Gość: tor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 16:28 jakby to kogoś interesowało to Krynica, Słotwiny, Wierchomla działają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tatiana Re: w Beskidzie Sądeckim można jeździć IP: 212.160.99.* 21.02.08, 12:45 No właśnie, jak to się dzieje, że w niektórych stacjach narciarskich w polsce wiecznie jest śnieg, a u ich sąsiadów wszystko się rozpuszcza??? jakieś wiatry o tym decydują czy co? Mój znajomy wrócił z Beskidu Sądeckiego objeździł kilka stacji tam i tak jak w zeszłym roku np w Wierchomli wiecznie jest śnieg, nawet w kwietniu... No nic, zobaczymy, ja jadę za 3 tygodnie, mam nadzieję, że śnieg jeszcze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: w Beskidzie Sądeckim można jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 13:11 No niestety - w tamtym roku Wierchomla skończyła działać 11.03. Byłem tam od 04.03 - temperatura w granicach 15-17 stopni i wszystko płynęło. Oby w tym roku nie było podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierchomlanski ski zgadzam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:35 tak, tamten rok był paskudny dla narciarzy ale w poprzednich latach wg mnie wierchomla zdała egzamin na medal Odpowiedz Link Zgłoś