guzia13 12.03.06, 14:14 bardzo proszę o radę, bo wybór w sklepach jest ogromny, a każdy sprzedawca poleca inną firmę. Chodzi o pralkę wąską, ładowaną od przodu i zmywarkę 60 cm. Cenna będzie każda rada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margo Re: muszę kupić pralkę i zmywarkę, ale jaką? IP: *.chello.pl 15.03.06, 12:51 Ja kupiłam pralkę Whirpoola i się bardzo zawiodłam. To oczywiście nie znaczy, że każdy model jest zły. Ale mój: dosyć głośno chodzi (mimo, że jest niby wysokiej klasy), szufladki na proszek nie da się wyciągnąć w całości do umycia (bardzo upierdliwe! Jak nasypię proszku nie tam gdzie trzeba, to muszę go łyżeczką wyciągać, a na dodatek szufladka wysuwa sie tylko do połowy, więc jest to utrudnione), w przegródce do płynu do płukania umieścili jakąś taką krateczkę, która nie wiadomo co czego miałaby służyć - ostatecznie tylko przeszkadzała i musiałam sie nieźle namęczyć, aby ją stamtąd wyrwać. Do tego wszystkiego, jak włączam opcję z praniem wstępnym, to za każdym razem (od nowości) cieknie woda z szufladki na proszek. Także jedna wielka lipa. Mam także zmywarkę Whirpoola, ale ją ciężko mi ocenić. Nie narzekam, ale czy jest lepsza od innych, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś