Dodaj do ulubionych

Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach ?

IP: *.jelonki.robbo.pl 01.04.07, 11:18
Witam, czy ktoś zna jakieś miejsce gdzie można zorganizować komunie na
jelonkach (tak na ok.20 osób). Dzieki za opinie i podpowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • potosia Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach 02.04.07, 08:10
      serdecznie polecam restaurację "GRODZKA" prz sądach grodzkich na ul. Kccjana
      (przy WAT), sama tam wyprawiałam komunię jest super. Niedrogo, smacznie i dużo.
      Jeśli masz ok. 20 osób to zamów salę dla VIP-ów (z ogródkiem i klimatyzacją).
      Ja tak właśnie zrobiłam polecam serdecznie.
    • Gość: jagoda Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:24
      grodzka jest dosyć droga,ja polecam coś innego-pizzerie na bemowie,znajomi tam
      robili komunię i było super,a co najważniejsze niedrogo a bardzo miło i przyjemnie
      • Gość: podlygrac Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:29
        A mozna prośić adres tej pizzeri ?
        p.s. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
      • Gość: Anka Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 01:38
        Siostra robila ostatnio w Smaczej Jamie na Płockiej. Za niewielkie pieniadze
        super impreza. Polecam
    • Gość: q Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:04
      Hotel TINA na Górczewskiej, koło Tesco. Polecam.
    • Gość: dominiqe Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 16:13
      a ja zdecydowanie odradzam Grodzką. Na moim przyjeciu weselnym pomylili menu na
      moją niekorzyść - zabrakło parę pozycji łącznie z napojami - a dzień był
      upalny, pan który miał wszystkiego osobiście dopilnować nie stawił się w ogóle,
      jak rozmawiałam z nim przez telefon wydawał się być podcięty i nie wiedział o
      co chodzi. tort podczas krojenia trzymaliśmy z mężem oraz trzy kelnerki, nie
      mieli stabilnego stojaka. Po imprezie, kiedy wróciłam niepostrzeżenie po buty,
      obsługa pakowała mięso, które rzekomo wszytko zjedlismy . Ech, szkoda gadać .
      Do dziś mi wstyd przed rodziną.
      • Gość: podlygracz Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 08:47
        No mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo podpisałem z nimi umowę. Po
        uroczystości podzielę sie wrażeniami.
        • Gość: podlygracz Re: Gdzie można zorganizować komunie na Jelonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 08:47
          Ok. juz po w skali od 1 do 10 za jedzenie dałbym im 6. za obsługę 8. A
          całościowo 7. Ogólnie było w porządku polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka