madfashion 07.03.06, 22:57 Był ktoś z was w miasteczku Tolo? lezy na peloponezie nad morzem 11 km od nafplionu. Ponoć znana miejscowość turystyczna. Ciekawa jestem waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanger_soto Re: TOLO Co myślicie/ 08.03.06, 08:32 Bylam kilka lat temu. W Tolo sa fajne piaszczyste plaze, sporo hoteli, dyskotek, lokali, wiec jesli nastawiasz sie na rozrywke, to na pewno cos znajdziesz. No i poza tym blisko do Nafplio, Myken, Epidavros. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: TOLO Co myślicie/ IP: *.wroclaw.mm.pl 08.03.06, 08:37 Byliśmy tam chyba 3 dni podczas naszego pierwszego pobytu w Grecji w '97 roku i byliśmy zauroczeni. Sympatyczna, niezbyt wielka miejscowość z typowo grecką architekturą, piękne, choć niezbyt szerokie, piaszczyste plaże, kilkaset metrów od brzegu malutka, niezamieszkana wysepka, na którą można popłynąć rowerem wodnym. Moim zdaniem warto pojechać i zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: TOLO Co myślicie/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:53 Perełka.Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: TOLO Co myślicie/ 08.03.06, 11:09 ja też byłam w Tolo :) i jak do tej pory uważam, że pod względem krajobrazowym to była najładniejsza miejscowość wypoczynkowa w grecji kontynentalnej, na której miałam okazję być :) zauroczył mnie krajobraz, widok wyspen na horyzoncie z jednej strony a góry z drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: TOLO Co myślicie/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:15 A był ktoś w Plaka Leonidion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: TOLO Co myślicie/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:44 Byłem trzy razy, bardzo fajna miejscowość, dobra baza wypadowa do zwiedzania okolic, można też wyskoczyć trochę dalej ( Ateny, Mistra). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madfashion A co się w TOLO zmieniło w przeciągu ostatnich lat IP: 80.54.200.* 08.03.06, 18:25 A powiedz jak tam jest "teraz". ja byłam ładnych pare lat temu. Kiedy byłeś ostatnio? co się zmieniło. co nowego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: A co się w TOLO zmieniło w przeciągu ostatnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:05 ostatni raz byłem w 2003r więc co się ostatnio zmieniło tego nie wiem,domyślam się że w takich miejscowościach zmienia się niewiele. Ale skała z ruinami starożytnego Assini stoi napewno Odpowiedz Link Zgłoś