Gość: Tomstar IP: 192.11.224.* 23.08.02, 22:08 Może ktoś był już w tym hotelu czy też miasteczku i podzieli się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: OLUDENIZ - Pink Palace - VING IP: 151.92.176.* 26.08.02, 13:15 Tydzień temu wróciłam z Oludeniz - wyjazd z biura Itaka-Ving. Hotel Pink Palace położony jest bezpośrednio przy ruchliwej drodze dojazdowej do uroczego miasteczka Oludeniz - mnie osobiście jego położenie nie odpowiadałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: OLUDENIZ - Pink Palace - VING IP: 192.11.224.* 25.09.02, 15:00 Hotel w porządku (nie należy wybierać jednak pokojów od strony basenu). Do plaży w Oludeniz 2 km, ale 6 razy dziennie hotelowy minibus zawozi chętnych na prywatną plażę SunCity, położoną w głębi laguny. Transport, wstęp na plażę i leżaki/parasole gratis. Do plaży niby daleko, ale za to blisko do wieczornych atrakcji Hisaronu, zwanego też Las Vegas. Tylko 5 minut piechotą do centrum rozrywki i zakupów. Do organizacji pobytu też nie mam zastrzeżeń. No może do cen wycieczek, gdzie np. rejs 12 wysp w VINGU kosztuje 35 euro, a w tureckim biurze podróży (ten sam standard) zapłaciłem 9 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: OLUDENIZ - Pink Palace - VING IP: *.pl 08.10.02, 12:50 OLUDENIZ??? bajka naprawdę polecam Kasia rezerwacja@happyholiday.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: OLUDENIZ - Pink Palace - VING IP: 192.11.224.* 08.10.02, 14:01 Bajka to raczej nie, ale na pewno ciekawiej i ładniej niz Alanya/Side. Również polecam, tym bardziej, że rejon jeszcze słabo wyeksploatowany przez naszych rodzimych wczasowiczów. Nastawcie sie na ceny w funtach - jest to brytyjska enklawa. Odpowiedz Link Zgłoś