Dodaj do ulubionych

Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ??

20.11.06, 21:46
Tutaj mają wpisywać się osoby, które spały z Nadją, oraz te, które coś
słyszały o jej związkach.
Obserwuj wątek
    • jagus007 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:48
      Ja w związku z brzuszkiem coś miałam wpisać, ale nie wiem, czy to o takie
      związki chodzi...
      • yetq Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:53
        Ja wiem z kim spała! Otóż oświadczam że spała ze mną i moja czkawką, na swoim
        tapczaniku. Czasem towarzyszył nam misiu, a czasem wpychał się niejaki Tytus.;)
        Osoby zainteresowane wiedzą o co chodzi.;)
    • justysbytomianka Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:49
      Colop zapomniał dodać ,że chodzi nam o wirtualne sympatie :) i sny w czasi
      privów najczescie z powodu nudnego interlokutora;)
      bo jedyna osoba która Nadzia obdarowała uczuciem jesyem ja NACZELNA REDAKTOR:>
      Nadziu:)***
    • rozowa_landrynka7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:50
      No więc ja słyszałam sporo o związkach Nadziejki z męzczyznami, o tych
      wirtualnych i realnych, i tych przeniesionych z czata w real..Tyle, że nie wiem
      na ile mogę pisać o tym co wiem?:>
      • askort Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:57
        Cukerku pisz wszystko jak leci, tylko omin ten watek ze mna:D
    • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 22:52
      Coś się wątek marnie "rozwija". Liczę na szczere wyznania procesa ...
      • kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 23:14
        Colop książkę piszesz ?
        Wymyśl sobie sam rozwinięcie ;).
        • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 23:30
          Kawo, to było pytanie, czy stwierdzenie ?
          • rozowa_landrynka7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 23:33
            Askort, miałam nie pisać, ale skoro się przyznałeś.. Nadziejka kochała
            askorta.. teraz już wiem na pewno, a nie tylko z marnych czatowych plotek;)
            • speed45 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 07:59
              a z kim ona nie spala, kazdy wie ze to wycieruch czatowy
          • kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 10:28
            Colop pierwsze to było pytanie. Drugie stwierdzenie przy założeniu, że piszesz
            ;).
            • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 13:58
              Kawo, a zakładając, że nie piszę książki ?
              • kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 14:34
                Zakładając, że nie piszesz, zapytam - Po co Ci te informacje ?
                • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 14:53
                  Skoro doszliśmy do sedna Kawo ... to tylko żart był, czatowaliśmy, padł taki
                  pomysł, a ja impulsywny jestem. To miały być wypowiedzi w żartobliwym tonie,
                  tak, jak zrobił to askort, czy różowa. Tylko zapomniałem o Tobie Kawo ... ;)
                  • kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:00
                    Zapomniałeś mi powiedzieć ?
                    Jak mogłeś ?!! ;)
                    • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:13
                      Rozumiem Kawo, że na woNtek z Dodą Fioletodą :D nie muszę Ci już odpisywać ??
                      • kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:16
                        Jak to nie musisz ?
                        Jesteś w takim obowiązku - zacząłeś harce to je kończ ;).
                        • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:22
                          Kawo, nie mogę pisać za dużo, bo mnie przstaną czytać, jak niektórych ;)
      • proces7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 12:01
        colop1 napisał:

> Coś się wątek marnie "rozwija". Liczę na szczere wyznania procesa ...

Colop, a co ja mam z tym wspólnego? Ja tylko raz maczałem palce w brzuszku i tyle.
        • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 13:58
          Proces, myślałem, że może w czymś więcej ;)
          • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:15
            Colopku, trzeba było mi powiedzieć, że jesteś mną zainteresowany, a nie walić
            od razu taki wątek.
            • kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:18
              Nadziejko, dwa wątki - drugi dla zmyłki o jego zaintertesowaniu Dodi ;).
              • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:21
                Kawo, myślisz, że colop chciałby, żebym choć trochę poczuła się zazdrosna o
                jego adorację w stosunku do Dodi?
                • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:51
                  Oczywiście, że tak, Nadziejko :)
                  • kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 17:11
                    Chciałam odpowiedzieć, ale mnie uprzedził. Wszystko jasne...
                    • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 17:50
                      Kawo, uznałem, że najlepsza będzie informacja bezpośrednio ze "źrodła" ;)
                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 18:54
                    Colopku, nie tędy droga, jeśli już.
                    • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 18:55
                      Wskaż mi drogę Nadziejko ... bo chyba się zgubiłem :(
          • szajba_a Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:48
            cholerka kazdy z kims juz spał i wes tu nie mieszaj reala z wirtualem
    • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 18:59
      Dobrze wiesz colopie, co sądzę o tym wątku.
      Dobrze było, a Ty wszystko schrzaniłeś.
      • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 19:02
        Nadju, a może sex na zgodę ?
        Żartuję. Czy aby troszkę nie pszesadzasz, przecież nic złego się nie dzieje,
        przecież równie dobrze mogłaś założyć podobny wątek o mnie.
        • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 19:06
          Colopie, a może nie podobać mi się ten wątek?
          • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 19:14
            Oczywiście, że może, Nadzejko. Ale czy aż tak bardzo Ci się nie podoba, czy
            padły jakieś krzywdzące Cię słowa ?
            Przestaniemy tutaj pisać, a wątek szybciutko powędruje w dół ;)
    • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 18:46
      Ja bym chętnie tą Nadziejkę poznał :)
      • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 19:19
        A dlaczego? Liczysz, że prześpię się z Tobą? ;)
        • alinka64 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 19:38
          Nadziejko! Sztraszna z tego Colopa kReatUra !!
          Nie sądzisz ?
          Chodzi to w oblesnym podkoszulku i nisi niechlujne póra do tego jeszcze jezor
          ma jak przekupa... fe! ;)
          • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 19:43
            Alinko, a mówi się, że to baby są największymi przekupami ;)
          • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 19:21
            alinka64 napisała:

> Nadziejko! Sztraszna z tego Colopa kReatUra !!
            > Nie sądzisz ?
            > Chodzi to w oblesnym podkoszulku i nisi niechlujne póra do tego jeszcze jezor
            > ma jak przekupa... fe! ;)

Alinko, nie rozumiem dlaczego mnie bodziesz (próbujesz przynajmniej). Przecież
            ja Ci nic nie zrobiłem ... jeszcze ;)
            Starasz się mnie ukarać za swoją NIEmądrość ??
            A podkoszulek jest przecież sexi :)
        • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 18:30
          Nadziejko to rowniez. Ale moze licze na cos glebszego.
          • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 19:54
            kaawaler napisała:

> Ale moze licze na cos glebszego.

Heh, ale czemu akurat ja? :>
            • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:40
              Lubię Cie czytać tutaj. Wydajesz się młodą, pewną siebie, mądrą osobą. Cenię to
              u kobiet.
              • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:44
                O, fajnie, czytasz mnie też w innych wątkach. A już myślałam, że zwróciłeś na
                mnie uwagę tylko "dzięki" temu wątkowi ;)
                • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:48
                  Dzięki temu wątkowi odważyłem się odezwać :)
                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:53
                    Hm, chyba po raz pierwszy nie wiem co napisać ;)
                    • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:03
                      I na tym zakończmy, Kawaler, Ty może przyślij życiorys z pakietem zdjęć. Musisz
                      przejść weryfikację.
                      • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:06
                        Colop, i co się wciskasz? Zazdrośniku jeden. Za grosz nie można mieć już
                        prywatnośći na tym Forum! :P
                        • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:11
                          Co za wstrętny colop. Wystraszył mi kawalera :(
                          • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:13
                            Nadziejko mnie nie tak łatwo wystraszyć.
                            • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:15
                              kaawaler napisała:

> Nadziejko mnie nie tak łatwo wystraszyć.

Hm, waleczne serce?
                      • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:12
                        Colop prostactwo i zazdrość przez Ciebie przemawia. Jeżeli masz do niej jakieś
                        uczucia to świetnie je wyraziłeś tym wątkiem. Daj lepszym od siebie spróbować,
                        co ?
                        • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:15
                          Cokolwiek by przeze mnie przemawiało, życiorys i zdjęcia do weryfikacji muszą
                          być ;)
                          • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:16
                            colop1 napisał:

> Cokolwiek by przeze mnie przemawiało, życiorys i zdjęcia do weryfikacji muszą
                            > być ;)

Colop, jesteś zainteresowany moim kawalerem? :D
                            • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:21
                              Nadziejko, jestem, przecież jest podejrzenie, że to kobieta :P
                              • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:22
                                colop1 napisał:

> Nadziejko, jestem, przecież jest podejrzenie, że to kobieta :P

No racja, bo tak naprawdę, to nie mam pewności, że za loginem kawalera nie
                                kryje się kobieta.
                                • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:24
                                  nadziejkaa napisała:

> colop1 napisał:
                                  >
                                  > > Nadziejko, jestem, przecież jest podejrzenie, że to kobieta :P
                                  >
                                  > No racja, bo tak naprawdę, to nie mam pewności, że za loginem kawalera nie
                                  > kryje się kobieta.

Świetnie, widzę, że oboje sobie robicie ze mnie żarty. Chyba będzie lepiej, jak
                                  odejdę.
                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:27
                                    kaawaler napisała:

> Świetnie, widzę, że oboje sobie robicie ze mnie żarty. Chyba będzie lepiej,
                                    jak odejdę.

Poddajesz się? Szybko. Chyba nie liczyłeś, że od razu "padnę" Ci w ramiona
                                    tylko dlatego, że jesteś mną zainteresowany? :) A poza tym, to chyba lepiej, że
                                    jestem ostrożna. Ale zrobisz jak będziesz uważać.
                                    • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:30
                                      Jak ktoś ze mnie drwi to się wycofuję, proste chyba ?
                                      • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:32
                                        kaawaler napisała:

> Jak ktoś ze mnie drwi to się wycofuję, proste chyba ?

Wrażliwy jesteś. Napisałam tylko, że tak naprawdę to nie mam pewności, kto
                                        kryje się pod loginem kawaler. A Ty zawsze jesteś wszystkiego pewien? Zwłaszcza
                                        w necie?
                                        • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:38
                                          Spokojnie, chciałem tylko sprawdzić, czy jesteś mną zainteresowana :) Teraz już
                                          wiem, że jesteś.
                                          • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:41
                                            kaawaler napisała:

> Spokojnie, chciałem tylko sprawdzić, czy jesteś mną zainteresowana :) Teraz
                                            już wiem, że jesteś.

Masz rację. Powinnam napisać. Odejdź, skoro chcesz. Punkt dla Ciebie.
                                            • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:47
                                              Czy to znaczy, że Ci się podobam, Nadziejko ?
                                              Czy mam szanse u Ciebie ?
                                              • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:52
                                                kaawaler napisała:

> Czy to znaczy, że Ci się podobam, Nadziejko ?

Podoba mi się Twój styl pisania. Tyle mogę na ten moment powiedzieć.

> Czy mam szanse u Ciebie ?

Po takim pytaniu, to marne. Facet musi być przede wszystkim pewny siebie. A Ty
                                                już poddajesz się w wątpliwość.
                                                • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:57
                                                  Dobra Nadziejko, wystarczy już chyba pisania w tym wątku.
                                                  Daj jeszcze numer telefonu do siebie i będzie dobrze. No chyba, że już skypa
                                                  zainstalowałaś :D:P
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:07
                                                    kaawaler napisała:

> Dobra Nadziejko, wystarczy już chyba pisania w tym wątku.
                                                    > Daj jeszcze numer telefonu do siebie i będzie dobrze. No chyba, że już skypa
                                                    > zainstalowałaś :D:P

Aha, to ja już wiem, kto to jest. I odpowiadam. Nie jestem zainteresowana.
                                                  • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:31
                                                    Nadju, ale piękny spamerski woNtek nam wyszedł, prawda ?
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:47
                                                    To ja już dziękuję za wpisy w tym wątku.
                                                    75 wpisów, to wystarczająca ilość.
                                                  • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:52
                                                    A może pociągniemy do setki ??
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:57
                                                    colop1 napisał:

> A może pociągniemy do setki ??

Ty i ja? Poczekam na kawalera.
                                                  • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:08
                                                    Właśnie miałem zaproponować, że razem z kawalerem, no chyba, że wolisz z
                                                    kawalerem, ale beze mnie ?
                                                  • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:12
                                                    Nadziejko, mówisz i masz. Jestem tutaj tylko dla Ciebie :)
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:15
                                                    kaawaler napisała:

> Nadziejko, mówisz i masz. Jestem tutaj tylko dla Ciebie :)

Ciekawe kawalerze, czy zawsze tak będziesz na moje zawołanie?
                                                  • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:18
                                                    Nie mogę obiecać Nadziejko, tak bardzo chciałbym z Tobą porozmawiać by skypa :)
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:20
                                                    A nie wystarczy Ci pisanie tutaj?
                                                  • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:38
                                                    Chciałbym iść dalej Nadziejko, wykonać kolejny krok, by skype :)
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 17:17
                                                    kaawaler napisała:

> Chciałbym iść dalej Nadziejko, wykonać kolejny krok, by skype :)

Aż strach pomyśleć, jaki będzie kolejny krok po skype...
                                                  • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 18:39
                                                    Więc nie myśl o następnym, zrób ten :)
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 20:36
                                                    Nie rozumiem, dlaczego tak się upierasz przy tym skype. Podaj jeden sensowny
                                                    powód. A z tego co wiem, to nie brakuje Ci chętnych na rozmowy przez skype.
                                                  • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 22:34
                                                    Nadziejko, masz błędne informacje, muszę namawiać, wręcz prosić, żeby
                                                    ktokolwiek zechciał ze mną pogadać.
                                                    Ale to z Tobą chciałbym POROZMAWIAĆ.
                                                  • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 25.11.06, 00:46
                                                    Nadziejko, nie wiem, jak mam Cię przekonać, możę zbiorę jakieś referencje, co ?
                                                  • sprawa7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 25.11.06, 02:49
                                                    Nadziu, nie obawiaj się, ja znam tego kawalera, on tylko rozmawia;).
                                                  • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 25.11.06, 17:00
                                                    sprawa7 napisała:

> Nadziu, nie obawiaj się, ja znam tego kawalera, on tylko rozmawia;).

Sprawciu, no tak się składa, że ja też wiem kim jest kawaler. Poza tym, z tego
                                                    co wiem, chociaż już nie posiadam skype, to przez niego można tylko rozmawiać.
                                                  • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 10:03
                                                    Nadziejko, znasz tego kawalera, a mimo to się obawiasz ??
                        • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:17
                          kaawaler napisała:

> Jeżeli masz do niej jakieś uczucia to świetnie je wyraziłeś tym wątkiem.

E tam uczucia. Jemu chodzi tylko o seks.
                          • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:22
                            Nadziejko, NIGDY nie kocham się bez miłości !
                            • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:24
                              colop1 napisał:

> Nadziejko, NIGDY nie kocham się bez miłości !

Aha, czyli nici z seksu. O jaka ulga.
                            • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:42
                              Colop słyszałem, że jesteś gejem ?
                              • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:46
                                No pięknie, teraz się okaże, że to z Tobą zdradza mnie mój chłopak ;)
                                • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:49
                                  Hm, skoro jesteś tak mną zainteresowany, to możesz sobie o mnie poczytać
                                  jeszcze jeden wątek. Może się nie zrazisz ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=41141124
                                  • kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:53
                                    Muszę niestety kończyć na dzisiaj. Będę usychał z tęsknoty do Ciebie Nadziejko.
                                    Jutro poczytam. Pozdrawiam i przesyłam nieśmiałego buziaka :)
                                    • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:58
                                      kaawaler napisała:

I jak mogę być pewna Twojej płci, skoro wyświetla się, że "kaawaler napisałA".
                                      Reasumując, zakładając konto w gazeta pl. zaznaczyłeś (-aś) sobie
                                      płeć "kobieta". Urocze.
                                      • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 12:42
                                        Nadziejko, mieliśmy pociągnąć ponad 100 wątków przecież ... ;)
    • sprawa7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 01:07
      Dzisiejszej nocy, Nadja spała z Iltschi, o, proszę:

01:01:32 ~Nadja :)
      Kochanie?
      01:01:34 ~Iltschi
      Nadziejko
      01:01:42 Powiadomienie
      Pojawił(a) się ~Adrian; [kuracjusz1]
      01:01:44 Powiadomienie
      Pojawił(a) się ariel32
      01:01:45 ~Iltschi
      najslodsza Ty moja
      01:01:47 Powiadomienie
      Pokój opuścił(a) ariel32
      01:01:48 ~Nadja :)
      pa Buce
      01:01:56 Powiadomienie
      Pokój opuścił(a) ~Adrian;
      01:01:58 ~Nadja :)
      dziękuję za uroczy prv
      01:02:06 ~Iltschi

Niestety, nie widać na zapisie słodkich buziaczków;)
      • iltschi Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 01:14
        sprawa7 napisała:

> Niestety, nie widać na zapisie słodkich buziaczków;)

I dobrze, że nie widać ;-)
        • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 10:44
          Buce, wiedziałam, że dadzą się sprowokować.
          • iltschi Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 13:21

nadziejkaa napisała:

> Buce, wiedziałam, że dadzą się sprowokować.

Taaa ... ja też wiedziałem ;-)
            • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 10:07
              iltschi napisał:

>
              > nadziejkaa napisała:
              >
              > > Buce, wiedziałam, że dadzą się sprowokować.
              >
              > Taaa ... ja też wiedziałem ;-)

Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D
              • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 13:55
                colop1 napisał:

> Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D

Colopku, ale nie jesteś zazdrosny, prawda?
                • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 16:02
                  nadziejkaa napisała:

> colop1 napisał:
                  >
                  > > Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D
                  >
                  > Colopku, ale nie jesteś zazdrosny, prawda?
                  >

Nadziejko, a o co ?
              • iltschi Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 12:49
                colop1 napisał:

> Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D

ICH, jak ICH - ale siebie to na 100% ;-)
                • nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 16:30
                  Co tam ogół czata, dobrze, że sprawa nie widziała naszego prv <faja>
                  • sprawa7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 22:04
                    Ale ja się dużo domyślam.;)
                    • colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 01.12.06, 18:20
                      Nadziejko, myślę, że w tej sytuacji lepiej byłoby opublikować ten priv, niż
                      sprawa ma się domyślać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka