. Therefore I forward his letter to the US Embassy in Canberra, ACT and other proper authorities with the request to investigate it. If they will do nothing, I will report those threats to the International Court of Human Rights, as Mr. Dobrowolsky, whoever he is, is not only a war criminal, involved in illegal occupation of Iraq, but also ordinary criminal as well as violator of my basic human rights, such my right to a free speech. Here is his letter: "My leave is over. Holiday at my father house comes to the end and I am going back to my unit. Most likely I won’t talk to you for a while. You are sick bastard and I would love to sew your face to your ass (I can do it with one hand), maybe later I realized your education is rather shallow, your knowledge comes from tabloids and you talk plain rubbish. Six brave soldiers under my command will not return home. They gave lives that next month, next year, five years from now some SOB like you will be able to express any ideas and will be able to do it freely. You are simply spoiled to know taste of freedom and you have no appreciation for such. Your trash talk offends every man and woman fighting for democracy, your trash talk offends six of my friends and US Marine Corps. Do not do again man !!!. Do not list any military ranks of yours, cause you are disgrace to any service. You are dead wrong thinking your are entitle to any shit under cover of free-speech. What you said here in many jurisdictions is consider as spreading hate crime and punished by law, however it is not up to me to make such judgement. Upon my arrival I do intend using chain of commands send copy of your posts to the following recipients: (let them assess it and track you down if necessary) Attorney-General's Department Central Office Robert Garran National Circuit BARTON ACT 2600 Tel: (02) 6250 6666 Fax: (02) 6250 5900 Email:Ag@Ag.gov.au Human Rights & Equal Opportunity Commission Level 8, Piccadilly Tower 133 Castlereagh Street SYDNEY NSW 2000 Telephone: (02) 9284 9600 Complaints Info line: 1300 656 419 complaintsinfo@humanrights.gov.au Israel Securities Authority 22 Kanfei Nesharim St., Jerusalem 95464. Tel:02-6556555, Fax:02-6513646, webmaster@isa.gov.il Embassy of Israel 6 Turrana Street Yarralumla ACT 2600 Australia Tel.+61 2 6273 1300 +61 2 6273 1309 info@canberra.mfa.gov.il Have nice day Stan Dobrowolsky cc: American Embassy Moonah Place Yarralumla ACT 2600 Web: canberra.usembassy.gov/ Email: info@usembassy-australia.state.gov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 08:34 A na koniec, to nikt nie dal amerykanom pozwolenia do strzelania do kogokolwiek na terenie Iraku. Weszli oni tam jak Niemcy, bez pytania i jako agresorzy okupuja Irak nielegalnie, przy okazji mordujac i torturujac Irakijczykow. Odpwoiedza za to na pweno przed odpowiednim Trybunalem, podobnie jak zbrodniarze hitlerowscy, ktorych amerykanie dzis nasladuja w Iraku a zydzi w Palestynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 08:35 I czemu ten "marine" pisze z Kanady? Uciekl tam, aby nie wrocic na kolejny "tour of duty" do Iraku? Czy tez jest to nasz stary a glupi wiarus, piszacy przez proxy serwer w Kanadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 09:30 Nowa wersja wydarzen wedug Wlochow: na drodze byly jednak punkty kontrolne amerykanow, a samochod z uwolniona wlsoka dzienikarka i jej ochrona zwolnil do 40km/h zblizajac sie do tego punktu, ale zanim sie zatrzymal, zostal ostrzelany przez amerykanskich zoldakow... Widac mieli rozkaz zabicia tej dziennikarki "podczas proby ucieczki"... No coz, amerykanie zachowuja sie w Iraku jak hitlerowcy okupanci: moze nie dokaldnie jak w Polsce, bo w Iraku USA powolalo jednak marionetkowy rzad, ale podobnie jak np. w b. Jugoslawii, gdzie tez byl "rzad" tzw. niezaleznej Chorwacji... Odpowiedz Link Zgłoś
jarygb Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 09.03.05, 13:25 Czytajcie moje inne posts ( o tej samej tresci) Jeden z gosci tutaj proponuje ( cudowny pomysl) przyszyc kaganowi pysk do jego tylka.. natomiast co robi kagan, natychmiast krzyczy ze chca go pobic (moze przy okazji ) i ZABIC. to scierwo przekreca wszystko, fabrykuje i zmysla jak tylko mu pasuje. Ignorowac go, ignorowac... Na marginesie, co za wspanialy pomysl , to co on tu mowi jest chyba naprawde przestepstwem, jego wypowiedzi nie moga sie kwalifikowac jako wolnosc slowa... Pewnie jest to niezgodne z prawem by ktos podal tu na forum jego informacje, natomiast jesli ktos zrobi to niewprost ( np link do jego pracy podajacy jego namiary), lub ktos zrobi to nielegalnie i poda je tu wpros..bede wdzieczna. Mam gorace postanowienie przeslac raport o wypowiedziach kagana do sekcji praw czlowieka w australi. To jest szansa na ujeb...nie takiego scierwojada. Czekam na info o kaganie, taka kreatura powinna zaplacic za to co robi. AJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 13:31 "jarygb" to kolejne alter ego wiarusa: robertjaworski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.patmedia.net 10.03.05, 00:35 AMERYKANIE WAS WSZYSTKICH WYMORDUJA MAM NADZIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
jarygb Do Staszka 10.03.05, 01:31 Poprosze strasznie, skontaktuj sie ze mna na priv, Jest to dosc powazna sprawa. Agata Stan, please contact me on private link. It is quite important. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Staszka IP: 203.221.209.* 10.03.05, 08:41 Zamach na Kagana szykujesz? Kto mieczem wojuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Staszka IP: 203.221.209.* 10.03.05, 08:43 Adres tego Staszka znajdziesz na: robertjaworski.blox.pl/html, bo ten Staszek to przeciez alter ego wiarusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: 203.221.209.* 10.03.05, 08:41 Slyszales o "collateral damage"? Jak beda mordowac Polakow, to po kolei, bez pytania czy dana osoba jest za czy przeciw USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: 203.221.209.* 10.03.05, 10:18 Bowiem w USA od dawna rzadza zydzi... Stad ta olbrzymia pomoc USA dla "panstwa" israel, stad USA toleruje zydowskie zbrodnie na Arabach, i stad USA zaatakowal Irak, ktory zagrazal zydom ("panstwu" israel), a nie amerykanom... Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 10.03.05, 19:36 ale czemu staszek pisze po angielsku z uporem skoro czyta to wszystko po polsku? czyzby juz zapomnial mowy polskiej w marines czy innej Delta Force ,whatever. i co on tak sie spowiada,z holidays u tatuska,co to jakies prywatne forum czy jak. w ogole historia staszka seems unlikely,staszek jest w army aby kick some ass ,czyz tak?moze poda serial numberD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:32 "Staszek" z US marines to kolejne alter ego wiarusa, czyli Roberta Jaworskiego: robertjaworski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 14:32 a kto to w ogole jest ten Jaworski aka staszek? ale jazda starszy jest ode mnie 36 lat-nie wiedzialam ze w Marines sa 58latkowie,jak tu sie czuc bezpiecznieDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 11.03.05, 14:45 Od czasu jak coraz wiecej owych marines zaczelo wracac z Iraku do USA nogami do przodu i w pozycji horyzontalnej, przyjmuja do US Marine Corps kazdego, kto pokona odleglosc 100m w czasie ponizej minuty... Takie czasy nastaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pole Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.03.05, 14:58 a taki sportowiec to bez zastanowienia strzela gdzie mu kazano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 11.03.05, 15:00 Jak ma sile utrzymac bron podczas strzalu... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pole Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 15:08 t.zn. jak nie wdycha marychy Odpowiedz Link Zgłoś
durny.polaczek Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 15:18 > t.zn. jak nie wdycha marychy Nie wiem jak z marychą, ale amfetaminę to mają Marines całkiem legalnie i bezpłatnie. Są to tzw. "go pils", używane np. przez pilotów podczas bardzo długich lotów dla polepszenia witalności i koncentracji. Piguły te były zresztą przyczyną wielu incydentów z gatunku "friendly fire" podczas ostatniej wojny na Bałkanach, gdyż tak dobrze polepszały koncentrację, że piloci zauważali po nich rzeczy których tak naprawdę nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pole Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.03.05, 15:32 maja prawie za darmo, bo Polfa jest najwiekszym producentem tego specjalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 13.03.05, 02:34 Nawet w australijskim wojsku daja zolnierzom mocne narkotyki nawet na zwykly bol glowy, aby ich uzaleznic, a to po to, aby z wojska nigdy nie odeszli... Bo gdzie indziej dostawali by narkotyki legalnie i za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 16:50 o w morde...strach sie bac)a ja myslalam ze moj ojciec[42 lata]jest stary,a tu prosze moglby smialo do Marines walic )) Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 10.03.05, 19:33 Shit happens, Kagan - Look at you narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:34 US wlazlo po raz kolejny w goovno: po Wietnamie, Libanie i Somalii maja teraz Irak, do ktorego dosc latwo wlezli, ale znow nie wiedza jak z niego wylezc. Podobno byly w Iraku "wolne i demokratyczne" wybory, ale u wladzy wciaz jest marionetkowy rzad mianowany w Waszyngtonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njujorker Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.an2.nyc41.da.uu.net 13.03.05, 02:39 Kagan ??? czy pielegniarka z oddzialu for mental ill wyszla chwilowo ??,uwazaj bo wroci niespodziewanie i jak zlapie cie znowu przy kompie,to zamkna cie na dluzej w izolatce w kaftanie bezpieczenstwa zalozonym na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś