Dodaj do ulubionych

biuro GTI - Wasze opinie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 19:30
Warto jechać z nimi do Turcji?
Obserwuj wątek
    • Gość: ka-na Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:13
      byłam w zeszłym roku, wszystko było o.k. w tym roku też z nim jade
      • Gość: marta Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:38
        a gdzie Byłaś, w jakim rejonie? Możesz polecić jakiś fajny hotel? :)
        • Gość: jerry Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:23
          biuro ok! ja byłem w zeszłym roku w Kemer i wszystko było dobrze
          • Gość: KRZYCH Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 09:31
            solidna turecko niemiecka firma polecam club N super ,jeśli nie jest Ci
            potrzebny zgiełk miasta w czasie wakacji
            • Gość: marta Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 09:35
              A gdzie jest ten hotel - jakie są widoki, plaża itd? Byłeś tam? Dzięki.
              • Gość: Boęna Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 12:12
                GTI jest ok. Byłam z nimi w Side i na wycieczce w Kapadocji. Jeżeli lubisz
                miejsca z klimatem i piaszczystą plażą ,to polecam Side.Fajny jest hotel
                Kervan, blisko plaży i cenrum, na niemieckim forum oceniony przez ludzi,którzy
                w nim byli na 4,1.Chciałam do niego pojechać, ale nie było już miejsc na
                czerwiec, mieszkaliśmy w Carna Garden.
                • Gość: agha Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:52
                  własnie od 9 sierpnia będę w Kervan-ie. Czy możesz podpowiedzieć co może umilić
                  mi pobyt? Czy są jakieś mozliwości na miejscu w hotelu czy raczej szukac czegos
                  na mieście? Co warto oprócz amfiteatru zobaczyć? Gdzie robic zakupy i gdzie nie
                  jest za drogo, żeby zjeśc na mieście? każda uwaga będzie cenna. Pozdrawiam.
              • Gość: KRZYCH Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 22:02
                25 ,30 km przed alanią widoki i plaża okey sprawdż w katalogu wszystko się
                zgadza ,plus wspaniały klimat w hotelu
                • Gość: Aga Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 01:07
                  Tez bylam w Alanyi rok temu,wszystko zgodnie z oferta,super rezydentka.
    • Gość: ggw1 Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:39
      Biuro jest ok. Byłam rok temu w hotelu Ozkaymak w Incekum k/Alanyi. Hotel zg. z
      ofertą, rezydentka miła i pomocna (a musiała nam pomóc, gdyż mój mąż
      zachorował; załatwiła wszystko tak, że nic nie musielismy płacić. Zgodnie z
      ubezpieczeniem koszt leczenia do 150E pokrywa się samemu, a zwracają to dopiero
      po powrocie). Także polecam to biuro.
      Gosia
      • Gość: asia.*31 Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:26
        nie miala bym zadnych zarzutow i pretensji gdy nie wypadek mojej mamy, ktora
        zlamala reke i rezydentka nawet nie raczyla sie pofatygowac do szpitala, nawet
        nie zadzwonila czy w czyms nam nie pomoc, bylysmy zdane tylko na siebie ,
        rozczarowanie totalne, przeciez od tego oni tam sa
        • Gość: minia Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.ipt.aol.com 12.06.07, 14:12
          Ja tez sie nimi rozczarowalam ale wyjezdzalam z niemiec moja corka zachorowala
          (zatrula sie jedzeniem z hotelu) i tez nikt nam nie pomagal nie mieslismy sie
          do kogo nawet zwrocic .Po zatym dostalismy nie ten pokoj co mieslismy z
          mrowkami i zalatwialismy inny tez byl problem ale w koncu sie udalo ale
          wszystkozalatwialismy sami a dziecko i inni ludzie sie w hotelu potruli
          oddwolywalam sie pozniej do GTI w niemczech ale nic nam nie zwrocili nie bylo
          zadnej rekompensaty z ich strony chodz mialam dowody bo dziecko bylo nawet na 1
          dzien w klinice.Ja ich nie polecam
    • aga-ks Re: biuro GTI - Wasze opinie? 03.08.07, 21:08
      ja wlasnie wrocilam moje dziecko zlapalo angine po skontaktowaniu sie z
      rezydentka za pol godziny byl lekarz w pokoju nic nie placilismy rozliczaja sie
      sami tylko musialam wykupic leki za ktore ubezpieczenie zwraca hotel tak jak w
      opisie w katalogu wszystko sie zgadzalo nieraz wylaczali klimatyzacje ale w
      turcji tak jest trzeba byc na to przygotowanym nie jest to wina biura ja ich
      polecam szkoda ze maja tylko turcje
      • Gość: zahir Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: *.chello.pl 03.08.07, 22:16
        Wszystko zgodnie z ofertą, na czas, bez zmian. Rezydentka Sylwia /hotel
        Kleopara Beach w Alani/punktualna, zawsze obecna na dyzurach, pogodna,
        sympatyczna o dużej wiedzy na temat Turcji. Polecam. zahir
        • Gość: Jacko Re: biuro GTI - Wasze opinie? IP: 80.54.131.* 04.08.07, 12:56
          Równiez wszytsko O.K. Gorąco polecam GTI Travel.

Własnie wróciłem z tym biurem z Turcji, wszystko zapięte na ostatni guzik

Pozdrawiam
    • Gość: karolka odp IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.08.07, 03:05
      hej, wydaje mi się że warto bo specjalizują się w tym kierunku konkretnym. dla
      porównania w tamtym roku byłam w Turcji z neckermanna za spore pieniadze (gdzie
      niby firma taka solidna ;/...) a trafiłam na dużo gorsze warunki niż ludzie
      jeżdżący z GTI (spotkalismy sie na wyciecze z jolci, generalnie byli bardziej
      zadowoleni, za mniejsze pieniądze) oczywiście nie można generalizować, ale
      myśle że mają większe doswiadczenie. w tym roku wybieram sie do turcji z nimi.
      zobaczymy :) pozdrawiam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka