agi-26 20.05.08, 12:07 prosze o wiadomosci czy kogos leczył jakie rezultaty leczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mery_18 Re: prof. dok. jerzy nawrocki okulista z łodzi 20.05.08, 22:16 byłam u niego na wizycie na początku zeszłego roku. W Łodzi jest on uważany za najlepszego w swojej dziedzinie. Sama spędziłam sporą częśc dzieciństwa na jeżdżeniu do różnych okulistów, m. in Kraków i Łódź (wcześniej pojechałam do prof. Gośka) U dr Nawrockiego byłam tylkoraz. Dlaczego? Nie dlatego że jest kiepski bo nie można o nim tego powiedzieć ale w moim przypadku i przy mojej wadzie wzroku niewiele da się zrobić...Muszę poczekać jakieś 3 lata (teraz mam 18) i może zdecyduję się na operację laserem... Ale polcem Ci tego lekarza, co więcej nie wyciąga od ludzi kasy, co niestety dość częto się zdarza ;/ i nie obiecuje zlotych gór z innych sprawdzonych źródeł wiem że był uczniem jakiegoś rosyjskiego znanego okulisty (juz nieżyjącego)który jakąś metodą, ponoc bardzo ryzkowną, przywrócił chłopakowi ktory marzył o zostaniu pilotem wzrok, tzn z -18 "zdjął" do 0. Do dr Nawrockiego pojechałam właśnie zaptać się czy nie zoperowałby mnie w taki sposób jak tamten nauczyciel tego chłopaka. Okazuje się że mogłabym ztracić wzrok, ogólnie jest to bardzo ryzykowne... Na wizytę czekałam prawie 3 miesiące...sam Nawrcoki przyjmuje Cię na sam koniec, najpier jego asystenci (jst ich całkeim sporo ;)) przeprowadzają różne badania, ciśnienie dna oka itp. NIe przeraź się jak wejdziesz do środka, jakja weszłam z mama to sie przeraziłyśmy tym tłumem ludzi ale w rzeczywistość cała wizyta ze wszystkimi przeprowadzanymi badaniami trwała 1,5 h p.s.przypomniałam sobir ze Nawrocki ma tytuł profesowa, a nie doktora ;) chyba Odpowiedz Link Zgłoś