Dodaj do ulubionych

word w dąbrowie górniczej

IP: *.polanet.pl 18.09.06, 21:11
Czy ktoś orientuje się jaki autobus jedzie pod WORD w Dabrowie Górniczej?Ale
pod ten nowy...Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:20
      Nie wiem jaki autobus ale z Sosnowca można tam dojechac tramwajem 21 :)
      • kelo Re: word w dąbrowie górniczej 19.09.06, 11:50
        autobus nr 55. Wysiadasz za rondem w Gołonogu i wracasz kilkadziesiąt metrów do
        tegoż ronda, gdzie obok znajduje się WORD. Życzę powodzenia na egzaminie.
        www.kzkgop.pl/rozklady/start.php?kat=055_20060401
        • Gość: malina Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.smstv.pl 19.09.06, 18:01
          dokladnie tak sie tam jedzie:)
        • Gość: czuczi Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.polanet.pl 19.09.06, 19:30
          Dziękuję za szybką odpowiedz i proszę jeszcze o dokładne podanie na którym
          przystanku od centrum dąbrowy mam wysiąść?Pozdrawiam serdecznie....Moze jest tez
          ktos kto bedzie zdawał?
          • kelo Re: word w dąbrowie górniczej 20.09.06, 09:09
            Gołonóg Zakład Energetyczny
            • baja47 Re: word w dąbrowie górniczej 22.09.06, 13:18
              a co to takiego "word" ??????
              • Gość: zag Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.smstv.pl 22.09.06, 14:04
                Wojewódzki Ośr. Ruchu Drogowego.
    • Gość: malina1987 Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.smstv.pl 23.09.06, 10:36
      ja tam zdaje, a Ty kiedy zdajesz???
      • Gość: czuczi Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.polanet.pl 26.09.06, 16:03
        Właśnie chciałam jechać tam i umówić termin egzaminu.A powiedz mi czy ty długo
        czekałaś na termin?
    • Gość: malina Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.smstv.pl 27.09.06, 09:23
      czekam 2 miesiace
      no i jaki masz termin??
    • Gość: czuczi Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.polanet.pl 27.09.06, 19:40
      pisze juz trzeci raz to samo... ale trudno.

Bardzo długo się teraz czeka na te egzaminy...Jest tylu chętnych czy im się
      nie chce pracować? Przecież tak szczerze mówiąc to przez ten czas można wyjść z
      wprawy na placu i wogóle. Niepoważni są. A ty pierwszy raz podchodzisz czy juz
      zdawałaś bo ja teraz drugi. Pierwszy był w Katowicach.Porażka. Jeszcze nie wiem
      kiedy mam egzamin bo dopiero będę tam jechała.Pozdrawiam....
      • Gość: malina19 Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.smstv.pl 30.09.06, 11:21
        no ja juz mialam w ten czawrtek moj pierwszy egzam no i poleglam na placu coz
        moge powiedziec bylo masakra i przy mnie batrdzo ale to bardzo duzo ludzi
        oblewalo malo kto wyjezdzal z placu
      • Gość: malina1987 Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.smstv.pl 30.09.06, 11:22
        jesli chcesz to moze pogadamy na gg moj nr to 5916824

pozdrawiam
        • Gość: czuczi Re: word w dąbrowie górniczej IP: *.polanet.pl 30.09.06, 23:11
          Już do Ciebie napisałam.Jak znajdziesz czas to odpisz.POzdrawiam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka