Gość: annes27 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 16:23 Czy możecie mi doradzić jakiegoś godnego polecenia ginekologa na Tarchominie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliviena Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.05, 11:11 Polecam, naprawdę gorąco Pani Ginekolog na ul. Książkowej w przychodni (wysoki blok i bank WBK na dole). Ma na imię pani URSZULA, nie pamiętam nazwiska. Jest naprawdę ok. i bardzo kompetentna, miałam okazję to sprawdzić, po przed pójściem dom szpitala radziłam się jej co zrobić i lekarze w szpitalu na Szaserów powiedzieli dokładnie to samo. Jest delikatna, miła i poprostu normalnie podchodzi do ludzi. Państwowo na wizytę tzreba trochę poczekać, ale jak jesteś tam zapisana to możesz za 30 zł iść prywatnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.05, 13:38 dr Ulman, mieszka na Atutowej 9 bodajze- tam tez przyjmuje prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.chello.pl 22.03.05, 20:31 dr Ulman??? ale odradzamy czy polecamy? bo jeśli odradzamy to fakt, dr Ulman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 13:30 może ktoś jeszcze poradzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.crowley.pl 23.03.05, 15:33 dr Dubicka, na atutowej chyba 9 (tam jest gabinet chirurgii plastycznej i ginekologiczny) bylam u niej kilkakrotnie w czasie ciazy, byla na prawde mila i kompetentna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl 23.03.05, 23:47 A czy mogłabyś podać telefon do pani doktor? Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.crowley.pl 26.03.05, 13:55 Polecam również gabinet ginekologiczny "ATUT", Dr Dubickiej, adres Atutowa 9 lok.nr.3. Kompetentna i miła, poza tym ładny,przyjemny gabinet.Pani w rejestracji uprzejma i konkretna. Tel. 614-80-86 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszenka7 Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl 30.03.05, 22:20 w "medycynie rodzinnej" dr Monika Antepoowicz. Konkretna, a przy tym niesamowicie ciepla i mila. Pracuje w szpitalu bielanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 22:56 Taak, tylko żeby w MR dostać się do ginekologa, to trzeba zapłacić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
miszenka7 Re: Ginekolog na Tarchominie? 10.04.05, 22:23 dokladnie, ale po pierwssze autorka nie pytala o gin godnego polecenia przyjmujacego w ramach funduszu ;) a po drugie, chodzilam do dr Antepowicz bedac w ciazy wiec akurat ten problem finasowy mnie nie dotyczyl. A co....znasz inna gin na tarchominie rownie "do rzeczy" do ktorej dostanie sie bezplatnie nie graniczy z cudem? Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Re: Ginekolog na Tarchominie? 02.06.05, 15:08 jezeli chodzi o MR to jeszcze dr Gojan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 05.05.05, 22:10 dr. Ulman - polecam , bardzo miła - poświęca b. dużo uwagi pacjentkom- chodziłam przez całą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:38 A czy daje zwolnienia pod koniec ciąży, tak np. na 1 miesiąc przed porodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 06.05.05, 23:12 nie miałam z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.access.as9105.com 06.05.05, 19:38 tak mila, i nic wiecej, ani badan, ani staran, i jeszce do tego lasa na pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 07.05.05, 12:34 A co myślicie o dr. Antepowicz? Jak u niej ze zwolnieniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 08.05.05, 00:12 trochę nieciekawie - po 3 miesiącach plamienia / z leżeniem w domu na zwolnieniu/ dowiaduję się ,że już mogę wracać do pracy , a więc zwolnienia nie będzie. Byłam zaskoczona , tym bardziej ,że miesiąc wcześniej mówiła ,że powinnam nadal leżeć - nigdzie nie mogę ruszać z domu / nawet na święta / . Efekt :- rano - jadąc 1 dzień do pracy - zasłabłam w autobusie , a po kilkunastu dniach pracy- trafiłam do szpitala ze skurczami / 5 miesiąc/, gdzie założono mi tzw "pesarium" na podtrzymanie ciąży oprócz oczywiście leków /. W szpitalu byłam 1 miesiąc , a potem do konca ciąży musiałam leżeć. Dotrwałam na szczęście do 9 miesiąca. Mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Ginekolog na Tarchominie? 03.06.05, 11:43 Gość portalu: annes27 napisał(a): > Czy możecie mi doradzić jakiegoś godnego polecenia ginekologa na Tarchominie? dr Godlewski - przyjmuje w Centrum Dagis, ale mam wątpliwości, czy jest godny polecenia. Z żoną byliśmy i owszem miły, jednak nie rozwiewa wątpliwości do końca. Wyjaśniając jedno zasiewa wątpliwości w innym aspekcie i tak w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:36 Właśnie zadzwonili do mnie z Medycyny Rodzinnej, że Dr.Antepowicz już u nich nie pracuje i zaproponowali mi wizytę u dr. Gojan. Czy ktoś ja zna? Jestem w ciąży i chciałabym sie dowiedzieć jaka jest, czy przykłada się do badań i jak zapatruje się na sprawy zwolnień lekarskich, głównie tego juz przed samym porodem. Będę wdzięczna za jakieś opinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beba Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.spray.net.pl 14.03.06, 16:08 Witam wszystkich, a może ktoś zna ginekologa, który oprócz tego, że jest dobrym lekarzem to i bez problemu wypisuje zwolnienia kobietom w ciąży(nie koniecznie na Tarchominie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.06, 23:15 ja moge ja polecic , tylko jako lekarke , bo nie jestem w ciazy /jeszcze ;) /i nie wiem jak ze zwolnieniami . Odpowiedz Link Zgłoś
jurge Re: Ginekolog na Tarchominie? 18.04.06, 22:45 Mam pytanie co dr Gojan.Przyjmuje podobnież w MR. Czy ktoś orientuje się w jakim szpitalu przyjmuje ten/ ta lekarz? Jestem w ciąży i szukam dla siebie lekarza na Tarchominie. Zależy mi na dobrym prowadzeniu, jak również miejscu na rozwiązanie. Polećcie również inne osoby. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda1282@gazeta.pl Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 08:54 Zuza na kiedy masz umówiona wizyte ja jestem umówiona na 2 maja do dr Gojan będzie to moja pierwsza wizyta u tej Pani jeśli masz wsześniej wizyte to bede wdzięczna za opinie na maila Odpowiedz Link Zgłoś
jurge Re: Ginekolog na Tarchominie? 19.04.06, 13:05 Moja pierwsza wizyta u pani dr Gojan dopiero 15 maja- wcześniej nie ma terminów w ramach NFZ. Mam prośbę o refleksje po wizycie. Szukam również kompetentnego lekarza. Interesuje w jakim szpitalu przyjmuje i jak w ogóle prowadzi ciążę. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:44 juz jestem po wizycie ale szczerze powiem że nie wiem jak ją ocenić babka obyło się bez badania powiedziała że mam dobre wyniki ale kazała przyjść za dwa tygodnie może po tej wizycie będe mogła coś więcej o niej powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka2 Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 05.05.06, 14:27 Byłam i u dr Antepowicz i u dr Gojan, mam więc porównanie. Nie byłam w ciąży, więc akurat o tego typu wizytach nie mogę się wypowiadać. Ale cóż mam inne zdanie niż moja poprzedniczka, dr Antepowicz bardzo miła, komunikatywna osoba (szkoda, że odeszła), czego nie można powiedzieć o dr Gojan. U dr Gojan byłam chyba 3 razy i nie widziałam na jej twarzy nigdy uśmiechu, głos wydobyła tylko wtedy gdy musi (w gabinecie panuje cisza), taka zimna kobieta.Była u niej też moja koleżanka i mamy takie same zdanie, ale cóż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Ginekolog na Tarchominie? 27.06.05, 13:14 Trzeba przypomnieć wątek, bo już o nim zapomniano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ampe Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.devs.futuro.pl 15.03.06, 17:53 ja też jestem zainteresowana, właśnie szukam lekarza którego miałabym "pod ręką" Odpowiedz Link Zgłoś
dagal Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.06, 15:08 w Lux Medzie na jagiellońskiej gorąco polecam dr. Chmieleskiego prowadził moją ciążę i przyjmował poród w czasach, gdy pracował w szpitalu na inflanckiej cudowny, i ciepły człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: Ginekolog na Tarchominie? 17.03.06, 15:26 Nie wiem, kogo mogłabym polecic, ale zdecydowanie odlecam dr. Ulman z przychodni przy Majolikowej. Jest to wyjatkowo niemiła osoba, dopuszcza osobiste uwagi względem pacjentki - mmi na przykład zasugerowała, żebym poszukała jakiegos innego zajęcia, aniżeli w kółko rodzić dzieci(mam czworo)i żebym wobec tego nie skarżyła sie na dolegliwości w ciąży, skoro to ciąża kolejna, chyba miała na mysli, że to kara za dziecioróbstwo?! Brr - hcodziłam do niej tylko dlatego, że w mojej przychodni MR tylko cud może sprawić, że sie zapiszesz do ginekologa. Omijajcie tę Pania dokotor z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bc Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.biol.uw.edu.pl 19.04.06, 11:47 Leczyłam sie u dr Gojan i uwazam ze to kompetentna i miła osoba. Jestem koło 40 i nie była to ciaza. Zleca badania okresowe. mysle że moge ja polecicic zwłaszcza że mam wrazenie że Ona naprawde wie że leczy czlowieka i mysli nad pacjentką i leczeniem. U dr Antepowicz bylam raz i odradzam . Usłyszałam że po 40 to juz sie badan profilaktycznych (cytologii) prawie wcale nie robi!! Po czym odbyło sie najbardziej bolesne badanie ginekologiczne w moim zyciu. Poinformowałam o tym lekarke i usłyszałam ze ona nic nie poradzi bo zawsze tak bada. Zupełnie mi nie zal ze juz nie pracuje w RM. Odpowiedz Link Zgłoś
a0151 Re: Ginekolog na Tarchominie? 27.04.06, 23:42 Wprawdzie nie z Tarchomina, ale godny polecenie jest dr Artur Nowakowski. Przyjmuje na Słodowcu na Bielanach, pracuje też w Szpitalu Bielańskim. Jestem mieszkanką Tarchomina, ale do niego jeździłam będąc w obydwu ciążach (miałam komplikacje). Koleżanka ma obecnie ciążę mocno zagrożoną, jej pierwsza lekarka (pracująca zresztą na Karowej) nie chciała się podjąć prowadzenia tej ciąży komentując że i tak nie donosi, a on spoko. W gabinecie ma USG, co jest komfortowe. Do tego bardzo miły, delikatny, zawsze obszernie wyjaśniał wszelkie wątpliwości. Zwolnienia bez problemu od początku ciąży do końca. Tel. do niego: 602-344-215 Co do Szpitala Bielańskiego to rodziłam w nim dwójkę dzieciaków i bardzo dobrze wspominam. Bardzo ciepły personel, niedawno odremontowany oddział i np. wszystkie pokoje z łazienką. Za poród rodzinny rok temu nic nie płaciłam. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a0151 Re: Ginekolog na Tarchominie? 27.04.06, 23:45 A na Tarchominie niezła dr Dubicka z Atuta. Trochę jak dla mnie za mało delikatna, ale mam do niej zaufanie, dokładnie objaśnia wszelkie wątpliwości. I też nie powinno być problemów ze zwolnieniami w ciąży :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olken Re: Ginekolog na Tarchominie? IP: *.aster.pl 29.04.06, 12:46 ja nie polecam dr Gojan. Gdy leżałam na fotelu ginekologicznym, a ona mnie spytała o coś, ja nie dosłyszałam i poprosiłam o powtórzenie, a ona wzniosła oczy do nieba.. nie polecam rowniez pracujacej w MR Wlodarczak. dziwna jakas. podczas badania weszła jakas lekarka (za parawan!!) a wyniki cytologii maja byc za miesiac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś