Dodaj do ulubionych

Lepper – opalony, ale zimny ;-)))))))))))))))))

14.07.05, 11:27
W SO niepodzielnie królowała do tej pory długowłosa szatynka Renata B. Ale
oto pojawia się rywalka. Kto? Kandydatka na posłankę długowłosa blondynka
Barbara Dziuba.
Renata B. twierdzi, że ma swój styl i Barbara Dziuba ma swój styl i że
Barbara Dziuba to dla niej żadna konkurencja. Czy jednak nie jest to tylko
tzw. myślenie życzeniowe?
W dodatku Barbara Dziuba wie, jak "się zachować". Mówi o swoim szefie,
A.Lepperze:
...Cenię Leppera. Prawdziwy polityk powinien mieć twarz, taką jak on ma.
Opalony, ale zimny. Jak się uśmiecha, to delikatnie. Dopracowany w
szczegółach...

Ciekawi mnie, czy zwolenicy z SO zgadzają się z Barbrarą Dziubą?

(wypowiedzi za SE z 17.07.05)

Obserwuj wątek
    • badziewiak_leon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 11:34
      Andrzej - jak prawdziwy czekista - gorące serce, chłodna głowa, czyste ręce -
      moim zdaniem jest w drugiej turze jak w banku. Poza tym ma fajnego syna. I ładne
      gospodarstwo. I w jego partii jest Rysiu Czarnecki. I w ogóle jest super i
      jeszcze lepiej będzie i coraz więcej fajnych panien poderwanych z młodzieżówki SLD.
      • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 11:37
        Dobra, dobra, ale co z Renią i Basią? Wyobrażam sobie, jak siedzą obie w ławach
        poselskich i... wyłączam telewizor;-)
        • badziewiak_leon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 13:14
          Renia z Basią - rozumiem, nie wszystkim się spodobają, ale obok Rafał Kubacki -
          ten silny tors co obroni cię przed atakiem bestii...
          A może kiedyś i Zbyś Witaszek, jak w tej sakralnej pieśni - jeszcze się do
          Andrzeja nawróci, jeszcze do niego powróci, wtedy przed Andrzejem klęknie i z
          żalu serce mu pęknie.
          Będzie dobrze, uwierz mi.
          • cheetah15 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 14:23
            "Odwiedziłem" w SE zdjęcie Baśki - wprost powala, dech mi zaparło z wrażenia na
            widok tej blond-bestii;-))))))))))))) No, Renia - nie będzie letko;-)
      • henryk.log 1950!!! - dla mnie wiele znaczy!! :-)) n/t 11.08.05, 23:38
        wszystkie swoje łzy,>Amos Oz<
        • bac1 Re: 1950!!! - dla mnie wiele znaczy!! :-)) n/t 12.08.05, 16:54
          Panie Henryku.log:
          i bardzo dobrze!:-))))))))
      • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 13.08.05, 00:15
        A ja i tak twierdze, że jola jest najmądrzejsza!;-)))
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 17:14
      Jestem za większym udziałem kobiet w życiu politycznym. Ale jak widzę panie
      w rodzaju R. B. i B. D., itd., itp. - to ogarnia mnie zwątpienie. "Delikatny
      uśmiech Leppera" - żeby coś takiego powiedzieć, trzeba być... oślepionym przez
      szefa lub zaślepionym dążeniem do waaadzy;-)))
      • antoniw2 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 17:22
        ale to naprawde nic. Jest nawet taka strona, ktora sobie nic nie robi z innego
        Dostojnego kandydata
        www.antyk.org.pl/ojczyzna/agentura/agentura.htm
        • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 17:28
          I co z tego - ja chcę poznać opinie o SO, w końcu ta partia ma stałe miejsce
          w sondażach, Lepper też.
          I więcej luzu...
          • badziewiak_leon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 17:55
            "Jestem trochę dziwaczka, czasami boję się seksu. Dla mnie mogłoby go nie być.
            Mąż też nie taki, żeby za seksem."

Szkoda chłopa ;(
            • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 18:05
              Punkt dla Renaty! Ona się seksu nie boi;-)))
            • savena Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 18:06
              chcialam cos napisac na temat tych pan, poprostu nie potrafie znalezc slow. czy
              to jest mozliwe, zeby takie osoby poraz drugi znalazly sie w parlamencie ?
              • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 18:09
                Jak znam naszą Ojczyznę - wszystko jest możliwe;-)))
    • t-800 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 18:12
      Leper to cichy koalicjant GTW, co było widać w tej kadencji.
      • cheetah15 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 18:16
        Zimny drań;-)))
        • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 18:01
          A jola_dywity pojechała do Warszawy;-)))
    • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 14.07.05, 19:27
      I co ty na to, Jolu;-)))
    • henryk.log Re: Style" R.B. i B.D.?? - gdzie zdjęcia!! :-)) 14.07.05, 20:07
      >Renata B. twierdzi, że ma swój styl i Barbara Dziuba ma swój styl<
      ??
      • malaszaramysz " Twój Styl " w kiosku kupiły ? 14.07.05, 20:08
        Panie Heniu, poczta:-)))))))))))
        • jestemzewsi Re: " Twój Styl " w kiosku kupiły ? 14.07.05, 20:10
          A może założyły swoje własne tygodniki;-)))
          • malaszaramysz Po tytułami : " Twój Owies" i " Makroekonomia 14.07.05, 20:12
            budy na bazarze"
            • jestemzewsi Re: Po tytułami : " Twój Owies" i " Makroekonomia 14.07.05, 20:14
              A co? Ma się tą inwencję tfurczą;-)))
              Muuuszęęę popracować, szkoda. Do miłego spotkania(?)po 23.00;-)
        • cheetah15 Re: " Twój Styl " w kiosku kupiły ? 14.07.05, 23:16
          To był "Swój Styl";-)
          • malaszaramysz " Samstyl" - głupia mysz wszystko pokręciła:-)) 14.07.05, 23:18
            Zapomniałam o tym samowydawnictwie.
            • jestemzewsi Re: " Samstyl" - głupia mysz wszystko pokręciła:- 14.07.05, 23:27
              A w nim nuty i tekst piosenki "Bo we mnie jest seks" i jako prezent od
              wydawcy... cymbałki;-)))
            • bac1 Re: " Samstyl" - głupia mysz wszystko pokręciła:- 13.08.05, 00:16
              O samozdacie;-)))
          • jestemzewsi Re: " Twój Styl " w kiosku kupiły ? 15.07.05, 12:52
            cheetah15 napisał:

> To był "Swój Styl";-)

Albo SamoStyl;-)))
        • henryk.log Re: " Twój Styl " w kiosku kupiły ? 14.07.05, 23:24
          malaszaramysz napisała:

> Panie Heniu, poczta:-)))))))))))
          Pocztę odebrałem! - zdjęć jeszcze nie!!.
          Zechce ktoś podrzucić??
    • cheetah15 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 07:49

jestemzewsi napisał:

Ciekawi mnie, czy zwolenicy z SO zgadzają się z Barbrarą Dziubą?

Zwo-lennicy SO zajęli się fetowaniem wyników swojego sondażu, w którym pan
      Andrzej prowadzi ze znaczną przewagą. A potem bedą leczyć kaca. Odpowiedzi może
      nie być wcale;-)))

• jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 17.07.05, 13:31
        Diagnoza była trafna - milczą;-)))
    • badziewiak_leon Kobiety SO 15.07.05, 10:07
      Ale oprócz seksistowskich wybryków mamy w Samoobronie też kobiety eleganckie,
      kulturalne i wykształcone na europejskich uniwersytetach:
      www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/424.htm
      • jestemzewsi Re: Kobiety SO 15.07.05, 11:18
        badziewiak_leon napisał:

> Ale oprócz seksistowskich wybryków mamy w Samoobronie też kobiety eleganckie,
        > kulturalne i wykształcone na europejskich uniwersytetach:

Dzięki za nowiny, badziewiaku_leonie!

No, no;-) Na moje oko, zdjęcie starawe. Poza tym, jakoś o pani Genowefie cicho.
        Wniosek - wykształcenie w SO nieczego nie gwarantuje;-))))))
        • malaszaramysz To jest ta od makroekonomii :-))))))) 15.07.05, 18:21
          Zapytana o politykę makroekonomiczną państwa powiedziała " Wszystkie nasze małe
          sklepy padają bo ludzie tylko do makro jeżdżą " :-)))))))
          • jestemzewsi Re: To jest ta od makroekonomii :-))))))) 15.07.05, 18:24
            NiEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE;-))))))))))))))))))))))))))))
            • malaszaramysz Re: To jest ta od makroekonomii :-))))))) 15.07.05, 18:32
              TAAAAAAAAAAAAAK :-)))))))))) To dawno było, ona do Sejmu dostała się w trakcie
              kadencji ( ktoś zmarł chyba? ) i Pawłowski w Faktach wywiad przeprowadzał z
              nową posłanką. Mało się nie udławił :-))))))))))))))
              • jestemzewsi Re: To jest ta od makroekonomii :-))))))) 15.07.05, 18:34
                Być może,że mnie w Ojczyźnie wtedy nie było. I też ktoś zmarł? Nie mogę ze
                śmiechu pisać:-))))))))))))))))))))))))))
                • malaszaramysz Re: To jest ta od makroekonomii :-))))))) 15.07.05, 18:38
                  To po talibach i helikopterze był jeden z lepszych numerów bronysamej.Rok albo
                  2 lata temu, też latem .Pawłowski był jeszcze w miarę dobrej formie.
                  • jestemzewsi Re: To jest ta od makroekonomii :-))))))) 15.07.05, 18:41
                    A co Pani powie o opisie Leppera przez niejaką Dziube Barbarę? Oczywiście -
                    jako kobieta;-)))
                    Jest fajny watek oborovego o cioci;-)))
                  • malaszaramysz Pokręciłam:-))))))))))) 15.07.05, 18:43
                    Bij mnie, ta od makroekonomii to Maria Wiśniowiecka - nazwiska podobne. Dopiero
                    teraz skojarzyłam,że "makroekonomistka" była ze Śląska a ta z Białegostoku.
                    Znalazłam właściwą - weszła do Sejmu w sierpniu 2003.:-)))))))))))))
                    • jestemzewsi Re: Pokręciłam:-))))))))))) 15.07.05, 18:45
                      Proszę mnie nie namawiać, w życiu nie uderzyłem kobiety! Matka by mnie wyklęła,
                      a Ojciec wydziedziczył. Jak zwał(a), tak zwał(a) - ale z SO;-)))
                      • malaszaramysz Re: Pokręciłam:-))))))))))) 15.07.05, 18:48
                        Czy ktoś z innej partii mógł coś takiego z siebie wykrzesać? :-)))))))
                        • jestemzewsi Re: Pokręciłam:-))))))))))) 15.07.05, 18:53
                          Makroekonomia to trudna nauka;-))) Ale SO i z nią sobie poradzi - zlikwiduje
                          firmę MakroCash&Carry i po kłopocie;-)))
                      • bac1 Re: Pokręciłam:-))))))))))) 13.08.05, 00:18
                        Prawdę mówi. "Przeklnę Cię..." i już!
          • henryk.log Do"tanga" trzeba trojga, o ile mnie nie myli się:) 15.07.05, 18:47
            Pani "myszko"!:), Pani, jedynie z moim Sz. Panem, harce chcesz uprawiać??

P."myszko" i Panie Szanowny:), dajcie wreszcie zdjęcia obu "stylowych Pań! -
            proszę:)
            • jestemzewsi Re: Do"tanga" trzeba trojga, o ile mnie nie myli 15.07.05, 18:50
              Panie Henryku, Barbara Dziuba była we wczorajszym Super Expressie. "Miałem" ją,
              ale usunąłem, bo... moje poczucie estetyki cierpiało straszliwie, przykro mi;-)
              • bac1 Re: Do"tanga" trzeba trojga, o ile mnie nie myli 13.08.05, 00:20
                Za usunięcie B. Dziuby - 10 lat bronowania pola u Renaty!;-)))
            • malaszaramysz Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 18:54
              Panie Heniu, zbyt Pana lubię ,żeby coś takiego Panu pokazywać ale sam Pan tego
              chciał:
              www.samoobrona.org.pl/pages/12.Zkraju/13.swietokrzyskie/04.partia/01.aktualnosci/97-12.jpg

A Renię od owsa to chyba Pan widział?
              • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:00
                Ach Panią Renię?! - nawet cenię za " ku wiedzy!:) pęd (prawie serio):)
                Z odważnych raczej jetem miła Pani, ku "zagrożeniu" sie udaję! :)
              • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:09
                Iii.. obejrzałem!!!, ten dłuugi blond włos!!! :))
                Migawką mi P. B.D. błysła w TV, znacznie gorzej jej "wyszło:))
                Ps
                Kurdee! a jeśli Pani podobnej barwy włosy ma??, może ja się niepotrzebnie
                narażam blond-paniom? :))
                • jestemzewsi Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:12
                  Ta pani Dziuba lubi kolor różowy, jej "blond włos" ma odcień różu;-
                  ))))))))))))))))
                  • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:15
                    jestemzewsi napisał:

> Ta pani Dziuba lubi kolor różowy, jej "blond włos" ma odcień różu;-
                    > ))))))))))))))))

Uff! - całe szczęście, że róóóóż, bo ja Blondynki nawet lubię, Sz. Panie:))
                • malaszaramysz Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:21
                  Spokojnie Panie Heniu, mysz nigdy nie była blondynką ( czasami tylko zachowuje
                  się jak blondynka :-)) ).

Ale cud urody jest przyszła pani posłanka:-))) Mam nadzieję,że żona w domu i
                  pierwszej pomocy udzieliła :-))))))))))))))))) Bez opieki medycznej nikomu nie
                  radzę tego zdjęcia oglądać:-))))))))
                  • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:29
                    malaszaramysz napisała:

> Spokojnie Panie Heniu, mysz nigdy nie była blondynką ( czasami tylko zachowuje
                    > się jak blondynka :-)) ).
                    >
                    > Ale cud urody jest przyszła pani posłanka:-))) Mam nadzieję,że żona w domu i
                    > pierwszej pomocy udzieliła :-))))))))))))))))) Bez opieki medycznej nikomu nie
                    > radzę tego zdjęcia oglądać:-))))))))

Jej "cud-uroda" w SE musiała być w pełni:), Pani link nad wyraz dla pani
                    posłanki łaskawy sie okazał! :).
                    Wiem już dlaczego P. "jzw" się czai i nie chce mi "Jej" pokazać, zauważyć
                    musiał, iż dla Kobiet(coby to nie miało oznaczać) mam wrodzony szacunek:))

Oczywiście, że Mej Pani w domu nie ma;-( - normalka! - a u Pani?
                    • jestemzewsi Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:32
                      Przyznaję się bez bicia - przeczytałem Pana post. Naprawdę miałem i wyrzuciłem
                      fot. pani Dziuby, z czego wytłumaczyłem się powyżej. Nie będę przecież płacił
                      SE za wejście do archiwum. Ziomecki niech na innych żeruje;-)))
                      • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:47
                        Fakt!!, SE z Ziomalami kasy z "nas" nie wyrwie!!, za boga.. !! :))
                    • malaszaramysz Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:37
                      Kolację szykuję, bo dzisiaj rocznicę ślubu mamy a mój jak zwykle świat zbawia
                      do 22 a może 23. Kolega zmiennik przy jakiejś masakrycznej operacji stoi i się
                      spóźni do pracy:-((((
                      • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:43
                        Łał!! - Pani Miła!! -a dziś są moje imieniny i Pani Terenia do 22-iej, innym się
                        "poświeca"!!!

Serdecznie Pani gratuluję(wspólczuję:), bo sam to mam :D
                        • malaszaramysz Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:46
                          To wszystkiego najlepszego,Panie Heniu:-)))))) Oby dobry humor i cięty język
                          nigdy Pana nie opuszczał, pieniądze na ulicy leżały a zdrowie dopisywało do 200
                          urodzin:-)))))))))))))
                          • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:57
                            malaszaramysz napisała:

> To wszystkiego najlepszego,Panie Heniu:-)))))) Oby dobry humor i cięty język
                            > nigdy Pana nie opuszczał, pieniądze na ulicy leżały a zdrowie dopisywało do 200
                            >
                            > urodzin:-)))))))))))))
                            ;)/!):: .. zaplątało mi sie na okoliczność dobra wszelkiego które mi Pani
                            zechciałaś przesłać:))
                            I nawzajem Pani "malaszaramyszko":)) i żeby nasze "dyżurki" o Swoich pamiętały!!
                            .. ileż można innym choćby "szczytnie" służyć! :) - no nie Miła Pani:))
                        • bac1 Re: Nieco spóźnione, ale serdeczne... 13.08.05, 00:23
                          Panie Henryku.log:
                          życzę Panu pomyślnych wielkich łowów na fk na wszystkie dziubowate!!!;-)))
                          • henryk.log Slicznie za >serdeczne...< Dziękuję :-)))))))n/t 13.08.05, 00:45
                            bac1 napisała:

> Panie Henryku.log:
                            > życzę Panu pomyślnych wielkich łowów na fk na wszystkie dziubowate!!!;-)))
                      • jestemzewsi Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 20:06
                        Spieszę z zyczeniami: przyjdą "pocztą":)))

P.S. Czy na 50 rocznicę ślubu dają jeszcze medale?
                  • jestemzewsi Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:29
                    Czyli wszystko przed "myszą", trochę różu może by nie zaszkodziło?;-)
                    • henryk.log Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:35
                      jestemzewsi napisał:

> Czyli wszystko przed "myszą", trochę różu może by nie zaszkodziło?;-)

Pani "myszki" nie pokryjemy różem, za żadne tam..., myślę!:), Sz. Panie! :))
                      Ps
                      W SE już nie "dają" Posłanki obejrzeć ;-(
                      • malaszaramysz Re: Uwaga, może stanowić zagrożenie 15.07.05, 19:39
                        SE zarobić musi:-))))))) Za bilet do cyrku też się płaci, Panie Heniu :-)))

A z różem to nie bardzo :-))))))) Rude i różowe to się pogryzie, chociaż
                        amarantową spódnicę na sobie mam :-)))
              • zaba_pelagia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 15.07.05, 22:01
                żaba popadła, popadnęła, podpadła, padła w kompleksy
                idę tlenić swoje zielone loczki i dziergać treskę
                • malaszaramysz Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:23
                  Możesz robić sobie co chcesz:-)))))) Do ideału nie masz szans dorównać :-))))))
                  • zaba_pelagia Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:26
                    nawet jak sobie rzęsy z rzęsy dokleję?
                    a ciebie to nawet uszy Myszki Miki nie uratują, wiesz??????????
                    • malaszaramysz Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:32
                      Nic nas nie uratuje:-)))))))

Żeby takiemu ideałowi dorównać będziemy musiały 30 lat do powiatowego fryzjera
                      chodzić:-)))))))))
                      • zaba_pelagia Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:36
                        taaa
                        trwala
                        rozjaśnianie

a ciuchy skąd?
                        • malaszaramysz Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:40
                          I tu jest problem :-)))))))) Chyba z tego targowiska pod Łodzią,, Tuszyn się
                          nazywa czy jakoś tak. Taaakich nawet w lumpeksie nie dostaniesz:-)))))))))))
                          No i kosmetykach zapomniałaś? Nie mam pojęcia co to za firma?
                          • zaba_pelagia Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:47
                            no tak, w lumpeksach to przecez same Dolce & Gabbany...
                            ale ja moge sie poswiecic i pojść na Stadion dziesięciolecia
                            a kosmetyki to chyba firma Pupa, albo podkradniemy z zestawów dla Barbie...
                            • malaszaramysz Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:51
                              Stadion to jest coś!!! To będzie to.Ja niestety mam za daleko, kup coś dla
                              mnie, najlepiej w różu rozmiar 38.:-)))))))))

Żaba - chyba przytyć będziemy musiały ?
                              • zaba_pelagia Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 22:53
                                dobra, to ja biorę fiolet i bordo
                                z zielonym w sam raz
                                przytyć? ok
                                masz gdzies link do diety Renee Zellweger przygotowującej sie do roli Bridget
                                Jones?
                                • malaszaramysz Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 23:00
                                  Nie ale jak zjemy po kilogramie lodów, wypijemy ze 2 litry coca-coli, na obiad
                                  parę hambrurgerów z McŚmietnika, na kolację sałatkę z litrem majonezu to może
                                  nam się udać:-))))))))
                                  • henryk.log Re:Też "fajny film.. widziałem":), ino, że Panie 16.07.05, 14:36
                                    miłe "od kuchni" pogadadują!:), a ja..ja słaby w tym jestem! :))
                                    ??- Chociaż?? - tuszę, iż Panie przy tuszy, uwagi godne "mogom być" :)))
                                • cheetah15 Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 23:38
                                  Ach, ten gust, ten smak, to wyczucie kolorów! Doprawdy, będziecie wyglądać
                                  zjawiskowo, sam A.L. się nie oprze. Tylko uwaga na parasolki (i kłonice) pani
                                  Renaty i pani Basi. Wyglądają na waleczne istotki;-))))
                      • jestemzewsi Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 15.07.05, 23:03
                        No, nie wiem, bo powiaty mająwreszcie zlikwidować;-)))
                        • malaszaramysz Czyli co? Jesteśmy bez szans? 15.07.05, 23:08
                          Nici z tak oszałamiającego wyglądu?
                          • jestemzewsi Re: Czyli co? Jesteśmy bez szans? 15.07.05, 23:09
                            A na wojewódzkiego nie stać?
                            Co z Pani wątkiem?
                            • malaszaramysz Re: Czyli co? Jesteśmy bez szans? 15.07.05, 23:12
                              Którym ?Tym z zaczepką do Oborovego? Zdenerwował mnie wyciągając stare ośle
                              wątki w ilości chyba 14 sztuk. Więc go zaczepiłam:-)))))))))) Słusznie Giwi na
                              Oślą posłała - to zwykła zaczepka była :-)))))))))))

Pierwszy raz na Oślą wyleciałam:-)))))))))
                              • jestemzewsi Re: Czyli co? Jesteśmy bez szans? 15.07.05, 23:14
                                Gratulować? Swoją drogą, chciałbym obie Panie widzieć po tych zabiegach. Tylko
                                zeby Lepper was nie zabrał do SO;-)))
                                • malaszaramysz Re: Czyli co? Jesteśmy bez szans? 15.07.05, 23:32
                                  Jasne,że gratulować:-)))))))))))))))))
                                  Żeby do nas do bronysamej to jeszcze kiepski neurolog będzie potrzebny:-))))
                                  Operacja na otwartym mózgu i już my, dwie piękne do Andrzejka :-))))

P.S. Pan i władca wrócił - idę świętować :-))
                                  • jestemzewsi Re: Czyli co? Jesteśmy bez szans? 15.07.05, 23:34
                                    Do miłego:-))))))))))))))))))))))))))))))
                        • bac1 Re: Żaba, nic Cię nie uratuje :-))))))))))))) 13.08.05, 00:25
                          To postulat Andrju! Powiaty zlikwidować - o dziwo, SIĘ z nim ZGADZAM!
                • cheetah15 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-))))))))))))))))))))))) 16.07.05, 07:32
                  Ząbo, nie łkaj! Andrzej cię odczaruje - piękną księżniczką się staniesz! Spójrz
                  na zdjęcie w dzisiejszej GW - zobacz "pocałunek wodza";-)))
                  • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 09:44
                    ach
                    co za cmok!!!!
                    ale zaczelo padac
                    oddalam sie na razie do bajorka
                    • bac1 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:05
                      A kartę pływacką Pelagia posiada?
                      • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:11
                        kartę? już jako kijanka zdałam egzamin na mistrza swiata w pływaniu pieskiem
                        mam tez gustowny zółty czepeczek i pomarańczowe bikini
                        • jestemzewsi Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:21
                          Jednak doradzałbym kapok. Co bedzie, jak Andrzejek pocałunkiem Pelagię
                          znienacka odczaruje i całe umiejętności pływackie szlag trafi?
                          • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:24
                            faktycznie,
                            gwaltowne torsje zle wpływaja na pływanie ;-)
                            • jestemzewsi Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:26
                              A u mnie już nie pada;-)buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-) Kiedy wizyta u fryzjera?
                              • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:30
                                a, to musimy sie z myszą namówić i znaleźć odpowiedniego
                                bo na razie to chodzimy do takich, co to chodzi pani prezydentowa
                                • cheetah15 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:33
                                  Drogie Panie, a co sądzicie o wzorcu meskiej urody, czyli o A. Lepperze,
                                  opisanym tak trafnie przez niejaka Dziubę?
                                  • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:35
                                    powiem tylko tyle:
                                    Bratt Pitt jest zdecydowanie przereklamowany...
                                    wolę bardziej męskich!
                                    • cheetah15 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:38
                                      Ale ten potencjał intelektualny;-)))
                                      • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:41
                                        potencjalny potencjał
                                        • cheetah15 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:42
                                          A bajorko napełnione?
                                          • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:47
                                            umiarkowanie
                                            przylazł bocian i wychlał połowę
                                            • cheetah15 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:49
                                              Na odwyk, pijusa! Wstręciuch jeden, i na myszy, i na żaby poluje!
                                              • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:56
                                                ale za to ma cudowne czerwone paski
                                                • cheetah15 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:58
                                                  Pani Pelagio, żegnam panią - w tym upale - ozieble - idę łowić... ryby!!!;-
                                                  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 11:00
                                                    i nawzajem
                                                    oblewam Pana kubłem zimnej wody
                                • jestemzewsi Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:34
                                  Aaa, to dlatego tak wyglądacie, że pani Żaba w bajorze, a pani Mysz w norze;-)))
                                  • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:36
                                    fakt!
                                    chyba trzeba wyjść na salony!!!!
                                    • jestemzewsi Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:39
                                      Na salony? Chyba na klepisko;-)
                                      • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:42
                                        moze klepisko, ale zaraz bedzie San Francisko ;-P
                                        • jestemzewsi Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:44
                                          A nazwa banku: Nura z forsą?
                                          • zaba_pelagia Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))))))))))) 16.07.05, 10:48
                                            Noora z forsą ;-)
                                            bardziej po myszemu
                                            • jestemzewsi Re:To będzie SP. z o.o.?????????????? 16.07.05, 10:50

• zaba_pelagia Re:To będzie SP. z o.o.?????????????? 16.07.05, 10:57
                                                Straż Pożarna z oo?
                                                jasne
                                                zapraszamy do zarządu
                                                • jestemzewsi Re:To będzie SP. z o.o.?????????????? 16.07.05, 10:59
                                                  Jeśli to Straż, to wolałbym Radę Nadzorczą;-)))
                                                  • zaba_pelagia Re:To będzie SP. z o.o.?????????????? 16.07.05, 11:03
                                                    a prosze bardzo, panie prezesie
                                                    a na razie oddalam sie
                                                    musze nalowic much na obiad
                                                  • jestemzewsi Re:To będzie SP. z o.o.?????????????? 16.07.05, 11:04
                                                    Ok, nie ma sprawy, jak mus to mus. Udanych łowów;-))))))))))
          • bac1 Re: To jest ta od makroekonomii :-))))))) 13.08.05, 00:17
            Jak "tylko jeżdżą", to o co chodzi?;-)))
      • cheetah15 Re: Pocałumek Andrzeja 16.07.05, 07:53
        Czy to czasem nie z posłanką z postu badziewiaka_leona całuje się Andrzej L.?
    • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 13:59
      Lepper - III miejsce w sondażach;-)))
      • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 14:03
        Wszyscy się "pasjonują" wyścigiem WC - L. Kaczyński, a p. Andrzejek zawsze
        trzeci...
        • cheetah15 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 20:22
          Barbara Dziuba o Andrzeju L.:

Prawdziwy polityk powinien mieć twarz, taką jak on ma.
          Opalony, ale zimny. Jak się uśmiecha, to delikatnie. Dopracowany
          w szczegółach...

Ej, gdybym był... kobietą;-)))
    • henryk.log Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 19:36
      No jak P."jestemzewsi"??, wątek się nieźle spisuje! - no nie?? :))
      • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 19:38
        Nawet Matkę "zmusiłem" do działania;-)
        • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 20:22
          Widać:-))) Ale wątek z jajem więc się utrzyma :-)))))))))
          • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 15.07.05, 21:04
            Wątpię, ale za dobre słowo dziekuję;-)))
            -
        • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 13.08.05, 00:29
          Akurat! Zmusić mnie? Toż to nawet cała samo(o)brona by nie poradziła!;-)))
    • kolega.kierownik Daddy Cool ;-) (nt) 15.07.05, 21:21
      .
      • jestemzewsi Re: & Hot Girls ;-) (nt) 15.07.05, 21:32

• cheetah15 Re: & Hot Girls ;-) (nt) 16.07.05, 07:23
          Ale macie nosa! W dzisiejszej GW zdjęcie Andrzejka, który całuje się
          z "dziwczyną" z Samoobrony!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2824005.html
          • malaszaramysz Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 12:27
            • jestemzewsi Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 12:31
              Byle nie w żabe, bo polubiłem pania Pelagię;-)))
              • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 13:56
                do licha!
                wraca biedna zaba obładowana malinami (bo do karnacji pasują) i takie miłe
                słowa zastaje ;-)
                • jestemzewsi Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 14:00
                  A ja sobie maliny z krzaczka ZA DARMO zrywam do woli;-)))
                  Czy na obiad będzie kotlecik z malin w sosie z rzęsy?
                  • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 14:05
                    niestety, rzesa idzie na eksport
                    na obiadek inne zieleninki i zólcinki - kalafior, papryka i fasolka
                    a na deser - zółte lody limonkowe ;-)
                    • jestemzewsi Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 14:12
                      A cóż się pani żaba tak obżera, excusez le mot? U M. Konopnickiej w "O sierotce
                      Marysi i krasnoludkach" jeden Żabik pękł. Trochę ostrożności zalecam, zwłaszcza
                      przy papryce, bo jak będzie palić, to czym ugasi, jak bajorko wyschło?
                      • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 14:55
                        alez on pekl z pychy
                        a ja sie obzeram dla dobra wspolnego, zeby niektorym kandydatkom dorównać
                        i dopiero jak dorównam, to z pychy peknę

PS a papryka boska - pieczona, potem w oliwie z czosnkiem zamarynowana
                        i troche wody z zeszłych opadów jeszcze zostało
                        • jestemzewsi Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:00
                          No właśnie: pycha. Jak coś nam smakuje, to mówimy: pycha. Czyli - wszystko się
                          zgadza;-)
                          Szkoda, że nie pachnie przez internet... Renię wagą trudno będzie pokonać
                          jedząc same zielone (nie mylić z USD);-)))
                          • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:16
                            oj trudno,
                            szczególnie, ze teraz spozywam kalafiorka gotowanego w bulionie oliwkowym
                            Winiary
                            kawalek - ja
                            kawalek - kot
                            a kot juz ma gabaryty godne kandydatki do S
                            • jestemzewsi Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:21
                              Kot? Dobrze chociaż, że nie kotka. Ale czy aby nie perski? Bo te z Klewek wezmą
                              go za terrorystę i będzie klops;-)
                              Mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
                              • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:28
                                hehehe, kotka jest dystyngowana i jada mielone
                                to kot ma takie wiejskie gusta
                                dobra, bierzemy sie za fasolkę w sosie serowym
                                potem kawa i ciasteczka anyżkowe
                                • henryk.log Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:36
                                  Wy! - Pani "żabko i Panie "J"??, skąd w sztuce kulinarnej tacy biegli, próbuję
                                  dobiec do Was... i nie mogę! :)(nie znam się ;-(), dopuście "miluchy", chociaż
                                  do "uczty" śmiechu! :))
                                  • jestemzewsi Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:40
                                    To Pani Pelagia taka biegła. Witam, witam!
                                    • henryk.log Dzięki P. "J":), se pokosztuję Waszych "przypraw" 16.07.05, 15:43
                                      chociaż! :))

jestemzewsi napisał:

> To Pani Pelagia taka biegła. Witam, witam!
                                  • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:47
                                    witam, panie henryku
                                    widocznie jestesmy obrzydliwe obżartuchy
                                    ;-)
                                    ale moge podać szybki przepis na przepyszny kalafior (nawet słomiany wdowiec
                                    wykona)

- kalafior gotujemy
                                    - odcedzamy, czekamy aż przestygnie
                                    - w tym czasie na oliwie podsmażamy czosnek (ja tam wale gilka ząbków,
                                    pokrojonych na spore kawałki)
                                    - wrzucamy kalafior i smażymy w zalezności od upodobań (ja lubie mocno
                                    podpieczony)
                                    - posypujemy drobiną ziól prowansalskich
                                    zjadamy ze smakiem z kiszonym ogórkiem, podsmażanymi ziemniakami, pomidorem
                                    • cheetah15 Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:55
                                      Juz wróciłem z ryb(ami) głodny aż strach, a tu takie pyszotki pani Pelagia
                                      serwuje;-)
                                      • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 16:00
                                        no to dalej

- bierzemy kilka papryk (w zalezności od apetytu) w róznych kolorach
                                        - uwuwamy pestki
                                        - rozgrzewamy piekarnik i układamy papryki w środku (np. na ruszcie)
                                        - pieczemy, obracając od czasu do czasu, nie przejmując sie, ze skórka robi sie
                                        czarna w niektórych miejscach
                                        - wyjmujemy, studzimy
                                        - skórka schodzi sama
                                        - kroimy w wąskie paseczki
                                        - zalewamy oliwą, dodajemy czosnek i zioła
                                        - odstawiamy i głodniejemy
                                        - spożywamy doznając orgazmu żoładkowego
                                        np. ze świeżo złowionymi rybami z grilla ;-)
                                        • cheetah15 Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 16:05
                                          "bierzemy kilka papryk (w zalezności od apetytu) w róznych kolorach)"
                                          Może być kilkanaście? Żółte - 3, pomarańczowe - 3, zielone - 3, czerwone - 3?
                                          Ostre czy słodkie?
                                          • zaba_pelagia Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 16:14
                                            chociażby
                                            rózne smaki ładnie się wymieszają
                                            • cheetah15 Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 16:18
                                              Czy Pani Kotka i Pan Kot lubia jeść ryby z grilla? Bo mój pies za nimi szaleje;-
                                              )))
                                    • henryk.log Re:Pani"żabko"! poważnie nie potraktowałaś! Pani:) 16.07.05, 16:01
                                      mego >(nie znam się ;-()<
                                      Pani do mnie:) o: przesmacznych.. kalafiorach.. przepisie na nie??

Kochana Pani!:),(żem nie słomiany wdowiec, Pani Terania może zaświadczyć:),
                                      swego czasu próbowałem jajka na twardo?? - i co??, im dłużej? tym twardsze???.
                                      "Takaś" Pani mądra? :)), proszę!:), rozwiąż, swoiste, kulinarne "kwadratowe koło".
                                      A zjadać?,.. zawsze ze smakiem! :))
                                      Pzdr
                                      • zaba_pelagia Re:Pani"żabko"! poważnie nie potraktowałaś! Pani: 16.07.05, 16:16
                                        uda sie
                                        wystarczy w siebie uwierzyć ;-)
                                        • henryk.log Re:Pani"żabko"! poważnie nie potraktowałaś! Pani: 16.07.05, 16:52
                                          zaba_pelagia napisała:

> uda sie
                                          > wystarczy w siebie uwierzyć ;-)
                                          !!! - Wy Panie:) - w zmowie jakowejś chyba jesteście! :), Pani Tereska na Pani
                                          >uda się<... >ma rację< , do mnie! :))
                                          Zawsze w siebie wierzyłem! :), sto razy nie wyszło?.. nie szkodzi:))
                                • jestemzewsi Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 16.07.05, 15:42
                                  Na szczęście dla Pani, anyżku nie lubię, więc tym razem zazdrość mnie nie zeżre
                                  i bedę mógł kontynuować "pogawedkę", o ile zaba_pelagia sobie życzy;-)))
            • bac1 Re: Ciekawe w co się ta panna zamieni? n/t 13.08.05, 00:30
              W zardzewiałą bronę!;-)))
    • henryk.log Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 16.07.05, 09:02
      Nieładnie Kochani!! - pod moją, wieczorem nieobecność(bo pioruny w necie
      szalały;-), zabawę "na trzy fajerki" se urządziliście! :))
      • jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 16.07.05, 09:25
        To mysz z żabą;-)))
        • henryk.log Ach-te nasze:żabki, myszki, kotki, dzióbki,etc n/t 16.07.05, 10:22
          jestemzewsi napisał:

> To mysz z żabą;-)))
          • jestemzewsi Re: Ach-te nasze:żabki, myszki, kotki, dzióbki,et 16.07.05, 10:24
            Widze, że dobry humor po imieninach Panu dopisuje;-))) Oby trwał wiecznie;-)
            • henryk.log Re: Ach-te nasze:żabki, myszki, kotki, dzióbki,et 16.07.05, 10:40
              jestemzewsi napisał:

> Widze, że dobry humor po imieninach Panu dopisuje;-))) Oby trwał wiecznie;-)
              :D
              ..i padać przestało, net działa, Pani Moja na urlopie od dziś, łikend .. :))
        • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 13.08.05, 00:31
          Skarżypyta! I pies ogrodnika!;-)))
    • henryk.log Re:Następny"cooltowy" wontek? :), po"rafałkowym"?? 16.07.05, 12:43
      Ps.
      Wiem!.. wiem, P."myszko"!:)- "tego nie wolno mi było zrobić" :))
      • jestemzewsi Re:Następny"cooltowy" wontek? :), po"rafałkowym"? 16.07.05, 13:12
        Nie wiem, o co chodzi, ale "Prawdziwy polityk powinien mieć twarz, taką jak on
        (czyt.: A. Lepper) ma". To jest boskie;-))))
        • henryk.log Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu "osła" 16.07.05, 14:24
          Godnie tamtan wątek Nasza "myszka" zakończyła ! :))

Stąd:
          >Ps.
          Wiem!.. wiem, P."myszko"!:)- "tego nie wolno mi było zrobić" :))<
          • jestemzewsi Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 14:28
            Czy Pan sugeruje, że malaszaramysz ukatrupi mój watek o pieknym Andrzeju i jego
            boskich odaliskach?
            • henryk.log Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 14:50
              jestemzewsi napisał:

> Czy Pan sugeruje, że malaszaramysz ukatrupi mój watek o pieknym Andrzeju i jego
              >
              > boskich odaliskach?

O!!.. Jezu!.. O!! broń Boże!! :-)), >o pieknym Andrzeju i jego boskich
              daliskach?<!!! , nawet przemiłej "myszce" nie darowałbym "utrącenia"! :)) -
              Panie "J" :))
              Ps
              Na razie?, - do dwóch stów gramy? :))
              • jestemzewsi Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 14:56
                Dwie stówy za punkt - w brydża;-))) Tutaj - ile się da. Jak przeczytałem rano
                całość, to można PĘC ze śmiechu. Ukłony dla urlopowanej Małżonki Szanownego
                Pana;-)
                • henryk.log Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 15:13
                  jestemzewsi napisał:

> Dwie stówy za punkt - w brydża;-))) Tutaj - ile się da. Jak przeczytałem rano
                  > całość, to można PĘC ze śmiechu. Ukłony dla urlopowanej Małżonki Szanownego
                  > Pana;-)

Na brydżu sie nie znam!:), prędzej na Bridget.. no jak Jej było!:).. Jones:) i
                  tu dla mnie, Pani "żabki" z "myszką" "facecje" jakby śmieszniejsze! :))

Się! - pogodzimy chyba Panie "J" - >Tutaj - ile się da.< :-)
                  Ps
                  Za ukłony, dla(urlopowanej) Przesympatycznej Pani Tereski, serdeczne
                  podziękowania! :))
                  Przekażę!:), jak się wyśpi!(po dużurze) :))
                  • rpq Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 16:02
                    Panowie! ojczyzna w potrzebie, na forum oszołomstwo, krew się leje, a wy se
                    tutaj jajca urządzacie :))))
                    • henryk.log Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 16:09
                      !!! .. zaraz?.. zaras? , "kto "nas" woła!", "czego chce" :)))
                      • henryk.log Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 16:13
                        > za Wyspiańskim, Sienkiewiczem, na odwrót może? ..a zresztą?.. kto ich tam wie<
                        ")))
                    • jestemzewsi Re: Panie"J"! a kto brał udzał, m.in w pędzeniu " 16.07.05, 16:09
                      rpq napisał:

> Panowie! ojczyzna w potrzebie, na forum oszołomstwo, krew się leje, a wy se
                      > tutaj jajca urządzacie :))))

Jakie jajca? Przecież A. Lepper jest trzeci w sondażach!
                    • cheetah15 Re: Jestem pacyfistą jak M. Ujazdowski z PiS-u;-)) 16.07.05, 16:52
                    • malaszaramysz Jakie jajca ? My tu kampanię pszenno - buraczaną 16.07.05, 19:33
                      prowadzimy.
                  • henryk.log Re: Panie"J"!, "dla przesympatycznej P. Tereski..) 16.07.05, 16:19
                    życzenia przekazałem, bo właśnie teraz się obudziła! :)..po dyżurze! :))
                    Ps
                    Kurcze blade!:)(, że sie tak wyrażę!), gdzie "mysz" nasza?;-) :)
                    • jestemzewsi Re: Panie"J"!, "dla przesympatycznej P. Tereski.. 16.07.05, 16:24
                      Panie Henryku, "mysz" pewnie odpoczywa w cieple (ha, ha) domowego ogniska po
                      udanym rocznicowym balowaniu. Ja się na jakiś czas wyłączam - muszę skonczyć
                      robotę. Miłego dyskursu z panią Pelagią życzę Panu;-)))
                      • henryk.log Nic z tego nie będzie:), Pani "żabka" za goja 16.07.05, 17:08
                        kuchennego mnie ma! :), jaja na twardo "po stokroć"(może i więcej?) próbować,
                        ugotować mnie każe.! :)))
                    • malaszaramysz Mysz już obecna :-)))))))) n/t 16.07.05, 19:34
                      • henryk.log Wszelki Duch Pana Boga chwali! :)) 16.07.05, 19:50
                        i... sorry! :),- "agnostykowi" FKpierwszemu się wypsło!!! :))

Witamy! - "myszki" w kącikach domowych na długo zaszytych!! :))
                        Ps
                        z trudem!, pod Pani i P "J" nieobecność, na "cooltowość" wątku tyrałem.! "ON" mi
                        świadkiem! :))
                        • malaszaramysz Re: Wszelki Duch Pana Boga chwali! :)) 16.07.05, 19:52
                          Czytałam i padałam ze śmiechu :-))))))))
            • malaszaramysz Niczego katrupić nie mam zamiaru :-)))))))) 16.07.05, 19:31
              Najlepszy wątek na forum , na szczęście prawie wyłącznie dla wtajemniczonych :-
              )))))
              • cheetah15 Re: Niczego katrupić nie mam zamiaru :-)))))))) 16.07.05, 19:45
                Nie wiem, czy jestem wtajemniczony, ale się załapałem...
                • malaszaramysz Re: Niczego katrupić nie mam zamiaru :-)))))))) 16.07.05, 19:49
                  Jak jesteś to znaczy,że jesteś wtajemniczony:-)))))))))) Poważni forumowicze tu
                  nie zaglądają :-)))))))))
                  • zaba_pelagia hehehe, ale imprezka! 16.07.05, 19:58
                    wiecie co?
                    czuję się jak na imprezce po przeszyciu osinowym kołkiem złego czarownika!
                    nikt nie krzyczy: skandal, lewactwo na temat!
                    tfu, tfu,m zgiń, przepadnij maro nieczysta!!!!
                    • cheetah15 Re: hehehe, ale imprezka! 16.07.05, 19:59
                      Pani Pelagio, nie wywołuj wilka z lasu.
                      • zaba_pelagia Re: hehehe, ale imprezka! 16.07.05, 20:01
                        nie ma to jak zdrowy śmiech an złe wilki!
                        • cheetah15 Re: hehehe, ale imprezka! 16.07.05, 20:05
                          A co z rybami i kotami;-)))
                          • zaba_pelagia Re: hehehe, ale imprezka! 16.07.05, 20:06
                            koty zjadły ryby
                            albo ryby zjadły koty
                            czasami myli mi sie kolejność w łańcuchu pokarmowym ;-)
                            biegne na rowerek
                            • cheetah15 Re: hehehe, ale imprezka! 16.07.05, 20:08
                              I w tym wątku o... pedałach??? Przy rowerku;-)
                        • jestemzewsi Re: hehehe, ale imprezka! 17.07.05, 14:42
                          Już M. Gogol przestrzegał (co ja dziś z tym Gogolem???):

"Ze śmiechem nie ma żartów"
                          • henryk.log Re: hehehe, ale imprezka! 17.07.05, 18:59
                            Czy ja wiem??:), Pana "gogola" "niecnieś:)" Pan wykorzystał w "szczelaniu w
                            kaczki"! :)
                            ------------------------------------------
                            >Ludzie ograniczeni, a przy tym fanatycy, stanowią plagę ludzkości. Biada
                            państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni
                            wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę<
                            Mikołaj Gogol
                            "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród
                            złośliwy"
                            z>Zabytkowej tablicy<
                            • jestemzewsi Re: hehehe, ale imprezka! 17.07.05, 22:11
                              Uff, uff, tyle do czytania!!!
                              Gogola? Niecnie? W zbożnym celu, to chyba nie niecnie, Panie Henryku;-)
                    • malaszaramysz Super imprezka :-))))))))))))) 16.07.05, 20:00
                      Chyba ,że sławetna jola_dywity się w tym wątku pojawi :-)))))))) Wtedy się
                      zacznie imprezka:-))))))))))))))))
                • henryk.log No!:) i jak Panu teraz! :)) 16.07.05, 19:55
                  >Poważni forumowicze tu nie zaglądają :-)))))))))<

Eee!:) - już urazy, w sercu, za "chłodzenie" wątku" nie trzymam! :))
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 16.07.05, 17:28
      Nie rozumiem, dlaczego ten wątek został opanowany przez sceptyków, w dodatku
      rzadko się spotyka post wychwalający pana Andrzeja i jego męską urodę. Gdzie
      się podziali zwolennicy Samoobrony??? Ciekawe;-)))
      • cheetah15 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 16.07.05, 17:42
        Nie jestem zwolennikiem SO, ale wyjaśniam, że w tym wątku królują kobiety: i w
        temacie (Renata i Barbara), i w postach (malaszaramysz i zaba_pelagia). Panowie
        są tylko na przyczepkę. Jak to w życiu bywa. O A.L. wypowiedziałem się
        z zazdrością;-)
        • henryk.log Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" też 16.07.05, 17:52
          "dużo" jest!! :))

cheetah15 napisał:

> Nie jestem zwolennikiem SO, ale wyjaśniam, że w tym wątku królują kobiety: i w
          > temacie (Renata i Barbara), i w postach (malaszaramysz i zaba_pelagia). Panowie
          >
          > są tylko na przyczepkę. Jak to w życiu bywa. O A.L. wypowiedziałem się
          > z zazdrością;-)
          Ps
          Chyba , że Up! miało być ? :))
          • cheetah15 Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 16.07.05, 17:57
            Nie, żadne "up". Dzisiaj mam trochę czasu i w miarę wolny dostęp do domowego
            komputera. Ten watek jest sympatyczny i bez chamstwa, którego pełno na fk.

Chodzi o tę "przyczepkę"? Myślę, że Pana żona to potwierdzi.
            Mimo to, przepraszam obu panów;-)
            • henryk.log Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 16.07.05, 19:12
              No to ja z kolei przepraszam, że Pan poczuł sie zobligowany do przeprosin :))
              Ps
              ode mnie poszło jak najbardziej "up".
              Co mnie moja Pani może w temacie "przyczepki" potwierdzić?, - nie rozumiem? :).
              Na wyższe poziomy "żarcików" musi, się Sz. Panie wspiąłeś :))
              • cheetah15 Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 16.07.05, 19:15
                Jeżeli to miało być z Pana strony tylko "up", to nie ma czego wyjaśniać;-)))
                • henryk.log Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 16.07.05, 19:17
                  Nie! nie tylko!
                  W "Ps"-ie na poważnie było!
                  Na dowód?: bez sygnaturki.
                  • cheetah15 Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 16.07.05, 19:44
                    Pan napisał:
                    "Ps
                    ode mnie poszło jak najbardziej "up".
                    Co mnie moja Pani może w temacie "przyczepki" potwierdzić?, - nie rozumiem? :).
                    Na wyższe poziomy "żarcików" musi, się Sz. Panie wspiąłeś"
                    ------------------------------------------------------------------
                    ------------------------------------------------------------------
                    Napisałem, że w tym wątku panowie(ogólnie: nie tylko Pan i "jestemzewsi", ale
                    ja także) są "na przyczepkę". I dodałem, że to tak samo, jak w życiu. Moja Pani
                    żartuje często, że bez niej bym zginął, że jak gdyby jestem "na przyczepkę".
                    Dlatego zażartowałem, że może Pan też i żeby Pan spytał się swojej żony, która
                    pewnie to potwierdzi.
                    Przepraszam raz jeszcze.
                    • henryk.log Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 16.07.05, 21:29
                      :))!! zrozumiałem! :))
                      Proszę o wybaczenie "baranowi" zodiakalnemu, wbrew "życiu", mnie się dłuugo
                      zdawało, że nie robię "za przyczepkę" :)))
                      • cheetah15 Re: Czy widział Pan... 17.07.05, 07:39
                        Szanowny Panie, każdy lubi iluzje. Cieszę się, że rzecz została ostatecznie
                        wyjaśniona. Ale, ale, czy trafił Pan gdzieś na fotografię pani Andrzejowej
                        Lepeprowej?
                        • henryk.log Re: Czy widział Pan...?? ,nigdy!!-dobre pytanie:) 17.07.05, 11:49
                          Panie Szanowny:), wrócę jednak jeszcze na moment do "przyczepek"(tu i w realu):).
                          Prawdę mówiąc nie jestem pewny? czy mam Sz.P. być wdzięczny za odarcie z iluzji.
                          Błogo se żyłem w udanym związku jakieś 28(3)l., nieświadom faktycznej roli jaką
                          mi(nam) przypisano:), pomyliłem widocznie pojęcia, iluzję z rzeczywistością, pod
                          wpływem iluminacji(!)

Nie powiem!:), "pogadaliśmy" chwilkę z Panią Mą "na temat":), atmosfera była
                          miła, szacunek wzajemny-jak zawsze, dlaczego jednak pozostał we mnie jakiś osad:)??

Gdybym był(jak jestem(!) impulsywny(baran zodiak.), musiałaby mi zaświtać myśl o
                          założeniu na Fk, czegoś na kształt "Stowarzyszenia Doczepionych":), nie mogłyby
                          jednak nic o tym wiedzieć nasze przemiłe :Terenie, myszki, żabki, kotki... :))
                          Pzdr
                          • malaszaramysz Grupę wsparcia Pan zakłada? 17.07.05, 11:55
                            Spokojnie, nie ma takiej potrzeby:-)))))))

My i tak uwielbiamy naszych " przyczepionych :-)))
                            • henryk.log Re: Grupę wsparcia Pan zakłada? 17.07.05, 12:07
                              malaszaramysz napisała:

> Spokojnie, nie ma takiej potrzeby:-)))))))
                              >
                              > My i tak uwielbiamy naszych " przyczepionych :-)))

Już nie!! :-) Pani "myszko":)), "spaliłaś" mi "zamysł" "na panewce":)).
                              Przed "doczepiającymi" nie uciekniesz w żadne "miedzywiersze" długich, choćby i
                              cooltowych wątków.
                              Eeh! - tak to już jest! :))
                              • henryk.log Re: Grupę wsparcia Pan zakłada? 17.07.05, 12:16
                                Pani "myszko"!:), sygnaturka nijak się ma do tematu!! :-), wczoraj miałem kaprys
                                ją zamieścić, kaczej nacji chcąc dopiec:))
                                • malaszaramysz A' propos sygnaturek:-)) 17.07.05, 12:19
                                  Na forum zagnieździli się palestyńscy terroryści:-)))
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26559235
                                  • henryk.log Re: A' propos sygnaturek:-)) 17.07.05, 12:25
                                    !! - gościa "remekk" mam wygaszonego od kilku m-cy!
                                    P. "myszko" nie z każdą gnidą się "gada"!!
                                    Od wczoraj dostrzegłem, że i Pani to zaczyna dostrzegać.
                                    Dobra rada! Sz.P.:) - nie "brudź się" czymś takim. :)
                                    • malaszaramysz Też odpuściłam panience. Więcej tam nie zaglądam 17.07.05, 12:27
                                      Tylko ta sygnaturka wprawiła mnie w bezkresne zdumienie :-)))))))))))
                                      • henryk.log Re: Też odpuściłam panience. Więcej tam nie zaglą 17.07.05, 12:33
                                        malaszaramysz napisała:

> Tylko ta sygnaturka wprawiła mnie w bezkresne zdumienie :-)))))))))))

Pani "myszko"! - znowu dworujesz sobie:)) ze mnie, z czegoś tam mnie lekko
                                        wczoraj "odarto" - fakt! :), tym "czymś" na pewno nie mogła być wrodzona
                                        kurtuazja dla Pań!:)
                                        Ps
                                        są Panie i "panie", Pani "malaszaramyszko" :D
                                        • malaszaramysz Panie Heniu :-))) Nikt Pana nie odzierał :-)) 17.07.05, 12:38
                                          Może małżonka wykorzystała sytuację i sobie trochę podworowała z "
                                          przyczepek ":-)) Powtarzam raz jeszcze : my w swoich panów i władców cielęcym
                                          wzrokiem uwielbiania się wpatrujemy, tylko nie możemy tego codziennie okazywać.
                                          Jeszcze by w piórka obrośli i odlecieli :-))) To taktyka taka:-)))))))))))
                                          • henryk.log Re: Panie Heniu :-))) Nikt Pana nie odzierał :-)) 17.07.05, 12:45
                                            malaszaramysz napisała:

> Może małżonka wykorzystała sytuację i sobie trochę podworowała z "
                                            > przyczepek ":-)) Powtarzam raz jeszcze : my w swoich panów i władców cielęcym
                                            > wzrokiem uwielbiania się wpatrujemy, tylko nie możemy tego codziennie okazywać.
                                            >
                                            > Jeszcze by w piórka obrośli i odlecieli :-)))

> To taktyka taka:-)))))))))))< :))))))))
                                            Pani zawsze taka miła Pani "malaszaramyszko" :))
                                            • malaszaramysz Serio piszę , naprawdę :-)))))))))) 17.07.05, 12:48
                                              Tylko niech mnie Pan nie wyda,że tajemnicę babskiego rodu zdradziłam :-))))
                                              • henryk.log Re: Serio piszę , naprawdę :-)))))))))) 17.07.05, 12:58
                                                malaszaramysz napisała:

> Tylko niech mnie Pan nie wyda,że tajemnicę babskiego rodu zdradziłam :-))))

:DDD
                                                A teraz i ja "na serio"!:))

Już mi przeszło:)), wracajmy do z góry ustalonych pozycji(stanowisk).
                                                Nie dla żarcików li tylko tu jesteśmy.:) Żarty, drwiny, "wygłupy" są środkiem do
                                                czegoś(gdzieś u P. wyczytałem) a, że przy okazji jest miło i wesoło?, tym lepiej
                                                dla "sprawy".
                                      • jestemzewsi Re: Też odpuściłam panience. Więcej tam nie zaglą 17.07.05, 12:34
                                        I dobrze mysz zrobiła;-)))
                                        • jestemzewsi Re: Też odpuściłam panience. Więcej tam nie zaglą 17.07.05, 12:37
                                          Napisałem kilka słów tej, pożal się Boże, terrorerudytce;-)))
                                          • jestemzewsi Re: Też odpuściłam panience. Więcej tam nie zaglą 17.07.05, 12:42
                                            Wieści - ostatnie - z frontu walki ideologicznej: terrorerudytka się pieni, bo
                                            usunięto jej post z obraźliwym epitetem pod adresem myszy;-)))))))))))
                                            • malaszaramysz Ciekawe, który z adminów się za myszą ujął ? 17.07.05, 12:44
                                              Niepotrzebnie, im więcej głupot oni napiszą tym lepiej dla nas. W spiralę
                                              wpadają a potem jest bardzo twarde lądowanie:-))))))))))
                                              • jestemzewsi Re: Ciekawe, który z adminów się za myszą ujął ? 17.07.05, 12:51
                                                A tu, w gościnie u Leppera tak miło;-)))
                                                • malaszaramysz Bo oszołomstwo nie zagląda :-)))))))) 17.07.05, 12:52
                                                  Ten wątek ich przerasta :-)))))))))))))
                                                  • jestemzewsi Re: Bo oszołomstwo nie zagląda :-)))))))) 17.07.05, 12:54
                                                    Trawestując sławny przebój żeglarski:
                                                    "Pod skrzydłami Leppera, życie płynie jak w bajce"...
                                                  • malaszaramysz Podopieczni mojej firmowej fundacji by tak to 17.07.05, 12:56
                                                    określili : super ściema :-))))))))))
                                                  • jestemzewsi Re: Podopieczni mojej firmowej fundacji by tak t 17.07.05, 13:00
                                                    Do żadnej fyndacji pod żadnym pozorem się nie przyznawać:-)))
                                                    Jeszcze ktoś przeczyta i komisja gotowa;-)))
                                                    Oby nas ta terrorerudytka nie wyśledziła;-)))
                                                  • malaszaramysz Pisałam,oszołomy nie zaglądają :-))) 17.07.05, 13:04
                                                    W tytule nie ma słów-kluczy to tu nie przylezie:-)))
                                        • henryk.log Re: Też odpuściłam panience. Więcej tam nie zaglą 17.07.05, 12:37
                                          jestemzewsi napisał:

> I dobrze mysz zrobiła;-)))

??? - P."myszko"
                                      • henryk.log Eeh!:)- młodzieży forumowa P."m", P."J" :-) 17.07.05, 12:41
                                        "Starszych" nie słuchacie, zawsze sami "Musicie" do oczywistości dochodzić!! :))
                                        • malaszaramysz Słuchamy, słuchamy tylko czasem palce 17.07.05, 12:57
                                          do kontaktu musimy wsadzić :-))))))))))
                                          • henryk.log Re: Słuchamy, słuchamy tylko czasem palce 17.07.05, 13:13
                                            malaszaramysz napisała:

> do kontaktu musimy wsadzić :-))))))))))

Maluchem(6-olatek - w szpitalu na świnkę) będąc miałem kontakt z kontaktem!! -
                                            do dziś pamiętam :)))
                                            • jestemzewsi Re: Słuchamy, słuchamy tylko czasem palce 17.07.05, 13:20
                                              Czy czasem nie był to "kontakt operacyjny";-)
                                              • henryk.log Re: Słuchamy, słuchamy tylko czasem palce 17.07.05, 13:54
                                                jestemzewsi napisał:

> Czy czasem nie był to "kontakt operacyjny";-)

???- przedoperacyjny chyba?, chciaż nie!, "operacje" były i owszem wiele, wiele
                                                lat póżniej:))
                                                Ps
                                                dalej kaczki lejesz Pan na duuużym wątku!??:))
                                                • jestemzewsi Re: Słuchamy, słuchamy tylko czasem palce 17.07.05, 13:57
                                                  Na razie mi się nie chce i tak dostają za swoje;-)))
                                                  Wolę nasze Samoobronne zacisze;-)
                                                  • malaszaramysz Ja w limerykowej sprawie:-)))))) 17.07.05, 14:04
                                                    Piękny był ale teraz odszukać go nie mogę, bo zacisze nam się rozrosło :-)))
                                                    A co do lania kaczek to ktoś nam tu dywersję sieje :-))) Kaczki atakuje bardzo
                                                    nieudolnie spamerek jeden tomek ( rząd cyferek). Chyba jemu pogonić kota
                                                    trzeba - co też czynię - bo z antykaczej koalicji kretynów robi:-))))))))))
                                                  • jestemzewsi Re: Ja w limerykowej sprawie:-)))))) 17.07.05, 14:07
                                                    Aluzju paniał, wsio w pariadkie;-)))
                                        • henryk.log Re: Eeh!:)- młodzieży forumowa P."m", P."J" :-) 17.07.05, 14:09
                                          henryk.log napisał:

> "Starszych" nie słuchacie, zawsze sami "Musicie" do oczywistości dochodzić!! :)

Poczytajcie "starszego" "młodzieży" FK-referencje!! :))

Twoi przyjaciele:
                                          venus99
                                          chilum
                                          leszek.sopot
                                          create
                                          jak.babcie.kocham
                                          omamiony.wiedzmin
                                          p.smerf
                                          warka_strong
                                          malaszaramysz
                                          nat.ka
                                          mmkkll
                                          hrabia.m.c
                                          dr.krisk
                                          buraque
                                          tojajurek
                                          rpq
                                          jestemzewsi
                                          tyta.nic1
                                          cheetah15
                                          pandada
                                          dziecko_we_mgle
                                          dr.kidler

jest wielu innych:) tyle, że pozycji brakuje! :))
                                          --------------------------------------------------
                                          tych niżej zalecałbym unikać jak zarazy "wzsypolskiej" :))

Dodaj nieprzyjaciela:

Twoi nieprzyjaciele:
                                          antykagan
                                          t1s
                                          9111951u
                                          doradca1
                                          szpikulec1
                                          solaris_
                                          giant10
                                          wesoly33
                                          olewin
                                          tad9
                                          remekk
                                          strajker
                                          minds25
                                          the.bill1
                                          petrokles
                                          uczciwypolak
                                          abba15
                                          por.ub.jajec
                                          ubekubek
                                          ubekkubek
                                          • malaszaramysz Dobra lista :-)))))))))) 17.07.05, 14:15
                                            Wszystkich złych Pan wygasił?
                                            • henryk.log Re: Dobra lista :-)))))))))) 17.07.05, 14:17
                                              malaszaramysz napisała:

> Wszystkich złych Pan wygasił?

Oczywiście!:)) P. "myszko" i zapewne czystszym powietrzem na Fk od "Was"
                                              oddycham! :))
                                              • henryk.log Re: Dobra lista :-)))))))))) 17.07.05, 14:47
                                                Z "dobrymi" też mam kłopot!:)
                                                Kogo wyciąć? by kogoś wkleić?.
                                                vide: "zaba_pelagia" :)))
                                                Dla Przyjaciół mało miejsca GW daje !!!!
                                                • jestemzewsi Re: Dobra lista :-)))))))))) 17.07.05, 14:50
                                                  Panie Henryku, zaba_pelagia ma dość kłopotów, bo bajorko jej wyschło. Niech
                                                  bidula ma choć stałe miejsce na Pańskiej liście!
                                                  • henryk.log Re: Dobra lista :-)))))))))) 17.07.05, 15:25
                                                    jestemzewsi napisał:

> Panie Henryku, zaba_pelagia ma dość kłopotów, bo bajorko jej wyschło. Niech
                                                    > bidula ma choć stałe miejsce na Pańskiej liście!
                                                    Wahałem się bo któregos(którąś) z "przyjaciół" muszę wyciąć dal P"żabki"??
                                                    Stało sie! - za Pańskim wstawiennictwem.:))
                                                    Ps
                                                    "Leniuch-jeden", z przyjaciół poleciał:)
                                          • jestemzewsi Re: Eeh!:)- młodzieży forumowa P."m", P."J" :-) 17.07.05, 14:20
                                            Mogę skorzystać z tej listy;-)))
                                            • henryk.log Re: Eeh!:)- młodzieży forumowa P."m", P."J" :-) 17.07.05, 14:25
                                              jestemzewsi napisał:

> Mogę skorzystać z tej listy;-)))

Po to ją właśnie, "Wam młodzieży" udostępniłem! :), moje guzy nie muszą być
                                              Waszymi! :))
                                          • henryk.log Re: Eeh!:)- młodzieży forumowa P."m", P."J" :-) 17.07.05, 14:31
                                            Ku twórczemu przetworzeniu!!:))
                                            Tytuł wątku na Fk: "Podaj mi swoich (nie)przyjacół..." :))
                                            • jestemzewsi Re: Eeh!:)- młodzieży forumowa P."m", P."J" :-) 17.07.05, 14:49
                                              Dziekuję za listę, wykorzystam na polu walki ideologicznej;-)))
                                              TIEP(p)IER - LEPP(i)ER!!!
                                • cheetah15 Re: Grupę wsparcia Pan zakłada? 17.07.05, 16:33
                                  Ja nie myszka, ale sygnaturka super, na Kaczki jak znalazł;-)))
          • bac1 Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 16.07.05, 19:04
            Prawda w oczy kole?
            • jestemzewsi Re: Obrażeni się "czujemy": ja i P."j.z.w","nas" 17.07.05, 13:39
              Miała być pomoc, a nie dywersja;-))))))))
      • malaszaramysz A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:37
        Wychwalamy przecież pod niebiosa męską urodę :-)))))))))
        • zaba_pelagia Re: A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:41
          ale są chwile, gdy nawet żaba woli zostać żabą niż dać sie pocalować księciu
          drugiej świeżości
          • cheetah15 Re: A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:47
            Chyba będę musiał zapaśc na schizofrenię!
          • malaszaramysz Re: A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:51
            Mając do wyboru pocałunek Andrzejka L. wolałabym zostać żabą przez następnych
            1000 inkarnacji :-)))))))))
            • cheetah15 Re: A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:52
              Aż tak mysz wzięło;-))) na NIE???
            • zaba_pelagia Re: A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:54
              bycie żaby nie jest złe
              tylko ciągle przyłazi jakiś królewicz i ślinić się chce!
              • malaszaramysz Re: A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:56
                Głębokie masz to bajorko? Popadało,słyszałam trochę:-))) Bo jak przyjdzie TEN
                królewicz to wiać gdzieś trzeba będzie :-))))))))))))

Mysz na wszelki wypadek kryjówkę ma za piecem.
              • cheetah15 Re: A my tu wszyscy zgromadzeni to niby kto? 16.07.05, 19:57
                To pogonić (mu) kota;-)))))))
              • henryk.log A ja do Pani, "żabko" krzynkę" żalu mam ! :)) 16.07.05, 19:58
                Nic z tego nie będzie:), Pani "żabka" za goja
                henryk.log 16.07.2005 17:08 + odpowiedz

kuchennego mnie ma! :), jaja na twardo "po stokroć"(może i więcej?) próbować,
                ugotować mnie każe.! :)))
                • zaba_pelagia Re: A ja do Pani, "żabko" krzynkę" żalu mam ! :) 16.07.05, 19:59
                  no dobrze,
                  zwalniam z obowiązku gotowania jajek 100 razy
                  wystarczy 100 minut ;-)
                  • henryk.log Re: A ja do Pani, "żabko" krzynkę" żalu mam ! :) 16.07.05, 20:08
                    i znowu "źle"??! - "stówę" min.?, Sz. Pani już dawno mam za sobą:))
                    "Na nic to się nie zda" jak P. >b.b< mawia.:)!
                    Zdam się na "faceta" zdanie!, no nie? - P. "J" :)
    • jestemzewsi Re: JE SUIS LA ;-))))))))) 16.07.05, 20:02

• zaba_pelagia Re: JE SUIS LA ;-))))))))) 16.07.05, 20:04
        a ja właśnie biore rower i ide rowerkowac po wiejskich opłotkach
        wiosny, tfu, deszczu szukać!
        • jestemzewsi Re: JE SUIS LA ;-))))))))) 16.07.05, 20:06
          No to oby było cały czas z górki;-)))
          • zaba_pelagia Re: JE SUIS LA ;-))))))))) 16.07.05, 20:07
            no co pan?
            a z powrotem??????????

na razie
            • jestemzewsi Re: JE SUIS LA ;-))))))))) 16.07.05, 20:09
              Trzeba znależć drogę dookoła;-)))
            • henryk.log Re: JE SUIS LA ;-))))))))) 16.07.05, 21:38
              Pani "żabko"! - czytać Panią, ryzykowna sprawa:), czym sie kierować?, pod górkę?
              dobrze(źle), z górki źle(dobrze)-jak w życiu(ze szklanką)!!":)
              W połówce "pełna-pusta".
              Pzdr
            • jestemzewsi Re: JE SUIS LA ;-))))))))) 17.07.05, 00:08
              Niezawodnie proszę o relację z cyklistycznej eskapady. Nie dość, że Pelagia,
              nie dość, że żaba, to w dodatku CYKLISTKA;-)))))))))))
              • cheetah15 Re: dla zaby_pelagii ;-))))))))) 17.07.05, 09:01
                Zauważyłem, że "jestemzewsi" zamieścił limeryk dla malaszaramysz - a żaby to co?

Pewna zaba_pelagia z bajorka
                wciąż twierdziła, że liść to Majorka,
                więc znajomi Pelagii
                tak ulegli tej magii,
                że wrzucili jej liść do jeziorka.

;-)))
                • zaba_pelagia Re: dla zaby_pelagii ;-))))))))) 17.07.05, 19:56
                  ojejejejejej...
                  się zaróżowiłam...............................
              • zaba_pelagia relacja z eskapady 17.07.05, 19:55
                jestemzewsi napisał:

Nie dość, że Pelagia,
                > nie dość, że żaba, to w dodatku CYKLISTKA;-)))))))))))

przebóg!
                rozszyfrowanam!!!!

PS relacja z eskapady:
                pedłaowałm, pedałowałam, pedałowałam...
                ooouuups
                teraz to sie dopiero podłozyłam ;-)
                • henryk.log Pani "żabko"!- jak "oni" i "my" za Panią....:))) 17.07.05, 20:03
                  słowa nie oddadzą, film nie opowie..., proszę se osobiście poczytać!!
                  Takich "dwóch" o mało za kopie sie nie wzięli, o ziemi jakiejś czy placu.. ubitym,
                  normalnie w "amoku" jakimś!!, cóżeś "im" Pani w "przepisach-potrawkach" zadała! :))
                • jestemzewsi Re: relacja z eskapady 17.07.05, 22:30
                  Fascynująca ta relacja, jakbym słyszał sprawozdanie z Tour de France;-) I co,
                  dobrze poradziłem o tej górce i potem doodkoła? Gepard gdzieś tam bredził, że
                  to ON!

• bac1 Re: relacja z eskapady, takie to były rady, że 13.08.05, 00:40

zaba_pelagia do tej pory do Andrzejka trafić nie może;-)))
    • henryk.log 2stówa!!:)- a co!! :)), należy mi się P. "J" :)n/t 16.07.05, 20:10
      • jestemzewsi Re: 2stówa!!:)- a co!! :)), należy mi się P. "J" 16.07.05, 20:12
        Jak psu kość;-))) Bez obrazy, panie Henryku;-)))
        • henryk.log Re:Panie "J"!!, "to" bez "obrazy" nie było! :))) 16.07.05, 20:26
          > Jak psu kość;-)))< :)))))
          • jestemzewsi Re:Panie "J"!!, "to" bez "obrazy" nie było! :))) 16.07.05, 21:04
            Panie Henryku, ja jestem WIELBICIELEM zwierząt, a psów w szczególności, po
            psach - w tej chwili - następne miejsca zajmują myszy i żaby
            :-))))))))))))))))))
            • henryk.log Niby rozumiem;-(, wybacz P."J"-zmęczony jestem n/t 16.07.05, 21:13
      • malaszaramysz Re: 2stówa!!:)- a co!! :)), należy mi się P. "J" 16.07.05, 20:13
        Dwie stówki w najbardziej jajcarskim wątku :-))))))))))))))
        I to elitarnym - tylko dla jajcarzy :-))))))))) Ci z misją tu nie zaglądają
        albo zaglądają i uciekają :-))))))))))))
        • cheetah15 Re: 2stówa!!:)- a co!! :)), należy mi się P. "J" 16.07.05, 20:14
          Ja znikam, bo mi się ryby popsują, a mój pies jest kot na ryby!!!
        • jestemzewsi Re: 2stówa!!:)- a co!! :)), należy mi się P. "J" 16.07.05, 20:17
          Pani malaszaramyszo - ja z Jolą mam na pieńku.
          • malaszaramysz Re: 2stówa!!:)- a co!! :)), należy mi się P. "J" 16.07.05, 20:24
            Z TĄ Jolą ? Każdy ma na pieńku :-)))))))))))
            • henryk.log Re:Wy macie!:)- ja miałem:), tym się różnimy:))n/t 16.07.05, 20:28
              • malaszaramysz Panie Heniu :-)))))))))))) 16.07.05, 20:30
                Ja już z nią nie gadam :-))) Nie ma sensu .Panna jest kosmiczna :-)))))))))
                • henryk.log Ja już z nią nie gadam :-))) i to też mam za sobą 16.07.05, 20:36
                  po "wiązankach":) niegdyś otrzymanych! :)

Cóż:), P. "myszko"! :) my jak te dzieci :), jak nam po "katolicku" kto skóry nie
                  złupi - niczego zrozumieć nie umiemy!! :)
                  • malaszaramysz Re: Ja już z nią nie gadam :-))) i to też mam za 16.07.05, 20:38
                    I na grochu klęczeć nie poleci :-))))))))))
                    • jestemzewsi Re: Ja już z nią nie gadam :-))) i to też mam za 16.07.05, 20:41
                      Do diabła, ledwo skończyłem robotę, a teraz muszę wizytację ze stolicy przyjąć.
                      Sorry jestem. Miłej pogawędki Państwu życzę:-)))
                      • henryk.log Tak dobrze to nie ma!, P. "J" !!, my z P."myszką" 16.07.05, 20:46
                        "pogawędkujemy"? a "komu zabije.." licznik! :))
                    • jestemzewsi Re: Ja już z nią nie gadam :-))) i to też mam za 16.07.05, 20:45
                      Nie dało się joli_dywity ucywilizować. Poniosłem porażkę, bbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuu
                      • malaszaramysz Re: Ja już z nią nie gadam :-))) i to też mam za 16.07.05, 21:11
                        Jola nie istnieje !!!! Przegrałeś z maszyną, zepsutym edytorem losowych
                        tekstów :-))) Nikt taki jak Jola nie może istnieć naprawdę :-))))))))
                        • jestemzewsi Re: Ja już z nią nie gadam :-))) i to też mam za 16.07.05, 22:54
                          Malaszaramysz z Wrocławia
                          prawie się nie zastanawia
                          i puentuje nawet puenty,
                          bo ma język bardzo cięty,
                          lecz z chamami ta mysz nie rozmawia;-)))
                • henryk.log Re: Pani "myszko ", znikam na moment!, stówkę 16.07.05, 20:42
                  drugą doczytać!
                  Mało miałem czasu dziś! - uff!! :))
    • cheetah15 Re: Ja ci dam żabę;-))))))))) 17.07.05, 15:13
      Limeryk dla malaszaramysz, a teraz ŻABO WRÓĆ??? Musiałem się nieźle nagłowić,
      żeby dla zaby_pelagii limeryk wykoncypować. Żaba widać zajęta, jak wróci, to
      zarechocze;-)
      • henryk.log Re: Ja ci dam żabę;-))))))))) 17.07.05, 15:46
        Panie Sz. z "tym" "ze wsi", nie zadzieraj Pan!! :))
        Wiesz Pan co "On" kaczkom dziś zrobił,!! (miłośnik ptactwa - he he)
        Co tam zresztą będę ..., zacytuję "go" :), jakiegoś "gogola", niecnota
        wykorzystał !!
        POD ROZWAGĘ: czy M. Gogol był prorokiem???
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Autor: jestemzewsi
        Data: 17.07.2005 12:23

Jeśli nie, to skąd znał pp. Kaczyńskich&comp., że ich tak
        trafnie "zdefiniował"???

Mikołaj Gogol
        • cheetah15 Re: Ja ci dam żabę;-))))))))) 17.07.05, 16:06
          Panie Henryku Szanowny Wielce, dziękuje za "przytoczenie". też trochę z rana
          powłóczyłem się po wątkach, które lubię albo które jakoś mi pIsują. Gogol -
          mocna rzecz, pIsuje jak ulał, fakt;-)))
          • henryk.log Re: Ja ci dam żabę;-))))))))) 17.07.05, 16:21
            Sz.P, czy w swej rannej "powłóczce" miałeś okazję trafić na "reperkusje"
            wczorajszego Pańskiego względem mnie "uświadomienia" iż "przyczepkiem" jestem ???

Się zanosiło!!.. lecz "mysz" w zarodku ścięła !! :)))
            • cheetah15 Re: Ja ci dam żabę;-))))))))) 17.07.05, 16:26
              Tak i odpowiedziałem, o ile pamietam(?).
              Oby jak najmniej takich nieporozumień!:-)
              A co do "reperkusji" - taki widać nasz los.
              Czyżby Pan zmienił sygnaturkę? Bardzo mi się nowa podoba:-)
              • henryk.log Aleś Pan "pamiętliwy" jakie nieporozumienia:)) n/y 17.07.05, 16:37
                • henryk.log Re: Aleś Pan "pamiętliwy" jakie nieporozumienia:) 17.07.05, 16:39
                  jeszce co do sygnaturki! :). Zechciej Pan "Gogola" "zewsi" nad moją sygnaturkę
                  postawić! :))
                  Miłej lektury! :))
                • cheetah15 Re: Nieporozumienia? Jakie nieporozumienia? 17.07.05, 16:40
                  "Ktoś coś wołał, czegoś chciał?"

Czy to z "Wesela", bo nie wiem, czy dobrze kojarzę????????????????
                  • henryk.log Re: Nieporozumienia? Jakie nieporozumienia? 17.07.05, 16:55
                    cheetah15 napisał:

> "Ktoś coś wołał, czegoś chciał?"
                    >
                    > Czy to z "Wesela", bo nie wiem, czy dobrze kojarzę????????????????

Nie dam się wiecej "rozkojarzyć" nieee. :)))

W nastrojuś Pan! :), za chwilę wpuścisz pewnie mnie w jakieś nieodgadnione
                    "chochole-podrygi":)).
                    Już na baczności sie przed Panem mam! :-)))
                    Jedno co zapamiętam to "przyczepki", nic ponadto!! :)))
                    Pzdr
                    • cheetah15 Re: Martwię się o panią żabę Pelagię;-))) 17.07.05, 17:02
                      Jak wczoraj wsiadła na rower, to chyba od tamtej pory jej nie było. Czyżby
                      wpadła w sidła SO?
                      • henryk.log Re: Martwię się o panią żabę Pelagię;-))) 17.07.05, 17:13
                        cheetah15 napisał:

> Jak wczoraj wsiadła na rower, to chyba od tamtej pory jej nie było. Czyżby
                        > wpadła w sidła SO?

Pańskie "zmartwienie" przed minutkami miało charakter "batali" "zewsią" o "Panią
                        żabę Pelagię"! :))
                        Ja Pana rozumiem!! :)) i też lubię i martwię się(mam ją całą zieloną:), choć
                        potraktowała mnie jak "goja-kuchennego" :-))
                        • cheetah15 Re: Martwię się o panią żabę Pelagię;-))) 17.07.05, 17:15
                          W dodatku radziłem, żeby jeździła tylko z górki;-)
                          • henryk.log Re: Martwię się o panią żabę Pelagię;-))) 17.07.05, 17:18
                            a Ona Panu mniej więcej... a jak w powrotnej drodze.. ???:))
                            • cheetah15 Re: Martwię się o panią żabę Pelagię;-))) 17.07.05, 17:24
                              Nie, to jednak nie ja. Tyle tu się dzieje, że pamietam, o czym było przy Zabie
                              pisane, a nie pamiętam, kto pisał;-)))
                              • henryk.log Re: Jakby co! :) P. "żabka" już jest ! :)) n/t 17.07.05, 20:22
                          • jestemzewsi Re: Martwię się o panią żabę Pelagię;-))) 17.07.05, 22:32
                            To ja radziłem!!! Chyba będzie wojna na trzcinowe pałki;-)
                      • malaszaramysz Zabę trzeba na priv.zawołać :-))))))))) 17.07.05, 17:14
                        Śpi może ?Alno napadało i się w bajorku kąpie:-))
                        • cheetah15 Re: Zabę trzeba na priv.zawołać :-))))))))) 17.07.05, 17:17
                          Albo Lepper ją dopadł i odczarował;-(((((((((((((((((((((((((((((((
                          • malaszaramysz Żaba nie z tych żab :-))) 17.07.05, 17:19
                            Na widok taaaaaaaakiego księcia na pewno schowała się w bajorku.
                            • cheetah15 Re: Żaba nie z tych żab :-))) 17.07.05, 17:26
                              Jest to jakieś wyjście z sytuacji. A na priv. to może Pani by się wzięła i się
                              poświęciła? Mnie może nie wypada?
                              • malaszaramysz Re: Żaba nie z tych żab :-))) 17.07.05, 17:29
                                Napisałam,że czekamy :-)))))))) I,że limeryk czeka :-))))))))))
                                • cheetah15 Re: Żaba nie z tych żab :-))) 17.07.05, 17:31
                                  Ha, ha! Merci beaucoup, madame. Pozazdrościłem temu ze wsi, ale gdzie mi tam do
                                  Leara;-)))
    • jestemzewsi Re: Ja ci dam żabę;-))))))))) 17.07.05, 15:29
      Nie - Rodzin. Pogadali, a teraz pójdę pokontemplować piękno przyrody ojczystej -
      byle tylko nie było przelotu kaczek długodystansowych;-)))
    • henryk.log Panie!!-"zewsi", przez Pana mam cały zielony ten 17.07.05, 15:58
      wątek, jak se na drzewko patrzę! :))
      Pozostał jeden typ "czarny", niejaki "henryk.log"
      -----------------------------------------------------
      Panie Henryku, zaba_pelagia ma dość kłopotów, bo bajorko jej wyschło. Niech
      bidula ma choć stałe miejsce na Pańskiej liście!
      -----------------------------------------------------
      • henryk.log Re: Panie!!-"zewsi", przez Pana mam cały zielony 17.07.05, 16:03
        nie dotoczy 1setki, tam jacyś jeszce na czarno się ostali:))
        • jestemzewsi Re: Panie Henryku, na mnie prosze nie zwalać;-))) 17.07.05, 17:10
          henryk.log napisał:

> nie dotoczy 1setki, tam jacyś jeszce na czarno się ostali:))

Panie Henryku, wpadłem na chwilę, a tu tyle się znowu działo! Pana posat brzmi
          tak, jakby Pan miał zamiar "czarnych"... wykasować???

• henryk.log Re: Panie Henryku, na mnie prosze nie zwalać;-))) 17.07.05, 17:21
            jestemzewsi napisał:

> henryk.log napisał:
            >
            > > nie dotoczy 1setki, tam jacyś jeszce na czarno się ostali:))
            >
            > Panie Henryku, wpadłem na chwilę, a tu tyle się znowu działo! Pana posat brzmi
            > tak, jakby Pan miał zamiar "czarnych"... wykasować???
            >
            do "czarnych" z 1-szej? -nic nie mam! :))
            Z pozostałych "czarnuch" wadzi mi :-))
            • jestemzewsi Re: Panie Henryku, na mnie prosze nie zwalać;-))) 17.07.05, 17:28
              Muszę pomóc Pani Matce, sorry jestem;-))))
      • malaszaramysz Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:17
        Ale jak tu wejdą tacy co nas mają "wygaszonych" - to popatrzą - prawie 300 i
        wątka nie ma :-)))))))))))))Zwariują zupełnie:-)))))))))
        • henryk.log Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:23
          malaszaramysz napisała:

> Ale jak tu wejdą tacy co nas mają "wygaszonych" - to popatrzą - prawie 300 i
          > wątka nie ma :-)))))))))))))Zwariują zupełnie:-)))))))))

Cały!! - Pani"myszko"!!! bez żadnego takiego choćby jednego nieprzyjaznego!!:)))
          • malaszaramysz Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:25
            Śmiesznie to wygląda - zielony wątek :-))) Jedyna owieczka czarna to ja :-))))
            • cheetah15 Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:29
              To siebie też na zielono zrobić. Zawsze to lepiej niż być zrobionym na szaro;-
              )))
              • malaszaramysz Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:31
                Na szaro to już mnie tu inni robią :-))) Cały czas mi się smiać chce jak sobie
                wyobrażam ,że wlazł tu ktoś ,kto nas ma wygaszonych :-))))))))))))))
                • cheetah15 Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:33
                  Myśli, że oślepł, biedaczysko! Mnie oślepiła uroda Basi i Reni, a jego - ten
                  wątek. Nie wiem, co lepsze;-)))
                  • malaszaramysz Chyba jednak lepiej oglądać pusty wątek z 300 17.07.05, 17:35
                    postami niż Basię i Renię :-)))))))))))))
                    • cheetah15 Re: Chyba jednak lepiej oglądać pusty wątek z 300 17.07.05, 17:37
                      Szkoda, że na fk nie można bezpośrednio zdjęć zamieszczać. Wielu forumowiczów
                      by sie wykruszyło w sposób naturalny - zejściowy;-)
                      • malaszaramysz :-))))))))))))))))) n/t 17.07.05, 17:39
                        • henryk.log Re: :-))))))))))))))))) n/t 17.07.05, 18:11
                          Ten Pan "cheetah15"? jakiś "przewesoły" "chochlik" :))), no nie P."myszko" :)))))
                          • malaszaramysz Właśnie, chochlik przewesoły :-)) n/t 17.07.05, 18:13
                            • cheetah15 Re: Właśnie, chochlik przewesoły :-)) n/t 17.07.05, 18:20
                              Za moimi plecami spiski?
                              • malaszaramysz Teoria spiskowa jest myślą przewodnią FK :-)) 17.07.05, 18:26
                                Tu wszędzie spiski widzą.Gorsi mamy być ?
                                • cheetah15 Re: Teoria spiskowa jest myślą przewodnią FK :-)) 17.07.05, 18:27
                                  Ależ skąd! Lepsi!
                              • henryk.log Re: Właśnie, chochlik przewesoły :-)) n/t 17.07.05, 18:31
                                cheetah15 napisał:

> Za moimi plecami spiski?

Aaa!:), bo my z Panią "myszką" to "Jedna rodzina" - no nie??
                                • cheetah15 Re: Właśnie, chochlik przewesoły :-)) n/t 17.07.05, 18:32
                                  Nu, pagadi...
                      • jestemzewsi Re: Chyba jednak lepiej oglądać pusty wątek z 300 17.07.05, 22:36
                        Mało było oszołoma, to nastepny o jakichś "zejściowych" sposobach pisze? To
                        wątek nadziei, nie ma tu miejsca na zejścia, co najwyżej - na zajścia;-)
                        • malaszaramysz Małe piwo, właśnie drugi dyżurny propagandzista 17.07.05, 22:39
                          tym razem z naszej strony od " prawicowych" mnie nawyzywał :-)))))))))
                          • jestemzewsi Re: Małe piwo, właśnie drugi dyżurny propagandzis 17.07.05, 22:41
                            Gdzie? Mogę się przerzucić na pomoc pospieszyć;-) Straszny mam metlik w głowie,
                            bo po kielichu jestem(we)wsi:-)))))))))
                            • malaszaramysz Ze śmiechu umrzesz :-)) 17.07.05, 22:47
                              Cała sprawa jest bardzo ciekawa więc przeczytaj wątek od początku.Ta zagadka
                              mnie prześladuje przez całe życie ( ciekawość mnie prześladuje).
                              A facet jest lewicowym oszołomem :-)))
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26556804&a=26581435
                              • jestemzewsi Re: Ze śmiechu umrzesz :-)) 17.07.05, 22:52
                                Ze śmiechu? Raczej szlag mnie trafi, że takie COŚ pisuje na fk takie, eeeh,
                                szkoda słów:-(
                                • malaszaramysz Re: Ze śmiechu umrzesz :-)) 17.07.05, 22:54
                                  Jak nie ? Mysz jako prawicowa oszołomka :-)))))))) Śmieszne na pewno:-))
                                  • jestemzewsi Re: Ze śmiechu umrzesz :-)) 17.07.05, 23:00
                                    No, przecież wszystkie myszy to prawicowe oszołomki. Te szare. Bo te białe - to
                                    one mają czerwone oczka;-)))
            • henryk.log Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:33
              malaszaramysz napisała:

> Śmiesznie to wygląda - zielony wątek :-))) Jedyna owieczka czarna to ja :-))))

To nie była "żaluzja" do mego!! jedynego "czarnego" "barana" myślę se .. :))

Pani "owieczko"?; "myszko"? szara? czarna?..

Zwariować można!!!.. co to za wątek!!! :)))))))

Któórryy "nas" tak urządził..!! :)))
              • cheetah15 Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:34
                Donosze, że ten, co poszedł pomagać rodzonej matce (Polce?);-)))
                • henryk.log Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:43
                  cheetah15 napisał:

> Donosze, że ten, co poszedł pomagać rodzonej matce (Polce?);-)))

Niech ON z "tejwsi" tylko wróci, ja mu nie daruję!!:)), "myszkę" nam
                  "przefarbował", "żabkę" za "mulił" na długo..., Pana "gogola" "wykorzystał".
                  Dłuuga(>3oo)lista przewiniń jego!!!
                  • cheetah15 Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 17:45
                    Panie Heniu, czy Pan nie jest zazdrosny o nasze forumowe DAMY?
                    • henryk.log Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 18:05
                      cheetah15 napisał:

> Panie Heniu, czy Pan nie jest zazdrosny o nasze forumowe DAMY?

Hehehe.. nie ze mną "chochole tango" :)))
                      Miły Panie!
                  • jestemzewsi Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-))) 17.07.05, 22:39
                    Polce, Polce. I Matce też;-)
                    O, trzy się porobiły z jednej. Czary jakieś? Pewnie duch Leppera się nad tym
                    wątkiem unosi i cudownie wszystko rozmnaża.
    • bac1 Re: Czy to dlatego, że;-))))))))) 17.07.05, 16:58
      nie wyglądam ani jak p. Basia, ani jak p. Renatka - spotyka mnie coś takiego?
      Czytam i czytam i oczom nie wierzę. Zostałam okrzyknięta "DYWERSANTKĄ"!!!
      • henryk.log Re: Czy to dlatego, że;-))))))))) 17.07.05, 17:07
        Ja Panią "bac1" czytałem!, poświadczam!, nie wygląda jak P. Renatka a, broń
        Panie Boże, tym bardziej jak P. Basia(!) i nie chodziło jej o "dywersję".

Zara...zaraz!, to o co właściwie Pani chodziło? :))))
        • bac1 Re: Czy to dlatego, że;-))))))))) 17.07.05, 17:10
          jestemzewsi napisał, że chodziło o pomoc, a nie o dywersję, ale to "zostanie
          w rodzinie", if you know, what I mean. Na razie, bo musze się rozpakować - ja z
          podróży;-)))
          • jestemzewsi Re: Czy to dlatego, że;-))))))))) 17.07.05, 18:40
            Jeszcze nie koniec rozpakowywania;-)))
          • bac1 Re: Czy to dlatego, że;-))))))))) 13.08.05, 00:45
            A teraz - przed podróżą. Bye, bye, Andrew!!!
    • henryk.log Autorze!!- jak się dowiesz, że moja 3stówka jest?? 17.07.05, 17:35
      to już na "kości" mnie nie weźmiesz!!! :-)))
      • malaszaramysz Jak Pan to robi? Ja się chciałam na 300 załapać 17.07.05, 17:38
        i nic.:-))))))))))) Patrzę a już 301 :-)))))))))))))))
        • henryk.log Re: Jak Pan to robi? Ja się chciałam na 300 załap 17.07.05, 17:51
          malaszaramysz napisała:

> i nic.:-))))))))))) Patrzę a już 301 :-)))))))))))))))

Wyjaśnię Pani"myszko" dokładnie, precyzyjnie(jak tego w realu mój zawód wymaga)
          otóż!: ... nie mam zielonego pojęcia:))
      • jestemzewsi Re: Autorze!!- jak się dowiesz, że moja 3stówka j 17.07.05, 18:36
        Panie Henryku, jak nie kość to co? Noc z odaliskami w nagrodę? Odpowiem po
        23.00, uprzedzam z góry;-)))
        • henryk.log Re: Autorze!!- jak się dowiesz, że moja 3stówka j 17.07.05, 19:25
          jestemzewsi napisał:

> Panie Henryku, jak nie kość to co? Noc z odaliskami w nagrodę? Odpowiem po
          > 23.00, uprzedzam z góry;-)))

Z dwojga "dobrego: biorę "Noc..." i.. jestem prawie(?) pewien, że nikt, prócz
          Pana, nie będzie wiedział o co chodzi!!:)) - hehe:))

Ja P."J" zdradzę coś, nadzwyczaj ostrożnym trza "tu" być!!:) - się nawet Pan nie
          obejrzysz i w "zarodek" Cię trafić mogą i nie uwierzysz Pan!! - te
          "najfajniejsze"!! :))
    • cheetah15 Re: Konwencja PiS: Dorn ostro o Cimosze;-))))))))) 17.07.05, 17:41
      A tam się dalej leją po dziobach;-))))
      • malaszaramysz Kaczki Nikifora propagandy wystawiły :-)) 17.07.05, 17:44
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26571981
        Widocznie w tamtym wątku dobrze obrywają :-))) Idę zobaczyć :-))
        • cheetah15 Re: Kaczki Nikifora propagandy wystawiły :-)) 17.07.05, 17:46
          Ripostowałem Pani - proszę zajrzeć!
          • malaszaramysz Odszczekuję Nikifora :-)))))))))) 17.07.05, 17:49
            To teksty rodem z przemówienia tow.Siwaka na którymś tam plenum:-)))))))))
            Kaczki wracają do korzeni:-))))))))
            • cheetah15 Re: Odszczekuję Nikifora :-)))))))))) 17.07.05, 17:50
              Pod ziemię???
              • malaszaramysz Re: Odszczekuję Nikifora :-)))))))))) 17.07.05, 17:51
                Nie, ale do opozycji :-))))))))))
                • cheetah15 Re: Odszczekuję Nikifora :-)))))))))) 17.07.05, 17:52
                  Szkoda;-)))
        • henryk.log Re: Kaczki Nikifora propagandy wystawiły :-)) 17.07.05, 17:57
          Ja jak "Osioł" za Panią pobiegłem!! i???, "Wielce Nam Pomocną Panią" spotkałem.
          Poczesne miejsce widziałbym dla Niej w śród "Zasłużonych Dla Świętego Spokoju Na
          FK" - >dla wtajemniczonych<
          :)))
          • malaszaramysz Jak to ,Panie Heniu :-)) Był Pan u propagandzisty 17.07.05, 18:02
            z wizytą i nie widzę żadnego postu :-)) Ani z głowy ani z pulpitu ? Tam już
            dwóch etatowych siedzi i bredzi :-)))
            • henryk.log Re: Jak to ,Panie Heniu :-)) Był Pan u propagandz 17.07.05, 18:21
              malaszaramysz napisała:

> z wizytą i nie widzę żadnego postu :-)) Ani z głowy ani z pulpitu ? Tam już
              > dwóch etatowych siedzi i bredzi :-)))
              Ależ!! Pani "myszko"!!, przy mojej FKrutynie, to ja "wiem" "komu" jeszce jest
              sens "gadać"! :)
              Spec_nieszcęśnicy to kategoria "co to nie warto...:!!
              ??- chyba dziś o tym "nieco" było, o ile pomiętam P."myszko" :))
              • malaszaramysz Ale licho korci Panie Heniu :-))))))))) 17.07.05, 18:25
                Tak się napocił przy tym wątku. Swoją drogą, to cud prawdziwy,że ludzie jeszcze
                umieją tak pisać:-))) Co za styl :-)))))))))))))))))
                • henryk.log Re: Ale licho korci Panie Heniu :-))))))))) 17.07.05, 18:36
                  malaszaramysz napisała:

> Tak się napocił przy tym wątku. Swoją drogą, to cud prawdziwy,że ludzie jeszcze
                  >
                  > umieją tak pisać:-))) Co za styl :-)))))))))))))))))

Korci.. korciii.. do kontaktu?? :)))
                  • malaszaramysz Re: Ale licho korci Panie Heniu :-))))))))) 17.07.05, 18:37
                    Nie , aż tak to nie :-) Obejrzałam kontakt, dotknęłam ściany obok i
                    odpuściłam :-)))
                    • henryk.log Re: Ale licho korci Panie Heniu :-))))))))) 17.07.05, 19:12
                      i tak trzymać P."myszko" !!(nie za kontakt:)
    • henryk.log Jeśli "333" cokolwiek znaczy!!?? - jest moje!: n/t 17.07.05, 18:13
      • malaszaramysz W takie przypadki to ja nie wierzę :-)) 17.07.05, 18:15
        Panie Heniu, pan ma umysł ścisły, na pewno coś Pan wymyślił,żeby najlepze
        numery zgarniać.:-))))))) Ciekawe,komu 666 przypadnie ?:-)))))))
        • cheetah15 Re: W takie przypadki to ja nie wierzę :-)) 17.07.05, 18:21
          Muszę zapolować!
          • jestemzewsi Re: W takie przypadki to ja nie wierzę :-)) 17.07.05, 22:44
            Zobaczymy;-)
        • henryk.log Re: W takie przypadki to ja nie wierzę :-)) ja też 17.07.05, 18:27
          :)) - jeszce trochę i całe moje "politechniczno-agno.." wykształcenie "w leb"
          weźmie!!!

malaszaramysz napisała:

> Panie Heniu, pan ma umysł ścisły, na pewno coś Pan wymyślił,żeby najlepze
          > numery zgarniać.:-))))))) Ciekawe,komu 666 przypadnie ?:-)))))))

"Przepis"? - podałem (nie)czytała Pani??
          ----------------------------------------
          Re: Jak Pan to robi? Ja się chciałam na 300 załap
          henryk.log 17.07.2005 17:51 + odpowiedz

malaszaramysz napisała:

> i nic.:-))))))))))) Patrzę a już 301 :-)))))))))))))))

Wyjaśnię Pani"myszko" dokładnie, precyzyjnie(jak tego w realu mój zawód wymaga)
          otóż!: ... nie mam zielonego pojęcia:))
          ----------------------------------------------
      • jestemzewsi Re: Jeśli "333" cokolwiek znaczy!!?? - jest moje! 17.07.05, 18:37
        I to też? A dla autora watki - nici;-)))
        • malaszaramysz 350 - biorę :-))) n/t 17.07.05, 18:39
          • henryk.log Re: 350 - biorę :-))) n/t 17.07.05, 18:44
            :DDDD
            Szybko się Pani uczy:)), nie masz to jak właściwy "przepis"! :)
            ".. bierzesz...dkg..drugie tyle.." >za Panią "żabką i henryk.log< :))
            • malaszaramysz Re: 350 - biorę :-))) n/t 17.07.05, 18:46
              Szczęćie miałam, Pana Henryka chwilowo nie było i wykorzystałam sytuację,żeby
              też jakąś lepszą liczbę sobie zaklepać :-)))) Kudy mi do mistrza myszy szarej?
        • cheetah15 Re: Jeśli "333" cokolwiek znaczy!!?? - jest moje! 17.07.05, 18:40
          Panie Autorze, tu jest SPISEK!!!
          • cheetah15 Re: SPISEK!!! 17.07.05, 18:42
            • malaszaramysz Re: SPISEK!!! 17.07.05, 18:44
              Gdzie ci masoni ? Cyklistka jedyna nam przepadła :-))
              • cheetah15 Re: SPISEK!!! 17.07.05, 18:46
                Masoni chyba uciekli przed dziennikarzami;-)
                • malaszaramysz Re: SPISEK!!! 17.07.05, 18:48
                  To skąd spisek ? Aaaaa, jeszcze żydokumuna została czyli my :-)))))))))))
                  • cheetah15 Re: SPISEK!!! 17.07.05, 18:50
                    Żydokomuna bez Żydów i Komuny? Podoba mi się. Proszę pozdrowić panią ż. P.,
                    gdyby się pojawiła. Będę jutro rano;-)))
        • henryk.log Re: Jeśli "333" cokolwiek znaczy!!?? - jest moje! 17.07.05, 19:44
          jestemzewsi napisał:

> I to też? A dla autora watki - nici;-)))
          Dla autora "WIECZNA CHWAŁA" za wątek!!:))

Za mało? :)))
    • henryk.log "Osądxcie sami"-autora wątku! czy"mu" P. "gogola" 17.07.05, 19:09
      niejakiego, wolno było do "niecnych celów"-"imprezek" "wykorzystać?!!
      Się oburzyłem!!, to się powtarzam! :))
      -----------------------------------------------
      Re: hehehe, ale imprezka!
      Autor: henryk.log
      Data: 17.07.2005 18:59

Czy ja wiem??:), Pana "gogola" "niecnieś:)" Pan wykorzystał w "szczelaniu w
      kaczki"! :)
      Mikołaj Gogol
      "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród
      złośliwy"
      z>Zabytkowej tablicy<
      • malaszaramysz Cel uświęca środki 17.07.05, 19:11
        a Gogol chyba jasnowidzem był i o kaczkach pisał :-))))))))))

Słusznie wykorzystany został :-)))))))))
    • zaba_pelagia no, jezdem, jezdem 17.07.05, 19:59
      na gościnnych wystepach w okolicznych bajorkach żem była
      • malaszaramysz Jak miło, bo tu tęsknota ogromna ogarnęła 17.07.05, 20:01
        wszystkich:-)))
        • zaba_pelagia Re: Jak miło, bo tu tęsknota ogromna ogarnęła 17.07.05, 20:07
          no właśnie widzę i słodycz niezwykła na moje serce spłyneła
          ;-)
        • henryk.log Re: Jak miło, bo tu tęsknota ogromna ogarnęła 17.07.05, 20:10
          malaszaramysz napisała:

> wszystkich:-)))
          Pani"myszko"!, że P. "żabka" jest to widać! - pięknie myszka pozieleniała:)),
          tylko gdzie w gęstwinie wątkowej sie ukrywa! :))
          • malaszaramysz Bo to zielony wątek jest n/t 17.07.05, 20:12
            • henryk.log Re: Bo to zielony wątek jest n/t i "Powrót Żabki" 17.07.05, 20:28
              Jaasne:DD
              Po "żabce" - "Zielono mi" i ....:)))
              • sawa.com Rzeczywiście Myszo, przednio się tu bawicie 17.07.05, 21:01
                Waszmościowie, Panie i Panowie jeszcze fajniej by było gdyby po watku za
                postami nie biegało to chlodne spojrzenie przyszłego imperatora wszechRusi.
                Zapytacie dlaczego WszechRusi?
                Ano dlatego, że w Polsce taki numer nie przejdzie.

Chociaz kto to wie

Muszę zmienić sygnaturkę. Już mam potąd, tych podatków

Przepraszam, że jestem malo zabawana.
                • malaszaramysz Sawa - coś kiepski dzień dzisiaj masz :-))) 17.07.05, 21:06
                  Tu jest wesoło :-))))))A numer z lekkim, miłym wątkiem ,po którym oszołomstwo z
                  przekleństwami nie gania - przejdzie, jak najbardziej. :-)))))) Tu jest taka
                  miła imprezka forumowego "lewactwa" :-)))))))) Prawie apolityczna .
                • henryk.log Przepraszam, że jestem malo zabawana.! :)) 17.07.05, 21:11
                  A ja, że nie wywołany? - odpowiadam:)

Niby nikt nie zapisał, że tu miejsce dla "zabawnych: :))
                  Samo jakoś wyszło:) - Pani "sawo" :))
                  Jak zawsze:) Pozdrawiam.
                  henryk
                  • sawa.com Re: Przepraszam, że jestem malo zabawana.! :)) 17.07.05, 21:19
                    Nie jest tak kiepsko. Lewackie towarzystwo mi nie przeszkadza. Mój mąz mi mówi,
                    ze też jestem troche na lewo skręcona.
                    Ale przecież to normalne. No bo jest ktos kto ma serce po prawej stronie? A z
                    sercem to nie ma żartów!
                    • malaszaramysz Mam nadzieję,że trochę się pośmiałaś :-)) 17.07.05, 21:23
                      Bo my tu o wszystkim i o niczym :-)))A serce po prawej stronie to anomalia:-))
                    • henryk.log No bo jest ktos kto ma serce po prawej stronie? 17.07.05, 21:27
                      sawa.com napisała:

>A z sercem to nie ma żartów!<

Jeśli jest jak Pani pisze to ja.. stosownie zamilczę:))
                      Pzdr
                • henryk.log Jezu!!:)) tradycyjnie:) P."sawo"-niechcący na moją 17.07.05, 21:16
                  "gałązkę" Pani "wpadła" :))
                  I "za to" też Panią lubię :)
                  • sawa.com Re: Jezu!!:)) tradycyjnie:) P."sawo"-niechcący na 17.07.05, 21:26
                    Naprawdę, to było niechcący!

Ja Pana też lubię, Panie Henryku.

pozdrowienia dla wszystkich "Wątkowiczów w chłodnym wątku"
                    • henryk.log Czy P. wie jak "tu" pasuje-"tradycyjnie-niechcący" 17.07.05, 21:32
                      :-))), Pani "sawo"??
                      ----------------
                    • henryk.log Pani "sawo" o "chłodzie" proszę nie wspominać!, 17.07.05, 21:39
                      dla posiadających serca u "nas" jest wprost przeciwnie! :))
                      • malaszaramysz Sawa smutna coś dzisiaj.Nawet przekomarzać 17.07.05, 21:53
                        się nie chce. Pokazałam wątek bo narzekała na "kopanie" i chamstwo i chciała
                        coś błyskotliwego przeczytać. Fakt, dzisiaj szaleństwo na forum.To jedyne
                        normalne miejsce :-)))))))))))))
                        • henryk.log W tym jedynym na Fk normalnym! dobranoc na dziś:) 17.07.05, 22:36
                          Ps
                          Taka sygnaturka? - bo "rafał" -yossi wrócił!:), "rytyna" mi mówi :))
                          • jestemzewsi Re: W tym jedynym na Fk normalnym! dobranoc na dz 17.07.05, 22:57
                            A miało być: DOBRANOC;-))))))))))))))))))))
                        • henryk.log Pani "myszko" szybko!! radzę!! :)))) n/t 17.07.05, 22:48
                          • henryk.log Re: Pani "myszko" szybko!! radzę!! :)))) n/t 17.07.05, 22:48
                            sorr "w gorączce" jestem :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26576222&a=26581695
                            • jestemzewsi Re: Pani "myszko" szybko!! radzę!! :)))) n/t 17.07.05, 22:54
                              Pani myszka też poluje?
                              • malaszaramysz Myszka nie poluje :-)))))))) n/t 17.07.05, 22:56
                                • bac1 Re: Myszka nie poluje :-)))))))) n/t 13.08.05, 00:49
                                  Dopiero teraz widzę, ze tutaj na mysz polowano zawzięcie. I myśliwym wcale nie
                                  był Andrju;-)))
                            • malaszaramysz Panie Heniu, co Pan czyni?:-))) 17.07.05, 22:56
                              Oszołomstwo maści wszelkiej w wątku a Pan pisze Giwi,żeby nasz azylek
                              poleciła ?:-))))))))
                              • jestemzewsi Re: Panie Heniu, co Pan czyni?:-))) 17.07.05, 23:00
                                Właśnie!
                                • jestemzewsi Re: Panie Heniu, co Pan czyni?:-))) 17.07.05, 23:02
                                  Niech ja sobie wszystko spokojnie przeczytam. Pozdrowienia dla malaszaramysz od
                                  Matki mej.
                                  • malaszaramysz To mam nadzieję 400 moje :-)) 17.07.05, 23:03
                                    Też pozdrowienia :-)))))))
                                    • jestemzewsi Re: To mam nadzieję 400 moje :-)) 17.07.05, 23:04
                                      To jednak było polowanko;-)))))))))))))))))))))))))))))
                                    • malaszaramysz Nie, 400 dla autora :-)))))))))) 17.07.05, 23:04
                                      Gratulacje :-))))))))))))
                                      • jestemzewsi Re: Nie, 400 dla autora :-)))))))))) 17.07.05, 23:07
                                        Nawet nie przypuszczałem, ale dziekuję;-)))
                                        Może się podzielimy po 200???
                                        • malaszaramysz Re: Nie, 400 dla autora :-)))))))))) 17.07.05, 23:20
                                          Nie, dzięki - na okrągłe to najlepiej Pan Henryk poluje:-)))))))))))
                              • jestemzewsi Re: Panie Heniu, co Pan czyni?:-))) 17.07.05, 23:05
                                Panie Henryku, czyżby się Panu nudziło bez politycznych zadym?
                                • jestemzewsi Re: Panie Heniu, co Pan czyni?:-))) 17.07.05, 23:10
                                  Poprosiłem o skasowanie postu, ale pewnie nic z tego. Panie Henryku,
                                  DLACZEGO?????????????????????????????????????????????????????????????

• henryk.log Re: Panie Heniu, co Pan czyni?:-))) 17.07.05, 23:16
                                :)),dobra.. dobra!?, niech i "wątkową kasandrą" mnie "niedowiarki"
                                okrzyczą!!:)), ja w tej materii P "kawie" zawierzyłem a i P. "giwi" "szelmowsko"
                                "swoje" dopowiedziała. :))
                                Ps
                                P"J":-) naprawdę "zamiarowałem" "dobranoc" a, że wyszło jak zwykle.. :)))
                                • jestemzewsi Re: Panie Heniu, co Pan czyni?:-))) 17.07.05, 23:18
                                  Ale o Lepperze po co? Nic nie rozumiem.
                                • malaszaramysz Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:19
                                  Wszystko rozumiem,ale żeby naszego Pana Henia do Putina porównywać to już
                                  koniec świata! To nie przystoi :-)))))))))))
                                  • jestemzewsi Re: Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:21
                                    A ja dalej jak tabaka w rogu.
                                    • malaszaramysz Re: Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:23
                                      Jaka znowu tabaka :-))))))))

Nie znasz tego : " wyszło jak zawsze" ?
                                      • jestemzewsi Re: Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:24
                                        Chyba mnie przymuliło, ale nie wiem, o czym teraz jest mowa.
                                        • malaszaramysz Re: Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:26
                                          Rosjanie spie........ akcję odbijania zakładników na Dubrowce. Ktoś skomentował
                                          poczynania władz ( Putina w szczególności) w ten sposób: " miało być normalnie
                                          a wyszło jak zawsze"
                                          • jestemzewsi Re: Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:27
                                            Ale kto przyrównał Pana henryka do Putina?
                                            • malaszaramysz Re: Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:29
                                              Sam sie przyrównał - napisał " miało być dobranoc a wyszło jak zawsze" :-))))
                                              • jestemzewsi Re: Panie Heniu drogi :-)))))))) 17.07.05, 23:31
                                                Już myślałem, że ktoś go spostponował, uff. Szkoda watku, ale trzeba go
                                                zamknąć, niestety. Co o tym sądzisz?
                                    • henryk.log Teraz i ja sie pytam? który z nas większa tabaka! 17.07.05, 23:31
                                      ja dwa razy tyle co Pan rozumiem :)))))))))))
                                      • jestemzewsi Re: Teraz i ja sie pytam? który z nas większa tab 17.07.05, 23:33
                                        Panie Henryku, szkoda, że tak "wyszło", proszę przeczytać mój poprzedni post:-
                                        )))
                                        • henryk.log Już Wy się nie kłoćcie, to jest "Nad Wami" "fatum" 17.07.05, 23:47
                                          jakoweś!! :)- "KTOŚ Was Urządził"!! :))
                                          "a nie mowiłem" :)))))))))))
                                          ---------------------------------------------------
                                          Re: Panie Heniu, zielony to i ja mam :-)))
                                          henryk.log 17.07.2005 17:33

malaszaramysz napisała:

> Śmiesznie to wygląda - zielony wątek :-))) Jedyna owieczka czarna to ja :-))))

To nie była "żaluzja" do mego!! jedynego "czarnego" "barana" myślę se .. :))

Pani "owieczko"?; "myszko"? szara? czarna?..

Zwariować można!!!.. co to za wątek!!! :)))))))

Któórryy "nas" tak urządził..!! :)))
                                      • malaszaramysz Proszę uprzejmie :-)) 17.07.05, 23:33
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&wv.x=2&a=26583665
                                        Kto napisał - miałem zamiar a wyszło jak zwykle ? :-)))))))))
                                        • henryk.log Re: Proszę uprzejmie :-)) i ja również :)))) 18.07.05, 16:35
                                          >P"J":-) naprawdę "zamiarowałem" "dobranoc" a, że wyszło jak zwykle.. :)))<

Pani! - "myszko"!, racja jest "pierwsza":))i za Prezia Rosji- ":-DDD "

Druga!- moja brzmi: za >..a, że< w domyśle miało być(chyba?): - jak zwykle mi z
                                          tego(póścia spać!) nic nie wychodzi.. :))), i za to "baty" bo "łatanie z
                                          plątaniem":)),

że cóś mi wieczorkiem "gorzej" było?!, - dowodzi mój dzisiejszy pierwszy post.!!
                                          (jeśli się jeszcze zechce Pani czytać? :))
                                          Pzdr. henryk
                                          • malaszaramysz Kto jak kto ale Pan nie potrzebuje się wybielać:-) 18.07.05, 18:08
                                            Pan zawsze z kryształowym dowcipem po forum grasuje :-)))))))) To myszy czasem
                                            coś walną od czapy :-)))))))
                                            • henryk.log Zdecydowanie protestuję!!-a któraż nóżką pierwszą 18.07.05, 18:12
                                              w norce dziś się "myszka" rano drapała? :))
                                              • malaszaramysz Jak zwykle prawą :-)))))))) 18.07.05, 18:15
                                                Mysz nie miewa złych humorków :-))))))))) Czasem tylko palemki jakieś gdzieś
                                                odbijają:-))))))))))
                                                • henryk.log Re: Jak zwykle prawą :-)))))))) 18.07.05, 18:26
                                                  Palemki!:) zgodzimy się?:) wczoraj, miały doskonałe warunki porostu na niejednej
                                                  "główce" :)
                                                  • malaszaramysz Re: Jak zwykle prawą :-)))))))) 18.07.05, 18:28
                                                    Miały, miały, dorodne wyrosły i "wybujałe" :-)))))))))))
                                                  • henryk.log Re:??-nie ma Re:, na najniższy korytarzyk na stałe 18.07.05, 18:33
                                                    brykam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka