monamurka 01.02.07, 12:57 Poszukuję dobrego pediatry z którejś z tych przychodni. Macie może kogoś godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka00001 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 15.02.07, 15:04 Od 3 lat korzystam z przychodni na ul. Soczi. Przetestowałam wszystkich lekarzy. Najlepsza jest dr Urszula Szpojnarowicz. Mimo początkowego wrażenia oschłości okazała się bardzo miłą osobą. Ma świetne podejście do dzieci. W przypadku mojej dwójki bez pudła trafia z lekami na różne przypadłości. I co bardzo mile mnie zaskoczyło - gdy pani doktor dowiedziała się, że wybrałam ją lekarzem pierwszego kontaktu dla moich dzieci od razu zapisała mi swój numer telefonu komórkowego i domowego! Pierwszy raz spotkałam się z taką postawą lekarza w państwowej placówce. W każdej chwili, gdy dzieje się coś niedobrego z dziećmi mogę do niej zadzwonić po poradę. Szczerze polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lilbie Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 15.02.07, 15:33 a ja szczerze odradzam dr. Szpojnarowicz. rzeczywiscie jak tylko sie dowiedziala ze ja wybralam na lekarza prowadzacego, dala karteczke z telefonami i godzinami przyjec, ale na tym jej kompetencja sie konczy. wizyte u niej dziecko mialo pierwsza i ostatnia. bardziej oschłej osoby (pediatry) nie spotkałam. dziecko na jej widok dostało histerii. u innych pediatrów buzia sie smiała..... to tyle moich wrazen Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 16.02.07, 00:35 A ja polecam DR Kuzme-tez z SOczi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.chello.pl 16.02.07, 08:26 Mnie pani dr. Szpojnarowicz leczyła w latach 70 i 80, jak byłam dzieckiem. Bardzo dobrze mnie leczyła. Bardzo chciałam,zeby lezyła mnie i moje dzieci,ale mieszkam za daleko. Zawsze była kompetentnym lekarzem. Wiem,że niektórzy uwarzają,że na pierwszy rzut oka jest oschła, ale to wcale nie jest prawda. m Odpowiedz Link Zgłoś
monamurka Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 16.02.07, 11:58 Widzę, że ile osób tyle opinii :) Serdecznie dziękuję za wszystkie. Może spróbuję się przejść do tej bardzo "kontrowersyjnej" pani doktor, ale to jak już urodzę :) Jeśli ktoś ma jakiegoś innego sprawdzonego lekarza, to zapraszam do wypowiedzenia się. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justok Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:10 absolutnie nie polecam dr Szpojnarowicz. Trafiłam na nią z nowonarodzoną córcią, kiedy mieszkaliśmy jeszcze na Stegnach. Oschła to najmniejszy problem. Próbowała mi wcisnąć Humanę, bo stwierdziła (2 miesiące po porodzie), że z mojego karmienia to już nici będą - a karmiłam jeszcze dłuuugo potem. Nr tel daje, żeby zamawiać prywatne płatne wizyty ;) Jeśli chodzi o polecenie lekarza to od spraw cięższych do tej pory (a mieszkamy już po drugiej stronie Wisły) jeździmy na Wiertniczą do dr Duchińskiego. Na Soczi polecam dr Łosin Eibl o ile tam jeszcze przyjmuje. Dr Kuźma też wywarła na mnie dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
olka00001 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 20.02.07, 11:29 Tak jak pisałam w poprzednim poście: oschła - rzeczywiście, ale tylko na pierwszy rzut oka. Moje młodsze dziecko dopiero u niej na wizytach się uspokoiło, bo pani doktor mówi cicho i spokojnie. A np. u dr Kuźmy dostawał histerii, bo ta z kolei mówi strasznie głośno (niemalże krzyczy) i po prostu bał się jej. Choć jako lekarz też jest dobra - nie zaprzeczę. Dobry jest też dr Tejchman, tyle że bardzo specyficzny - wizyta u niego trwa potwornie długo, bo lubi glindzić nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama kostki Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.aster.pl 28.02.07, 22:57 Ja Taichmana odradzam. Moja córka ma silne azs, a on zalecił nam żebyśmy myli ją mydełkiem Dave... bo jemu bardzo pomaga :D Takich złotych rad miał jeszcze więcej - wszystkie równie trafione. Do niego nie ma problemu z zapisem i wyborem na lekarza pierwszego kontaktu. To chyba swiadczy o tym, że mało kto chce u niego leczyć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.li Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 01.03.07, 08:36 Potwierdzam opinię o dr.Teichmanie robi wrazeni totalnie rozkojarzonego.Jest miły ale moim zdaniem trochę nieobecny.Dr.Losin niestety juz nie pracuje.Zapisałam się do dr.Kużmy wg.pielęg.jedyna sensowna p.doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik1974 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.21, 23:44 To bardzo dziwne.Jak słysze praktycznie same złe opinie o tej Pani Doktor oraz jej podstawowej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś