Dodaj do ulubionych

teleskop czy wysuwany wózek w piekarniku Bosch?

10.01.09, 20:04
Właśnie kompletujemy wyposażenie kuchni i nadszedł czas na wybór piekarnika.
Jestem już prawie zdecydowana na wybór piekarnika Bosch i teraz mam problem z
decyzją czy wybrać model z wysuwanym wózkiem czy prowadnicami teleskopowymi.
Jak myślicie co się może lepiej sprawować? Liczę na pomoc.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasika Re: teleskop czy wysuwany wózek w piekarniku Bosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 20:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=124&w=83582802&v=2&s=0
    • Gość: zenek Re: teleskop czy wysuwany wózek w piekarniku Bosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 16:56
      tylko teleskopy- tańsze, wygodniejsze, bardziej niezawodne .
    • Gość: Zelig Re: teleskop czy wysuwany wózek w piekarniku Bosc IP: *.subscribers.sferia.net 17.01.09, 00:26
      Zdecydowanie teleskopy. Przy wózku drzwiczki piekarnika ograniczają Tobie dostęp
      od przodu, otwierając piekarnik od razu wysuwasz wszystkie blachy... Przy
      teleskopach masz dostęp do blach z trzech stron, wysuwasz tą blachę którą chcesz
      i na tyle na ile potrzebujesz... Jedyne pytanie to teleskopy podwójne czy
      potrójne... Mam potrójne i nie narzekam. Możliwe, że podobnie byłoby i przy
      podwójnych, ale wolałem nie sprawdzać...
      • Gość: kleo Re: teleskop czy wysuwany wózek w piekarniku Bosc IP: *.ptim.net.pl 18.01.09, 11:37
        mozesz napisac jaki dokladnie masz model piekarnika i czy jestes zadowolony.
        pozdr
        • Gość: Krynia Re: teleskop czy wysuwany wózek w piekarniku Bosc IP: *.l.pppool.de 18.01.09, 12:18
          A ja mam w swoim Boshu ...wysuwany piekarnik juz z 8 lat i jestem super
          zadowolona :-)
          • johana75 Re: teleskop czy wysuwany wózek w piekarniku Bosc 18.01.09, 13:10
            Miałam taki i taki i wole jednak tradycyjny. Zwłaszcza jak piecze
            się na kilku blachach jednocześnie np. ciasteczka:)
        • Gość: Zelig HB 370560E IP: *.subscribers.sferia.net 18.01.09, 21:46
          Mam HB 370560E. Na razie nie piekliśmy jeszcze w nim zbyt dużo, ale jestem pod
          wrażeniem... Szczególnie programy do pieczenia są fajne. Szczerze mówiąc mięso
          pieczemy tylko z pomocą tych programów i na razie jest naprawdę super.
          Aha - dokupiłem samoczyszczące się ścianki i teleskopy, bo nie było ich w
          oryginalnym wyposażeniu. Samoczyszczące się ścianki w połączeniu z dotykowym
          panelem oraz blachami mytymi w zmywarce ograniczają czynności utrzymywania
          piekarnika w czystości do minimum. Żadnego szorowania itp. Jest ekstra - polecam....
          • Gość: Dolores Re: HB 370560E IP: *.wielun.tzg.pl 27.01.09, 14:36
            Mam piekarnik Siemensa z tzw systemem cargo
            jestem z niego bardzo zadwolona, łatwy dostęp do blach, jeśli mam
            wypieki na kilku poziomach, układam od dołu te, gdzie nie muszę
            interweniować podczas pieczenia.
            Cargo sprawdza się pod blatem. W systemie słupkowym raczej nie.
    • Gość: kleo Re: a może piekarnik otwierany na bok? IP: *.ptim.net.pl 28.01.09, 07:48
      ja najprawdopodobniej bede miala piekarnik w slupku. Gosc ze studia kuchenego
      namawia nas na drzwiczki otwierane na bok.
      Widzialam na zywo taki boscha, wyglada to praktycznie (nie bede miala za duzo
      miejsca w przejsciu kolo piekarnika), ale ten piekarnik nie jest tani. W dodatku
      trzeba dokupic prowadnice i ecoclean.
      Może znacie jakis fajny piekarnik otwierany w ten neitypowy sposób?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka