Dodaj do ulubionych

malutkie nad Bałtykiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:03
Poszukuję "mieścinki" nad naszym Bałtykiem, która byłaby klimatyczna, malutka,
nieprzepełniona (w sezonie), z piękną szeroką plażą. W ubiegłe wakacje wybór
padł na Jantar na Mierzei i to było TO (jedynie mogę mieć zastrzeżenia co do
czystości wody). Proszę wpisujcie Wasze typy! Jeżeli ktoś spędził tegoroczne
wakacje w takiej miejscowości i jest zadowolony niech napisze.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: babcia Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:48
      Chłapowo .nic dodać nic ująć.
      • Gość: aga Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:22
        Nie byłam w Chłapowie ale córka była na zielonej szkole i bardzo jej się
        podobało, tylko jak jest w sezonie...? Poszukam opini na forum.
        Pozdrawiam
    • myszka9616 Re: malutkie nad Bałtykiem 10.11.06, 22:26
      Pustkowo!!! Piękna szeroka plaża i ośrodek "bispol" naprawdę polecam. na
      dodatek chciałam tam jechac 2 raz z rzędu w te wakacje ale neisety za późno się
      obudziłam i mi sprzątnęli miejsca sprzed nosa.
      • Gość: krolewna fiona Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:48
        Tez uwielbiam takie pustkowia. Z czystym sumieniem moge polecic Piaski.Cudowna
        okolica,super szeroka,czysta plaza! Planuje tam przyszloroczny urlop,oczywiscie
        w osrodku Piaski Club!!!
        • Gość: aga Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:59
          W kątach Rybackich na pewno znajdziesz spokój.Byłam tam ...dużo rodzin z małymi
          dziećmi tam przyjeżdża.A jeśli chcesz troszkę atrakcji to nie daleko można
          skoczyc do Krynicy Morskiej
      • Gość: aga Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:27
        Pustkowo - słyszałam same dobre rzeczy o tej mieścince. W razie brzydkiej pogody
        bliziutko do Pobierowa i zawsze można zwiedzić Świnoujście oraz Kołobrzeg. Może
        ktoś ma namiary na mały, kameralny pensjonat w Pustkowie (duże ośrodki
        kolonijno-wypoczynkowe odpadają).
        Pozdrawiam
    • Gość: Marek Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 01:00
      Woda moze nie byla najczystsza w Jantarze ale zapewne dosc ciepla. Moze Wisełka
      Cie zainteresuje na przeciwnym koncu wybrzeza - tloku tam nie ma...
    • Gość: agak Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:15
      Sianożęty to jest to, chcesz uciec od ludzi i spacerować szeroką dziką plaża,
      jak nie ma sztormu i nie jest zalana to jest poezja, kameralnie, dziko, koniec
      świat, super prywatne kwatery (10 km do Kolobrzegu)
      • Gość: aga Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:52
        W Sianożętach byłam trzy lata temu i nie wiem czy to wina nieciekawej kwatery,
        czy też średniej pogody (pewnie jedno i drugie) ale muszę przyznać, że nie byłam
        zachwycona. Plaży był wąziutki paseczek, a ludzi jak już pokazało się słoneczko
        to na odcinku Sianożęty - Ustronie Morkie ZATRZĘSIENIE. Mieszkałam przy ul.Olszyna.
        Może teraz jest inaczej.
        Pozdrawiam
    • Gość: Edi Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:32
      Gąski koło Sarbinowa, przepiękna miejscowość, mało kwater, puste plaże, jest
      nawet latarnia morska. Latem znowu jedziemy. POLECAM.
      • jerzyfil Re: malutkie nad Bałtykiem 17.11.06, 17:11
        Znam te wszystkie miejscowości wymienione wyżej i wybieram Międzywodzie.Pozdrawiam.
    • Gość: wiślanka Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:44
      Tak, Jantar i Kąty Rybackie cudowne mieścinki na Mierzei. POLECAM!
    • Gość: Ola-Darłowo Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.eimg.pl 17.01.07, 16:30
      Zapraszam do Darłowa
      www.ola.darlowo.pl
      szeroka plaża , czysta woda a jak za zimna to właśnie budujemy basen .
      Pozdrawiam "Ola" .
      • Gość: aga Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:20
        Bardzo ładnie :-) a w Darłowie i Darłówku nie byłam , więc pewnie kiedyś Państwa
        odwiedzimy (wtym roku już mam coś zarezerwowane).
        Pozdrwawiam
        A basen to jak najbardziej...
    • Gość: Janek Re: malutkie nad Bałtykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:10
      Polecam domki letniskowe w RUSINOWIE ,plaża jest bardzo duża.
      www.jaroslawiecokolice.webpark.pl
    • Gość: wicie Re: malutkie nad Bałtykiem IP: 157.25.9.* 25.01.07, 12:30
      Wicie - miejscowości wypoczynkowo-letniskowej położonej pomiędzy morzem
      Bałtyckim a jeziorem Kopań, oddalona o 13 km od Darłowa, 5 km od Jarosławca i
      25 km od Ustki. Cicha i spokojna okolica jest idealna na wypoczynek będący
      odskocznią od miejskiego gwaru i zgiełku. Malowniczo położona - plaża, wydmy,
      lasy pełne grzybów, jeżyn i ptactwa tworzą niepowtarzalny urok tego miejsca,
      miejsca w którym wczasowicze znajdują ciszę i spokój. W Wiciu macie Państwo do
      dyspozycji zaplecze handlowo-gastronomiczne z możliwością wykupienia
      całodziennego wyżywienia.

Proponujemy w pełni wyposażone domki letniskowe znajdujące się w miejscu, które
      umożliwia spędzenie spokojnych wakacji, a jednocześnie zlokalizowanym w bliskim
      sąsiedztwie morza. Do dyspozycji Państwa oddajemy nowo wybudowane drewniane
      domki letniskowe, w których może zamieszkać 5-7 osób. Powierzchnia użytkowa
      domu to aż 38m2 , zadaszony taras wyposażony w meble ogrodowe - 18 m2. W domu
      macie Państwo do dyspozycji: - salon - w salonie jest m.in. komplet
      wypoczynkowy, telewizor; - aneks kuchenny połączony z salonem wyposażony w
      lodówkę, kuchenkę, czajnik bezprzewodowy i wszelkie niezbędne naczynia -
      garderobę; - sypialnie ; trzy, cztero, piecio-osobowe - łazienkę z kabiną
      natryskową Istnieje możliwość zaparkowania samochodów obok domków.

Teren wokół domków jest ogrodzony z możliwością bezpłatnego parkowania
      samochodu. Przygotowaliśmy dla Państwa różne atrakcje m.in. boisko do gry w
      siatkówkę. Nie mogliśmy zapomnieć o lubiących grillować lub tych, którzy lubią
      posiedzieć przy ognisku - miejsca na te atrakcje też są gotowe.
      Dla wędkarzy, którzy przyniosą z odległego o 5 minut drogi morza (lub o 20
      minut - jeziora*) świeżą rybkę, i zechcą ją uwędzić – przygotowaliśmy własną
      wędzarnię W jeziorze Kopań - istnieje możliwość połowu taaakich ryb oraz
      możliwość uprawiania windsurfingu; Dla dzieci przygotowaliśmy atrakcyjny plac
      zabaw z huśtawkami, piaskownicą i ślizgawką

Nasz ośrodek jest stosunkowo nowy powstał w 2004 roku dlatego cały czas jest
      ulepszany, dodawane są nowe atrakcje.W tym roku powstał nowy plac zabaw (
      niestety nie ma jeszcze zdjęć) oraz altanka z sprzetem siłowym.

zdjęcia dostępne na stronie: www.chaty.infowczasy.pl

oraz blogu wiciowechaty.blog.onet.pl

na blogu znajdzie pani opinie różnych osób z forum innego na temat plaży i
      samej miejscowości Wicie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka