Dodaj do ulubionych

Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kolej na

IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 05.03.05, 09:10
Polakow?
story.news.yahoo.com/news?tmpl=story2&u=/ap/20050305/ap_on_re_mi_ea/iraq
Obserwuj wątek
    • Gość: E.T. Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.dyn.optonline.net 05.03.05, 11:18
      Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Kiedy kolej na Polakow?

Zglos sie na chotnika, bedziesz pierwszy wink))
      • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 05.03.05, 14:06
        Czemu ja? Ja byel zawsze contra tej wojnie.
        Ale wiarus, jako super patriota Australii i
        israela (robertjaworski.blox.pl/html)
        pewnie sie juz zglosil na ochotnika!
        • Gość: papurznik rybatski Kagan morduje logike IP: *.nyc.rr.com 05.03.05, 14:54
          Kaganiec powiedz ty mi czy renta chorobowa przychodzi do ciebie kazdego
          pierwszego czy tez kazdego pietnastego? Czy po zolofcie nie masz palpitacji? Czy
          Klonazepam uspokaja cie w wystarczajacym stopniu czy tez musisz doprawiac
          mitrazepina?

papurznik rybatski
          lekarz dyzurny
          • Gość: Kagan Re: Kagan morduje logike? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 06.03.05, 09:11
            A co ma ten post wspolnego z tematem tego watku?
            I skad u ciebie ta znajomosc lekow na choroby psychiczne?
            • prawdziwystarywiarus Re: Kagan morduje logike? 07.03.05, 04:06

> A co ma ten post wspolnego z tematem tego watku?
              > I skad u ciebie ta znajomosc lekow na choroby psychiczne?

A skad wiesz jakie leki sa na choroby psychiczne?
              • Gość: Kagan Re: Kagan morduje logike? IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 07.03.05, 04:34
                Wiem wiele, wiarus. Czytam bowiem twoj blog:
                robertjaworski.blox.pl/html/1310721.html
                Ostanio go upiekszyles - nie powiem, wyglada coraz lepiej...
                Poczatek (Bereszit)
                Prywatny Blog Roberta Jaworskiego ("wiarusa")

RobertJaworski.blox.pl/html

Witam na mym blogu (witrynie Internetowej). Nazywam się Robert Jaworski, ale
                znany jestem na internecie jako “wiarus” (ostatnio “prawdziwy stary wiarus”
                jako iż zanim “zaklepałem” sobie login “wiarus”, ktoś mnie wyprzedził, i w
                związku z tym loguje się jako “prawdziwystarywiarus”wink.

Mój krótki życiorys: Urodziłem się 1 kwietnia roku 1947 w Pieszycach na Dolnym
                Śląsku w polsko-żydowskiej, ale postępowej, nieortodoksyjnej rodzinie
                inteligenckiej. W roku 1953, roku śmierci Stalina, moja rodzina przeniosła się
                do Wałbrzycha, gdzie w tym samym roku poszedłem do szkoły podstawowej, którą
                ukończyłem w roku 1960. W roku 1960 zacząłem też naukę w liceum
                ogólnokształcącym nr 2 w Wałbrzychu. W roku następnym przeniosłem się z rodziną
                do Wrocławia, gdzie też zrobiłem w roku 1964 maturę. Studia rozpocząłem z
                rocznym opóźnieniem spowodowanym nie dostaniem się za pierwszym razem na mą
                wymarzoną archeologię śródziemnomorską w roku 1964. Pamiętny rok 1968 zastał
                mnie więc na studiach na Uniwersytecie Warszawskim. Jako student pochodzenia
                żydowskiego zostałem wyrzucony ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela
                na tzw. dokumencie podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego
                przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem PRL. W
                Izraelu przebywałem krótko, gdyż nie podobał mi się tamtejszy religijny system
                rządów. W roku 1970 me podanie o wizę imigracyjną do Australii zostało
                rozpatrzone pozytywnie, i od roku 1971 jestem rezydentem tego pięknego
                kontynentu, a od roku 1980 dumnym obywatelem australijskim. W Australii zajmuję
                się dziennikarstwem i publicystyką, między innymi na łamach założonego przeze
                mnie "Cyberexpressu” -www.cyberexpres.com.

Robert Jaworski, mobile: 0408 386 038 (Australia)

• Gość: Blondyn Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.ipt.aol.com 05.03.05, 20:35
      Tak prawde mowiac, to jak sie widzi
      Wlocha z bliska to trudno go od Araba
      odroznic, moze stad ta pomylka?
      • Gość: Staszek Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.sympatico.ca 06.03.05, 02:18
        This is war man … You know fuck all what is going on down there. It is
        unfortunate but casualties happens. How easy is to write all this nonsense
        from safety of your cozy room. People like you make me sick. Show me in the
        link you posted that US Forces MURDERED Italian intelligence officer. Your
        comment is despicable , you spit in the faces of all this brave soldiers who
        died that little man like you would be able to write freely…

Lance Cpl. Stan Dobrowolsky ;
        3rd Battalion, 1st Marine Regiment, 1st Marine Division,
        1st Marine Expeditionary Force
        US Army
        • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 06.03.05, 09:15
          Kto cie zydzie Dobrowolsky do Iraku zaprosil? NIKT!
          Wiec wynocha do israela, platny morderco!
          I prosze admina o skasowanie postow uzywajacych wyrazow
          typu "fu.k", popularnych wsrod zboczencow, co biora
          udzial w tej wojnie po stronie amerykansko-syjonistycznej...
        • Gość: kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 06.03.05, 09:19
          Zydzie Dobrowolsky! Nie prosilem ciebie, ty maly czlowieczku,
          co mordujesz Arabow za zydowskie pieniadze, abys bronil mnie czy
          tez mej wolnosci. A ja siebie i swa wolnosc bede bronil sam,
          i to raczej przeciwko takim syjonistycznym najemnikom z USA,
          jak ty... A wiec zamknij sie, i wynocha z Iraku! Precz z okupacja
          Iraku przez syjonistycznych najemnikow uzywajacych flagi USA!
          kapral podchorazy rezerwy Kagan
          • prawdziwystarywiarus Kagan reunion 07.03.05, 04:11
            Gość portalu: kagan napisał(a):

> Zydzie Dobrowolsky! Nie prosilem ciebie, ty maly czlowieczku,
            > co mordujesz Arabow za zydowskie pieniadze, abys bronil mnie czy
            > tez mej wolnosci. A ja siebie i swa wolnosc bede bronil sam,
            > i to raczej przeciwko takim syjonistycznym najemnikom z USA,
            > jak ty... A wiec zamknij sie, i wynocha z Iraku! Precz z okupacja
            > Iraku przez syjonistycznych najemnikow uzywajacych flagi USA!
            > kapral podchorazy rezerwy Kagan

Kagan, rozwazam czy

Lance Cpl. Stan Dobrowolsky ;
            3rd Battalion, 1st Marine Regiment, 1st Marine Division,
            1st Marine Expeditionary Force
            US Army

powienien dostac ode mnie w prezencie komplet twoich danych osobowych.
            Powinienes miec odwage spotkania sie z twarza w twarz. Co o tym myslisz?
            • Gość: Kagan Re: Kagan reunion IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 07.03.05, 04:36
              Nie watpie, ze mu juz przeslales... Ale ja sie drobnych zydowskich gangsterow
              takich jak ty czy ten "Dobrovolsky" nie boje...
              Zadzwonie zreszta w tes psrawie do ciebie pod 0408 386 038.
        • Gość: gosc Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.client.comcast.net 06.03.05, 23:59
          Jak bys tu bywal czesciej to bys wiedzial ze na posty kagancowe nie ma sie co
          emocjonowac tylko obficie podlewac cieplym moczem hehehehehe. No chyba ze
          studiujesz medycyne i potrzebny Ci case study. Najlepiej wtedy rozpoczac
          watek "costam costam Australia" albo "... Nowa Zelandia" i nic tylko czytac i
          sie dziwowac ze takie cos jak kagan siedzi na wolnosci i ma wolny dostep do
          kompuera a kto wie moze i do plastikowych sztuccow hehehehe. Take care.
          • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 00:31
            To nic smiesznego, ze pijani kowboje z Texasu strzelaja w Iraku do
            wszystkiego co sie rusza. Przypomina mi to hitlerowska okupacje
            Polski... sad
        • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 00:41
          Don't you see that you are no more than a criminal thug or a
          gangster, but on service of corrupt US and israeli governments
          and big business (especially big American oil corporations)?
          You were not invited to Iraq - you came there as agressors, in violation
          of the UN Charter, similarly as the German Nazis nad Soviet Bolsheviks
          came uninvited to Poland in September 1939. You are, as your bosses Bush
          jr and Donald Rumsfeld, a war criminal, so I am surprised that you are
          allowed to disseminate this militaristic and racist (zionist) propaganda
          over the Internet.
        • drizzlys Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 07.03.05, 19:34
          Stan,

All the best. Love you and keep safe out there. And, THANK YOU!!!
          • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:35
            Za co mu dziekujesz? A moze to on wlasnie mial zabic ta Wloszke, a
            przy okazji zamordowal jej ochroniarza... I czy wiesz,
            ze ostatnio wyszlo na jaw, ze CIA wysyla podejrzanych z USA
            do Egiptu i innych krajow, gdzie tortury sa legalne, na tzw.
            przesluchania? Wlasnie ta sprawka wyszla na jaw... sad
        • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 08:37
          I czemu piszesz z Kanady? Chowasz sie tam, aby nie wyslali
          ciebie na kolejny "tour of duty" do Iraku?
    • sajjitarius Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 06.03.05, 23:46
      Amerykanie morduja Wlochow ? Ty to jestes jakic dobrze porabany...przeciez
      Amerykanie morduja wszystkich !!!
      Znajdz mi narod na swiecie, ktorego zaden, ale to absolutnie zaden, obywatel,
      nigdy w historii nie zginal z rak Amerykanskich...chyba takiego nie
      znajdziesz...stad metoda Kagana mozemy stwierdzic: Amerykanie morduje
      wszystkich...przeciez do licha, oni rowniez morduja siebie...nie slyszales o
      egzekucjach w Teksasie ?
      • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 00:35
        Taki jest bowiem los okupantow: oni musza mordowac, aby okupowac.
        Tyle ze Irakijczycy nie zaprosili Amerykanow do siebie,
        podobnie jak Polacy we wrzesniu 1939 roku nie zaprosili do
        siebie ani nazistow z Niemiec, ani bolszewikow z ZSRR...
        Irak w roku 2001 to jak Polska w latach 1939-1941...
        Stad zoldacy amerykanscy okupujacy Irak to zwykli gangsterzy,
        tyle ze na sluzbie rzadu USA... sad
        • Gość: yeah Re:Kagan yz time to take a pill ! IP: *.vf.shawcable.net 07.03.05, 08:38
        • peacemaker2 Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! 08.03.05, 00:57
          Odpisuje na kazdy list ktory nieuczciwie oskarza Amerykanow.Po pierwsze mowisz
          ze Irakijczycy nie zaprosili Amerykanow. A kto mialby to zrobic Hussein?Jakbus
          nie wiedzial to tutaj w Stanach jest iracka opozycja a wlasciwie byla bo duzo z
          nich wrocilo do Iraku jak Hussejn zostal obalony.Po drugie nie porownuj
          przedwojennej Polski do Iraku bo to nie to samo.Polska zostala napadnieta przez
          Niemcow i Rosjan i nie mieli nic do powiedzenia. To byla okupacja a co sie
          dzieje w Iraku? Po raz pierwszy odbyly sie tam wolne wybory to Irakijczycy
          wybieraja swoj rzad a nie Amerykanie.Szkoda ze nienawisc zaslania Ci prawde.
          Tak dbasz o Iracka wolnosc ze chcialbys aby tyran byl przy wladzy?Hussein byl
          jak Stalin lub Hitler roznica polega na tym ze nie rzadzil tak poteznym krajem
          jak Niemcy czy Rosja.Po trzecie Amerykanie nie sa okupantami poniewaz to nie
          oni sprawuja wladze. Amerykanie zajmuja sie bezpieczenstwem i szkoleniem
          Irackiej armii i policji.Zaloze sie ze jak przyjdzie czas to sie wycofaja z
          Iraku.A co do tego incydentu chcialbym poznac opinie polskich zolnierzy ktorzy
          tam byli.Ciekawy jestem co oni napisza.Ty nie masz pojecia jak tam jest naprawde
          ale mam nadzieje ze przeczytasz moja odpowiedz i zastanowisz sie troche zanim
          kogos oskarzysz.
          • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:52
            peacemaker2 napisał:
            Odpisuje na kazdy list ktory nieuczciwie oskarza Amerykanow.
            K: A kto ci za to placi? I czemu ja niby oskrzam "nieuczciwie"?

P: Po pierwsze mowisz ze Irakijczycy nie zaprosili Amerykanow. A kto mialby to zrobic Hussein?Jakbus nie wiedzial to tutaj w Stanach jest iracka opozycja a wlasciwie byla bo duzo z nich wrocilo do Iraku jak Hussejn zostal obalony.
            K: Jaka opozycja? Garstka zdrajcow, amerykanskich agentow, szkolonych aby
            pomagali USA w planowanej okupacji Iraku...sad

P: Po drugie nie porownuj przedwojennej Polski do Iraku bo to nie to samo.Polska zostala napadnieta przez Niemcow i Rosjan i nie mieli nic do powiedzenia. To byla okupacja a co sie dzieje w Iraku? Po raz pierwszy odbyly sie tam wolne wybory to Irakijczycy wybieraja swoj rzad a nie Amerykanie.
            K: A Irak nie zostal napadniety, tylko Amerykanie zlozyli tam
            przyjacielska wizyte... Zarty sobie stroisz! Co maja do powiedzienia
            Irakijczycy u siebie, jesli w ich kraju stacjonuja, i to nieproszone,
            obce wojska? Te wybory to byla zas farsa, ktora wiekszosc wyborcow
            zbojkotowala, o czym dobrze zreszta wiesz. I czy bylo referendum
            pytajace sie Irakijczykow, czy sa za dalsza okupacja Iraku przez
            USA? NIE! A wiec nie pisz glupot o "demokracji" w Iraku... sad

P: Szkoda ze nienawisc zaslania Ci prawde.
            K: Tobie zas prawde zaslania prozrezymowa propganda amerykanskich
            "mainstream" mediow... sad

P: Tak dbasz o Iracka wolnosc ze chcialbys aby tyran byl przy wladzy?Hussein byl jak Stalin lub Hitler roznica polega na tym ze nie rzadzil tak poteznym krajem jak Niemcy czy Rosja.
            K: Jesli sie Irakijczykom nie podobal, to byl to ich problem, i oni powinni
            sie starac go obalic. Ale jakie masz dowody, poza klamstwami amerykanskich
            prorzadowych mediow, ze on byl naprawde tyranem? Byles tam?

P: Po trzecie Amerykanie nie sa okupantami poniewaz to nie
            oni sprawuja wladze. Amerykanie zajmuja sie bezpieczenstwem i szkoleniem
            Irackiej armii i policji.
            K: Tylko? A kto strzelal do tych Wlochow? Kto prowadzi w Iraku
            pacyfikacje miast i wsi? Z kim walacza iraccy partyzanci?
            W takim kraju jak Irak, ten kto ma wladze na wojskiem ten
            kraj okupujacym, ten ma tez i wladze nad calym krajem!

P: Zaloze sie ze jak przyjdzie czas to sie wycofaja z
            Iraku.
            K: Pewnie ze sie wycofaja, jak uciekali z Wietnamu czy Somalii
            albo Libanu. Ale po jakich stratach. Ile ta wojna bedzie kosztowac?
            Dolar juz leci, a co bedzie, jak trzeba bedzie jeszcze zwiekszyc
            wydatki na te wojne? Na ile jeszcze sie zadluzy w kraju i
            za granica skarb USA?

P: A co do tego incydentu chcialbym poznac opinie polskich zolnierzy ktorzy
            tam byli.Ciekawy jestem co oni napisza.Ty nie masz pojecia jak tam jest
            naprawde.
            K: A ty jeszcze mniej masz pojecia. A opinia kolaborantow z okupantami czy
            pomocnikow okupantow mnie nie interesuje. To tak jakby pytac
            Ukraincow o to, co sie dzialo w Galicji Wschodniej za Hitlera...
      • peacemaker2 Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 08.03.05, 01:05
        Gdyby nie Amerykanie to bys mowil albo po niemiecku albo po rosyjsku.O nie
        przepraszam ty bys nie mowil ty bys byl tylko podczlowiekiem co by dla nich
        pracowal. Chyba nie myslisz ze Polacy sami sie oswobodzili?Do szkoly wrocic i
        uczyc sie historii.
        • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:54
          O ile wiem, to w roku 1945 oswobodzili Polske Rosjanie, a nie Amerykanie, ktorzy Polske w Jalcie oddali w pacht ZSRR... A w Polsce
          po roku 1945 zawsze mowilo sie po polsku. A bedzie zapewne
          niedlugo mowic po Niemiecku, ale dzieki, a nie wbrew USA...
        • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 11:56
          Rosyjski, a szczegolnie niemiecki sa o wiele bardziej
          przydatnymi jezykami niz Polski. Niemcy sa bogaci, a
          Rosja rozwija sie bardzo szybko...
        • Gość: Thea Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.arcor-ip.net 10.03.05, 19:18
          Gdyby nie Amerykanie to bys mowil albo po niemiecku albo po rosyjsku.O nie
          > przepraszam ty bys nie mowil ty bys byl tylko podczlowiekiem co by dla nich
          > pracowal. Chyba nie myslisz ze Polacy sami sie oswobodzili?Do szkoly wrocic i
          > uczyc sie historii.

"Zbawcy calego swiata" widac jakie. Szydla wychodza z worka jedno po drugim.
          A to co wy tu piszecie tez möwi samo za siebie.
          • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:35
            Z moim pochodzeniem na pewno nie bylbym podczlowiekiem, gdyby Adolf H. wygral,
            zamiast Jozka S.
        • Gość: Thea do peacemaker Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.arcor-ip.net 10.03.05, 19:24
          jeszcze raz do ciebie.
          Do milosierdzia i sumienia juz przemawiasz o wspölczucie i zrozumienie w ten
          sposöb zebrzesz?
          Jakimi argumentami chcesz ten czyn usprawiedliwic?
          Dlaczego falszujesz historie, takiej historii ucza cie w stanach?
          • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:36
            W US ucza, ze CALA Europe wyzwolili w roku 1945 Amerykanie z mala pomoca
            Brytyjczykow...
    • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 12:16
      Ta uwolniona Wloszka powiedziala dzis (SBS TV), ze amerykanie
      chcieli ja zabic, bo byli od poczatku przeciwni jej uwolnieniu
      przez partyzantow irackich, i ze amerykanie strzelali do jej
      samochodu poza punktami kontolnymi, i to mimo tego, ze dobrze
      wuedzieli do kogo strzelaja. Mieli wyrazny rozkaz ja zabic
      zanim dojedzie na lotnisko i zwalic wine na partyantow...
      Taktyka i propaganda jak w III Rzeszy. Goebbels by sie nie
      powstydzil... sad
      • peacemaker2 Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! 08.03.05, 01:09
        Skoro ta wloszka byla tak dobrze poinformowana to dlaczego sie dala zlapac tym
        terrorystom?Pewnie to tez wina Amerykanow.A skad zwykli zolnierze mogli
        wiedziec kto jedzie zwyklym samochode chyba nie wiezysz w to co
        mowisz.Amerykanskie wojska maja niezla technike ale jeszcze nie ucza
        jasnowidzenia.
        • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 12:02
          Cala operacja byla skoordynowana z CIA, ktora dala "zielone
          swiatlo" temu samochodowi. Zoldacy amerykanscy strzelali
          do niego na drodze, a nie na punkcie kontrolnym, jak to
          starali sie wmowic nam propagandzisci z CIA...
          Ze Wloszka dala sie zlapac? W Iraku teraz bardzo latwo byc
          porwanym, chocby tylko dla okupu... A samochod nie byl zwykly,
          a terenowy, i CIA wiedzialo jaki to samochod, jakie ma
          numery itd. Mial miec zapewniony bezpieczny przejazd, ale
          ktos w CIA, Pentagonie albo Bialym Domu wydal rozkaz zabicia
          tej wloskiej dziennikarki, aby nie mogla nic wiecej swiatu
          powiedziec... sad
          • Gość: E.T. Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 05:14
            kagan nie myslales zeby napisac jakas ksiazke fantastyczna pod tytulem Upadek wspolczesnego
            imperium? wink))

Cala operacja byla skoordynowana z CIA, ktora dala "zielone
            > swiatlo" temu samochodowi. Zoldacy amerykanscy strzelali
            > do niego na drodze, a nie na punkcie kontrolnym, jak to
            > starali sie wmowic nam propagandzisci z CIA...
            >ktos w CIA, Pentagonie albo Bialym Domu wydal rozkaz zabicia
            > tej wloskiej dziennikarki

Skoro chcieli ja zabic dlaczego nie zrobili tego juz na miejscu? Otrucie byloby tansze. Mogli tez
            celowac w bak auta, pozar zatarlby slady wink))

>A samochod nie byl zwykly,
            > a terenowy

No rzeczywiscie, terenowki to niezwykle auta smile

A tak w ogole po co ta baba tam sie pchala, przez nia tylko zginal czlowiek.
            • Gość: gosc Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.client.comcast.net 09.03.05, 05:19
              ET, czytalas moze watek KAGANIEC DLA KAGANA??? Goraco polecam wink

Gosc Client z Comcast.
            • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:43
              1. To by nie byla zadna fantazja, a zwykly reportaz.
              2. To mialo wygladac jak wypadek, ale wykonawstwo bylo marne, jak
              ostanio wszystko co ameryklanskie... Trucizne zbyt latwo jest bowiem
              wykryc, a wypadek samochodowy to nic specjalnego...
              2. Taka jest praca dziennikarza. Niejeden juz zginal w Iraku,
              i niejeden pewnie jeszcze tam zginie... sad
    • Gość: Kolega Dopoki Polacy tancza dokladnie tak jak Amerykanie IP: 131.137.69.* 07.03.05, 19:38
      im zagraja to ze strony US-rancow nic Polakom tam nie grozi.
      • Gość: Kagan Re: Dopoki Polacy tancza dokladnie tak jak Ameryk IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.05, 12:03
        A pozniej zwala na Polakow wine za zabicie tego Wlocha... sad
        • Gość: Kolega Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplaca: co IP: 131.137.69.* 08.03.05, 15:55
          dobre to Pan, co zle to sluga.
          • Gość: Staszek Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.sympatico.ca 09.03.05, 02:42
            Kagan:
            My leave is over. Holiday at my father house comes to the end and I am going
            back to my unit. Most likely I won’t talk to you for a while. You are sick
            bastard and I would love to sew your face to your ass ( I can do it with one
            hand), maybe later
            I realized your education is rather shallow, your knowledge comes from tabloids
            and you talk plain rubbish.
            Six brave soldiers under my command will not return home. They gave lives that
            next month, next year, five years from now some SOB like you will be able to
            express any ideas and will be able to do it freely. You are simply spoiled to
            know taste of freedom and you have no appreciation for such. Your trash talk
            offends every man and woman fighting for democracy, your trash talk offends six
            of my friends and US Marine Corps. Do not do again man !!!. Do not list any
            military ranks of yours, cause you are disgrace to any service.
            You are dead wrong thinking your are entitle to any shit under cover of free-
            speech. What you said here in many jurisdictions is consider as spreading hate
            crime and punished by law, however it is not up to me to make such judgement.
            Upon my arrival I do intend using chain of commands send copy of your posts to
            the following recipients: (let them assess it and track you down if necessary)

Attorney-General's Department
            Central Office
            Robert Garran
            National Circuit
            BARTON ACT 2600
            Tel: (02) 6250 6666
            Fax: (02) 6250 5900

Human Rights & Equal Opportunity Commission
            Level 8, Piccadilly Tower
            133 Castlereagh Street
            SYDNEY NSW 2000
            Telephone: (02) 9284 9600
            Complaints Info line: 1300 656 419
            complaintsinfo@humanrights.gov.au

Israel Securities Authority
            22 Kanfei Nesharim St.,
            Jerusalem 95464.
            Tel:02-6556555,
            Fax:02-6513646,
            webmaster@isa.gov.il

Embassy of Israel
            6 Turrana Street
            Yarralumla
            ACT 2600
            Australia
            Tel.+61 2 6273 1300
            +61 2 6273 1309
            info@canberra.mfa.gov.il

Have nice day

Stan Dobrowolsky
            • Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:18
              You are a simple coward, who is only able to spy on other people and denunciate them. I am afraid that you are not "Dobrovolsky", but one Robert Jaworski, know her as "prawdziwystarywirus" - robertjaworski.blox.pl/html. As to your threats of physical violence, they are considered in Australia as well as in the US, as a crime. Therefore I will forward you letter to the US Embassy in Canberra, ACT with the request to investigate it. If they will do nothing, I will report your threats to the International Court of Human Rights, as you are not only a war criminal, but also ordinary criminal as well as violator of my basic human rights, such my right to a free speech.
              • Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:39
              • Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 06:40
                JUST IN CASE...
                Dear Sir or Madam
                I received a following letter from one Lance Cpl. Stan Dobrowolsky, 3rd Battalion, 1st Marine Regiment, 1st Marine Division, 1st Marine Expeditionary Force, US Army, which contains threats of physical violence, because of my political opinions expressed on the forum of "Gazeta Wyborcza" (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=21313737). I understand that such threats
                are considered in Australia as well as in the US, as a crime, and are contrary to the Australian antidiscrimination legislation. Therefore I forward his letter to the US Embassy in Canberra, ACT and other proper authorities with the request to investigate it. If they will do nothing, I will report those threats to the International Court of Human Rights, as Mr. Dobrowolsky, whoever he is, is not only a war criminal, involved in illegal occupation of Iraq, but also ordinary criminal as well as violator of my basic human rights, such my right to a free speech.

Here is his letter:
                "My leave is over. Holiday at my father house comes to the end and I am going back to my unit. Most likely I won’t talk to you for a while. You are sick bastard and I would love to sew your face to your ass (I can do it with one hand), maybe later I realized your education is rather shallow, your knowledge comes from tabloids
                and you talk plain rubbish. Six brave soldiers under my command will not return home. They gave lives that
                next month, next year, five years from now some SOB like you will be able to express any ideas and will be able to do it freely. You are simply spoiled to
                know taste of freedom and you have no appreciation for such. Your trash talk offends every man and woman fighting for democracy, your trash talk offends six
                of my friends and US Marine Corps. Do not do again man !!!. Do not list any military ranks of yours, cause you are disgrace to any service. You are dead wrong thinking your are entitle to any shit under cover of free-speech. What you said here in many jurisdictions is consider as spreading hate crime and punished by law, however it is not up to me to make such judgement.
                Upon my arrival I do intend using chain of commands send copy of your posts to the following recipients: (let them assess it and track you down if necessary)
                Attorney-General's Department
                Central Office
                Robert Garran
                National Circuit
                BARTON ACT 2600
                Tel: (02) 6250 6666
                Fax: (02) 6250 5900
                Email:Ag@Ag.gov.au

Human Rights & Equal Opportunity Commission
                Level 8, Piccadilly Tower
                133 Castlereagh Street
                SYDNEY NSW 2000
                Telephone: (02) 9284 9600
                Complaints Info line: 1300 656 419
                complaintsinfo@humanrights.gov.au

Israel Securities Authority
                22 Kanfei Nesharim St.,
                Jerusalem 95464.
                Tel:02-6556555,
                Fax:02-6513646,
                webmaster@isa.gov.il

Embassy of Israel
                6 Turrana Street
                Yarralumla
                ACT 2600
                Australia
                Tel.+61 2 6273 1300
                +61 2 6273 1309
                info@canberra.mfa.gov.il

Have nice day

Stan Dobrowolsky

cc: American Embassy
                Moonah Place
                Yarralumla ACT 2600
                Web: canberra.usembassy.gov/
                Email: info@usembassy-australia.state.gov
            • Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 08:34
              A na koniec, to nikt nie dal amerykanom pozwolenia do strzelania
              do kogokolwiek na terenie Iraku. Weszli oni tam jak Niemcy, bez
              pytania i jako agresorzy okupuja Irak nielegalnie, przy
              okazji mordujac i torturujac Irakijczykow. Odpwoiedza za to
              na pweno przed odpowiednim Trybunalem, podobnie jak zbrodniarze
              hitlerowscy, ktorych amerykanie dzis nasladuja w Iraku a zydzi w
              Palestynie... sad
            • Gość: Kagan Re: Tak, jest i taka opcja. Sluzalstwo nie poplac IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 08:35
              I czemu ten "marine" pisze z Kanady? Uciekl tam, aby
              nie wrocic na kolejny "tour of duty" do Iraku?
              Czy tez jest to nasz stary a glupi wiarus, piszacy
              przez proxy serwer w Kanadzie?
    • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 09:30
      Nowa wersja wydarzen wedug Wlochow: na drodze byly jednak
      punkty kontrolne amerykanow, a samochod z uwolniona
      wlsoka dzienikarka i jej ochrona zwolnil do 40km/h zblizajac
      sie do tego punktu, ale zanim sie zatrzymal, zostal
      ostrzelany przez amerykanskich zoldakow... Widac mieli
      rozkaz zabicia tej dziennikarki "podczas proby ucieczki"... sad
      No coz, amerykanie zachowuja sie w Iraku jak hitlerowcy
      okupanci: moze nie dokaldnie jak w Polsce, bo w Iraku USA powolalo
      jednak marionetkowy rzad, ale podobnie jak np. w b. Jugoslawii,
      gdzie tez byl "rzad" tzw. niezaleznej Chorwacji... sad
      • jarygb Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 09.03.05, 13:25
        Czytajcie moje inne posts ( o tej samej tresci)
        Jeden z gosci tutaj proponuje ( cudowny pomysl) przyszyc kaganowi pysk do jego
        tylka.. natomiast co robi kagan, natychmiast krzyczy ze chca go pobic (moze
        przy okazji ) i ZABIC. to scierwo przekreca wszystko, fabrykuje i zmysla jak
        tylko mu pasuje. Ignorowac go, ignorowac...

Na marginesie, co za wspanialy pomysl , to co on tu mowi jest chyba naprawde
        przestepstwem, jego wypowiedzi nie moga sie kwalifikowac jako wolnosc slowa...
        Pewnie jest to niezgodne z prawem by ktos podal tu na forum jego informacje,
        natomiast jesli ktos zrobi to niewprost ( np link do jego pracy podajacy jego
        namiary), lub ktos zrobi to nielegalnie i poda je tu wpros..bede wdzieczna. Mam
        gorace postanowienie przeslac raport o wypowiedziach kagana do sekcji praw
        czlowieka w australi. To jest szansa na ujeb...nie takiego scierwojada.
        Czekam na info o kaganie, taka kreatura powinna zaplacic za to co robi.
        AJ
        • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.98.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 09.03.05, 13:31
          "jarygb" to kolejne alter ego wiarusa: robertjaworski.blox.pl/html
    • Gość: KKK Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.patmedia.net 10.03.05, 00:35
      AMERYKANIE WAS WSZYSTKICH WYMORDUJA MAM NADZIEJE
      • jarygb Do Staszka 10.03.05, 01:31
        Poprosze strasznie, skontaktuj sie ze mna na priv, Jest to dosc powazna sprawa.
        Agata

Stan, please contact me on private link. It is quite important.
        Agata
        • Gość: Kagan Re: Do Staszka IP: 203.221.209.* 10.03.05, 08:41
          Zamach na Kagana szykujesz? Kto mieczem wojuje... sad
        • Gość: Kagan Re: Do Staszka IP: 203.221.209.* 10.03.05, 08:43
          Adres tego Staszka znajdziesz na: robertjaworski.blox.pl/html,
          bo ten Staszek to przeciez alter ego wiarusa... wink
      • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: 203.221.209.* 10.03.05, 08:41
        Slyszales o "collateral damage"? Jak beda mordowac Polakow, to po kolei,
        bez pytania czy dana osoba jest za czy przeciw USA... sad
    • Gość: Kagan Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: 203.221.209.* 10.03.05, 10:18
      Bowiem w USA od dawna rzadza zydzi... Stad ta olbrzymia pomoc USA dla
      "panstwa" israel, stad USA toleruje zydowskie zbrodnie na Arabach,
      i stad USA zaatakowal Irak, ktory zagrazal zydom ("panstwu" israel), a nie
      amerykanom... sad
      • wildorchid Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 10.03.05, 19:36
        ale czemu staszek pisze po angielsku z uporem skoro czyta to wszystko po polsku?
        czyzby juz zapomnial mowy polskiej w marines czy innej Delta Force ,whatever.
        i co on tak sie spowiada,z holidays u tatuska,co to jakies prywatne forum czy
        jak.
        w ogole historia staszka seems unlikely,staszek jest w army aby kick some
        ass ,czyz tak?moze poda serial numberbig_grinD
        • Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:32
          "Staszek" z US marines to kolejne alter ego wiarusa, czyli Roberta Jaworskiego:
          robertjaworski.blox.pl/html
          • wildorchid Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 14:32
            a kto to w ogole jest ten Jaworski aka staszek?
            ale jazda starszy jest ode mnie 36 lat-nie wiedzialam ze w Marines sa
            58latkowie,jak tu sie czuc bezpieczniebig_grinDD
            • Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 11.03.05, 14:45
              Od czasu jak coraz wiecej owych marines zaczelo wracac z Iraku
              do USA nogami do przodu i w pozycji horyzontalnej, przyjmuja do US
              Marine Corps kazdego, kto pokona odleglosc 100m w czasie ponizej
              minuty...
              Takie czasy nastaly... sad
              • Gość: Pole Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.03.05, 14:58
                a taki sportowiec to bez zastanowienia strzela gdzie mu kazano
                • Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 11.03.05, 15:00
                  Jak ma sile utrzymac bron podczas strzalu... wink
                  • blue_pole Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 15:08
                    t.zn. jak nie wdycha marychy
                    • durny.polaczek Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 15:18
                      > t.zn. jak nie wdycha marychy

Nie wiem jak z marychą, ale amfetaminę to mają Marines całkiem legalnie i
                      bezpłatnie. Są to tzw. "go pils", używane np. przez pilotów podczas bardzo
                      długich lotów dla polepszenia witalności i koncentracji. Piguły te były zresztą
                      przyczyną wielu incydentów z gatunku "friendly fire" podczas ostatniej wojny na
                      Bałkanach, gdyż tak dobrze polepszały koncentrację, że piloci zauważali po nich
                      rzeczy których tak naprawdę nie było.
                      • Gość: Pole Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.03.05, 15:32
                        maja prawie za darmo, bo Polfa jest najwiekszym producentem tego specjalu
                      • Gość: Kagan Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 13.03.05, 02:34
                        Nawet w australijskim wojsku daja zolnierzom mocne narkotyki nawet na
                        zwykly bol glowy, aby ich uzaleznic, a to po to, aby z wojska nigdy nie
                        odeszli... Bo gdzie indziej dostawali by narkotyki legalnie i za
                        darmo?
              • wildorchid Re: Czemu amerykanie morduja Wlochow w Iraku? 11.03.05, 16:50
                o w morde...strach sie bacsmile)a ja myslalam ze moj ojciec[42 lata]jest stary,a
                tu prosze moglby smialo do Marines walic smile))
    • rattler Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol 10.03.05, 19:33
      Shit happens, Kagan - Look at you smile

narazie
      • Gość: Kagan Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 11.03.05, 05:34
        US wlazlo po raz kolejny w goovno: po Wietnamie, Libanie i Somalii maja teraz
        Irak, do ktorego dosc latwo wlezli, ale znow nie wiedza jak z niego wylezc.
        Podobno byly w Iraku "wolne i demokratyczne" wybory, ale u wladzy wciaz jest
        marionetkowy rzad mianowany w Waszyngtonie... sad
        • Gość: njujorker Re: Amerykanie morduja Wlochow w Iraku! Kiedy kol IP: *.an2.nyc41.da.uu.net 13.03.05, 02:39
          Kagan ??? czy pielegniarka z oddzialu for mental ill wyszla
          chwilowo ??,uwazaj bo wroci niespodziewanie i jak zlapie cie znowu przy
          kompie,to zamkna cie na dluzej w izolatce w kaftanie bezpieczenstwa zalozonym
          na dluzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka