Dodaj do ulubionych

szkoła LIDER w Warszawie/Bielany - prosba o opinie

21.08.06, 16:31
bardzo prosze o opinie o tej szkole + ew. o instruktorach (pan Jerzy Pęza?)
Obserwuj wątek
    • Gość: opistocelikaudia Re: szkoła LIDER w Warszawie/Bielany - prosba o o IP: 195.187.133.* 22.08.06, 14:01
      nikt z Was nie zna tej szkoły?
      • opistocelikaudia Re: szkoła LIDER w Warszawie/Bielany 25.08.06, 13:33
        no widze ze chyba nie zna tej szkoly nikt. JA bylam wlasnie na I zajeciach
        teoretycznych wiec bede donosic jakby cos ciekawego sie okazalo. Na razie nie
        za bardzo rozumiem dlaczego sa obowiazkowe te zajecia, podczas gdy wiedza ktora
        trzeba opanowac jest w duzej mierze pamieciowa...
        no i zmartwilam sie ze trwaja az 3 tyg - moze ktos z Was kojarzy szkole
        zoliborska-bielanska gdzie teorie mozna szybciej zaliczyc?
        pozdrawiam
        • Gość: mala Re: szkoła LIDER w Warszawie/Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:23
          ja skonczylam juz kursik u pana Jerzego Pęzy i czekam teraz na egzamin
          praktyczny ;] jesli chodzi o Jego nauke to uwazam ze jest spoko ;] nie jest
          nerwowym instruktorem jesli popelni sie blad to wytlumaczy go na spokojnie :)
          nie jest tez jakims gburem ktory sie nie odzywa nic! wrecz przeciwnie czasem
          zagada i mozna sie z Nim niezle posmiac ;) ogolnie dobrze uczy! wszystkie
          uliczki na ktorych moglby byc egzamin mam rozpracowane ;] jedyna wada to moze
          to ze zapomnail pokazac mi co jest pod maska samochodu i musialam sie sama
          upomniec ale ogolnie daje mu plusa i mowie ze to fajny gosc :)
        • Gość: mala Re: szkoła LIDER w Warszawie/Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:25
          jesli chodzi o tego drugiego instruktora p.Tylkę to moj kolega i jego siostra
          mieli z Nim jazdy i zdali za pierwszym razem ;] i tez podobno spoko koles!
          • opistocelikaudia Re: szkoła LIDER w Warszawie/Bielany 04.09.06, 17:30
            dzieki wielkie - ja na razie po I jezdzie i tez jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka