Dodaj do ulubionych

Jak dlugo jestescie razem??

14.02.06, 10:18
w zwiazku z Walentynkami zaciekawila mnie dlugosc zwiazkow w ktorych jestescie
czy to lata a moze dopiero m-ce???
ja ze swoja polowka jestesmy 13 lat, malzenstwem jestesmy od 3 lat
w naszym wypadku slub nic nie zmienil poniewaz juz ok chyba 7 lat mieszkamy
razem, nadal sie bardzo kochamy a teraz gdy jestem w ciazy zauwazylam ze
wrecz zyc bez siebie nie mozemysmilesmile
a jak z waszymi zwiazkami majoweczki???
Obserwuj wątek
    • aniatomek3 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 10:30
      a ja znam się z małżonkiem 6 lat a jestem jego żonką od 3, też nie wyobrażąm
      sobie bez niego życia. Pozdrawiam
    • ab76 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 10:39
      My też "długodystansowcy" wink. Jesteśmy razem od 10 lat, małżeństwo od 2,5 roku.
      I najważniejsze że ciągle lubimy być razem i mamy o czym rozmawiać. Wszystkim
      życzę udanych związków.
      Agnieszka
      • larakrofft Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 10:48
        My jestesmy parą od 2 lat i 9 miesiecy
        a małzeństwem 1rok i 8 nmiesiecy
      • malusia4 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 11:45
        To dokładnie tak samo jak jawink 10 lat razem i 2,5 roku młżeństwawink

Pozdrowionka!
    • alafen dziś mamy rocznicę :)) 14.02.06, 10:58
      w ten miłosny dzień rok temu się poznaliśmy i tak już zostaliśmy. Dziś jedziemy
      na USG połówkowe, sprawdzić ,czy nasze maleństwo rozwija się prawidłowo. A
      później jedziemy uczcić wszystko uroczystą kolacją.
      Pozdrowionka
      • patrycjabl79 Re: dziś mamy rocznicę :)) 14.02.06, 11:02
        Wszyskiego naj naj!!!!dla Was alafen!!!
        milosci oraz przede wszystkim zdrowego dzidziusiasmile
        Pozdrawiam
    • be.iw Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 11:08
      Hello my jesteśmy razem 11 lat mieszamy razem 5 lat a małzenstwem jestesmy od
      grudnia 2005 czyli od 2 miesiecy ale to nic nie zmienilow naszym zwiazku nadal
      jestesmy szczesliwi a teraz jak czekamy na dziecko upragnione od 2 lat to juz w
      ogole jestesmy w 7 niebie. Pozdrawiam
    • pszczolka2 Dzisiaj jest Nasza 13-ta rocznica chodzenia:-) 14.02.06, 11:24
      I bardzo się ciesze, bo na Walentynki zafundowaliśmy sobie remoncik pokoiku
      Aleksasmile i małe podglądanko na usg huuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!
      Małżeństwem jesteśmy to znaczy będziemy w Kwietniu 17 i 18, 8 LATsmile
      Dostaniemy najpiękniejszy PREZENT na świecie - naszego syneczka:o)

Pewnie gdyby nie remont i duuużżżoooo pieniążków wydanych w związku z tym to
      jak co roku poszlibyśmy gdzieś do restauracji lub do kina.
      Ale na dzień dzisiejszy jestem za bardzo zmęcząna aby móc pójść gdziekolwiek.

Za to na 17.20 jedziemy na usg i to będzie wspaniałym uzupełnieniem
      Walentyneksmile))

Pozdrawiam,Ola
    • maga202 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 11:26
      My jestesmy małżeństwem 7 lat, mieszkamy razem 9 lat. Mój mąż kochał się we mnie od 11 lat ale ja na poczatku to nie chcałam z nim być ale był wytrwały. Pamiętam jak jeszcze przed naszym związkiem mówiłam przyjaciółce: "Nie będzie tanga między nami choćby nawet cud się ziścił" ale jednak cuda się zdarzją. Nie wyobrażam sobie życia bez niego, jest dobrym, mądrym kochającym człowiekiem. Kochamy się nadal jak na początku.
      Pozdrawiam Magda
    • anja.t Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 11:31
      Znamy się chyba z 12 lat, parą jestesmy 4,5 roku, a małżeństwem od 3,5 roku.
      Dodam, ze zanim nie zaczęlismy się spotykać tak "na poważnie" strasznie mnie
      denerwował ten gośćsmile A teraz chyba bym nie mogła bez niego żyć. On ponoć od
      momentu kiedy się poznaliśmy powiedział sobie, ze "to własnie ta". Czyli kilka
      ładnych latek się chłopak starał:0 Ciekawe czy nie żałuje hi hi hi. Bo ja
      straszna baba jestem.
      • cleo1976 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 11:34
        My jesteśmy parą od grudnia 2003, mieszkamy razem od lutego 2004 a w
        październiku 2005 wzieliśmy ślub. To dla nas obojga drugi związek małżeński.
        Kochamy się bardzo i z niecierpliwością i miłością czekamy na naszego Filipa.
        Pozdrawiam AGA
    • floraservice Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 11:41
      No to ja Was wszystkie pobiję na głowę... wink)
      Jestesmy z moim mezem parą od lat... 16, znamy sie ze dwa lata dłuzej. A
      małżeństwem jestesmy od lat prawie 14... kupa czasu, mnóstwo miłości i radosci,
      ale też i chwil trudnych, czasem nawet bardzo cięzko nam ze sobą wytrzymać...
    • nikasob Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 11:55
      My ponad 6 lat po ślubie, od 7 się znamy, i chociaż mężulek swoje wady ma, nie
      zamieniłabym go na żadnego innegosmile
      • gosik_26 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 12:04
        Nam w Sylwestra stuknęły 3 lata bycia razem smile A małżeństwem jesteśmy niecałe
        pół roku smile Poznalismy się przez internet - w czasie, kiedy leczyłam rany po
        kolejnym nieudanym związku i absolutnie nie chciałam się wiązać z nikim nowym.
        Ale mój mąż okazał się strasznym uparciuchem i - dopiął swego smile Teraz
        oczekujemy z niecierpliwością na przyjście na świat naszego majowego synka smile)))
        Pozdrawiam Walentynkowo smile
        Gosia
    • oli_2004 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 12:06
      Witam serdecznie smile
      Ja z moim ukochanym parą jesteśmy od 09.09.1999 smile Zaręczeni jesteśmy od
      02.02.2002 a małżeństwem od 19.06.2004 smile Czasami bywają miedzy nami małe
      sprzeczki ale późniejsze godzenie jest nawet tego warte smile)) Od czasu gdy
      dowiedzieliśmy się o naszej słodkiej kruszynce po prostu nie może być
      lepiej smile))
      Pozdrawiam wszystkich cieplutko
    • 1979ju Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 13:10
      My jesteśmy ze sobą 6, 5 roku; a małżeństwem od 5, 5. Nasze szczęście dopełnia
      teraz ten malutki wiercioszek.

Dziewczyny, świętujące dziś podwójnie: wszystkiego najlepszego i wielu jeszcze
      udanych lat przepełnionych miłością, a jak najmniej tych "cichych dni" smile)

Pozdr, Asia - 28 t.c.
    • borysek8 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 13:23
      W malzenskim stazu leci nam 5 rok, pobralismy sie po pol roku znajomosci.Bo zyc
      bez siebie nie umielismysmileTeraz oczekujemy na 26 maja na narodziny naszej
      coreczki smilektora wczoraj ogladalismy na usg , jest duza i zdrowasmile
      Jesli chodzi o malzenstwo to kochamy sie bardzo mocno i nie wyobrazamy sobie
      zycia bez siebie. A teraz kiedy w moim brzuszku mieszka mala kobietka maz po
      prostu oszalal na moim punkcie smile
      Bardzo pragnal miec coreczke i juz teraz wiem,ze to bedzie corunia tatunia smile
    • jusia111 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 13:25
      A my się znamy od 20 lat smile tzn. od 3 klasy szkoły podstawowej (byliśmy w
      jednej klasie). Parą jesteśmy (z licznymi przerwami, Mąż zwykł mawiać, że
      trwały one dłużej niż bycie razem) od 14 lat, małżeństwem od 4 lat. I mamy
      śliczną i kochaną córunię, a teraz czekamy na drugą.
    • izuniap78 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 13:36
      My znamy się 5 lat, małżeństwem jesteśmy 2,5 roku. A teraz czekamy na naszą
      Zosieńkę.
      Pozdrawiam, Iza.
      Moja DZidzia
      • martunia78 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 13:45
        My jesteśmy razem od 11 lat, 8 lat mieszkamy ze sobą, mamy synka Isia,
        który ma 3,8 i teraz spodziewamy się niespodzianki również Zośki albo Krzyśka,
        pozdrawiam Walentynkowosmile
        • mia80 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 13:49
          Znamy się 7 lat, mieszkamy razem 4, a małżeństwem jesteśmy od września 2004
          roku.
    • kapuhy_a Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 14:17
      My z Mackiem poznaliśmy się przez przypadek..po prostu przyszedł po moją
      kolezankę razemz jej siostrą bo mu się nudziło w domu...oficjalnie poznaliśmy
      się w jego 20 urodziny 11 lipca 2001(czyli prawie 5 lat temu) i od razu nas
      napadło...w telefonie zapisał mój nr jako"Żona"..po dwóch miesiącach wyjechał na
      rok do Niemiec...a ja?a ja za nim...troszkę mieszkałam z nim troszkę w
      Polsce(kończyłam dwa kierunki studiów)..Gdy przyjechałam do niego na przełomie
      października i listopada zostałam narzeczoną obdarowaną pierścionkiem i
      misiem...niestety tak nie mógł się doczekać kiedy poprosi mnie o rękę,że zrobił
      to w Zaduszki big_grin czyli 02.11.2001.Slub wzięliśmy 21września 2002r.i tak trwamy
      przy sobie choć czasem jest ciężko i płyną łzy ale wiem,że gdyby coś się złego
      działo zawsze mam w nim oparcie...21września2005zobaczyliśmy po raz pierwszy
      nasze maleństwo na monitorze(wedy to był zwykły pęcherzyk)ale dla
      nas...najpiękniejszy rocznicowy prezent.Teraz czekamy na córeczkę,która ma
      przyjśc na świat w Dzień Mamy,czzyli szczęściara załapie się już na rocznicowy
      torcik wink bo to już 4 lata........
    • megan7 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 14:43
      My jesteśmy razem 5,5 roku, pierwsza rocznica ślubu już niedługo, choć już po
      dwóch tygodniach spotykania i pierwszym nieporozumieniu smile) M przysłał mi sms'a,
      że chce bym była jego żoną. A teraz czekamy na nasze Małe Szczęście, które mnie
      właśnie obkopuje smile)

Życzę Wam wszystkim dużo, dużo miłości...
    • pinik Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 14:47
      My sie znamy od 7 lat, slub byl przed czterema laty. Ale mieszkamy praktycznie
      od poznania sie razem smile

Czasem jest razem trudno, a czasem tak pieknie! Zawsze sa gory i doliny smile
    • dollores1 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 15:51
      My jesteśmy razem od 10 lat (znamy się jeszcze dł€żej), a w tym roku będziemy
      obcodzic 5 rocznice ślubu.
      Ale ten czas leci smile
    • linn3 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 16:03
      No więc... niech policze. Małżeństwo - 8 lat, razem 11 - no trochę tego jestwink
      • szprotka6 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 16:12
        My nie lubimy i nie obchodzimy Walentynek-za różowe i cukierkowe jakoś to
        święto. A jesteśmy razem 5 lat, od 4 mieszkamy razem, a od lipca jesteśmy
        małżeństwem.
    • magdacz1 Re: Jak dlugo jestescie razem?? 14.02.06, 19:38
      My razem jesteśmy prawie 9 lat (będzie w listopadzie), a od 7 lat (kwiecień)
      małżeństwem, ale ten czas szybko leci.
      Poznaliśmy się w listopadzie, a już w grudniu byliśmy na współnym wyjazdowym
      Sylwestrze i jakoś tak razem wiedzieliśmy, że to jest to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka