iwusia 10.12.03, 12:13 przejaw tchórzostwa? głupoty? czy poprostu charakter szumowiny? to takie moje przemyślenie po ostatnich kilku dniach..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 12:29 Przede wszystkim to przejaw sku....syństwa. Osobiście znam paru donosicieli i wiem,że jest to kwestia charakteru,przeważnie to zwykłe mięczaki,pozbawione jaj,bez kręgosłupa, mówiąc krótko - kupa gówna - trzęsąca się ze strachu. Najczęściej chęć donoszenia bierze się z obawy o własną pozycję,z lęku przed utratą pracy, z chęci zysku i zabezpieczenia własnej dupy. Brzydzę się donosicielami i osobiście uważam że to kasta pariasów. W ubiegłym roku miałem okazję sprawić, że wyciągnięta w moim kierunku ręka donosiciela zawisła w próżni-wspaniałe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:31 mam czasem wrazenie ze to cecha charakterystyczna osob ktore przyzwyczaily sie ze ludzie nadstawiaja drugi policzek. gorzej, kiedy ktos ma dosc i odda z nawiazka, wczesniejszy 'bohaterek' chowa sie za kazdymi plecami ktore spotka po drodze zeby tylko nie oberwac... ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:35 Tak się zastanawiam, człowiek chciałby machnąć ręka żeby czasu na pierdoły nie tracic, ale z drugiej strony największym błedem byłoby chyba nic nie robienie w tym temacie i w efekcie końcowym tak naprawde przyzwalanie na takie praktyki. hm? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:47 tym razem nie mam zamiaru tego tolerowac. coz, z trudem ale chyba przyjdzie sie znizyc do poziomu glona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:14 o kurna, nic nie kumam, o jakiego glona tu chodzi? chyba nie jestem w temacie, no nic, trudno się mówi uhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 13:22 nie no watek jest ogólny, ale w świetle ostatnich wydarzeń trudno się nie odnieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:30 a co takiego się ostatnio wydarzyło? Co i kto, gdzie i na kogo nakapował? bo ja nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 13:50 ooooooooo to jest historia całe tomy można by pisać....poczytaj sobie FoF,zresztą mieliśmy tak ogólnie na ten temat dyskutować. Zastanawia mnie czy dokąłdnie te same czynniki ludzmi kierując stosując bron - donoszenie, w pracy a w zyciu osobistym? Choc z drugiej strony ktos tutaj pisał o podwójnej moralności (hehe) , więc wydaje mi się że nie mozna byc zarazem prawym człowiekiem i donosicielem jednocześnie. Jedno drugie wyklucza chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:50 zapomiałam dodac że jest to watek z dedykacją dla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Donosicielstwo! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 10.12.03, 12:56 dla Donna Osiol Cielactwo????? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 13:26 ha! trafiłass w sedno! ta osoba napewno skojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Donosicielstwo! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 10.12.03, 13:27 kto?? gdzie??? co ja???? ja tam nic nie wiem, tak w ogole to mnie tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 14:07 oj, chyba o czyms nie wiem, mam zaleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 14:14 oj martuha jak to co? ciągle to samo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Donosicielstwo! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 20:05 popieram,najwiekszym obrzydzeniem napawaja mnie skurwiali donosiciele .Ze tez cos takiego moze lazic po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Donosicielstwo! 11.12.03, 08:27 ja sie z tym kurwa nie zgodzę! ja sam donoszę już od lat! mam to we krwio! urodziłem sie z tym i tak mi zostało! już w przedszkolu donosiłem dyrektorowi na panie przedszkolanki które molestowały moich kolegów! obecnie donoszę na różnych ludzi, kapuje co sie da i kiedy tylko sie da, czerpiąc z tego nieopisaną radość i satysfakcję, a przecież mimo to mnie lubicie, a wręcz uwielbiacie!! (co nie Szakusiu??:PP) tak wiec donośicielstwo jest ok a donosiciele to spoko ludzie którzy martwią sie o innych ludzi aby nie stało sie im nic złego;-) pozdrawiam wszystkich donosicieli!! PS.najgorsza jest niedoniesiona ciąża!!!;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:17 Najważniejsze, żeby zawsze zdążyć donieść ujawnianą treść żołądka do właściwego miejsca,bo to już jest kwestia kultury osobistej:) Odpowiedz Link Zgłoś