Dodaj do ulubionych

Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie?

25.03.07, 18:19
Zrobilo sie slonecznie. Moze wybierzemy sie na spacer jeszcze przed swietami? Byly na poczatku marca takie plany...
Kto sie pisze?
Obserwuj wątek
    • maksymalnie_zarobiona Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 25.03.07, 19:44
      ja, ja, ja... Po świętach wracam do pracy więc koniecznie przed świętami. Jeśli w dzień powszedni to przed południem poproszę :-) (o 15;30 odbieram starszaka z przedszkola.
    • grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 25.03.07, 21:49
      :)
      ja jestem gotowa:)
    • solidna Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 26.03.07, 14:50
      Moze byc czwartek (29) lub piatek (30) o 10?
      • maksymalnie_zarobiona Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 27.03.07, 09:57
        głosuję za piątkiem (w czwartek nie damy rady bo na 10 idziemy do ortopedy)
    • grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 26.03.07, 16:41
      a mozna nieco pozniej?
      np.: 11.15?
      ale jak ma byc 10 to jakos tez ujdzie:)
      • grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 26.03.07, 16:42
        aha
        i mi wszystko jedno czy czw czy pt
        do zobaczenia wiec:)
    • mamamada wstępnie się piszę 26.03.07, 16:55
      Jeśli pod koniec tygodnia, to chyba zdołam wykurować średnie dziecię i chętnie
      się przyłączczymy. Byłabym z dwójką maluchów, starszy ma 3,5 roku - macie może
      dzieciaki w podobnym wieku, czy Mat będzie jedyny na własnych nóżkach?
      Co do godziny - na 10tą muszę wyszykować nastarszego smyka do przedszkola, a
      nie mam auta, zeby dojechac, więc wyrobie się najwcześniej na 11.15.
      • solidna Piatek o 11.15, moze byc? 27.03.07, 11:18
        tylko gdzie sie dokladnie spotkamy?
        • mamamada Re: Piatek o 11.15, moze byc? 28.03.07, 11:36
          Może :) dajcie znać gdzie, bo na Kępie dawno nie byłam. I byłabym wdzięczna za
          jakiś telefon kontaktowy na priva, zebym mogła Was znaleźć, jakbym miała
          obsuwę, o co z Matuszkiem nie trudno.
    • felonia Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 27.03.07, 11:16
      a gdzie dokładnie ma być spotkanie i spacerowanie bo się nie mogę doczytać ...
    • agamamaani a może dla pracujących w weekend?? 28.03.07, 20:44
      albo tuż po świętach.. bo ja w tygodniu niestety pracuję, a na wszelkie
      spotkania jestem chętna :D
    • solidna A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 10:20
      Dziewczyny, co z Wami? nie odzywacie sie....
      skoro nikt nie napisal, gdzie sie na kepie mamy spotkac, to ja proponuje zmiane miejsca na park Zeromskiego (ten przy placu Wilsona), bo bedzie mi wygodniej, tzn nie musialabym brac wozka dla dwulatka (na kepe nie mam dobrego polaczenia, wiec bez wozka by sie nie obeszlo)
      Zatem jutro, tj. w piatek o 11.15 w parku przy fontannie, moze byc?
      a jak mnie przy fontannie juz nie bedzie, to bede na placu zabaw.
      Zapraszam i czekam na Was:)
      • maksymalnie_zarobiona Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 13:33
        To ja będę i pewnie z wózkiem bo z Bielan mamy kawałek. Będę się rozglądać za zamotanymi. Do zobaczenia :-)
      • grimma Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 15:32
        my sie postaramy..
        jutro mamy lekarza ktory wypadl znienacka :( tzn alergolog po tym jak mi dziecko
        wysypalo mimo matki na diecie :(
        mamy nairoba, ale byc moze przyjedziemy ;> wozkiem:P
      • mamamada Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 19:08
        O fajnie, mi też tak bardziej pasuje. Będę z dwójką i możliwe że z wózkiem, bo
        nie nosiłam jeszcze Stasia w chuście na dworze.
        • maksymalnie_zarobiona Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 21:40
          Jak wszystkie z wózkami to jak się poznamy :-). Może jakiś znak rozpoznawczy, zastanawiam się co by to mogło być, żeby każda miała w domu (może np. zawiesimy pieluszkę tetrową na rączce od wózka :-).
          • grimma Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 30.03.07, 06:57
            moze dziecko chusta przykryc:P:)
    • maksymalnie_zarobiona czy ktoś będzie jeszcze ze starszakiem? 30.03.07, 09:52
      chciałabym wziąć mojego (4 lata). W praktyce to jednak oznacza ze wylądujemy na placu zabaw...
    • grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 30.03.07, 18:50
      mamamada sprawdz poczte:)
      dzieki wszystkim zoliborzankom zwlaszcza za podzzielenie sie doswiadczenia z
      alergia:)
      • mamamada Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 01.04.07, 11:24
        Odebralam, dziękuję :)

Debiut chuistowy na świeżym powietrzu bardzo nam sie udał - zostałam jeszcze na
        placyku godzinkę, Staś odłożony do wózka zaczął marudzić bo zgodniał porządnie,
        więc włożyłam go do znów chusty i tak już wróciliśmy, maluch zasnął i spał
        smacznie całą drogę do domu. Lubimy chustę!

Dajcie znać, Dziewczyny, jeśli będziecie planowac kolejny spacerek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka