tamara_t 13.06.05, 09:10 Oto coś dla nas hi hi hi hi DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=4364 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia_m Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:11 hahahaha, a nie ma czegoś dla młodszych poszukujących? PP Odpowiedz Link
tamara_t Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:12 No ja też musiałabym trochę poczekać z lekturą, ale wiesz - jak dla 35latek działa, to co ma dla nas nie zadziałać hi hihi PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
krzysiek.wa_wa Re: 35 13.06.05, 17:24 > No ja też musiałabym trochę poczekać z lekturą, ale wiesz - jak dla 35latek > działa, to co ma dla nas nie zadziałać hi hihi PPPPPPPPPPPPP > Tytuł: "Jak znaleźć męża po 35. roku życia" czyli to facet ma mieć więcej niż 35 lat ! ! ! Gdyby kobieta, to tytuł brzmiałby: "Jak po 35 roku życia znaleźć męża" Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link
tamara_t Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:13 Słuchaj, jak prawa marketingu wykorzystują, to to musi działać hahahahahaha DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
ancia_m Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:15 no tak, co racja to racja. a czy przy grupowym zamówieniu są zniżki? Może by tak dla wszystkich chętnych forumowiczek? DD Odpowiedz Link
anula001 Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:12 hahahahahhahahaaa, chyba nabede w drodze zakupu Jak znalezc faceta wykorzystujacprawa marketingu)) Moze i nawet dla dobra sprawy zapytam dodatkowo o jakies wskazowki kolege po marketingu, pracuje w wielkiej filmie w wawie, na pewno nam pomoze))))))))) Hahahha, ale sie usmialam))) Odpowiedz Link
wenecka Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:29 to, ze pracuje w marketingu w wielkiej firmie w w-wie, to o niczym nie świadczy. też pracuje w marketingu w wielkiej firmie w w-wie i co z tego??? :- )))))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:30 Ale nie każdy ma zmysł obserwacyjny i dydaktyczny ;P Moze ona ma Odpowiedz Link
anula001 Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:32 no pewnie, ze nic nie znaczy, ale brzmi lepiej niz gdybym napisala, ze kolega pracuje w 2osobowej firmie w Goldapie,prawda? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 09:47 ciekawie brzmi... pojde, przeczytam spis tresci i sie zastosuje jak bede dojrzalsza Odpowiedz Link
kryskawaw Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 10:50 przegladalam to bedac ostatnio w empiku...rzecz warta przemyslenia... zapowiada sie calkiem interesujaco, jak i wiele innych ksiazek jakie udalo mi sie tam wyszukac...typu, dlaczego mezczyzni wola jedze, dlaczego mezczyzni zdradzaja, i jak kochac i byc kochana... coz jest tego sporo, ale niestety w zadnej nie daja gwarancji, ze po przeczytaniu i zastosowaniu sie do zalecen znajdziemy tego wlasciwego... ale poczytac zawsze mozna Odpowiedz Link
wenecka Re: No laski - do księgarni marsz! 13.06.05, 12:16 zawiała mi ta wielość poradników Bridget Jones. to prawda, że narosło tych poradników, tylko w którym z nich jest prawda, skoro sobie nawzajem przeczą? Odpowiedz Link
krzysiek.wa_wa Re: dlaczego ? 13.06.05, 12:58 > sie tam wyszukac...typu, dlaczego mezczyzni wola jedze, ?!?!?!?!?! O Jezusicku !!!! Odpowiedz Link
candycandy Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 12:39 straszna książka! znajoma w kegu wydawniczego streściła mi ją - o ile mówimy o tym samym dziele, to popełniła je pewna pani, która obecnie jeździ z cyklem porad po świecie i gwarantuje czytelniczkom, że o ile będą stosować się ściśle do wytycznych to wciągu 0,5 czy 1 roku wydadzą się. nie będę teraz streszczać tych cennych i jedynie słusznych rad ale tak w dużym skrócie to książka dla naprawdę ZDESPEROWANYCH osób. Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 13:12 i bezdennie głupich - dodam Odpowiedz Link
tamara_t Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 13:40 No wiesz Krzysiu?! A ja już myślałam, że za jej pomocą męża rychło znajdę Już sukienki na allegro przeglądałam i buty z sekend hendu prawie kupiłam [pani mi do 17 odłożyła] chlip, chlip - nie dość, ze nie znajdę, to jeszcze wyszło że bezdennie głupia jestem ((((((( No to idę odmówić tą książkę - już lepiej się nie wydać, niż za bezdennie głupią być uważaną chlip chlip ((( Odpowiedz Link
anisua Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 15:34 tamara_t napisała: >nie dość, ze nie znajdę, to jeszcze wyszło że bezdennie głupia jestem (((((((( No to idę odmówić tą książkę - już lepiej się nie wydać, niż za >bezdennie głupią być uważaną chlip chlip ((( e nie martw się, na razie tylko dla Krzysia głupia;DDD ale są jeszcze inni faceci, świat się nie kończy na jednym może oni będą na tak??? kupuj te buty...;D Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 15:37 jak ładne i pasują do kiecki - to kupuj - a nuż jakaś koleżanka chajtać się będzie Odpowiedz Link
tamara_t Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 15:41 Ty mnie już nie denerwuj lepiej! ;P Zęby zjem przez Ciebie łotrze! hi hi hi DDDDDDDDD Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 15:42 że ja? no tak - kobity wolą żeby je okłamywać. mam nadzieje, że jak zostane głupim starym kawalerem to dla mnie tez ktoś poradnik napisze ;P Odpowiedz Link
tamara_t Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 15:45 Jestem pewna, że takowe już są ;P Ale wiesz.. kobiety lubią drani, więc zapewne długo sam nie będziesz - zawsze się jakaś u szyi uwiesi ;PPPPPPPPPP Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 15:50 "kobiety lubią drani" mechanizm jest banalny - najpierw sie wkurzy na gorzką prawdę, ale w duchu pomyśli " ale przynajmniej mnie nie okłamie..." Odpowiedz Link
tamara_t Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 16:23 Hahahahahaha DDDDDDDDDDDDD Pewnie jest jak mówisz! Na mnie to tak nie działa, ale jak mówi stare tureckie przysłowie: "Wykorzystaj i porzuć!" działa to w dwie strony ;P A tacy dranie najczęściej kochankami są wybornymi ;P A jak im się wydaje, że mogą mieć każdą, to co ja będę z błędu wyprowadzać - wykorzystam i porzucę, a co skorzystam to moje ;P Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 16:24 tu sie rozmijamy - ja nie uznaje metody "wykorzystaj i porzuć" - bo zawsze jest człowiek po drugiej stronie Odpowiedz Link
candycandy Re: niech was Bozia i wszyscy święci bronią!!! 13.06.05, 19:12 ok, podam wam przykłady rad pani 'specjalistki', do których należy się stosować: - znajdź sobie nową koleinę - zacznij robić zakupy w innym sklepie osiedlowym, zmień autobus\trasę, którą jeździsz do\z pracy - poznasz nowych ludzi (niby racja, prawda? - wyrób sobie markę - nie możesz być tylko seksowną Basią z sklepu sportowego czy wesołym Romkiem hydraulikiem, bądź jedyna\niepowtarzalny np. Basią ubierającą się w swetry własnej produkcji i lubiącą nocne połowy ryb albo Romkiem skaczącym na bungi i zbierającym znaczki Filipin - odnów wszystkie kontakty od czasów podstawówki; dzwoń, wysyłaj listy, organizuj spotkania - każdemu z tych 'nowoodzyskanych' znajomych wspominaj, że szukasz żony\męża i pytaj, czy nie zna dla ciebie odpowiedniej kandydatki\-ta Odpowiedz Link
krzysiek.wa_wa Re: gwarancje 28.07.05, 13:25 > tym samym dziele, to popełniła je pewna pani, która obecnie jeździ z cyklem > porad po świecie i gwarantuje czytelniczkom, że o ile będą stosować się ściśle > do wytycznych to wciągu 0,5 czy 1 roku wydadzą się. A tak z czystej ciekawości, co obejmuje gwarancja: -zwrot pieniędzy tylko za książkę lub kurs -czy także innych kosztów poniesionych na marketingowe poszukiwania? zwrot kosztów od razu, czy po pięciu próbach naprawienia faceta? Odpowiedz Link
tamara_t Re: gwarancje 28.07.05, 15:37 Ło rety, że też chciało Ci się odgrzebywać taki stary wątek ))))))))))) Odpowiedz Link
krzysiek.wa_wa mężczyźni i marketing :-) 15.06.05, 12:20 Jak facet podchodzi do dziewczyny i mówi: "cześć, jestem dobry w łóżku" to się nazywa MARKETING BEZPOŚREDNI. Jak facet podchodzi do dziewczyny, bierze od niej numer telefonu i z domu dzwoni mówiąc: "jestem dobry w łóżku" to się nazywa TELEMARKETING. Jak kolega faceta podchodzi do dziewczyny i mówi: "wiesz, on jest dobry w łóżku" to się nazywa PUBLIC RELATIONS. Jak dziewczyna podchodzi do faceta i mówi: "cześć, słyszałam, że jesteś dobry w łóżku" to się nazywa MIEĆ wyrobioną MARKĘ. Odpowiedz Link
tamara_t Re: :-) 15.06.05, 12:22 Słyszałam to już, ale jest naprawdę dobre hi hi hi DDD A Ty Krzysiu jaki uprawiasz? Odpowiedz Link