Dodaj do ulubionych

Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!!

IP: *.centertel.pl 05.07.06, 11:36
Piszę te słowa jeszcze z tego hotelu.Po przyjeździe na miejsce okazało się,że
mojego pokoju nie ma i będzie dopiero za 2 dni,osobom przyjeżdżającym z nami
to samo powiedziano i kazali nam mieszkać 600 m od hotelu w slamsach
zamieszkałych przez pracowników hotelu (brak klimatyzacji i pokój 10
mkw .Ludziom z 10-letnim dzieckiem dano 2 tapczany i kazano dziecko umieścić
w kojcu.Rezydentki nie było-rozmowa przez telefon nie pomogła w niczym.(pani
winiła hotel).Mojej żonie w ciąży i z drugim dzieckiem na rękach kazano
chodzić te 600m na posiłki pieszo.W hotelu brak jedzenia(kolejki po
wszystko),napoje wydzielane przez kelnerów,małe baseny oblegane przez chmary
ludzi i leżaki rezerwowane ręcznikami od 7.00 to codzienny standard (o 9.00
nie ma już wolnych leżaków).Hotel składa się 4 części gdzie części "D"
położonej od głównej części jest 350m,jest mały basen, bar tylko z wodą i tam
najczęściej umieszczają polaków.Wszyscy tu klniemy na podłą i niezadowoloną
obsługę i bak jedzenia.Kazano nam wszystko reklamować w biurze w Warszawie i
tak zrobimy.
Uważajcie na Neckermanna i ten hotel !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nika_ Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.fastnet.pl / *.fastnet.pl 05.07.06, 22:52
      Ojjjjj......, a prawie już się zdecydowałam na ten hotel..... Może jakieś
      inne opinie? Pozdrawiam
    • Gość: rogro Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 07:38
      Byłem tam dwa lata tmu z TUI, i naprawde nie było tak źle - wrócilismy
      zadowoleni. Zajmowanie leżaków skoro świt to typowo niemiecki zwyczaj, i po
      prostu nalezy sie z tym pogodzic - jest tak wszedzie, gdzie są niemcy. Jedzenie
      tez nie było najgorsze, chociaż teraz w Hiszpanii juz bym nie wziął AI - lepiej
      mozna zjeść w zwykłych kafejkach.
      No a może po prostu mieliście pecha?
      • Gość: Ruzia Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:32
        I pomyslec ze niezawodny Neckerman sie nie popisal,nie pirwsza to wpadka tego
        biura pozdrawiam
        • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.zvid.net 07.07.06, 13:22
          Zapraszam do oceny hotelu na www.ocenyhoteli.pl
    • Gość: nika Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.Red-83-58-166.dynamicIP.rima-tde.net 10.07.06, 17:16
      Ja slyszalam ze problemy sa tylko z "polskim" neckermannem. Znajomi byli z
      niemieckim i nie byli bardzo zadowoleni.
      pozdrawiam
    • ginorossa Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! 11.07.06, 19:57
      Oj z tym hotelem naprawde jest cos nie tak, narzekaja nie tylko Polacy, ale i
      Niemcy i Brytyjczycy.

Opinia Polakow z sierpnia 2005:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=27591620&v=2&s=0
      Opinie obcokrajowcow z 2005 i 2006 roku:

www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g580311-d248864-r4830985-Insotel_Club_Cala_Mandia-Porto_Cristo_Majorca_Balearic_Islands.html
      Jednym slowem uwazajcie na ten hotel, bo na pewno nie jest to przypadek, ze jest
      tyle negatywnych opinii.
    • Gość: Don Pedro Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.aster.pl 23.07.06, 20:55
      podbijam
    • Gość: Maciek Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 25.07.06, 14:41
      Byłem w tym Hotelu w maju 2002 roku i było wszystko OKi ale mieszkałem w
      głównym budynku. A Neckerman to potrafi dać d... w zeszłym roku popisali się na
      Teneryfie, juz tego hotelu nie mają w ofercie chyba. Nadmienię ,że w katalogu
      hotel powyżej drogi a rzeczywistość powyżej 6 pasmowej autostrady. Więcej nie
      piszę bo to przeszłość. Mogę sugerować rezerwowanie pokoi w budynku głównym w
      cala mandi. Mi się miejsce podobało ale to było 4 lata temu. Nadmienię że
      niedaleko do PortoCristo i jaskiń więc można przejść się na piechotę. Polecić
      mogę jeszcze SonAmar i Valdemose. Jak się wynajmie samochód można samemu taniej
      pojechać niż zorganizowaną wycieczką przez Necka. www kropka sonamar kropka
      k"C"om. Neckerman chyba zaczyna schodzić na psy...Pzdr M
    • Gość: BYLEM WIDZIALEM Re: Neckermann-Cala Mandia-Uważajcie !!! IP: *.gl.digi.pl 11.08.13, 13:58
      Bylem w Insotel club cala mandia 02.06 do 09.06 2013 z ITAKĄ
      NA POCZATKU OD RAZU NAPISZE

ODRADZAM WAM WSZYSTKIM WYJAZDU z ITAKA do "czesci D" ktora ona oferuje
      PORAZKA, pokoje max 3* albo nawet MNIEJ, jedno wielkie rozczarowanie moje i innych ktorzy tam byli, wiem ze grupa ktora przyjechala od 09 czerwca jest na MaXa wQrwiona i zapowiedziala ze tego tak nie zostawi

Pokoje o bardzo slabym standardzie < mialem telewizor 14calowy z 2 przyciskami a 3ch brakowalo ;) ,
      -bardzo slabe sniadania jedno i to samo :
      3 rodzaje wedlin
      3 sery
      - warzywa< papryka cebula salata ogorek zilony pomidory>
      - duzy wybor platkow
      - NA CIEPLO jajecznica, parowki, jajka sadzone, jakas fasolka niewiem niejadlem
      - jogurty
      - slodkosci do kawy< z ciasta francuskiego - rogaliki mufinki cos ala drozdzowki z serem>
      Itaka oferuje 4* ale to jest wielkie oszustwo!!!!
      STANOWCZO ODRZADZM WAM

co do pogody jest juz cieplomozna sie opalac, w morzu sie kapalem ale jest troche zimne
      byl wiatr, corce prrzewialo uszy mimo ze miala caly czas czapke na glowie

cala reszta Hotelu czesci A,B,C SUPER- baseny infrastruktura super
      jedzenie dobre
      obsluga super
      pokoje mimo ze byly marnej jakosci byly CZYSTE !! codziennie nowe reczniki,
      lazienka pokoj posprzatany lozko poscielone

JEDNYM ZDANIEM ..... BYLEM 1 RAZ Z ITAKA I OSTATNIII, ZAPLACILEM ZA 4* A DANO MNIE NA KWATERE JAK NAD NASZYM MOZEZ
      TA CZESC D KTORA PROPONUJE ITAKA NIEJEST NIGDZIE POKAZANA
      NAWET W CZESCI A NA SCIANIE SA OPISANE JAKO 4* TYLKO CZESCI A,B,C
      HOTEL JAK ZA PRL Z WCZASOW PRACOWNICZYCH;)

OTO MOJE LINKI ZE ZDJECIAMI
      SCIAGNIEJCIE SOBIE JAK CHCECIE
      1 LINK MOJ POKOJ + ZDJECIE Z CZESCI A O KTOREJ PISALEM WYZEJ
      Tekst linka

www74.zippyshare.com/v/94416292/file.html
      2LINK APARTAMENT KTORY MUSIALEM WYKUPIC W OSTATNI DZIEN ZA 44e
      Tekst linka

www5.zippyshare.com/v/30638186/file.html
      Goscie z naszego hotelu poszli do baru przy basenie w czesci A
      biora driny a kelner patrzy na nich i pyta co maja za opaski bo na ALL sa srebrne a oni maja biale < tylko czesc D- zeby sniadania jesc w D a nie w A> oni odpowiadaja ze maja ALL i czy jest jakis problem, kelner odpowiada ze nie ale musi zadzwonic po chwili mowi .. wszystko OK nie wiedzial ze wogule sa bialem. Drinku dostaja a tej calej sytuacji przyglada sie reszta gosci stojacych przy barze WSTYT I OSMIESZENIE

jeszcze co mnie zdziwilo
      mialem leciec w niedziele o 14:20, w piatek dostaje sms ze lot zmieniono na 21:20
      jestem w pyrzowicach i jako jedenz 1wszych biore bilety zostawiam torby a kobieta mowi mi ze lot jest opozniony o kolejne 2 godziny i bedziemy leciec o 23:30
      Z majorki ta sama historia w piatek mowia nam ze lot jest zmieniony z 18:30 na 23:30
      PODEJSCIE ORGANIZATORA PORAZKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka