solidna 25.03.07, 18:19 Zrobilo sie slonecznie. Moze wybierzemy sie na spacer jeszcze przed swietami? Byly na poczatku marca takie plany... Kto sie pisze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksymalnie_zarobiona Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 25.03.07, 19:44 ja, ja, ja... Po świętach wracam do pracy więc koniecznie przed świętami. Jeśli w dzień powszedni to przed południem poproszę :-) (o 15;30 odbieram starszaka z przedszkola. Odpowiedz Link
grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 25.03.07, 21:49 :) ja jestem gotowa:) Odpowiedz Link
solidna Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 26.03.07, 14:50 Moze byc czwartek (29) lub piatek (30) o 10? Odpowiedz Link
maksymalnie_zarobiona Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 27.03.07, 09:57 głosuję za piątkiem (w czwartek nie damy rady bo na 10 idziemy do ortopedy) Odpowiedz Link
grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 26.03.07, 16:41 a mozna nieco pozniej? np.: 11.15? ale jak ma byc 10 to jakos tez ujdzie:) Odpowiedz Link
grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 26.03.07, 16:42 aha i mi wszystko jedno czy czw czy pt do zobaczenia wiec:) Odpowiedz Link
mamamada wstępnie się piszę 26.03.07, 16:55 Jeśli pod koniec tygodnia, to chyba zdołam wykurować średnie dziecię i chętnie się przyłączczymy. Byłabym z dwójką maluchów, starszy ma 3,5 roku - macie może dzieciaki w podobnym wieku, czy Mat będzie jedyny na własnych nóżkach? Co do godziny - na 10tą muszę wyszykować nastarszego smyka do przedszkola, a nie mam auta, zeby dojechac, więc wyrobie się najwcześniej na 11.15. Odpowiedz Link
mamamada Re: Piatek o 11.15, moze byc? 28.03.07, 11:36 Może :) dajcie znać gdzie, bo na Kępie dawno nie byłam. I byłabym wdzięczna za jakiś telefon kontaktowy na priva, zebym mogła Was znaleźć, jakbym miała obsuwę, o co z Matuszkiem nie trudno. Odpowiedz Link
felonia Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 27.03.07, 11:16 a gdzie dokładnie ma być spotkanie i spacerowanie bo się nie mogę doczytać ... Odpowiedz Link
agamamaani a może dla pracujących w weekend?? 28.03.07, 20:44 albo tuż po świętach.. bo ja w tygodniu niestety pracuję, a na wszelkie spotkania jestem chętna :D Odpowiedz Link
solidna A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 10:20 Dziewczyny, co z Wami? nie odzywacie sie.... skoro nikt nie napisal, gdzie sie na kepie mamy spotkac, to ja proponuje zmiane miejsca na park Zeromskiego (ten przy placu Wilsona), bo bedzie mi wygodniej, tzn nie musialabym brac wozka dla dwulatka (na kepe nie mam dobrego polaczenia, wiec bez wozka by sie nie obeszlo) Zatem jutro, tj. w piatek o 11.15 w parku przy fontannie, moze byc? a jak mnie przy fontannie juz nie bedzie, to bede na placu zabaw. Zapraszam i czekam na Was:) Odpowiedz Link
maksymalnie_zarobiona Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 13:33 To ja będę i pewnie z wózkiem bo z Bielan mamy kawałek. Będę się rozglądać za zamotanymi. Do zobaczenia :-) Odpowiedz Link
grimma Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 15:32 my sie postaramy.. jutro mamy lekarza ktory wypadl znienacka :( tzn alergolog po tym jak mi dziecko wysypalo mimo matki na diecie :( mamy nairoba, ale byc moze przyjedziemy ;> wozkiem:P Odpowiedz Link
mamamada Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 19:08 O fajnie, mi też tak bardziej pasuje. Będę z dwójką i możliwe że z wózkiem, bo nie nosiłam jeszcze Stasia w chuście na dworze. Odpowiedz Link
maksymalnie_zarobiona Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 29.03.07, 21:40 Jak wszystkie z wózkami to jak się poznamy :-). Może jakiś znak rozpoznawczy, zastanawiam się co by to mogło być, żeby każda miała w domu (może np. zawiesimy pieluszkę tetrową na rączce od wózka :-). Odpowiedz Link
grimma Re: A moze spotkamy sie w parku Zeromskiego? 30.03.07, 06:57 moze dziecko chusta przykryc:P:) Odpowiedz Link
maksymalnie_zarobiona czy ktoś będzie jeszcze ze starszakiem? 30.03.07, 09:52 chciałabym wziąć mojego (4 lata). W praktyce to jednak oznacza ze wylądujemy na placu zabaw... Odpowiedz Link
grimma Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 30.03.07, 18:50 mamamada sprawdz poczte:) dzieki wszystkim zoliborzankom zwlaszcza za podzzielenie sie doswiadczenia z alergia:) Odpowiedz Link
mamamada Re: Zoliborzanki- kiedy wspolny spacer po Kepie? 01.04.07, 11:24 Odebralam, dziękuję :) Debiut chuistowy na świeżym powietrzu bardzo nam sie udał - zostałam jeszcze na placyku godzinkę, Staś odłożony do wózka zaczął marudzić bo zgodniał porządnie, więc włożyłam go do znów chusty i tak już wróciliśmy, maluch zasnął i spał smacznie całą drogę do domu. Lubimy chustę! Dajcie znać, Dziewczyny, jeśli będziecie planowac kolejny spacerek! Odpowiedz Link