Dodaj do ulubionych

Dr Czempiński

25.04.05, 11:48
Witam, wiem że jest lista dobrych ginekologów, właśnie wracam od niejsmile tam
pojawia sie nazwisko dr. Czempińskiego, jednak podane telefony są już nie
aktualne, czy ma ktoś z Was namiar na tego lekarza? bardzo mi zalezy
Obserwuj wątek
    • kinga_ewa Re: Dr Czempiński 25.04.05, 11:58
      Czesc
      Ja do niego chodzę ale do medicoveru na Marynarską . Nie wiem czy i gdzie
      przyjmuje prywatnie niestety . Będę pod koniec tego tygodnia to mogę się
      wypytać.
      • maria70 Re: Dr Czempiński 25.04.05, 12:09
        dzieki wielkie,a zadowolona jesteś? bo na liście chwalą go pod niebiosa
        • kinga_ewa Re: Dr Czempiński 25.04.05, 12:14
          Jak byłam u niego po raz pierwszy zdenerwowana, po poronieniu to kazał mi
          wstac złapał mnie za recę i tak robilismy wdech - wydech, wdech - wydech . Jak
          stwierdził, że sie uspokoiłam po mału zaczął pytać co i jak. Sensowny , miłey i
          naprawdę komunikatywny gość. Nie wiem jak prowadzi ciąże ( nie miałam okazji -
          ale mam zamiar mieć smile) - jak na razie nie zmieniam.
          • maria70 Re: Dr Czempiński 25.04.05, 12:25
            ja tez jestem po poronieniu (02.12.2004r), i już zaczelismy planować, jednak
            teraz mam długie cykkle, od piatlku robie monitoring (piuatek, poniedziłek ,
            zsoda) ale jakoś lekarz, do którego chodze chyba nie bardzo mi odpowiada
            (ciągle się spieszy bo ma dużo pacjentów, ) nie wiem czy hoprmony mam ok, bo
            mój gin napomnknął, zę mogłybu być lepsze, endometrium też nieciekawe, i moze
            cykl bezowulacyjny, dlatego szukam dbrego
            • ml130676 Re: Dr Czempiński 25.07.05, 16:31
              Prowadził moje dwie ciąże. Jestem zadowolona. Jedyny minus to fakt, że On
              pracuje w Szpitalu Praskim, gdzie jest obleśny oddział położniczy, więc
              rodziłam najpierw na Solcu (polecam dr. Raka i dr. Pałaszewskiego), a drugi raz
              w Centralnym Szpitalu Kolejowym w Międzylesiu - jest w porządku. Za drugim
              razem Pan Doktor nawet do mnie dzwonił, a wcześniej dowiadywał się o moje
              zdrowie telefonicznie w szpitalu, w którym rodziłam. Jest w porządku!
              • portalegre Re: Dr Czempiński 25.07.05, 17:08
                ml130676 napisała:

> Prowadził moje dwie ciąże. Jestem zadowolona. Jedyny minus to fakt, że On
                > pracuje w Szpitalu Praskim, gdzie jest obleśny oddział położniczy,

Na forum Szpitale sa zaskakujaco dobre opinie o Szpitalu Praskim, polecam
                poczytac.
                • asiulka1976 Re: Dr Czempiński 25.07.05, 17:26

♣ Forum DOBRYCH ginekologów
    • swaihwe Re: Dr Czempiński 30.07.05, 08:46
      Cześć. chodzę do niego od 3 miesięcy. Jest cudowny, nie tylko jako lekarz, ale
      i człowiek. Zawsze ma czas dla mnie, nie spieszy się (jak mój poprzedni
      gin),moje wizyty u niego trawją 1.5 h. Rozmawia, później bada dopiero. Jak jest
      coś nei tak z psyche (moją jest - jestem po poronieniu) - jest cudownym
      psychologiem i terapeytą. POLECAM!!! Nazywam go cud-doktorek wink
    • onion75 Re: Dr Czempiński 30.07.05, 11:16
      czy moze ktos podac namiary na doktora?
      • swaihwe Re: Dr Czempiński 30.07.05, 19:56
        Doktor przyjmuje w Medicoverze na Marynarskiej oraz w Szpitalu Praskim.
        • onion75 Re: Dr Czempiński 31.07.05, 00:26
          a w szpitalu praskim przyjmuje w przychodni przyszpitalnej, czy po prostu
          pracuje na oddziale?
          • swaihwe Re: Dr Czempiński 31.07.05, 02:22
            Wiem, że pracuje na oddziale. Ja tam chodzę dzięki temu, że przyjaciółka mnie
            umówiła i tak juz zostało (jestem mu od ponad 3 miesięcy wierna wink ). Nie
            wiem, czy w przychodni przyjmuje ;-(
          • julienx Re: Dr Czempiński 22.11.05, 11:58
            pracuje również w Medicover na Domaniewskiej, gdzie chodzę do niego na wizyty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka