Dodaj do ulubionych

Przychodnia na Soczi lub na Urle

01.02.07, 12:57
Poszukuję dobrego pediatry z którejś z tych przychodni. Macie może kogoś
godnego polecenia?
Obserwuj wątek
    • olka00001 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 15.02.07, 15:04
      Od 3 lat korzystam z przychodni na ul. Soczi. Przetestowałam wszystkich
      lekarzy. Najlepsza jest dr Urszula Szpojnarowicz. Mimo początkowego wrażenia
      oschłości okazała się bardzo miłą osobą. Ma świetne podejście do dzieci. W
      przypadku mojej dwójki bez pudła trafia z lekami na różne przypadłości. I co
      bardzo mile mnie zaskoczyło - gdy pani doktor dowiedziała się, że wybrałam ją
      lekarzem pierwszego kontaktu dla moich dzieci od razu zapisała mi swój numer
      telefonu komórkowego i domowego! Pierwszy raz spotkałam się z taką postawą
      lekarza w państwowej placówce. W każdej chwili, gdy dzieje się coś niedobrego z
      dziećmi mogę do niej zadzwonić po poradę. Szczerze polecam tego lekarza.
      • lilbie Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 15.02.07, 15:33
        a ja szczerze odradzam dr. Szpojnarowicz. rzeczywiscie jak tylko sie
        dowiedziala ze ja wybralam na lekarza prowadzacego, dala karteczke z telefonami
        i godzinami przyjec, ale na tym jej kompetencja sie konczy.
        wizyte u niej dziecko mialo pierwsza i ostatnia.
        bardziej oschłej osoby (pediatry) nie spotkałam.
        dziecko na jej widok dostało histerii. u innych pediatrów buzia sie smiała.....
        to tyle moich wrazen
        • grzanka23 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 16.02.07, 00:35
          A ja polecam DR Kuzme-tez z SOczi.
        • Gość: m Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.chello.pl 16.02.07, 08:26
          Mnie pani dr. Szpojnarowicz leczyła w latach 70 i 80, jak byłam dzieckiem.
          Bardzo dobrze mnie leczyła. Bardzo chciałam,zeby lezyła mnie i moje dzieci,ale
          mieszkam za daleko.
          Zawsze była kompetentnym lekarzem. Wiem,że niektórzy uwarzają,że na pierwszy
          rzut oka jest oschła, ale to wcale nie jest prawda.
          m
          • monamurka Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 16.02.07, 11:58
            Widzę, że ile osób tyle opinii :) Serdecznie dziękuję za wszystkie. Może
            spróbuję się przejść do tej bardzo "kontrowersyjnej" pani doktor, ale to jak
            już urodzę :)

Jeśli ktoś ma jakiegoś innego sprawdzonego lekarza, to zapraszam do
            wypowiedzenia się.

pozdrawiam!
            • Gość: justok Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:10
              absolutnie nie polecam dr Szpojnarowicz. Trafiłam na nią z nowonarodzoną
              córcią, kiedy mieszkaliśmy jeszcze na Stegnach. Oschła to najmniejszy problem.
              Próbowała mi wcisnąć Humanę, bo stwierdziła (2 miesiące po porodzie), że z
              mojego karmienia to już nici będą - a karmiłam jeszcze dłuuugo potem. Nr tel
              daje, żeby zamawiać prywatne płatne wizyty ;)
              Jeśli chodzi o polecenie lekarza to od spraw cięższych do tej pory (a mieszkamy
              już po drugiej stronie Wisły) jeździmy na Wiertniczą do dr Duchińskiego. Na
              Soczi polecam dr Łosin Eibl o ile tam jeszcze przyjmuje. Dr Kuźma też wywarła
              na mnie dobre wrażenie.
        • olka00001 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 20.02.07, 11:29
          Tak jak pisałam w poprzednim poście: oschła - rzeczywiście, ale tylko na
          pierwszy rzut oka. Moje młodsze dziecko dopiero u niej na wizytach się
          uspokoiło, bo pani doktor mówi cicho i spokojnie. A np. u dr Kuźmy dostawał
          histerii, bo ta z kolei mówi strasznie głośno (niemalże krzyczy) i po prostu
          bał się jej. Choć jako lekarz też jest dobra - nie zaprzeczę. Dobry jest też dr
          Tejchman, tyle że bardzo specyficzny - wizyta u niego trwa potwornie długo, bo
          lubi glindzić nie na temat.
          • Gość: mama kostki Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.aster.pl 28.02.07, 22:57
            Ja Taichmana odradzam. Moja córka ma silne azs, a on zalecił nam żebyśmy myli
            ją mydełkiem Dave... bo jemu bardzo pomaga :D Takich złotych rad miał jeszcze
            więcej - wszystkie równie trafione. Do niego nie ma problemu z zapisem i
            wyborem na lekarza pierwszego kontaktu. To chyba swiadczy o tym, że mało kto
            chce u niego leczyć dzieci.
            • jagoda.li Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 01.03.07, 08:36
              Potwierdzam opinię o dr.Teichmanie robi wrazeni totalnie rozkojarzonego.Jest
              miły ale moim zdaniem trochę nieobecny.Dr.Losin niestety juz nie
              pracuje.Zapisałam się do dr.Kużmy wg.pielęg.jedyna sensowna p.doktor.
      • nik1974 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle 10.01.21, 22:33
        Haha dobre.
      • Gość: nik1974 Re: Przychodnia na Soczi lub na Urle IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.21, 23:44
        To bardzo dziwne.Jak słysze praktycznie same złe opinie o tej Pani Doktor oraz jej podstawowej wiedzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka