Dodaj do ulubionych

zdalam za 1. razem na Powstancow!!!

25.08.05, 22:45
Normalnie nie moglam uwierzyc po tych wszystkich opowiesciach. Bylo bardzo
milo, normalnie, egzaminator zachowywal sie jak instruktor, udzielal mi
dobrych rad na przyszlosc odnosnie uzywania swiatel, sprzegla itp. No i w
rezultacie przedwczoraj po prostu zdalam!!!! Na manewrach tez sie nie
czepial, zatrzymalam sie na luku za daleko, a on od razu kazal robic nastepny
manewr. Nie ma co sie tak strasznie bac. Mi zeby lataly i niepotrzebnie!!!
Uszy do gory, tam naprawde moze byc ok!
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: zdalam za 1. razem na Powstancow!!! IP: *.3.pl 25.08.05, 23:02
      Grtoluje ja już 5 i nie moge
    • iduska Re: zdalam za 1. razem na Powstancow!!! 26.08.05, 16:38
      Ja też zdałam ! Pierwszy raz próbowałam w Ciechanowie, a potem - po roku
      przerwy - na Powstańców i było OK. Egzaminator wcale się nie czepiał, w czasie
      manewrów gadał z jakims gościem i zerkał tylko czy jest ok, nie podszedł nawet
      zobaczyć. Można trafić najwyraźniej na luźnego faceta !!! Czego wszystkim z
      całego serca życzę !
      • Gość: mokka Re: zdalam za 1. razem na Powstancow!!! IP: *.chello.pl 26.08.05, 18:47
        Miałyście po prostu szczęście... Niestety większość egzaminatorów chce po
        prostu udupić. Sorry ale to brutalna prawda.
    • alicja255 Re: zdalam za 1. razem na Powstancow!!! 26.08.05, 19:00
      A czy mozesz opisac jaka trasa jechalas? mam egzamin 6 wrzesnia i troche musze
      przyznac ze pokrzepilas me skolatane serce:)))
      gratuluje!!
      • gruuusia Re: zdalam za 1. razem na Powstancow!!! 27.08.05, 10:25
        Tez mysle, ze mialam duzo szczescia... Ale widac przynajmniej jeden
        egzaminator, a moze dwoch (jesli Iduska miala innego) jest tam w miare w
        porzadku... Trasa: w prawo w Powstancow, zawracanie (uwaga, przy McDonaldzie
        nie można!), potem w prawo za Carefoura, tam na drugim chyba rondku zawracanie,
        wjazd na parking sklepowy na drugi poziom, zjazd na pierwszy, z pierwszego na
        dwor (trzeba uwazac w srodku, na parkingu, przy wyjezdzie z pierwszego poziomu
        jest lustro na parkingu i trzeba w nie spojrzec!), i z powrotem pod osrodek.
        Wiec chyba dosc krotko w sumie, pol egzaminu na tym parkingu spedzilam krecac,
        przepuszczajac inne samochody... Jedzcie tam z instruktorem, podobno coraz
        czesciej egzaminatorzy wjezdzaja na parking hipermarketu bo tam strasznie latwo
        zrobic bledy!!! I uwazajcie wyjezdzajac spod osrodka, zeby trzymac sie blisko
        kraweznika, tam przed skretem w Piastow. Wiekszosc ludzi scina albo jedzie
        srodkiem, a tam jest wasko i sa na to cieci podobno strasznie... moj
        egzaminator tez o tym mowil, ze za daleko od kraweznika...
      • iduska Re: zdalam za 1. razem na Powstancow!!! 27.08.05, 11:37
        Ja byłam z egzaminatorem na Radiowej, to podobno najpopularniejsza trasa.
        Uważaj tam na skrzyżowania równorzędne!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka