maria70 25.04.05, 11:48 Witam, wiem że jest lista dobrych ginekologów, właśnie wracam od niej tam pojawia sie nazwisko dr. Czempińskiego, jednak podane telefony są już nie aktualne, czy ma ktoś z Was namiar na tego lekarza? bardzo mi zalezy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_ewa Re: Dr Czempiński 25.04.05, 11:58 Czesc Ja do niego chodzę ale do medicoveru na Marynarską . Nie wiem czy i gdzie przyjmuje prywatnie niestety . Będę pod koniec tego tygodnia to mogę się wypytać. Odpowiedz Link
maria70 Re: Dr Czempiński 25.04.05, 12:09 dzieki wielkie,a zadowolona jesteś? bo na liście chwalą go pod niebiosa Odpowiedz Link
kinga_ewa Re: Dr Czempiński 25.04.05, 12:14 Jak byłam u niego po raz pierwszy zdenerwowana, po poronieniu to kazał mi wstac złapał mnie za recę i tak robilismy wdech - wydech, wdech - wydech . Jak stwierdził, że sie uspokoiłam po mału zaczął pytać co i jak. Sensowny , miłey i naprawdę komunikatywny gość. Nie wiem jak prowadzi ciąże ( nie miałam okazji - ale mam zamiar mieć ) - jak na razie nie zmieniam. Odpowiedz Link
maria70 Re: Dr Czempiński 25.04.05, 12:25 ja tez jestem po poronieniu (02.12.2004r), i już zaczelismy planować, jednak teraz mam długie cykkle, od piatlku robie monitoring (piuatek, poniedziłek , zsoda) ale jakoś lekarz, do którego chodze chyba nie bardzo mi odpowiada (ciągle się spieszy bo ma dużo pacjentów, ) nie wiem czy hoprmony mam ok, bo mój gin napomnknął, zę mogłybu być lepsze, endometrium też nieciekawe, i moze cykl bezowulacyjny, dlatego szukam dbrego Odpowiedz Link
ml130676 Re: Dr Czempiński 25.07.05, 16:31 Prowadził moje dwie ciąże. Jestem zadowolona. Jedyny minus to fakt, że On pracuje w Szpitalu Praskim, gdzie jest obleśny oddział położniczy, więc rodziłam najpierw na Solcu (polecam dr. Raka i dr. Pałaszewskiego), a drugi raz w Centralnym Szpitalu Kolejowym w Międzylesiu - jest w porządku. Za drugim razem Pan Doktor nawet do mnie dzwonił, a wcześniej dowiadywał się o moje zdrowie telefonicznie w szpitalu, w którym rodziłam. Jest w porządku! Odpowiedz Link
portalegre Re: Dr Czempiński 25.07.05, 17:08 ml130676 napisała: > Prowadził moje dwie ciąże. Jestem zadowolona. Jedyny minus to fakt, że On > pracuje w Szpitalu Praskim, gdzie jest obleśny oddział położniczy, Na forum Szpitale sa zaskakujaco dobre opinie o Szpitalu Praskim, polecam poczytac. Odpowiedz Link
swaihwe Re: Dr Czempiński 30.07.05, 08:46 Cześć. chodzę do niego od 3 miesięcy. Jest cudowny, nie tylko jako lekarz, ale i człowiek. Zawsze ma czas dla mnie, nie spieszy się (jak mój poprzedni gin),moje wizyty u niego trawją 1.5 h. Rozmawia, później bada dopiero. Jak jest coś nei tak z psyche (moją jest - jestem po poronieniu) - jest cudownym psychologiem i terapeytą. POLECAM!!! Nazywam go cud-doktorek Odpowiedz Link
swaihwe Re: Dr Czempiński 30.07.05, 19:56 Doktor przyjmuje w Medicoverze na Marynarskiej oraz w Szpitalu Praskim. Odpowiedz Link
onion75 Re: Dr Czempiński 31.07.05, 00:26 a w szpitalu praskim przyjmuje w przychodni przyszpitalnej, czy po prostu pracuje na oddziale? Odpowiedz Link
swaihwe Re: Dr Czempiński 31.07.05, 02:22 Wiem, że pracuje na oddziale. Ja tam chodzę dzięki temu, że przyjaciółka mnie umówiła i tak juz zostało (jestem mu od ponad 3 miesięcy wierna ). Nie wiem, czy w przychodni przyjmuje ;-( Odpowiedz Link
julienx Re: Dr Czempiński 22.11.05, 11:58 pracuje również w Medicover na Domaniewskiej, gdzie chodzę do niego na wizyty Odpowiedz Link