iskax 17.08.03, 00:12 podoba mi się motyw z chłopakami z Sextetu... tak trzymać! chcemy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka2003 Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 16:49 WLASNIE! ZAWSZE TYLKO SUPER LASKI NAWET W KOBIECYCH CZASOPISMACH. MY TAZ CHCEMY SOBIE CZSEM POOGLADAC MESKIE "WALORY"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 16:52 A co to są "męskie walory"? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka2003 Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 16:55 JEZELI NIE WIESZ TO SIE JESZCZE DLUGO NIE DOWIESZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 17:11 Ale ja bym bardzo chciała proszę,mężczyznę widzę raz w tygodniu co prawda przez trzy dni,ale bym sobie mogła te walory do niego jakoś dopasować . Powiedz mi proszę aneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 21:23 Przemyć Cosmopolitan do klasztoru! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 21:29 Sexy podoba mi sie Twoje podejście do zycia - przemycę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 21:49 Jakby Ci się nie udało, to zostaw namiary klasztoru- przerzucę Ci Cosmopolitana przez płot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 21:54 Dzięki,tam podobno można znależć to co teraz jest trendy,a ja pomimo miejsca w którym się znajduję chciałabym być taka.Co myślisz o oblendowaniu habitu? Naszyję sobie różne metki na rękawach i welonie np. adidas,bedę trendy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 22:49 To może być intrygujące, zwłaszcza dla księdza Michała. Myślę jednak, że byłabyś bardziej trendy, gdybyś miała różowy habit, teraz to bardzo cool-towy kolor. Tylko wiesz, w innych zakonnicach krew nie woda- mogłabyś być napastowana jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 23:55 Różowy habit ach to marzenie,ale spróbuję może z bielizną jakieś różowe skórzane majteczki,albo latex jest taki przyjemny w dotyku.czasami zakładam szpilki , które znalazłam pod naszym klasztorem wtedy czuję sie kobietą- rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 11:00 Najlepiej zamow sobie jakieś lateksowe body, np. czerwone w internetowym sex- shopie. Podobno gwarantują dyskretną przesyłkę, więc nie musisz się martwić, że jakaś inna zakonnica zakosi Ci super ciuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 18.08.03, 12:23 Byłam na stronach tych sklepów Bożeeeeeeee jakie tam cudeńka,zamówię sobie na postrestante to będę je miała tylko dla siebie i ks.Michał będzie mój nie oprze się tym ślicznościom.Postanowiłam też kupić takie kajdanki z żółtym puszkiem mmmmmmm,dziękuję za naprowadzenie na drogę do tego kolorowego świata. Odpowiedz Link Zgłoś