Dodaj do ulubionych

Royal Sun słoneczny brzeg

28.04.08, 11:10
Witam wszystkich.
Szukamy rodzin zainteresowanych wspólnym spędzeniem wakcji w
słonecznym brzegu hotel Royal sun, w terminie od 06.08..2008r pobyt
14 dniowy, wylot Balice, może leci ktoś w tym terminie i chce
nawiązać nowe znajomości ????
Jesteśmy w wieku 34/32, dziecko 9 lat.
Więcej informacji osobą zainteresowanym podamy na maila.

chetnie poznamy, w celu wspólnego spędzenia urlopku oraz zwiedzania
Bułgarii.
Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Julia Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 82.177.48.* 15.05.08, 11:40
      My też lecimy z rodzinką w tym terminie, wiesz to nawet świetny
      pomysł z zapoznaniem się jescze przed wakacjami.
      • Gość: ;d Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.centertel.pl 15.05.08, 17:48
        No niestety my jedziemy w lipcu , ale oboiecuje po przyjeździe napisac jak było
        , no i czy wszystko ok .
        • piotr9090 Re: Royal Sun słoneczny brzeg 16.05.08, 07:45
          B edziemy niemeirnie wdzięcznuio za każdą informację przekazaną po
          przyjeździe, troszke mnie przeraża taki mały basenik na tak dużey
          hotel .
          • marcin3070 Re: Royal Sun słoneczny brzeg 21.05.08, 17:46
            Witam!
            My lecimy 25.06 na 14 dni apartament 2+2
            po powrocie dam znać jak było.

Czy ktoś moze leci w tym terminie?

Pozdrawiam
            marcin3070
            • katez-p Re: Royal Sun słoneczny brzeg 25.05.08, 22:54
              Witaj, my też lecimy 25.06 na 14 dni! 2+1
              pozdrwiam
              • piotr9090 Re: Royal Sun słoneczny brzeg 10.06.08, 09:03
                Katez jak wrócisz weż nam ładnie opisz jak było w Royal Sun czy
                daleko do restauracji, centrum, marketu, plus minus ceny za obiadek
                w restauracji gdzie dobre jedzonko i takie tam.
                No i jaki cennik w markecie w Royal Sun
          • Gość: Nika Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 194.181.128.* 16.07.08, 20:50
            Witam, właśnie wróciłam z rodzinką z royal sun. Było świetnie ,
            polecam. Baseny sa 2 większe i jeden mały dla dzieci. Nie ma jeszcze
            wszystkich inwestycji (sklepu, fryzjera i reszty) jest restauracja,
            ale droga . Polecam :Condora i u Dzjaniego- pychota i nie jest
            drogo. Polecam pobliski Nesebar i wypad do Turcji.
            • Gość: RomantycznyRoman Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 82.177.48.* 28.07.08, 08:15
              Hej Nika pisząć Condora masz na myśli hotel condor?
              Pisząć drogo w restauracji w royal proszę o przykład plus minus ile
              za szamanko i co szamałaś oraz najważniejsze cena browarka w tej
              restauracji.
              • Gość: byly obecny Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.centertel.pl 28.07.08, 11:30
                Condor to restauracja 10-15 min piechotka od wyjscia z hotelu kierujesz sie w
                lewo znajduje sie po tej samej stronie ulicy co royal , ale idac tam najlepiej
                przejsc na druga strone ulicy , bedzie prosciej,lepsze warunki chodnikowe.
      • piotr9090 Re: Royal Sun słoneczny brzeg 26.05.08, 10:11
        Hej Julia podaj jakiś namiar na gg albo skype z chęcią was poznamy,
        proszę podajjakis kontak albo mail.
        Pozdrawiam
      • piotr9090 Re: Royal Sun słoneczny brzeg 26.05.08, 10:13
        Gość portalu: Julia napisał(a):

> My też lecimy z rodzinką w tym terminie, wiesz to nawet świetny
        > pomysł z zapoznaniem się jescze przed wakacjami.

Hej Julia podaj jakiś namiar na gg albo skype z chęcią was poznamy,
        proszę podaj jakis kontak albo mail.
        Pozdrawiam

• Gość: Andrzej Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 14:46
      Witam. Jedziemy do Royal Sun ale od 2-do 8 sierpnia. Planujemy wyjazd autem z
      Rzeszowa. Pozdrawiam
      • Gość: ciekawa Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 217.172.227.* 24.05.08, 14:54
        czesc jedziesz z biurem czy sam załatwiałeś nocleg w royal sun
        • Gość: es Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.08, 19:19
          My jedziemy 14 sierpnia do Royal Sun z dwójką dzieciaków, może ktoś
          też w tym terminie się wybiera?
          • gocha_74 Re: Royal Sun słoneczny brzeg 24.07.08, 12:42
            Gość portalu: es napisał(a):

> My jedziemy 14 sierpnia do Royal Sun z dwójką dzieciaków, może
            ktoś
            > też w tym terminie się wybiera?

Cześc es ja sie wybieram z mężem i synem + taki sam zestaw
            znajomych, dzieci maja po 10 lat. Jedziemy z UTC. Jeśli chcesz to
            napisz: gocha_28@tlen.pl
            Pozdrawiam
            • Gość: kacha_74 Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 195.116.249.* 25.07.08, 09:15
              no cześć :)
              Ja też jadę 2+1, i znajomi ten sam skład :)
              w tym samym czasie Gosiu ;)
              • Gość: gocha_74 Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:17
                kacha74 - my to koniecznie KONIECZNIE musimy sie zintegrować
                wcześniej ;))
            • Gość: es (kzysiekS) Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.stk.vectranet.pl 11.08.08, 19:20
              No to sympatycznie! Powoli już się przygotowujemy, w końcu wyjazd za
              3 dni.
              Nasze dzieciaki mają 7 i 9 lat, więc powinny się zintegrować,
              dorośli chyba również. No to do zobaczenia w SB.

• Gość: agniecha Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 00:30
            my wyjeżdzamy we wtorek 12 sierpnia na miejscu będziemy około 15
            sierpnia ,bo jeszcze chcemy się zatrzymać na węgrzech,jesteśmy
            rodziną 2+2 córy 12,14 lat
        • Gość: Andrzej Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 10:58
          Sam załatwiałem - i jadę pierwszy raz
          • Gość: Piotr_74 Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 82.177.48.* 31.07.08, 13:02
            Musiałem się dopisać bo widzę że wszyscy z mojego rocznika.
            Pozdrawiam.
            • Gość: gocha_74 Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:02
              Piotrze - bo to jest wyjątkowo dobry rocznik. Do zobaczenia SB ;))
              • Gość: kacha_74 Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 22:43
                gocha_74, tez mi się wydaje że wcześniejsza integracja jest
                wskazana :-)))
                jak się poznamy? :-)

pozdrowionka dla wszystkich z rocznika _74 ;-)
                PS.
                My się wszyscy tam spotkamy?
    • Gość: Grzegorz Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 83.1.116.* 04.08.08, 20:29
      Przjeżdżamy 09.08.2008. 42/34/3. Do zobaczenia-inne informacje na e-
      maila.
      • Gość: RomantyczyRoman Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 82.177.48.* 05.08.08, 07:57
        Hej Greg może i my wypijemy razem browarka.
        Pozdrawiam.

Jutro już wylot.
        Pozdrawiam.
        Wszystkich
    • Gość: agniecha Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 00:49
      Miło zapoznać kogoś na urlopie a jeszcze milej gdy mamy dzieći które
      nie będą nam suszyć gówy że się nudzą tylko z dziećmi znajomych będą
      sie bawić ,a tobie chyba tylko jedno w głowie.Pozdrawiam
      • Gość: agniecha Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 00:51

My wyjeżdzamy we wtorek 12 sierpnia ,na miejscu będziemy około 15
        sierpnia ,bo jeszcze chcemy się zatrzymać na węgrzech,jesteśmy
        rodziną 2+2 córy 12,14 lat

• Gość: D_DIESEL Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 08:26
          1.09 do 12.09 hotel ROYAL SUN :) Zapraszam na piwko- 7953457 :)
        • Gość: agniecha Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 212.36.12.* 24.08.08, 08:51
          wlasnie wrocilismy z royala rewelacja to wspaniale i udane
          wczasy ,mam nadzieje ze powrocic tam w przyszlym roku.jesli bylby
          ktos zainteresowany kilkoma slowami o warunkach i osrotku to sluze.
          • Gość: moniak Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.ists.pl 24.08.08, 11:16
            hey my wylatujemy 27.08 z krakowa :) 7 dni :D Chetnie bysmy z kims wypili piwko
            ;) jak cos to piszcie :) gg 2631111 lub ironia666@gmail.com pozdrawiam ;)
            • Gość: RomantyczyRoman Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 62.182.228.* 27.08.08, 08:45
              Witam wszystkich muszę po powrocie stwierdzić że hotelik fajny,
              położenie też ok, teoretycznie nie było się do czego doczepić.
          • Gość: Andrzej Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 19:52
            Bardzo dobry hotel - warto sie wybrać
          • elmirka_m Re: Royal Sun słoneczny brzeg 01.05.09, 20:52
            hej,ja wybieram się ze znajomymi w tym roku w lipcu....napisz proszę ile kaski
            zabrać i czy jest jakaś szansa wybrać sie do turcji...
            • Gość: marasek Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.tcz.vectranet.pl 03.05.09, 09:59
              Ja też tam wybieram się z rodzinką (2+2) w terminie od 20.07-
              27.07.09 do Royal Sun. Będę wyjeżdżał z Rzeszowa 19.07. Jeśli ktoś
              będzie w tym terminie, chętnie się "zintegrujemy" przy bułgarskim
              piwku. Jednocześnie prosze o rady praktyczne odnośnie trasy jak i
              samej bułgarii.
              • Gość: tuśka Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: 193.164.157.* 13.05.09, 13:54
                Wybieramy się z rodzinką (2+1) 19.06-03.07.2009, wylot z Pyrzowic.
                Ktoś jeszcze leci w tym terminie do Royal Sun?
                • Gość: MAREK Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.kielce.vectranet.pl 19.05.09, 23:06
                  CHĘTNIE BYM TAM POJECHAŁ.Z JAKIEGO BIURA MOŻNA POLECIEC SAMOLOTEM?
                  • Gość: JTS Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.star.net.pl 20.05.09, 17:12
                    Bezpośrednim organizatorem wczasów w Royal Sun jest Astra Tour z Katowic. Wyloty
                    też mają z Katowic.
                    • malgorzatafi Re: Royal Sun słoneczny brzeg 21.05.09, 12:11
                      organizuje tam pobyt biuro ATUR a w krakowie za posrednictwem
                      paradise sun na starowislnej. wylot z krakowa
                      • Gość: Jozek Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.ghnet.pl 22.05.09, 13:35
                        Ja byłem w zeszłym roku z aturem i...nie polecam ! Maja wynajete apartamenty od
                        prywatnych wlascicieli - rzadkie sprzatanie, platne lezaki i cena srednio
                        atrakcyjna. Poza tym atur mial rezydneta gdzie indziej i byl tylko od tego zeby
                        sprzedac wycieczki. W zeszlym roku tez byli ludzie z biura UTC z Krakowa, ktore
                        mialo wylacznosc na sprzedaz na Polske bezposrednio od hotelarza i standard
                        uslug byl wyzszy i rezydent na miejscu, ktory np. jezdzil z ludzmi po lekarzach,
                        pomagal dogadac sie po bulgarsku (nam tez pomogl z dobrej wlasnej woli). W tym
                        roku dzwonilem i UTC przekazalo kontrakt Astra Tour z Katowic, wiec jade z nimi.
                        • malgorzatafi Re: Royal Sun słoneczny brzeg 22.05.09, 15:16
                          a my jedziemy z aturem i mamy lezaki przy basenie w cenie,
                          najwyrazniej sie to zmienilo.
                          • Gość: gosc Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 00:50
                            Ja jadę z oferty z portalu plazuj.pl i płacę za apartament 230zł za dobę bez
                            wyżywienia. Leżaków też pewnie nie będę miał darmowych przy basenie, ale w sumie
                            nie jadę tam dla samych leżaków. Napiszcie ile wypłacicie za apartamenty albo za
                            wycieczkę z biura podróży. ja jadę na 10 dni z rodzina 4 osobowa.
                            • retour Re: Royal Sun słoneczny brzeg 05.06.09, 13:22
                              Gość portalu: gosc napisał(a):

> Ja jadę z oferty z portalu plazuj.pl i płacę za apartament 230zł za dobę bez
                              > wyżywienia. Leżaków też pewnie nie będę miał darmowych przy basenie, ale w sumi
                              > e
                              > nie jadę tam dla samych leżaków. Napiszcie ile wypłacicie za apartamenty albo z
                              > a
                              > wycieczkę z biura podróży. ja jadę na 10 dni z rodzina 4 osobowa.
                              Pytałam pana z plazuj.pl o leżaki i poinformował mnie, że nie płacimy za nie
                              przy basenie.
                              Chyba będę najwcześniej ze wszystkich- jadę 22 czerwca i wracam 3 lipca...tak
                              więc po powrocie napiszę jak było...
                • Gość: mat Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:42
                  Witam
                  Ja tez lece z rodzinka 2+1 (dzieckio 3 latka) w tym samym terminie i
                  z tego samego lotniska do royal sun
                  jak macie ochote sie poznać przed wylotem to piszcie na GG 2911686
                  • monias-6 Re: Royal Sun słoneczny brzeg 17.06.09, 13:50
                    Witam!
                    Ja lecę z rodzinką 2+1 (dziecko 4 lata) 02.07.2009 z Katowic. Czy
                    ktoś jedzie w tym terminie?
    • malgorzatafi Re: Royal Sun słoneczny brzeg 05.06.09, 13:54
      Witam! koniecznie prosze o zdanie relacji po powrocie:) ja jade
      dopiero poczatkiem sierpnia zbiura Atur- agent Paradise Sun w
      Krakowie. A czy wiecie czy tam sa czajniki elekrtyczne..bo nigdzie
      ni emoge sie tego doszukac a jade z malym dzieckiem.
      • Gość: ko Re: Royal Sun słoneczny brzeg IP: *.centertel.pl 05.06.09, 15:39
        Byliśmy w zeszłym roku , czajników chyba nie było jest expres do kawy , i piec
        wraz z piekarnikiem i garnek, patelnia .Przypominam sobie ze do podgrzania wody
        brakowało mi jakiegoś malego garnuszka , wiec radze wziąć ,po za tym jak dla
        mnie idealne miejsce na wypoczynek , życze miłego pobytu .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka