Dodaj do ulubionych

San Mauro - kto byl ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:29
prosze o opinie,co to za miejscowosc? rozrywkowa czy raczej spokojna? czy
znajduja sie w niej knajpki,sklepy z pamiatkami? oraz bezplatna plaza? jak z
komunikacja do Rimini i San Marino?
Obserwuj wątek
    • Gość: sewek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:22
      No właśnie czy ktoś tam był,bo mam zamiar się tam wybrać?
      • Gość: arek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:41
        Sewek,z jakiego miasta jedziesz? ;)
        • Gość: sewek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:22
          jade z biura funclub,poczatkowo byl to wyjazd do riccione o ktorym wiedzialem o
          wiele wiecej,ale zmienili na san mauro, o ktorym praktycznie nie wiem nic,poza
          tym ze lezy kolo rimini
    • Gość: zorro Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.06.06, 17:57
      San Mauro Mare, tak? Byłem 2 lata temu (przełom lipca i sierpnia). Miejscowośc
      raczej spokojna, choć niby jest w słynnym rimińskim ciągu plażowym, ale jakoś
      nie odczuło się kotła (może miałem szczęście:). Z porad praktycznych - 20 min. w
      głąb lądu jest duże centrum handlowe Romania Center (w środku MM, spożywczak
      itp.) Miłeo wypoczynku :)
      • Gość: arek Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:12
        Dzieki zorro za odpowiedz,troche zmartwiles mnie,ze miejscowosc spokojna,bo
        wole rozrywke,ale mam nadzieje,ze jakies puby,dyskoteki,sklepy,kawiarnie tam
        sa ? czy mam racje ?;)
        • Gość: zorro Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.pai.net.pl 16.06.06, 23:44
          Wiesz, ja sem mniej dyskotekowy typ :) ale tam nie moze nie być dyskotek,
          przecież to najdłuższy w Europie kompleks zagospodarowanego wybrzeża. 40 km o
          ile pamiętam. Niemniej kojarzy mi sie z dziadkami grajacymi w kule, sorry ;)
      • Gość: XYZ Re: San Mauro - kto byl ? IP: 62.29.170.* 21.06.06, 14:05
        Czy w San Mauro są plaże bezpłatne czy jesteśmy "skazani" na dosyć drogi serwis
        plażowy?
        • Gość: zorro Re: San Mauro - kto byl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:39
          Wiekszosc to oczywiscie plaze platne, ale cos tam sie znajdzie, jak sie dobrze
          poszuka, choc nie bedzie to super komfort, raczej tak prawie-w-przejsciu. Sorry,
          ze nie podam szczegolow, ale jakis czas uplynal, poza tym bylem tam dosc krotko.
          Pzdr
    • linn_linn Re: San Mauro 03.07.06, 08:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=44563221&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka