Dodaj do ulubionych

w nowym cosmo....

17.08.03, 00:12
podoba mi się motyw z chłopakami z Sextetu...
tak trzymać! chcemy więcej...
Obserwuj wątek
    • aneczka2003 Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 16:49
      WLASNIE! ZAWSZE TYLKO SUPER LASKI NAWET W KOBIECYCH CZASOPISMACH. MY TAZ
      CHCEMY SOBIE CZSEM POOGLADAC MESKIE "WALORY"!!!
      • matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 16:52
        A co to są "męskie walory"?
        • aneczka2003 Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 16:55
          JEZELI NIE WIESZ TO SIE JESZCZE DLUGO NIE DOWIESZ
          :)
          • matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 17:11
            Ale ja bym bardzo chciała proszę,mężczyznę widzę raz w tygodniu co prawda
            przez trzy dni,ale bym sobie mogła te walory do niego jakoś dopasować .
            Powiedz mi proszę aneczko.
            • Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 21:23
              Przemyć Cosmopolitan do klasztoru!
    • matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 21:29
      Sexy podoba mi sie Twoje podejście do zycia - przemycę.
      • Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 21:49
        Jakby Ci się nie udało, to zostaw namiary klasztoru- przerzucę Ci
        Cosmopolitana przez płot!!!
        • matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 21:54
          Dzięki,tam podobno można znależć to co teraz jest trendy,a ja pomimo miejsca w
          którym się znajduję chciałabym być taka.Co myślisz o oblendowaniu habitu?
          Naszyję sobie różne metki na rękawach i welonie np. adidas,bedę trendy?
          • Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 22:49
            To może być intrygujące, zwłaszcza dla księdza Michała. Myślę jednak, że
            byłabyś bardziej trendy, gdybyś miała różowy habit, teraz to bardzo cool-towy
            kolor. Tylko wiesz, w innych zakonnicach krew nie woda- mogłabyś być
            napastowana jeszcze bardziej.
            • matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 17.08.03, 23:55
              Różowy habit ach to marzenie,ale spróbuję może z bielizną jakieś różowe
              skórzane majteczki,albo latex jest taki przyjemny w dotyku.czasami zakładam
              szpilki , które znalazłam pod naszym klasztorem wtedy czuję sie kobietą-
              rozumiesz?
              • Gość: Sexy Re: w nowym cosmo.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 11:00
                Najlepiej zamow sobie jakieś lateksowe body, np. czerwone w internetowym sex-
                shopie. Podobno gwarantują dyskretną przesyłkę, więc nie musisz się martwić,
                że jakaś inna zakonnica zakosi Ci super ciuszek.
                • matka_joanna_od_aniolow Re: w nowym cosmo.... 18.08.03, 12:23
                  Byłam na stronach tych sklepów Bożeeeeeeee jakie tam cudeńka,zamówię sobie na
                  postrestante to będę je miała tylko dla siebie i ks.Michał będzie mój nie
                  oprze się tym ślicznościom.Postanowiłam też kupić takie kajdanki z żółtym
                  puszkiem mmmmmmm,dziękuję za naprowadzenie na drogę do tego kolorowego świata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka