harlista 21.03.08, 23:15 pl.youtube.com/watch?v=buNMrjiYHWU&feature=related pl.youtube.com/watch?v=vZ1TMZHv1zI&feature=related pl.youtube.com/watch?v=FiqvZXxMcsU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harlista Re: Piosenki dla Pani Redaktor 21.03.08, 23:25 pl.youtube.com/watch?v=nbADKeb5Owc&feature=related No na zakonczenie podsumowanie: pl.youtube.com/watch?v=461YvWcxpq4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_z_portu Re: Piosenki dla Pani Redaktor 22.03.08, 05:24 Pani redaktor teraz sie przejmuej stanem szkol srednich w Vermont. Nawet zadanai dl 10 latka nie mogla rozwiazac. Wiec uwaza, ze trudne jest. Ciekawe dlaczego tylko interesuje ja ten problem, przeciez nie ma dzieci. A ze prostego zadania nie mogla rozwiazac to nie nowina. polskcy prawnicy nie potrafia zliczyc do 5, chyba, ze to jest lapowka, wtedy licza tysiacami. Odpowiedz Link Zgłoś
zagadeknaukowy ty, szpenio 22.03.08, 05:59 nie chcesz tu chyba oczywiscie nikomu wmowic, ze ty wiesz jak takie zadania rozwiazywac (razem z wackiem oczywiscie, co dwie glowki to nie jedna). Obecnie pracuje na pol etatu (dzieki oczywiscie tobie i matryckowi, niech was szlag trafi, nie powiem) z psychologiem (no, dobra, przyznam ci sie- z psychiatra) i pomagam w wywiadach klientow z depresjami, dokladnie tacy jak wy (wacus-matrycek). Znalazlysmy z kolezanka terapie ale jest ona tylko dostepna za zlotowki a nie jakies zetony ktorymi poslugujecie sie na codzien. JAk ci sie pogorszy, zglos sie na skrzynke. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_z_portu Re: ty, szpenio 22.03.08, 07:18 Ja wiem, ze ty masz klopoty psychiatryczne, to zadna nowina ale ze nawet pracujesz z psychiatra to juz nowosc. To teraz wariaci lecza wariatow w Polsce? I ta terapia dostepna jest tylko za zlotowki. Cholera, to wy tam grosz zbijacie. A to dopiero placza inne nacje, ze taka kuracja nie jest im dostepna. TYLKO ZA ZLOTOWKI .... Masz chyba dostep do statystyk UE wiec wiesz, ze Bulba ma statystycznie najwiekszy procent chorob psychicznych w Europie. Dlatego pelno tam takich genialnych, jak ty. Twoj jak zawsze ratpole Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: ty, szpenio 22.03.08, 21:33 wacek_z_portu napisał: > Ja wiem, ze ty masz klopoty psychiatryczne, to zadna nowina ale ze > nawet pracujesz z psychiatra to juz nowosc. To teraz wariaci lecza > wariatow w Polsce? I ta terapia dostepna jest tylko za zlotowki. > Cholera, to wy tam grosz zbijacie. A to dopiero placza inne nacje, > ze taka kuracja nie jest im dostepna. TYLKO ZA ZLOTOWKI .... > Masz chyba dostep do statystyk UE wiec wiesz, ze Bulba ma > statystycznie najwiekszy procent chorob psychicznych w Europie. > Dlatego pelno tam takich genialnych, jak ty. > > Twoj jak zawsze ratpole dobre Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_z_portu Re: ty, szpenio 22.03.08, 07:20 Ciotka, jeszcze raz ci powtarzam, takie zadanie to zadnaie dla 10latkow z 5 klasy podstawowki. Jeszcze do ciebie nie dotarlo???? Twoj Matrix_uk Odpowiedz Link Zgłoś