Gość: mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 07:42 Przeprowadzamy się na Stegny i będę musiała zapisać dzieci do przychodni, najbliższa jest na Soczi. Czy są tam dobrzy pediatrzy? Możecie mi kogoś polecić? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Just Re: przychodnia na Soczi - pediatra IP: *.bait.pl / *.bait.pl 19.05.04, 11:55 Witaj:) My właśnie przeprowadziliśmy się ze Stegien i musieliśmy zmienić przychodnię. Odradzam dr Szpojnarowicz - do niej jest zawsze niewiele zapisanych dzieci, więc jeśli się na nikogo nie zdecydujesz to zapiszą Cię właśnie do niej. Polecam dr Łosin i wiem, że ktoś też polecał dr Skrzypiec. W razie pytań pisz na justok@poczta.onet.pl Pozdrawiam cieplutko Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
michamina dr Szpojnarowicz - beznadziejna 19.05.04, 12:38 Gość portalu: Just napisał(a): > Witaj:) My właśnie przeprowadziliśmy się ze Stegien i musieliśmy zmienić > przychodnię. Odradzam dr Szpojnarowicz - do niej jest zawsze niewiele > zapisanych dzieci, więc jeśli się na nikogo nie zdecydujesz to zapiszą Cię > właśnie do niej. No właśnie, to jest ta okropna lekarka, do której chodził mój brat, a której nazwiska nie mogłam sobie przypomnieć - i dlatego nie odpisywałam wcześniej. Moja rodzina ma z nią bardzo kiepskie doswiadczenia. Poza niekompetencją jest niegrzeczna i niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just Re: dr Szpojnarowicz - beznadziejna IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 13:53 Oj tak... i kiedy miałam problemy z karmieniem i była okropna pogoda - miała do mnie przyjść. Przyszła, posiedziała chwilę, wypisała receptę na HUMANĘ (!!!), nawrzeszczała na mnie, że to moja wina, że nie chce mi się karmić (!!!) i zainkasowała chyba 70zł... A tak na marginesie to mam też namiary na świetnego pediatrę, który przyjmuje prywatnie na ul. Wiertniczej. Do niego zgłaszaliśmy się z nagłymi choróbskami. Służę namiarkami na priv. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
piscina Re: przychodnia na Soczi - pediatra 19.05.04, 21:36 To dr Szpojnarowicz nadal tam pracuje i sie przez tyle lat nie doksztalcila? Moje dziecko bylo na nia skazane, bo kiedys, kiedy wprowadzali wybor lekarza, muisalam wezwac lekarza do chorego dziecka. Przyszla dr Szpojnarowicz wlasnie. Zapytala sie, czy juz wybralismy lekarza. Ja na to, ze nie. No to kogo pani wybiera? No oczywiście panią doktor - odrzeklam, bo co mialam zrobic. Na szczescie dziecko bardzo rzadko chorowalo. Co do niekompetencji przekonalam sie osobiscie. Dziecko w wieku przedszkolnym anbawilo sie owsikow (co bylo widac golym okiem). Poszlam z tym do niej, a ta dala skierowanie na badanie kalu. Ja bylam po lekturze ksiazeczki "Robaki u dzieci" wspanialego pediatry dra Pytla i mowie, ze badanie kalu nie zawsze wykaze owsiki, ze w tym wypadku robi sie po nocy wymaz z okolic odbytu na obecnosc jajeczek. Jaki wymaz? I kto to robi? - zapytala. A tu na dole w laboratorium - odpowiadam (to wazne, bo robia to w niewielu miejscach w W-wie). Wtedy zadzwonila na dol do laboratorium i sie pyta: "Robicie wy jakies wymazy na owsiki?" I dopiero po tej rozmowie wypisala mi skierowanie na wymaz. Wtedy byla juz od dobrych paru lat lekarka i miala sama miala prawie odchowane chyba dwoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: przychodnia na Soczi - pediatra IP: *.sympatico.ca 01.06.04, 18:31 Ta lekarka to juz chyba starsza babinka bo sama pamietam jak moja mama chodzila do niej z moim bratem, a on teraz juz ma 31 lat. Zawsze byla okropna No chyba ze to jakas inna lekarka. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przychodnia na Soczi - pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 07:36 Wielkie dzięki za wszystkie informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-r Re: przychodnia na Soczi - pediatra IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 01.06.04, 18:35 ja też polecam dr Łosin (od 7 lat do niej chodzę , przenosiłam się za nią z innej przychodni! ). O dr Szpojnarowicz też mam takie zdanie co poprzedniczki . Gdy naszej pediatry nie ma idę do dr Skrzypiec lub Kużmy. ppozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: przychodnia na Soczi - pediatra IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.13, 16:31 To już wszystko jasne z ta Szpojnarowicz. Myslalam,ze tylko ja takie zle zdanie mam o niej! Na szczescie leczymy sie prywatnie wiec rzadko do niej chodzimy, ale i tak zmienimy ja,bo widze ile zlych opini,a musimy miec kogos blisko domu w razie goraczki.Mnie,choc nie mialam mleka w piersiach kazala karmic piersia. Juz samo kazanie jest nie na miejscu,bo to jest sprawa indywidualna.Ech, ciężko trafic na dobra lekarke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: przychodnia na Soczi - pediatra IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.15, 10:08 Tez trafilam na tą lekarkę. Odradzam stanowczo. Sama nieslugo bede musiala zmienic na jakiegos innego lekarza. Na szczescie chodzimy do niej tylko jak mała ma szczepienia,bo nam zaufana pediarte w szpitalu na czerniakowskiej. Ale swoja droga kiedys jak do niej przyszlismy na szczepienie mała miala jakąś wysypke na buzi. Stwierdzila ze to odparzenie!Kazala smarowac mascia na odparzenia. Po 3 dniach trafilismy na pogotowie(weekend) gdyz corka na calej twarzy i glowie miala ta wysypke. Lekarz stwierdzil atopowe zapalenie skory . Drugim przypadkiem bylo podawanie wit.d gdyz stwierdzila dr szpojnarowicz ze do konca maja podawac potem przerwa i od pazdziernika znow. Z czego corka miala bardzo niski poziom wit d w dolnym minimum i prawie sie nabawila krzywicy,bo nieswiadoma tego nie podawalam jej tej wit.d przez dobre 2-3 miesiace. Nie polecam pani dr!!! Odpowiedz Link Zgłoś