Dodaj do ulubionych

O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.?

09.11.06, 14:03
Obserwując zaciekłe boje słowne na jeden tylko temat i powolne wykrwawianie
się całego szeregu uczestników siedleckiego forum oraz zapadanie się ich
w milczenie dochodzę do wniosku, że po dacie jak w tytule nastąpi koniec
swiata i forum zakończy żywot.
Bo o czymże wtedy przyjdzie nam prawić, skoro cała reszta spraw to jeno
marność nad marnościami, a tylko wybory napędzają od bladego świtu do późnej
nocy tę katarynkę?
Proszę o umiar i opanowanie. Wszyscy już powiedzieli, co mieli do
powiedzenia, a nawet poobrażali siebie i się nawzajem. I z kim przyjdzie
wypić wirualne jasne z pianką lub małą czarną, co by nie żywił do człowieka
zapiekłej urazy lub chociaż niechęci? Chyba marne szanse ....
Obserwuj wątek
    • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51846207&a=51846443
      może o tym "podszywaniu"
    • partyzant76 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:13
      Spoko. Nie samą polityką człowiek żyje. Odzyją stare wątki: ten z dowcipami, ten
      na 1500 wpisów itd. Może rozwinie się ten o muzyce i ten o komiksach? Przyjdzie
      zima, będziemy sobie polecać najlepsze warsztaty blacharsko-lakiernicze, książki
      na długie zimowe wieczory... Wybory nadchodzą i mijają, a forum trwa i trwać
      będzie. Amen.
    • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:15
      poszukamy jakiejś nowej knajpki w mieście, no i zostają jeszcze konkursy :)
      • partyzant76 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:21
        Od polityki nie uciekniemy - co do tego nie mam złudzeń. Ale może by tak zrobić
        sobie przerwę od ogłoszenia wyników wyborów do pierwszych decyzji nowych władz?
        Tak dla odsapnięcia.
    • bambii Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:28
      nie wiem o czym będziecie rozmawaili bo mnie już do tego momentu wyrzucą z forum
      ;))))
      • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:29
        to się wrzucisz spowrotem ;)
        • bambii Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:33
          eeee tam, a co się mam narzucać, przez to forum zaniedbałem stosunki towarzyskie :))
          Może ktoś inny wpisze się do wątku FUN, moze ktoś inny zorganziuje jakis
          kokursik w którym będziez miała okazję wygrać ciasteczko i kawkę..... :)
          • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 14:37
            bambii napisał:

> eeee tam, a co się mam narzucać, przez to forum zaniedbałem stosunki
            > towarzyskie :))
            to nadrobisz i wtedy się wrzucisz ;)

> Może ktoś inny wpisze się do wątku FUN, moze ktoś inny zorganziuje jakis
            > kokursik w którym będziez miała okazję wygrać ciasteczko i kawkę..... :)
            no ale, jak sam mówiłeś, u Ciebie mam choooodyyyyy
          • szaman.morski Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 22:43
            >przez to forum zaniedbałem stosunki towarzyski
            Sam widzisz jak szkodliwa jest nadmierna aktywność :)
            A żebyś nie marudził że się czepiam.Własnie nadrobiłem dzisiaj zalogłości
            towarzyskie.I jeśli inicjały podane na forum są prawdziwe a twoja żona ma na
            imię M. to dwa,może trzy razy spotkaliśmy się u wspólnych znajomych.
    • misinka81 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 18:31
      Po wyborach zawsze pozostanie temat, jak głupio ludzie wybrali, jak mało poszło
      na wybory, jak poobsadzano stanowiska i kto miał jakie znajomości, by je
      dostać...i mam cichą nadzieję, że będzie też temat: "Gdzie pracuje teraz
      Symanowicz?"
      • doberek4 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 19:57
        fajne
      • bambii Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 20:42
        > i kto miał jakie znajomości,

no niunianiuni siedlczanian13 znalazł zajecie :)
        • siedlczanin13 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 09.11.06, 21:39
          sam mówiłeś ,że dobra kandydatka , popieram,
        • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 10.11.06, 10:34
          bambii napisał:

> > i kto miał jakie znajomości,
          > no niunianiuni siedlczanian13 znalazł zajecie :)

pozwól, że Cię zacytuję: I Ty Brutusie ;)
          ps. wysłałam Ci na priva adres pralni ;)

• niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 10.11.06, 14:42
      wiem co nam zniknie.......... umieralnia ;)
      • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 29.11.06, 14:08
        i się nie pomyliłam zniknęła ;)
        a czy założyciel wątku znalazł odpowiedź na swoje pytanie?
        • krzycho1252 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 29.11.06, 19:59
          Znikło kilkoro harcowników i harcowniczek wyborczych ale świat się nie skończył.
          Założyciel wątku kawę pije w samotności? PoKrop(ku)elce.
          • no_login Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 29.11.06, 20:01
            Kilkoro???
            Całe tabuny...
            Jak dinozaury- wymarły
            Tylko że dinozaury były przydatne...
            • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 30.11.06, 08:30
              jedne wymarły, a inne się narodziły .... na nowo ;)
    • westwind2 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 30.11.06, 13:43
      > Założyciel wątku kawę pije w samotności? PoKrop(ku)elce.

W istocie czynię to w samotności. Nie każdy może mieć wielbicielki na
      zawołanie, chyba że jest .... Kropkiem. Ale ten w czepku urodzony i tak już ma,
      czy chce, czy nie.

Tematy powyborcze nieśmiało wchodzą na forum, jednak w głowach nadal jeszcze
      przewalają się huragany o proweniencji opcyjnej.

Można mówić o pewnych stratach w ludziach (nie chodzi o trolli, których teraz
      szczęśliwie ubyło).

Nadszarpnęły się relacje pomiędzy forumowiczami, co wyraża się w braku dawnej
      serdeczności oraz samorzutnym powstaniu swego rodzaju grupy trzymającej rząd
      dusz. Niby jest jak było, ale nie jest tak samo.
      • niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 30.11.06, 13:51
        westwind2 napisał:
        > W istocie czynię to w samotności. Nie każdy może mieć wielbicielki na
        > zawołanie, chyba że jest .... Kropkiem. Ale ten w czepku urodzony i tak już
        > ma,czy chce, czy nie.
        no patrz jaki szczęściarz

> Tematy powyborcze nieśmiało wchodzą na forum, jednak w głowach nadal jeszcze
        > przewalają się huragany o proweniencji opcyjnej.
        ale o co chodzi, że jak, że huragany czego!!! ;)

> Można mówić o pewnych stratach w ludziach (nie chodzi o trolli, których teraz
        > szczęśliwie ubyło)
        oni są tylko się przebrali ;)

> Nadszarpnęły się relacje pomiędzy forumowiczami, co wyraża się w braku dawnej
        > serdeczności oraz samorzutnym powstaniu swego rodzaju grupy trzymającej rząd
        > dusz. Niby jest jak było, ale nie jest tak samo.
        to się naprawi, a co do tej grupy to nie zauważyłam zaistnienia jakiejś kliki ;)
        • westwind2 Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 30.11.06, 13:59
          > no patrz jaki szczęściarz
          Fakt, nie da się ukryć :)

> ale o co chodzi, że jak, że huragany czego!!! ;)
          Patrzenie na skutki wyborów, chociaż na razie to jeszcze tylko przewidywania,
          z punktu widzenia własnych sympatii wyborczych.

> oni są tylko się przebrali ;)
          Być może, chociaż przebranych starości/nowości nie za wiele.

> a co do tej grupy to nie zauważyłam zaistnienia jakiejś kliki ;

Kliki też nie widzę. Dostrzegam jedynie spontaniczne przylgnięcia do siebie.

• niunianiu Re: O czym będziemy rozprawiali po 12.11.2006r.? 30.11.06, 14:04
            przylgnął ktoś do Ciebie?
            i kto tu mówi, że Kropek to szczęściarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka