znawca 08.05.03, 12:42 Podpowiedź: Godpodarz, zna się i jest tu opem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 14.05.03, 16:12 nie lubie internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 14.05.03, 19:01 aniela_ napisała: > nie lubie internautów. siebie nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 14.05.03, 22:00 siebie lubie. nie widze związku logicznego (warunku sine qua non wyciagniecia wniosku, jak wskazuje opis forum) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 14.05.03, 22:52 nie jesteś internautą? a może internautką? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 14.05.03, 22:54 otoz to. nie jestem internautą (w zadnej odmianie). brak przyczyny wykluczyl skutek. bez mojej interwencji. niczego nie musialam wycinac (wycinanie pzryczyn to ostatecznosc) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 14.05.03, 23:02 internauta (Internet + łc. nauta ‘żeglarz’) infor. osoba komunikująca się poprzez Internet no coments Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 11:15 Choć czasami myślę że ona ukrywa się za każdym nickiem. Ale to chyba nie możliwe żebyśmy byli tylko we dwoje na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek-k Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 11:20 biedny_i_glupi napisał: > Choć czasami myślę że ona ukrywa się za każdym nickiem. Ale to chyba nie > możliwe żebyśmy byli tylko we dwoje na portalu. o nie... jeszcze ja jestem... ;) a Anielę to chyba wszyscy lubią... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 11:23 grzesiek-k napisał: > > a Anielę to chyba wszyscy lubią... ;) masz rację mądry człowieku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 11:59 Anielę to się lubi na zasadzie głaskania bestii - lepiej bowiem głaskać niż ją drażnić :-D Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 12:03 ignatz napisał: > Anielę to się lubi na zasadzie głaskania bestii - lepiej bowiem głaskać niż ją > drażnić :-D Dużo prawdy w Twych słowach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek-k Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 12:12 no, może Wy lubicie Anielę w ten sposób - bo ja Ją lubię na swój... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 12:22 grzesiek-k napisał: > no, może Wy lubicie Anielę w ten sposób - bo ja Ją lubię na swój... > ;) Widze że Aniele można przyrzadzać na wiele sposobów. ciekaw jestem jaki jej najbardziej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 12:29 A ja mam pytanko oftopik do BiG: jak się nazywa życiowy odpowiednik momentu żyroskopowego? Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 14:07 ignatz napisał: > A ja mam pytanko oftopik do BiG: jak się nazywa życiowy odpowiednik momentu > żyroskopowego? Ignatz tak nadwyrężyłeś resztki mojej inteligencji że padłem bezwładnie na to forum i naprawdę nie wiem kiedy się podniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 14:40 To było pytanie a propos Twojej sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 14:48 biedny_i_glupi napisał: > grzesiek-k napisał: > > > no, może Wy lubicie Anielę w ten sposób - bo ja Ją lubię na swój... > > ;) > Widze że Aniele można przyrzadzać na wiele sposobów. ciekaw jestem jaki jej > najbardziej odpowiada. > Ja wolę w potrawce. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 14:50 Ignatz, za tę bestię dostaniesz bana od Anieli! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 14:57 Aż z zadowolenia zamruczałem na wdechu ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 15:01 Nie mówiąc już o tym, że Ci wszystko skasuje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 15:04 E tam nie odważy się (hyhy mała podpucha) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 15:17 h.lecter napisał: > Ja wolę w potrawce. podaj przepis, może też spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 18:48 Aniele najbardziej lubie jak jest w sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: zdecydowanie Aniela_ 20.05.03, 19:13 miltonia napisała: > Aniele najbardziej lubie jak jest w sosie. Bądz tak uprzejma i powiedz czy to jest może Tabasco ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 09:15 dziekuje wszystkim za Słowo (to dobre i to złe) oraz uprzejmie przypominam ze nie biore udzialu w konkursie. Nie jestem internautą. Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 09:30 aniela_ napisała: > dziekuje wszystkim za Słowo (to dobre i to złe) oraz uprzejmie przypominam ze > nie biore udzialu w konkursie. Nie jestem internautą. A jednak, lepiej pózno niż wcale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 10:23 ale co jednak? (jestem opem, nie musze byc inteligentna. to fizyczna praca) ps. nie wzbudzaja we mnie zaufania nicki, z ktorymi azpoznana jestem jednostronnie, i to ja jestem strona bierną Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 10:47 aniela_ napisała: > ale co jednak? (jestem opem, nie musze byc inteligentna. to fizyczna praca) Zadna praca nie hańbi.... > ps. nie wzbudzaja we mnie zaufania nicki, z ktorymi azpoznana jestem > jednostronnie, i to ja jestem strona bierną Anielo wyobraż sobie taką hipotetyczną sytuację. Siedzisz w kawiarni sącząc jakiś boski napój. Na przeciwko : siedzi sobie przeciętny facet który od czasu do czasu uśmiecha się do Ciebie. Jest zamyślony ale wyrażnie sprawia mu przyjemność że ktoś o sympatycznej aurze siedzi vis a vis. Jako człowiek z zasadami nie podrywa kobiet w miejscu publicznym. Czeka więc cierpliwie że moze trafi się jakiś znajomy ktory mógłby przedstawić go Anieli_. Powiedz więc Anielu czy aby wypić filiżanke kawy w miłym towarzystwie choć trochę w oddaleniu ( net ) trzeba zaraz zawierać znajomości ? Według mnie wystarczy być uprzejmym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 10:55 naprzeciwko piszemy łącznie ;)) (noco? w koncu nazwa forum zobowiązuje:) aha a w jakiej kawiarni/forum miałam przyjemność siedzieć z Tobą stolik w stolik? bo nie pamietam (nieufna jestem jak kazdy op, ktory uwaza ze przesylane usmiechy wiąząsięz zajmowanym stanowiskiem) Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:06 aniela_ napisała: > naprzeciwko piszemy łącznie ;)) (noco? w koncu nazwa forum zobowiązuje:) > > aha a w jakiej kawiarni/forum miałam przyjemność siedzieć z Tobą stolik w > stolik? bo nie pamietam (nieufna jestem jak kazdy op, ktory uwaza ze przesylane > > usmiechy wiąząsięz zajmowanym stanowiskiem) Widzisz nie pamiętasz mnie nawet dlatego już wcześniej napisałem przeciętnym :(( . Anielu_ bez wzgledu na zajmowane stanowisko kobieta zawsze pozostanie kobietą i to jest wspaniałe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:13 yhy odkurz mi pamiec bo wezme Cie za trzeciego nicka Thezeusza (a czy on byl w ogole bierzmowany?) Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:22 Przykro mi Anielu mnie nie można wziąść, ja jestem wirtualny. Czyli tak naprawdę możesz mnie porównywać do kogo chcesz aby był to miły człowiek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:24 biedny_i_glupi napisał: > Przykro mi Anielu mnie nie można wziąść, przypomnieło mi się, że jak ostatni raz w ten sposób napisałam to słowo, to musiałam całą stronę pisać wziąć... tyle lat minęło, robię różne błędy ortograficzne ale o tym wciąż pamiętam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:29 czarnajagoda napisała: > przypomnieło mi się, że jak ostatni raz w ten sposób napisałam to słowo, to > musiałam całą stronę pisać wziąć... tyle lat minęło, robię różne błędy > ortograficzne ale o tym wciąż pamiętam ;)) Masz rację Jagódko, bede teraz mądrzejszy ale nicka nie zmienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:25 Thezeus nie był miły. Biedny i głupi też nie. To moje subiektywne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek-k Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:26 biedny_i_glupi napisał: > Przykro mi Anielu mnie nie można wziąść, ja jestem wirtualny. Czyli tak > naprawdę możesz mnie porównywać do kogo chcesz aby był to miły człowiek. :) nie drocz się z Anielą tylko podaj swoje imię, nazwisko, używane pseudonimy itp. - a wtedy będzie można cię porównywać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:28 aha w kolejnosci niealfabetyczneJ: jagoda: ciesze sie ze przejelas ode mnie czerwony flamaster, ja tymcazsem zmyc sie udam resztki kisielu. B-i_G: no mi tez przykro, skoro tak. MMPM: aha czemu T ine byl mily? mi sie wydaje ze on usmiechu od twarzy nie odkleja ani na chwile przeciez. Grzesiek: i zobaczylam ze to co powiedziales dobre bylo i madre :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:34 No właśnie ten uśmiech na stałe przyklejony bardzo sztuczny mi się wydał... Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 11:32 grzesiek-k napisał: > . - a wtedy będzie można cię porównywać... > ;) Do ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 15:53 To kim Anielu jesteś? (Naturalnie oprócz tego że jesteś piękną i młodą kobietą) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 16:02 to nie jest rozmowa na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 16:19 biedny_i_glupi napisał: > miltonia napisała: > > > Aniele najbardziej lubie jak jest w sosie. > > Bądz tak uprzejma i powiedz czy to jest może Tabasco ? Nie, to jest sos wlasny. I nie mylic z kisielem prosze. W tym ostatnim z luboscia inna plazowiczka sie nurza, ku uciesze gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 16:23 Miltonai jestes opoką rodzaju żeńskiego, o czym Cie inezwlocznie informuje :) (zeby ugruntowac mnie w tym przekonaniu mozesz mi powiedziec gdzie najszybciej obcic wlosy w okolicach rog kruczej i al. jerozzolimskich?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 16:43 aha skoro tak, pojde przed siiebie i na prawo. jesli swiat jest okragly powinien tam byc fryzjer. ps. aha widze ze sie "komunikujesz" przez internet jak jakis internauta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 16:48 Na Hozej dwa mi sie przypomnialy, miedzy Marszalkowska a Krucza. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 16:56 aniela_ napisała: > ps. aha widze ze sie "komunikujesz" przez internet jak jakis internauta ;) Jeszcze komunikuje sie przez samochod jak jakis autonauta. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Którego internautę lubicie najbardziej? 21.05.03, 22:34 ja natomiast dzis metronautą pobylam chwile. a warkocz scielam w pierwszym lepszym JLD, ale dzieki za porade, anyway ;) Odpowiedz Link Zgłoś