Gość: Sandy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 21:45 Co myslicie o uprawianiu sexu analnego? Może któraś z Was podzieli się swoimi wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ludzik Re: Co myślicie o... IP: siatka:* / 192.168.0.* 09.08.03, 22:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7123944 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=6606694 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Co myślicie o... IP: *.icpnet.pl 11.08.03, 10:23 Seks analny jest super!Robie to dosc czesto z moim chlopakiem i jak narazie nie mamy zamiaru przestac!Napocztku nie chcialam sie zgodzic na tego typu zblizenia, ale potem uleglam.Wkoncu nie mialam nic do stracenia, a raczej zyskalam nawe wrazenia i niesamowita przyjemnosc!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: Co myślicie o... IP: *.pop.e-wro.net.pl 11.08.03, 15:36 a co w tym jest przyjemnego? moze mi ktos wyjasni, bo dla mnie to po prostu ohyda, w koncu dupsko zostalo stworzone, zeby wydalac a nie...fuj nawet myslec nie moge...zaraz sie pozygam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rouge Re: Co myślicie o... IP: *.chello.pl 11.08.03, 16:38 Rodzaj seksu jak każdy inny - dopóki obie strony to akceptują, to jest wspaniały (podobnie, jak miłość francuska czy hiszpańska). A jeśli ktoś ma jakieś zachamowania - no cóż, to już jego prywatna sprawa, co roi, a czego nie. Ważne, żebyś tego naprawdę chciała, a nie tylko uległa chłopakowi. I nie zapomnij o lubrykancie - konieczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Co myślicie o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 22:51 hmm w naszym przypadku dodatkowe nawizlzanie nie byulo konieczne:) sama nie wiem jak to mozliwe i nie moge w to uwierzyc ze obeszlo sie bez:) bylo bardzo przyjemnie i poworzylismy to jescze kilak razy, jednak oboje stwierdzilismy ze "normalny" sex jest przyemnejszy :) sama nie wiem...sprobowqc zawsze mozna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny matkojebca Re: Co myślicie o... IP: *.futuro.pl 13.08.03, 13:39 Ciagle tylko te anale :)) czy wy nie myslicie o innych rzeczach ? :)))) O sexie analnym juz pisano ze 100 albo nawet wiecej razy , co pare dni jest to poruszane na nowo , wystarczy poszukac. Sama zobacz jak to jest , bo zadne wypowiedzi ci ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga_baba Re: Co myślicie o... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 19:37 a co to jest sex analny? Odpowiedz Link Zgłoś