colop1 20.11.06, 21:46 Tutaj mają wpisywać się osoby, które spały z Nadją, oraz te, które coś słyszały o jej związkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagus007 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:48 Ja w związku z brzuszkiem coś miałam wpisać, ale nie wiem, czy to o takie związki chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:53 Ja wiem z kim spała! Otóż oświadczam że spała ze mną i moja czkawką, na swoim tapczaniku. Czasem towarzyszył nam misiu, a czasem wpychał się niejaki Tytus.;) Osoby zainteresowane wiedzą o co chodzi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:49 Colop zapomniał dodać ,że chodzi nam o wirtualne sympatie :) i sny w czasi privów najczescie z powodu nudnego interlokutora;) bo jedyna osoba która Nadzia obdarowała uczuciem jesyem ja NACZELNA REDAKTOR:> Nadziu:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_landrynka7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:50 No więc ja słyszałam sporo o związkach Nadziejki z męzczyznami, o tych wirtualnych i realnych, i tych przeniesionych z czata w real..Tyle, że nie wiem na ile mogę pisać o tym co wiem?:> Odpowiedz Link Zgłoś
askort Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 21:57 Cukerku pisz wszystko jak leci, tylko omin ten watek ze mna:D Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 22:52 Coś się wątek marnie "rozwija". Liczę na szczere wyznania procesa ... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 23:14 Colop książkę piszesz ? Wymyśl sobie sam rozwinięcie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 23:30 Kawo, to było pytanie, czy stwierdzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_landrynka7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 20.11.06, 23:33 Askort, miałam nie pisać, ale skoro się przyznałeś.. Nadziejka kochała askorta.. teraz już wiem na pewno, a nie tylko z marnych czatowych plotek;) Odpowiedz Link Zgłoś
speed45 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 07:59 a z kim ona nie spala, kazdy wie ze to wycieruch czatowy Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 10:28 Colop pierwsze to było pytanie. Drugie stwierdzenie przy założeniu, że piszesz ;). Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 13:58 Kawo, a zakładając, że nie piszę książki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 14:34 Zakładając, że nie piszesz, zapytam - Po co Ci te informacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 14:53 Skoro doszliśmy do sedna Kawo ... to tylko żart był, czatowaliśmy, padł taki pomysł, a ja impulsywny jestem. To miały być wypowiedzi w żartobliwym tonie, tak, jak zrobił to askort, czy różowa. Tylko zapomniałem o Tobie Kawo ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:00 Zapomniałeś mi powiedzieć ? Jak mogłeś ?!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:13 Rozumiem Kawo, że na woNtek z Dodą Fioletodą :D nie muszę Ci już odpisywać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:16 Jak to nie musisz ? Jesteś w takim obowiązku - zacząłeś harce to je kończ ;). Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 15:22 Kawo, nie mogę pisać za dużo, bo mnie przstaną czytać, jak niektórych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 12:01 colop1 napisał: > Coś się wątek marnie "rozwija". Liczę na szczere wyznania procesa ... Colop, a co ja mam z tym wspólnego? Ja tylko raz maczałem palce w brzuszku i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 13:58 Proces, myślałem, że może w czymś więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:15 Colopku, trzeba było mi powiedzieć, że jesteś mną zainteresowany, a nie walić od razu taki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:18 Nadziejko, dwa wątki - drugi dla zmyłki o jego zaintertesowaniu Dodi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:21 Kawo, myślisz, że colop chciałby, żebym choć trochę poczuła się zazdrosna o jego adorację w stosunku do Dodi? Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 16:51 Oczywiście, że tak, Nadziejko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 17:11 Chciałam odpowiedzieć, ale mnie uprzedził. Wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 17:50 Kawo, uznałem, że najlepsza będzie informacja bezpośrednio ze "źrodła" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 18:54 Colopku, nie tędy droga, jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 18:55 Wskaż mi drogę Nadziejko ... bo chyba się zgubiłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
szajba_a Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:48 cholerka kazdy z kims juz spał i wes tu nie mieszaj reala z wirtualem Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 18:59 Dobrze wiesz colopie, co sądzę o tym wątku. Dobrze było, a Ty wszystko schrzaniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 19:02 Nadju, a może sex na zgodę ? Żartuję. Czy aby troszkę nie pszesadzasz, przecież nic złego się nie dzieje, przecież równie dobrze mogłaś założyć podobny wątek o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 19:06 Colopie, a może nie podobać mi się ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 21.11.06, 19:14 Oczywiście, że może, Nadzejko. Ale czy aż tak bardzo Ci się nie podoba, czy padły jakieś krzywdzące Cię słowa ? Przestaniemy tutaj pisać, a wątek szybciutko powędruje w dół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 18:46 Ja bym chętnie tą Nadziejkę poznał :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 19:19 A dlaczego? Liczysz, że prześpię się z Tobą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 19:38 Nadziejko! Sztraszna z tego Colopa kReatUra !! Nie sądzisz ? Chodzi to w oblesnym podkoszulku i nisi niechlujne póra do tego jeszcze jezor ma jak przekupa... fe! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 22.11.06, 19:43 Alinko, a mówi się, że to baby są największymi przekupami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 19:21 alinka64 napisała: > Nadziejko! Sztraszna z tego Colopa kReatUra !! > Nie sądzisz ? > Chodzi to w oblesnym podkoszulku i nisi niechlujne póra do tego jeszcze jezor > ma jak przekupa... fe! ;) Alinko, nie rozumiem dlaczego mnie bodziesz (próbujesz przynajmniej). Przecież ja Ci nic nie zrobiłem ... jeszcze ;) Starasz się mnie ukarać za swoją NIEmądrość ?? A podkoszulek jest przecież sexi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 18:30 Nadziejko to rowniez. Ale moze licze na cos glebszego. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 19:54 kaawaler napisała: > Ale moze licze na cos glebszego. Heh, ale czemu akurat ja? :> Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:40 Lubię Cie czytać tutaj. Wydajesz się młodą, pewną siebie, mądrą osobą. Cenię to u kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:44 O, fajnie, czytasz mnie też w innych wątkach. A już myślałam, że zwróciłeś na mnie uwagę tylko "dzięki" temu wątkowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:48 Dzięki temu wątkowi odważyłem się odezwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 20:53 Hm, chyba po raz pierwszy nie wiem co napisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:03 I na tym zakończmy, Kawaler, Ty może przyślij życiorys z pakietem zdjęć. Musisz przejść weryfikację. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:06 Colop, i co się wciskasz? Zazdrośniku jeden. Za grosz nie można mieć już prywatnośći na tym Forum! :P Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:11 Co za wstrętny colop. Wystraszył mi kawalera :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:13 Nadziejko mnie nie tak łatwo wystraszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:15 kaawaler napisała: > Nadziejko mnie nie tak łatwo wystraszyć. Hm, waleczne serce? Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:12 Colop prostactwo i zazdrość przez Ciebie przemawia. Jeżeli masz do niej jakieś uczucia to świetnie je wyraziłeś tym wątkiem. Daj lepszym od siebie spróbować, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:15 Cokolwiek by przeze mnie przemawiało, życiorys i zdjęcia do weryfikacji muszą być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:16 colop1 napisał: > Cokolwiek by przeze mnie przemawiało, życiorys i zdjęcia do weryfikacji muszą > być ;) Colop, jesteś zainteresowany moim kawalerem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:21 Nadziejko, jestem, przecież jest podejrzenie, że to kobieta :P Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:22 colop1 napisał: > Nadziejko, jestem, przecież jest podejrzenie, że to kobieta :P No racja, bo tak naprawdę, to nie mam pewności, że za loginem kawalera nie kryje się kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:24 nadziejkaa napisała: > colop1 napisał: > > > Nadziejko, jestem, przecież jest podejrzenie, że to kobieta :P > > No racja, bo tak naprawdę, to nie mam pewności, że za loginem kawalera nie > kryje się kobieta. Świetnie, widzę, że oboje sobie robicie ze mnie żarty. Chyba będzie lepiej, jak odejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:27 kaawaler napisała: > Świetnie, widzę, że oboje sobie robicie ze mnie żarty. Chyba będzie lepiej, jak odejdę. Poddajesz się? Szybko. Chyba nie liczyłeś, że od razu "padnę" Ci w ramiona tylko dlatego, że jesteś mną zainteresowany? :) A poza tym, to chyba lepiej, że jestem ostrożna. Ale zrobisz jak będziesz uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:30 Jak ktoś ze mnie drwi to się wycofuję, proste chyba ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:32 kaawaler napisała: > Jak ktoś ze mnie drwi to się wycofuję, proste chyba ? Wrażliwy jesteś. Napisałam tylko, że tak naprawdę to nie mam pewności, kto kryje się pod loginem kawaler. A Ty zawsze jesteś wszystkiego pewien? Zwłaszcza w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:38 Spokojnie, chciałem tylko sprawdzić, czy jesteś mną zainteresowana :) Teraz już wiem, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:41 kaawaler napisała: > Spokojnie, chciałem tylko sprawdzić, czy jesteś mną zainteresowana :) Teraz już wiem, że jesteś. Masz rację. Powinnam napisać. Odejdź, skoro chcesz. Punkt dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:47 Czy to znaczy, że Ci się podobam, Nadziejko ? Czy mam szanse u Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:52 kaawaler napisała: > Czy to znaczy, że Ci się podobam, Nadziejko ? Podoba mi się Twój styl pisania. Tyle mogę na ten moment powiedzieć. > Czy mam szanse u Ciebie ? Po takim pytaniu, to marne. Facet musi być przede wszystkim pewny siebie. A Ty już poddajesz się w wątpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:57 Dobra Nadziejko, wystarczy już chyba pisania w tym wątku. Daj jeszcze numer telefonu do siebie i będzie dobrze. No chyba, że już skypa zainstalowałaś :D:P Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:07 kaawaler napisała: > Dobra Nadziejko, wystarczy już chyba pisania w tym wątku. > Daj jeszcze numer telefonu do siebie i będzie dobrze. No chyba, że już skypa > zainstalowałaś :D:P Aha, to ja już wiem, kto to jest. I odpowiadam. Nie jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:31 Nadju, ale piękny spamerski woNtek nam wyszedł, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:47 To ja już dziękuję za wpisy w tym wątku. 75 wpisów, to wystarczająca ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:52 A może pociągniemy do setki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 22:57 colop1 napisał: > A może pociągniemy do setki ?? Ty i ja? Poczekam na kawalera. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:08 Właśnie miałem zaproponować, że razem z kawalerem, no chyba, że wolisz z kawalerem, ale beze mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:12 Nadziejko, mówisz i masz. Jestem tutaj tylko dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:15 kaawaler napisała: > Nadziejko, mówisz i masz. Jestem tutaj tylko dla Ciebie :) Ciekawe kawalerze, czy zawsze tak będziesz na moje zawołanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:18 Nie mogę obiecać Nadziejko, tak bardzo chciałbym z Tobą porozmawiać by skypa :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:20 A nie wystarczy Ci pisanie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 23:38 Chciałbym iść dalej Nadziejko, wykonać kolejny krok, by skype :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 17:17 kaawaler napisała: > Chciałbym iść dalej Nadziejko, wykonać kolejny krok, by skype :) Aż strach pomyśleć, jaki będzie kolejny krok po skype... Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 18:39 Więc nie myśl o następnym, zrób ten :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 20:36 Nie rozumiem, dlaczego tak się upierasz przy tym skype. Podaj jeden sensowny powód. A z tego co wiem, to nie brakuje Ci chętnych na rozmowy przez skype. Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 24.11.06, 22:34 Nadziejko, masz błędne informacje, muszę namawiać, wręcz prosić, żeby ktokolwiek zechciał ze mną pogadać. Ale to z Tobą chciałbym POROZMAWIAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 25.11.06, 00:46 Nadziejko, nie wiem, jak mam Cię przekonać, możę zbiorę jakieś referencje, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 25.11.06, 02:49 Nadziu, nie obawiaj się, ja znam tego kawalera, on tylko rozmawia;). Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 25.11.06, 17:00 sprawa7 napisała: > Nadziu, nie obawiaj się, ja znam tego kawalera, on tylko rozmawia;). Sprawciu, no tak się składa, że ja też wiem kim jest kawaler. Poza tym, z tego co wiem, chociaż już nie posiadam skype, to przez niego można tylko rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 10:03 Nadziejko, znasz tego kawalera, a mimo to się obawiasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:17 kaawaler napisała: > Jeżeli masz do niej jakieś uczucia to świetnie je wyraziłeś tym wątkiem. E tam uczucia. Jemu chodzi tylko o seks. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:22 Nadziejko, NIGDY nie kocham się bez miłości ! Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:24 colop1 napisał: > Nadziejko, NIGDY nie kocham się bez miłości ! Aha, czyli nici z seksu. O jaka ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:42 Colop słyszałem, że jesteś gejem ? Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:46 No pięknie, teraz się okaże, że to z Tobą zdradza mnie mój chłopak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:49 Hm, skoro jesteś tak mną zainteresowany, to możesz sobie o mnie poczytać jeszcze jeden wątek. Może się nie zrazisz ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=41141124 Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaler Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:53 Muszę niestety kończyć na dzisiaj. Będę usychał z tęsknoty do Ciebie Nadziejko. Jutro poczytam. Pozdrawiam i przesyłam nieśmiałego buziaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 23.11.06, 21:58 kaawaler napisała: I jak mogę być pewna Twojej płci, skoro wyświetla się, że "kaawaler napisałA". Reasumując, zakładając konto w gazeta pl. zaznaczyłeś (-aś) sobie płeć "kobieta". Urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 12:42 Nadziejko, mieliśmy pociągnąć ponad 100 wątków przecież ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 01:07 Dzisiejszej nocy, Nadja spała z Iltschi, o, proszę: 01:01:32 ~Nadja :) Kochanie? 01:01:34 ~Iltschi Nadziejko 01:01:42 Powiadomienie Pojawił(a) się ~Adrian; [kuracjusz1] 01:01:44 Powiadomienie Pojawił(a) się ariel32 01:01:45 ~Iltschi najslodsza Ty moja 01:01:47 Powiadomienie Pokój opuścił(a) ariel32 01:01:48 ~Nadja :) pa Buce 01:01:56 Powiadomienie Pokój opuścił(a) ~Adrian; 01:01:58 ~Nadja :) dziękuję za uroczy prv 01:02:06 ~Iltschi Niestety, nie widać na zapisie słodkich buziaczków;) Odpowiedz Link Zgłoś
iltschi Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 01:14 sprawa7 napisała: > Niestety, nie widać na zapisie słodkich buziaczków;) I dobrze, że nie widać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 10:44 Buce, wiedziałam, że dadzą się sprowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
iltschi Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 26.11.06, 13:21 nadziejkaa napisała: > Buce, wiedziałam, że dadzą się sprowokować. Taaa ... ja też wiedziałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 10:07 iltschi napisał: > > nadziejkaa napisała: > > > Buce, wiedziałam, że dadzą się sprowokować. > > Taaa ... ja też wiedziałem ;-) Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 13:55 colop1 napisał: > Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D Colopku, ale nie jesteś zazdrosny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 28.11.06, 16:02 nadziejkaa napisała: > colop1 napisał: > > > Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D > > Colopku, ale nie jesteś zazdrosny, prawda? > Nadziejko, a o co ? Odpowiedz Link Zgłoś
iltschi Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 12:49 colop1 napisał: > Wow, ale ICH! sprowokowaliście :D ICH, jak ICH - ale siebie to na 100% ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 16:30 Co tam ogół czata, dobrze, że sprawa nie widziała naszego prv <faja> Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 29.11.06, 22:04 Ale ja się dużo domyślam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
colop1 Re: Nadziejka, z kim spała, kogo kochała ?? 01.12.06, 18:20 Nadziejko, myślę, że w tej sytuacji lepiej byłoby opublikować ten priv, niż sprawa ma się domyślać ;) Odpowiedz Link Zgłoś