Dodaj do ulubionych

dr.sowińska z novum ?

IP: 217.11.133.* 26.09.02, 10:18
cześć dziewczyny !! PO 4 latach leczenia i ciągłych niepowodzeniach w końcu
trafiłam do novum konkretnie do dr.sowińskiej ! co możecie o niej
powiedzieć ? czy któraś z was leczy się u niej - proszę o odpowiedzi mała !
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: dr.sowińska z novum ? IP: 195.126.209.* 27.09.02, 11:36
      Witaj ja ide do dr, Sowińskiej we wtorek, jestem ciekawa co powie, to bedzie
      mój 13 DC a zależy mi na monitoringu więc licze że się uda, a jak u Ciebie
      pierwsza wizyta???
    • Gość: ag Re: dr.sowińska z novum ? IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 13:37
      Miła i dobra lekarka. Odpowiada na wszystkie pytania jakie jej zadam, wiele
      umje wytłumaczyć.Jest konkretna.Przynajmniej ja mam takie odczucie. Pozdrowienia
    • Gość: Ula-la Re: dr.sowińska z novum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 19:03
      Wczoraj byliśmy na pierwszej wizycie w Novum właśnie u dr Sowińskiej. Zrobiła
      na nas bardzo dobre wrazenie - miła kompetentna, rzeczowa. Spisała wyniki badań
      które juz mieliśmy i dała nam jeszcze kilka. Od razu zrobiła mi wewnętrzne USG
      i zaprosiła na kolejna wizytę na monitoring owu. Naprawdę budzi zaufanie. Od
      razu zaproponowała tez mozliwe rozwiazania. I zaczynamy od najmniej
      inwazyjnego - tzn. na razie bez żadnych dodatkowych wspomagaccy.
      Moze wystarczy ? Powodzenia !!!!!!
      • Gość: sss Re: dr.sowińska z novum ? IP: *.pkobp.pl 30.09.02, 10:26
        Pamiętajcie, że Novum jest nastawione na kasę.
        Jadąc do Łodzi do Gamety, można spotkać mnóstwo pacientek, którym w Novum
        robili już in vitro, a okazało się, że przyczyną jest czynnik immunologiczny, o
        którym oni nie informują a na moje pytanie o immunologię, odpowiadają, że
        wysyłają małżeństwo na badania do Łodzi, po trzecim nieudanym in vitro.
        Stracony czas, zdrowie, nerwy, nie wspomnę o pieniądzach!!!!!!!!!!!!!!!
        W Novum stosują technikę prób i błędów (mówię o bardzo zaawansowanym leczeniu),
        a nie szukają przyczyny.
        Tak było w moim przypadku.
        Byłam u prof. Marianowskiego ze Starynkiewicza i on stwiedził, że na podstawie
        otrzymanych ode mnie badań sam właściwie nie wie w jakim kierunku byłam
        diagnozowana.
        Dr Sowińska jest rzeczywiście najprzyjemniejsza ze wszystkich lekarzy w Novum,
        ale oni nają opracowany standart leczenia i nie wychodzą poza niego.
        • Gość: olifka Re: dr.sowińska z novum ? IP: HUPROXY* / 193.178.168.* 30.09.02, 15:54
          Dziewczyny. Nie mozna generalizowac. Ja slyszalam sporo zlego (lecenie na kase)
          wlasnie o Lodzi. Prawdy trzeba szukac po srodku. Ja ze swojej strony powiem iz
          NOVUM jest pierwsza moja klinika (mam kilku letnie doswiadczenie) w ktorej
          wymagaja pelnego zestawu badan by wykonac jaki kolwiek zabieg. Nigdzie indziej
          nie chciano tyle wiedziec o moim organizmie niz tam. Dzieki temu dowiedzialam
          sie (przypadkowo) iz od poprzednich stumulacji rozwalila mi sie watroba. Moja
          lekarka jest dr Sowinska i bardzo ja sobie chwale.
          • Gość: olifka Re: dr.sowińska z novum ? IP: HUPROXY* / 193.178.168.* 30.09.02, 15:57
            Przepraszam. Zapomnialam dodac iz w Novum polecono mi Lodz na pierwszej
            wizycie. Nawet na recepcji rozdaja karteczki z adresem i mapka do Gynemedu.
            Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka