edek40 26.01.07, 12:39 motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/fiat-jak-porsche,862865,415 Delikatnie zwaracam uwage na pierwsza pozycje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edek40 Re: Ja tam wiedzialem to od zawsze :) 26.01.07, 12:49 Rzeczywiscie to jakas pomylka. Np taka alfa tak bliziutko vw i audi, a fijacik porsche. :))))) Odpowiedz Link
typson Re: Ja tam wiedzialem to od zawsze :) 26.01.07, 12:55 a mowiac juz na serio - kia jest na 5tym miejscu - dobrze jej to wróży Co ciekawe BMW jest wyzej niz audi - mam odmienne zdanie Odpowiedz Link
edek40 Re: Ja tam wiedzialem to od zawsze :) 26.01.07, 13:00 Mnie martwi co innego. Angolom nie mozna za bardzo wierzyc. U nich wiele rzeczy jest na odwrot: jezdza po niewlasciwej stronie, maja dziwaczna skladnie. Moze wiec mazda jest na koncu, a audi jest jednak wyzej niz bmw. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Ja tam wiedzialem to od zawsze :) 26.01.07, 13:04 edek40 napisał: > Mnie martwi co innego. Angolom nie mozna za bardzo wierzyc. U nich wiele > rzeczy jest na odwrot: jezdza po niewlasciwej stronie, maja dziwaczna > skladnie. Moze wiec mazda jest na koncu, a audi jest jednak wyzej niz bmw. Ta koncepcja mi pasuje - Alfa wysuwa sie dzieki niej na miejsce w scislej czolowce :-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ja tam wiedzialem to od zawsze :) 26.01.07, 13:11 Wszystkie te rankingi i plebiscyty to jakies pierdoly nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Ja tam wiedzialem to od zawsze :) 26.01.07, 13:25 a ja tam zawsze wiedziałem że almera jest lepsza od leksusa;) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Ja tam wiedzialem to od zawsze :) 26.01.07, 14:14 ja to mam gdzieś takie zestawienia, ale z przyjemnością odnotowuje fakt ze citroen ulokował sie na najwyższej pozycji (nie licząc mini) wśród nieazjatów ;) Odpowiedz Link