Dodaj do ulubionych

Zestaw - proszę o pomoc.

27.05.08, 09:00
chciałabym żeby mi ktoś doradził jaki zestaw kupić najlepiej ponieważ zaczynam
odchudzanie z HERBALIFE a z tego co czytam na tym forum to panie mają już
niesamowite doświadczenie i może jeszcze kogoś zaufanego na allegro z
sprawdzonymi produktami sory za szybko wcisnęłam enter dlatego to dokończenie.
Obserwuj wątek
    • yorelka Re: Zestaw - proszę o pomoc. 27.05.08, 09:43
      Polecam zakup zestawu składającego się z:
      1. koktajlu
      2. odżywki białkowej
      3. błonnika (Błonnik i Zioła lub Fiberbond)
      4. multiwitamin
      To dość podstawowy zestaw. Reszta suplementów HL - według uznania :)
      Powodzenia w odhudzaniu :)
      • yorelka Re: Zestaw - proszę o pomoc. 27.05.08, 09:45
        oczywiście miało byc: "odchudzaniu" - zjadam literki, bo nieco
        zgłodniałam ;D
        • mamaangeli Re: Zestaw - proszę o pomoc. 27.05.08, 09:52
          Dzięki za odpowiedz a czy błonnik i zioła można razem z fiberbond czy stosować
          albo jedno albo drugie a które lepsze.
          • imoenka Re: Zestaw - proszę o pomoc. 27.05.08, 09:56
            polecam najpierw BiZ bo podobno oczyszcza ze zlogow jelitowych 1
            czesc jelita i poprawia wchlanianie - a pozniej ten drugi.
            • yorelka Re: Zestaw - proszę o pomoc. 27.05.08, 09:58
              tak jest najlepiej :)
              • niedzwiedziaczek Re: Zestaw - proszę o pomoc. 30.05.08, 23:27
                Mam problem, od 3 miesiecy stosuje preparaty HL i naprawde nic mi
                nie ubywa???Jestem zrozpaczona, bo bardzo dbam o siebie, nie jem
                późno, rano zawsze koktajl potem w pracy tez drugie sniadanko to
                koktajl i lekki obiadek np. w postaci sałatki, gdy przychodze do
                domu jem lekka kolacje. Dodatkowo stosuje odzywkę białkowa. Na
                poczatku mieszałam koktajle z jogurtami i mlekiem kandyzowanym oraz
                owocami, ale gdy nic nie czułam, stwierdziłam, że może z mlekiem
                zadziała i nic...
                Co robić?? Dodam, że jestem dosyć aktywną osobą, ćwiczę jogę, jestem
                ciągle w ruchu.
                Prosze pomóżcie...

• adomix Re: Zestaw - proszę o pomoc. 31.05.08, 23:13
                  Witam,
                  piszesz,że od 3 miesięcy stosujesz HL i nic Ci nie ubywa.W jakim
                  sensie Ci nie ubywa?Czy masz na myśli to że waga nie wskazuje ubytku
                  kilogramów? A co z ubraniami? Czy stały się choć trochę lużniejsze?
                  Odpowiedz,proszę,bo to ważne.
                  • niedzwiedziaczek Re: Zestaw - proszę o pomoc. 03.06.08, 10:07
                    witam,

dziękuje za zainteresowanie. Nie ubywa mi kilogramów, tzn. nie spada
                    waga, a na tym najbardziej mi zalezy, chciałabym tez schudnąc z
                    bioder, bo tu najbardziej przytyłam. Jeżeli chodzi o ubrania, to
                    troszeczkę luźniej jest, ale nadal jakoś stoję w miejscu.
                    Co robić??
                    • asiul3k Re: Zestaw - proszę o pomoc. 03.06.08, 10:20

Ja mam chyba podobnie. Niestety nie mam oszałamiających wyników :(
                      A ostatnio to i jem byle jak :-/
                      • niedzwiedziaczek Re: Zestaw - proszę o pomoc. 03.06.08, 11:27
                        A ja staram sie jak moge, dodam ze jestem wegetaranka, ale od wielu
                        la i mysle ze uzupelniam niedobory bialka i zelaza, poprzez warzywa
                        i suplementy, wiec zastanawiam sie co jest nie tak?
                    • adomix Re: Zestaw - proszę o pomoc. 03.06.08, 11:35
                      Cześć,

pytałam o te ubrania dlatego,że często jest tak,że komuś ubywa
                      tłuszczyku ale jednocześnie rozbudowują się mięśnie które,jak
                      wiadomo,też ważą.Waga wówczas nie wykazuje spadku kilogramów lub
                      wykazuje niewielki spadek.Jednocześnie ubrania robią się lużniejsze
                      gdyż sylwetka nabiera właściwszych proporcji.U Ciebie jest to bardzo
                      prawdopodobne gdyż jesz dużo białka (2 koktajle+odżywka
                      białkowa+posiłki tzw.talerzowe które z pewnością też zawierają
                      białko),ćwiczysz jogę,jesteś aktywna.
                      Nie wiem,czy korzystasz z porad jakiejś konsultantki HL,podejrzewam
                      że nie.Konsultantki posiadają przyrząd do mierzenia ilości tłuszczu
                      w organizmie.Taki przyrząd pokazuje ilość tłuszczu w kilogramach i
                      procentach.Myślę że,wbrew pozorom,jest to bardziej wiarygodny pomiar
                      niż waga.
                      • adomix Re: Zestaw - proszę o pomoc. 03.06.08, 11:39
                        Piszesz,że jesteś wegetarianką.A czy jadasz nabiał i jajka? A jak z
                        ziemniakami i pieczywem? Bo może jesz zbyt dużo węglowodanów,a od
                        nich też się tyje.
                        • niedzwiedziaczek Re: Zestaw - proszę o pomoc. 03.06.08, 13:43
                          Jestem wegetarianko, ale nie weganką, jadam wiec nabiał i ryby.
                          Unikam natomiast pieczywa białego, jezeli juz to ciemne - razowe.
                          Jestem dosyć aktywna, ale musze przyznać, że mam w parcy troche
                          stresu, czy to również może przeszkadzac w diecie?
                          Mierzyłam sobie kiedys zawartość tłuszczu - przyrządem który mają
                          konsultani HL i wyszło, że mam za mało ??
                          Teraz może miłabym za dużo, ale ten przyrzad nie jest miarodajny,
                          wiec bardziej patrze na wagę.

dziękuje bardzo za uwagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka