Gość: arek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:29 prosze o opinie,co to za miejscowosc? rozrywkowa czy raczej spokojna? czy znajduja sie w niej knajpki,sklepy z pamiatkami? oraz bezplatna plaza? jak z komunikacja do Rimini i San Marino? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sewek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:22 No właśnie czy ktoś tam był,bo mam zamiar się tam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:41 Sewek,z jakiego miasta jedziesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:22 jade z biura funclub,poczatkowo byl to wyjazd do riccione o ktorym wiedzialem o wiele wiecej,ale zmienili na san mauro, o ktorym praktycznie nie wiem nic,poza tym ze lezy kolo rimini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.06.06, 17:57 San Mauro Mare, tak? Byłem 2 lata temu (przełom lipca i sierpnia). Miejscowośc raczej spokojna, choć niby jest w słynnym rimińskim ciągu plażowym, ale jakoś nie odczuło się kotła (może miałem szczęście:). Z porad praktycznych - 20 min. w głąb lądu jest duże centrum handlowe Romania Center (w środku MM, spożywczak itp.) Miłeo wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:12 Dzieki zorro za odpowiedz,troche zmartwiles mnie,ze miejscowosc spokojna,bo wole rozrywke,ale mam nadzieje,ze jakies puby,dyskoteki,sklepy,kawiarnie tam sa ? czy mam racje ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.pai.net.pl 16.06.06, 23:44 Wiesz, ja sem mniej dyskotekowy typ :) ale tam nie moze nie być dyskotek, przecież to najdłuższy w Europie kompleks zagospodarowanego wybrzeża. 40 km o ile pamiętam. Niemniej kojarzy mi sie z dziadkami grajacymi w kule, sorry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: San Mauro - kto byl ? IP: 62.29.170.* 21.06.06, 14:05 Czy w San Mauro są plaże bezpłatne czy jesteśmy "skazani" na dosyć drogi serwis plażowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:39 Wiekszosc to oczywiscie plaze platne, ale cos tam sie znajdzie, jak sie dobrze poszuka, choc nie bedzie to super komfort, raczej tak prawie-w-przejsciu. Sorry, ze nie podam szczegolow, ale jakis czas uplynal, poza tym bylem tam dosc krotko. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: San Mauro 03.07.06, 08:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=44563221&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś