Dodaj do ulubionych

Ginekolog na Tarchominie?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 16:23
Czy możecie mi doradzić jakiegoś godnego polecenia ginekologa na Tarchominie?
Obserwuj wątek
    • oliviena Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.05, 11:11
      Polecam, naprawdę gorąco Pani Ginekolog na ul. Książkowej w przychodni (wysoki
      blok i bank WBK na dole).
      Ma na imię pani URSZULA, nie pamiętam nazwiska.
      Jest naprawdę ok. i bardzo kompetentna, miałam okazję to sprawdzić, po przed
      pójściem dom szpitala radziłam się jej co zrobić i lekarze w szpitalu na
      Szaserów powiedzieli dokładnie to samo.
      Jest delikatna, miła i poprostu normalnie podchodzi do ludzi.
      Państwowo na wizytę tzreba trochę poczekać, ale jak jesteś tam zapisana to
      możesz za 30 zł iść prywatnie.

Pozdrawiam
    • kasienka80 Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.05, 13:38
      dr Ulman, mieszka na Atutowej 9 bodajze- tam tez przyjmuje prywatnie
      • Gość: u Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.chello.pl 22.03.05, 20:31
        dr Ulman??? ale odradzamy czy polecamy? bo jeśli odradzamy to fakt, dr Ulman
    • Gość: Marta Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 13:30
      może ktoś jeszcze poradzi ...
    • Gość: v Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.crowley.pl 23.03.05, 15:33
      dr Dubicka, na atutowej chyba 9 (tam jest gabinet chirurgii plastycznej i
      ginekologiczny)
      bylam u niej kilkakrotnie w czasie ciazy, byla na prawde mila i kompetentna
      • Gość: Aneta Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl 23.03.05, 23:47
        A czy mogłabyś podać telefon do pani doktor?

Pozdr. A.
        • Gość: Pacjentka Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.crowley.pl 26.03.05, 13:55
          Polecam również gabinet ginekologiczny "ATUT", Dr Dubickiej, adres Atutowa 9
          lok.nr.3. Kompetentna i miła, poza tym ładny,przyjemny gabinet.Pani w
          rejestracji uprzejma i konkretna. Tel. 614-80-86
    • Gość: miszenka7 Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl 30.03.05, 22:20
      w "medycynie rodzinnej" dr Monika Antepoowicz. Konkretna, a przy tym
      niesamowicie ciepla i mila. Pracuje w szpitalu bielanskim.
      • Gość: gh Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 22:56
        Taak, tylko żeby w MR dostać się do ginekologa, to trzeba zapłacić :/
        • miszenka7 Re: Ginekolog na Tarchominie? 10.04.05, 22:23
          dokladnie, ale po pierwssze autorka nie pytala o gin godnego polecenia
          przyjmujacego w ramach funduszu ;) a po drugie, chodzilam do dr Antepowicz
          bedac w ciazy wiec akurat ten problem finasowy mnie nie dotyczyl.

A co....znasz inna gin na tarchominie rownie "do rzeczy" do ktorej dostanie sie
          bezplatnie nie graniczy z cudem?
      • agniesia.g Re: Ginekolog na Tarchominie? 02.06.05, 15:08
        jezeli chodzi o MR to jeszcze dr Gojan
    • Gość: M Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 05.05.05, 22:10
      dr. Ulman - polecam , bardzo miła - poświęca b. dużo uwagi pacjentkom-
      chodziłam przez całą ciążę.
      • Gość: kati Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:38
        A czy daje zwolnienia pod koniec ciąży, tak np. na 1 miesiąc przed porodem?
        • Gość: M Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 06.05.05, 23:12
          nie miałam z tym problemu
      • Gość: u Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.access.as9105.com 06.05.05, 19:38
        tak mila, i nic wiecej, ani badan, ani staran, i jeszce do tego lasa na
        pieniadze...
    • Gość: mała Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 07.05.05, 12:34
      A co myślicie o dr. Antepowicz? Jak u niej ze zwolnieniami?
      • Gość: o Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 08.05.05, 00:12
        trochę nieciekawie - po 3 miesiącach plamienia / z leżeniem w domu na
        zwolnieniu/ dowiaduję się ,że już mogę wracać do pracy , a więc zwolnienia nie
        będzie. Byłam zaskoczona , tym bardziej ,że miesiąc wcześniej mówiła ,że
        powinnam nadal leżeć - nigdzie nie mogę ruszać z domu / nawet na święta / .
        Efekt :- rano - jadąc 1 dzień do pracy - zasłabłam w autobusie , a po
        kilkunastu dniach pracy- trafiłam do szpitala ze skurczami / 5 miesiąc/, gdzie
        założono mi tzw "pesarium" na podtrzymanie ciąży oprócz oczywiście leków /.
        W szpitalu byłam 1 miesiąc , a potem do konca ciąży musiałam leżeć. Dotrwałam
        na szczęście do 9 miesiąca.
        Mam mieszane uczucia.
    • tarantula01 Re: Ginekolog na Tarchominie? 03.06.05, 11:43
      Gość portalu: annes27 napisał(a):

> Czy możecie mi doradzić jakiegoś godnego polecenia ginekologa na Tarchominie?

dr Godlewski - przyjmuje w Centrum Dagis, ale mam wątpliwości, czy jest godny
      polecenia. Z żoną byliśmy i owszem miły, jednak nie rozwiewa wątpliwości do
      końca. Wyjaśniając jedno zasiewa wątpliwości w innym aspekcie i tak w kółko.
    • Gość: zuza Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:36
      Właśnie zadzwonili do mnie z Medycyny Rodzinnej, że Dr.Antepowicz już u nich
      nie pracuje i zaproponowali mi wizytę u dr. Gojan.
      Czy ktoś ja zna? Jestem w ciąży i chciałabym sie dowiedzieć jaka jest, czy
      przykłada się do badań i jak zapatruje się na sprawy zwolnień lekarskich,
      głównie tego juz przed samym porodem.
      Będę wdzięczna za jakieś opinie.

pozdrawiam
      • Gość: Beba Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.spray.net.pl 14.03.06, 16:08
        Witam wszystkich, a może ktoś zna ginekologa, który oprócz tego, że jest dobrym
        lekarzem to i bez problemu wypisuje zwolnienia kobietom w ciąży(nie koniecznie
        na Tarchominie).
      • Gość: aga Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.06, 23:15
        ja moge ja polecic , tylko jako lekarke , bo nie jestem w ciazy /jeszcze ;) /i
        nie wiem jak ze zwolnieniami .
      • jurge Re: Ginekolog na Tarchominie? 18.04.06, 22:45
        Mam pytanie co dr Gojan.Przyjmuje podobnież w MR. Czy ktoś orientuje się w
        jakim szpitalu przyjmuje ten/ ta lekarz? Jestem w ciąży i szukam dla siebie
        lekarza na Tarchominie. Zależy mi na dobrym prowadzeniu, jak również miejscu na
        rozwiązanie. Polećcie również inne osoby. Dzięki.
      • Gość: eda1282@gazeta.pl Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 08:54
        Zuza na kiedy masz umówiona wizyte ja jestem umówiona na 2 maja do dr Gojan
        będzie to moja pierwsza wizyta u tej Pani jeśli masz wsześniej wizyte to bede
        wdzięczna za opinie na maila
        • jurge Re: Ginekolog na Tarchominie? 19.04.06, 13:05
          Moja pierwsza wizyta u pani dr Gojan dopiero 15 maja- wcześniej nie ma terminów
          w ramach NFZ. Mam prośbę o refleksje po wizycie. Szukam również kompetentnego
          lekarza. Interesuje w jakim szpitalu przyjmuje i jak w ogóle prowadzi ciążę.
          Dziekuję
          • Gość: eda Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:44
            juz jestem po wizycie ale szczerze powiem że nie wiem jak ją ocenić babka
            obyło się bez badania powiedziała że mam dobre wyniki ale kazała przyjść za dwa
            tygodnie może po tej wizycie będe mogła coś więcej o niej powiedzieć
            • Gość: anka2 Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 05.05.06, 14:27
              Byłam i u dr Antepowicz i u dr Gojan, mam więc porównanie. Nie byłam w ciąży,
              więc akurat o tego typu wizytach nie mogę się wypowiadać. Ale cóż mam inne
              zdanie niż moja poprzedniczka, dr Antepowicz bardzo miła, komunikatywna osoba
              (szkoda, że odeszła), czego nie można powiedzieć o dr Gojan. U dr Gojan byłam
              chyba 3 razy i nie widziałam na jej twarzy nigdy uśmiechu, głos wydobyła tylko
              wtedy gdy musi (w gabinecie panuje cisza), taka zimna kobieta.Była u niej też
              moja koleżanka i mamy takie same zdanie, ale cóż!!!
    • tarantula01 Re: Ginekolog na Tarchominie? 27.06.05, 13:14
      Trzeba przypomnieć wątek, bo już o nim zapomniano.
      • Gość: ampe Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.devs.futuro.pl 15.03.06, 17:53
        ja też jestem zainteresowana, właśnie szukam lekarza którego miałabym "pod ręką"
        • dagal Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.06, 15:08
          w Lux Medzie na jagiellońskiej gorąco polecam dr. Chmieleskiego
          prowadził moją ciążę i przyjmował poród w czasach, gdy pracował w szpitalu na
          inflanckiej
          cudowny, i ciepły człowiek
    • lis888 Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.06, 15:26
      Nie wiem, kogo mogłabym polecic, ale zdecydowanie odlecam dr. Ulman z
      przychodni przy Majolikowej. Jest to wyjatkowo niemiła osoba, dopuszcza
      osobiste uwagi względem pacjentki - mmi na przykład zasugerowała, żebym
      poszukała jakiegos innego zajęcia, aniżeli w kółko rodzić dzieci(mam czworo)i
      żebym wobec tego nie skarżyła sie na dolegliwości w ciąży, skoro to ciąża
      kolejna, chyba miała na mysli, że to kara za dziecioróbstwo?! Brr - hcodziłam
      do niej tylko dlatego, że w mojej przychodni MR tylko cud może sprawić, że sie
      zapiszesz do ginekologa. Omijajcie tę Pania dokotor z daleka!
      • Gość: bc Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.biol.uw.edu.pl 19.04.06, 11:47
        Leczyłam sie u dr Gojan i uwazam ze to kompetentna i miła osoba. Jestem koło 40
        i nie była to ciaza. Zleca badania okresowe. mysle że moge ja polecicic
        zwłaszcza że mam wrazenie że Ona naprawde wie że leczy czlowieka i mysli nad
        pacjentką i leczeniem.

U dr Antepowicz bylam raz i odradzam . Usłyszałam że po 40 to juz sie badan
        profilaktycznych (cytologii) prawie wcale nie robi!! Po czym odbyło sie
        najbardziej bolesne badanie ginekologiczne w moim zyciu. Poinformowałam o tym
        lekarke i usłyszałam ze ona nic nie poradzi bo zawsze tak bada. Zupełnie mi nie
        zal ze juz nie pracuje w RM.
    • a0151 Re: Ginekolog na Tarchominie? 27.04.06, 23:42
      Wprawdzie nie z Tarchomina, ale godny polecenie jest dr Artur Nowakowski.
      Przyjmuje na Słodowcu na Bielanach, pracuje też w Szpitalu Bielańskim. Jestem
      mieszkanką Tarchomina, ale do niego jeździłam będąc w obydwu ciążach (miałam
      komplikacje). Koleżanka ma obecnie ciążę mocno zagrożoną, jej pierwsza lekarka
      (pracująca zresztą na Karowej) nie chciała się podjąć prowadzenia tej ciąży
      komentując że i tak nie donosi, a on spoko. W gabinecie ma USG, co jest
      komfortowe. Do tego bardzo miły, delikatny, zawsze obszernie wyjaśniał wszelkie
      wątpliwości. Zwolnienia bez problemu od początku ciąży do końca.
      Tel. do niego: 602-344-215
      Co do Szpitala Bielańskiego to rodziłam w nim dwójkę dzieciaków i bardzo dobrze
      wspominam. Bardzo ciepły personel, niedawno odremontowany oddział i np.
      wszystkie pokoje z łazienką. Za poród rodzinny rok temu nic nie płaciłam.
      Polecam!!!
      • a0151 Re: Ginekolog na Tarchominie? 27.04.06, 23:45
        A na Tarchominie niezła dr Dubicka z Atuta. Trochę jak dla mnie za mało
        delikatna, ale mam do niej zaufanie, dokładnie objaśnia wszelkie wątpliwości. I
        też nie powinno być problemów ze zwolnieniami w ciąży :-)
        • Gość: olken Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl 29.04.06, 12:46
          ja nie polecam dr Gojan. Gdy leżałam na fotelu ginekologicznym, a ona mnie
          spytała o coś, ja nie dosłyszałam i poprosiłam o powtórzenie, a ona wzniosła
          oczy do nieba..

nie polecam rowniez pracujacej w MR Wlodarczak. dziwna jakas. podczas badania
          weszła jakas lekarka (za parawan!!) a wyniki cytologii maja byc za miesiac!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka