Dodaj do ulubionych

bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW

14.10.05, 19:32
Co sądzicie o takiej osobie
bea.bea pracuje w przedszkolu i tak wyraża się o dzieciach!!!!!!
Co pani na to. Czy taka osoba może doradzać?
Odpisałam jej że, a co Pani sądzi?
Jak może Pani tak nazywać dzieci
cyt"bea.bea napisała:

> no tak...smile
> to może byc ...STRES...po długim przebywaniu z bandą
niewychowanych "bachorów"

Może jednak warto skorzystać z porady lekarza specjalisty skoro Pani twierdzi
że,
cyt"> albo ...niezdiagnozowana SCHIZOFRENIA.....smile)))) P)

Skoro tak źle się dzieje to Pani jest osobą niebezpieczną dla dzieci i
otoczenia.
Czy Pani dziecko w przedszkolu należy do tej grupy jak Pani określa
cyt"bandą niewychowanych "bachorów"
JAK OSOBA PRACUJĄCA W PRZEDSZKOLU MOŻE TAK OKREŚLAĆ DZIECI!!!!!!!.

W innym post: żeby dziecko nie wracało głodne
pisze że jak dziecko niechce jeść należy je głodzić, aby poczuło co to głód i
zrozumiało po co się je.
DLACZEGO TAKIE OSOBY PRACUJĄ W PRZEDSZKOLU. JAK POWIERZYĆ I ZAUFAĆ TAKIM
OSOBOM. Potem twierdzą że wszystkie przyczyny płaczu, niejedzenia, lęku i
obawy to tylko ADAPTACJA.
CO SIĘ POROBIŁO W TYCH PRZEDSZKOLACH.
Obserwuj wątek
    • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 19:36
      Tekst znajduje się w post: ZNOWU KANAŁ
      W wypowiedziach bea.bea
    • przedwschodem znam to... niestety! 14.10.05, 20:32
      w pelni popieram, tez wydaje mi sie to co najmniej dziwne. swoja droga ostatnio
      rozmawialam z kolega przewodnikiem warszawskim o pracy. zapytalam go, jakie
      grupy lubi najbardziej a jakich nie znosi. on na to, ze nienawidzi bachorow, ze
      dzieci to zupelny koszmar i nie wie co z nimi zrobic, jak prowadzic wycieczke,
      no i najgorsze ze nie sluchaja i musi ciagle wzywac panie nauczycielki lub
      przedszkolanki o zachowanie spokoju. zapytalam, po co wiec bierze takie grupy
      jesli ich nie lubi, bo nie widze sensu. dzieci to co prawda najtrudniejsze
      grupy, ale i dajace najwieksza satysfakcje z pracy. a on na to: BO MI PLACA TAK
      JAK ZA DOROSLYCH, ODBEBNIAM I MODLE SIE BY JUZ NIE BYLO TAKICH ZLECEN, ALE JAK
      DAJA W BIURZE TO BIORE.
      otworzylam oczy ze zdziwienia. pewnie podobny schemat i tutaj jest.
      • alergenzb Re: znam to... niestety! 14.10.05, 20:43
        Przecież takim stwierdzeniem obraża sie dzieci i ich rodziców. Nie mówiąc jaką
        opinię o sobie wydają osoby tak stwierdzające. Pan przewodnik Ok może mieć
        niechęć do dzieci ale osoba pracująca w przedszkolu i mająca styczność z
        dziećmi to dopiero? Żal mi przedszkolaków.
    • pacynka27 Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 21:49
      Ale te bachory są w cudzysłowie- ja to odbieram jako żart. Mi zdażyło sie powiedzieć do mojego synka i mojej chrzesnicy; "moje bachorki".
      Wszystko zależy od tego jakim tonem sie mówi i co sie naprawdę ma na myśli.
      • bea.bea dzękuje...:) 14.10.05, 21:53
        są na tym swiecie jeszcze porządni ludzie...smile))
        bo juz traciłam wiare...

...smile)...a to tylko pogłębiało moje złe traummy...smile))
      • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 21:58
        Cudzysłów to ja wstawiłam , ale nie bea.bea. Proszę przeczytać wypowiedzi tej
        Pani w postach.
        • bea.bea Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:01
          alergen...zb - to bardzo dobry nik.....smile))
          alergen ...zb..ulwersowanysmile))
          • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:16
            Różni nas wychowanie jakie otrzymałyśmy w domach rodzinnych. U mnie inaczej
            odnosi się do dzieci, dla nas dzieci są najcenniejsze. Każdy kto źle postępuje
            z dzieckiem lub źle się odnosi do niego, nie zasługuje na szacunek,oraz jest
            osobą nieodpowiedzialną. Nie mam nic do Pań pedagogów, które z sercem i
            odpowiedzialnością podchodzą do dzieci, wręcz je podziwiam. Jeżeli Pani bea.bea
            twierdzi że ma schizofrenię to może wypadało by skonsultować postępowanie z
            lekarzem. Znam ich wielu i mogę polecić Pani.
        • k_w Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:02
          myslalas o tym, zeby sie leczyc ze swojej nienawisci do przedszkolanek? widze ze
          przezycia coreczki byly wieksza trauma dla ciebie niz dla dziecka, moze
          psycholog by ci pomogl?
          • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:25
            Zawsze będę bronić skrzywdzonego dziecka. Radą psychologa było zabrać
            natychmiast dziecko z tego przedszkola. I mam nadzieję że ktoś poniesie
            odpowiedzialność za wszystko. Może skorzystają inne dzieci w tym przedszkolu.
            Być rodzicem, to nie tylkourodzić, nakarmić i zaprowadzić do przedszkola.
            Odpowiedzialność za dziecko ma wyższe znaczenie dla mnie matki.
        • mallard Alergenie, piana zalała Ci oczęta! ;) 14.10.05, 22:17
          Bo ten cudzysłów tam był... Patrząc jednak na niektóre hmmm... Dzieciaczki,
          tudzież modlących się do nich rodziców, ja bym go zabrał!
          • alergenzb Re: Alergenie, piana zalała Ci oczęta! ;) 14.10.05, 22:21
            Szanuję dzieci, ludzi mądrych i odpowiedzialnych.
          • alergenzb Re: Alergenie, piana zalała Ci oczęta! ;) 14.10.05, 22:33
            A może Pani piana zalała Ci oczęta! wink
            Ja bronię stanowiska bezbronnego dziecka. I zawsze będę to robić, jeżeli jest
            krzywdzone.
            • mallard Re: Alergenie, piana zalała Ci oczęta! ;) 15.10.05, 00:30
              alergenzb napisała:

> A może Pani piana zalała Ci oczęta! wink

Ta pani to do mnie? No w rzeczy samej zalała, bo ja jestem facet! No chyba, że
              jakaś inna głęboka prawda tu drzemie, a ja ciemna masa nie zakumałem wink

> Ja bronię stanowiska bezbronnego dziecka. I zawsze będę to robić, jeżeli jest
              > krzywdzone.

To prawda, -dziecko jest bezbronne! Na wspomniany epitet (z cudzysłowiem, czy
              bez) zasługuje z winy rodziców...
        • pacynka27 Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:31
          Czytałam oryginalny tekst bea.bea i cudzysłów jednak tam jest.
          • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:42
            Zgadzam się, ale dzieci to nie BANDA, jak twierdzi bea,bea.
    • grzalka bea bea, gratulacje! 14.10.05, 22:07
      Dorobiłaś sie osobistego wroga, to już jest pewien poziom na forum smile

Pozdrawiam wink
      • bea.bea Re: bea bea, gratulacje! 14.10.05, 22:21
        kochana...przez dwa lata funkcjonowałam na forum ....spokojnie...więc czas na
        jakąs mała wojnęsmile))...jesli naz zauważaja i o nas piszą...niewazne jak...znaczy
        że zyjemy...smile))

i własnie zauwazyłam ...dziewczyny NIE JESTEM TRUPEM...chyba że kolezanka mnie
        zamordujesmile)))
        • alergenzb Re: bea bea, gratulacje! 14.10.05, 22:27
          Tojest forum i każdy wyraża swoje opinie.
    • bea.bea Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:33
      przyszedł mikołaj..jak najbardziej świety do przedszkola...dzieci wybiegły
      uradowane .....
      ale mikołaj wyjoł karabin i zastrzelił wszystkie....tylko jasiu schował sie za
      szafą.....

wyszedł patrzy a tu jatka....trupy kolegów.....i juz miał wyjś z sali...gdy
      otworzyły sie drzwi i wszedł mikołaj....

...wyciagnoł pistolet przyłozył biedakowi do glowy i .......

jaki z tego morał.....

MIKOŁAJ TRAFI DO WSZYSTKICH DZIECI...sad((
      • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:34
        Nie opowiadaj czasami tych bajeczek dzieciom!!!!!
        • bea.bea Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:36
          TO MOJA ULUBIONA...A WIESZ JAKIE POTEM SĄ GRZECZNEsmile)
          • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:41
            Jak by twoja głupota miała skrzydła, to fruwała by jak gołębica nad
            przedszkolem, dając trochę radości dzieciom.
            • bea.bea Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:44
              konkurs...co to za film...widziałam widziałam...i to w pierwszej wersjismile))
      • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:38
        twoje słowa brzmiały

i własnie zauwazyłam ...dziewczyny NIE JESTEM TRUPEM...chyba że kolezanka mnie
        zamordujesmile)))

Jeszcze żyjesz a już strzelasz.
        Nie opowiadaj dzieciom w przedszkolu tych bajek,potem płaczą w domu i nie chcą
        iść do przedszkola, nie mówiąc że budzą się w nocy z płaczem i boją się
        mikołaja. Może po twoich bajkach o mikołaju.
        • k_w Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:44
          bosze, jeszcze troche a potrzebny bedzie kaftan
          • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:47
            Nie używaj Boga nadaremno.
            • k_w Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 23:49
              w ogole nie uzywam, co najwyzej jego imienia ale jak widze nadaremno smile widze ze
              do kaftanu potrzebny jeszcze beret - moherowy tongue_out
              dobranoc
          • bea.bea Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:47
            ja wole jednak koszule nocną ...( ale dlaczego ona ma takie długie
            rękawysmile))...smile)...dobranocsmile))
            • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 22:48
              Sen z mikołajem na noc.
            • mallard Bea.bea, -chuchnij :):):) 15.10.05, 00:35
        • moler1 Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 18.10.05, 13:12
          alergenzb napisała:

> twoje słowa brzmiały
          >
          > i własnie zauwazyłam ...dziewczyny NIE JESTEM TRUPEM...chyba że kolezanka mnie
          > zamordujesmile)))
          >
          > Jeszcze żyjesz a już strzelasz.
          > Nie opowiadaj dzieciom w przedszkolu tych bajek,potem płaczą w domu i nie
          chcą
          > iść do przedszkola, nie mówiąc że budzą się w nocy z płaczem i boją się
          > mikołaja. Może po twoich bajkach o mikołaju.

Droga alergenzb, tak sobie czytam Twoje wpisy i z przykrością muszę przyznać,
          że masz gigantyczny problem psychologiczny....no chyba, że jesteś pospolitą
          kretynką, ale wtedy to juz inna sprawa...
          • alergenzb Re:Do moler1 18.10.05, 21:15
            Cytuję twoje słowa.

>przepraszam, ale wykonałeś zbyt "skomplikowany" wpis jak na mój intelekt smile
            • moler1 Re:Do moler1 19.10.05, 08:55
              alergenzb napisała:

> Cytuję twoje słowa.
              >
              > >przepraszam, ale wykonałeś zbyt "skomplikowany" wpis jak na mój intelekt :
              > -)

tak, wiem. wiele rzeczy na tym forum jest zbyt skomplikowanych. Mała uwaga
              pisząc o swoim intelekcie wstawiaj to w cudzysłów.

zdrowia życzę

• alergenzb Re: Do moler1 18.10.05, 21:17
            cytujesz słowa Pani bea.bea i dopiero moją odpowiedz
    • mami7 Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 14.10.05, 23:25
      Ok. Jakoś do tej pory nie zauważyłam nic zdrożnego w tym co pisała. Chociaż
      poglądami różnimy się, ale chyba możemy się nimi powymieniać w cywilizowany
      sposób. Jak do tej pory to niesmaczna jest tylko ta Wasza wymiana zdań i Twoje
      oburzenie.
      Proponuję posłuchać, co mówią o "naszych" dzieciach bezdzietni sąsiedzi wink)))
      Włos się jeży!
      • alergenzb Re: Do mami7 14.10.05, 23:52
        Wyraziłam tylko swoją opinię na temat dzieci. Słownictwoinnych Pań, mówi tylkoo
        nich. Mam trójkę znajomych, bezdzietnych serce by oddali dzieciom, pozostałych
        nie znam. Jestem czasami oburzona, ponieważ nie stykam się z takim słownictwem
        dotyczącym dzieci. Jest margines, który inaczej traktuje dzieci, ale oburza
        mnie że osoba pracująca w przedszkolu tak się wyraża. Przecież burzy opinię
        pedagogów, którzy starają się jak mogą. Jak później ma reagować rodzic, który
        stara się zaufać Panim, ponieważ na tym polega współpraca dla dobra dziecka.
        Są pedagodzy z prawdziwego zdarzenia, ale i tacy którzy nie nadają się do tego
        zawodu. Forum nie jest anonimowe, jak i cały internet.
        Jestem dojrzałą osobą i bycie matką to dla mnie odpowiedzialność za dziecko,
        jego wychowanie itd.
        Dla mnie przedszkole to tylko pomoc we wspomaganiu rozwoju dziecka, a nie
        wychowywanie. Dzieci my wychowujemy. Nie chciała bym aby trafiło na taką osobę,
        która zburzyła by cały grunt dziecka, swoim nie odpowiedzialnym zachowaniem czy
        słownictwem. Oboje z mężem staramy się wychować dziecko tak , aby wyrosło na
        porządnego człowieka i sznowało innych.
        • beatrycze_b1 Re: piatek "rodzinny"(?) 15.10.05, 09:02
          alergen... wyrazalas swoja opinie prawie 3 godziny,co podczas tego czasu
          robilo Twoje ukochane dzieciątko?????Tak z ciekawosci pytam.....
          Pozdrawiam
          • alergenzb Re: piatek "rodzinny"(?) 15.10.05, 12:20
            Spało. Nawiasem mówiąc nadal sypia 2x dziennie. Wieczorem po dobranocce już
            śpi, czasami nawet usypia przed dobranocką.
            • judytak Re: piatek "rodzinny"(?) 17.10.05, 12:53
              alergenzb napisała:

> nadal sypia 2x dziennie. Wieczorem po dobranocce już
              > śpi, czasami nawet usypia przed dobranocką.

wow! żeby mi się takie dziecko trafiło...
              bo moja osobista trójka, to owszem dosyć często zachowuje się jak banda
              niewychowanych bachorów właśnie ;o)))

pozdrawiam
              Judyta
              • alergenzb Re: piatek "rodzinny"(?) 23.10.05, 00:20

> wow! żeby mi się takie dziecko trafiło...

Lepiej nie chciej, musiała byś spędzić ponad 3 lata w szpitalach ( Stany
                Zjednoczone, Niemcy, CZD W-wa i inne, a dotego podawać dziecku leki co 4
                godziny przez całą noc, podłanczać do aparatury w nocy aby mogło oddychać i
                bawić się w dzień jak każde inne dziecko. Siedzieć na krzesełku przez tyle lat
                przy łóżeczku płaczącego i cierpiącego dziecka.

• marcelino1 Re: do bea.bea 15.10.05, 12:33
      Naprawdę pracujesz w przedszkolu?
      Cos mi po głowie chiodzi, że jesteś grafikiem i pracujesz w domu.
      O co zatem chodzi?

• jackass_1 Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 15.10.05, 13:01
      Dziewczyny, godzić Was nie zamierzam, ale postarajcie się spojrzeć na swoje
      zachowanie nieco obiektywniej. Z mojego - obiektywnego - punktu widzenia,
      konflikt ten nie wnosi nic poza biciem piany i wyżywaniem sie na forum. Mamy na
      forum do czynienia z róznymi ludźmi - rozsądnymi i nierozsądnymi, nielubiącymi
      dzieci, przedszkoli, nielubiącymi innych rodziców, przewrażliwionymi na punkcie
      własnych dzieci i całego świata. I tego nie zmienimy. Jednak utarczki tego
      rodzaju, niedotyczące żadnej konkretnej sprawy, a związane wyłacznie z róznicą
      charakterów, są po prostu żenujące.

Nie chcę atakowac żadnej z zainteresowanych, nie zajmuję też stanowiska po
      żadnej ze stron. Proszę jednak o umiar - do tej pory było tu na forum tak
      fajnie! Umyka nam chyba najważniejszy temat w tym wszystkim - warunki w
      przedszkolach i dokonania naszych pociech w tym ważnym okresie przedszkolnym.
    • lolinka2 Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 15.10.05, 17:20
      alergenzb, czy Ty masz alergię na wszystkich pracujących z dziećmi czy zaczepki
      po prostu szukasz???

Post ściśle niedorzeczny jak na mój gust.

I nie jestem generalnie fanką wszsytkich przedszkoli (spotkałyśmy się juz na
      okoliczność mojego wątku o przedszkolu, prawda??). Po prostu osoba tak
      zrównoważona jaką wydaje się być bea.bea, która widzi sprawę z dwóch punktów
      widzenia jest tu ewidentnie szkalowana. A ja nie jestem w stanie na to spokojnie
      patrzeć.

Znajdźcie sobie ludzie jakiś normalny, prawdziwy najchętniej temat.

W tej sytuacji zaczynam inaczej patrzeć na wypadki Twojego dziecka w
      przedszkolu. Czy to aby nie zwykłe pieniactwo pozbawionego wszechwładzy
      rodzica...? Tak sobie myślę....
      • alergenzb Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 15.10.05, 19:52
        Każdy ma prawo do samodzielnego myślenia, przecież nie musisz uczestniczyć w
        tym wątku. Skoro jego podjełaś to

A ja nie jestem w stanie na to spokojni
        > e
        > patrzeć.

Chyba czytać.
        Nie musisz w nim uczestniczyć. Ale to jest forum dla każdego.
        I każdy ma prawo na osobiste zapatrywania.
      • alergenzb Re: lolinka2 15.10.05, 20:10
        To nie szkalowanie bea.bea, skoro tak napisała i wyraziła swoją opinię, z którą
        nie muszę się zgadzać i czuć oburzona. Za słowa także trzeba być
        odpowiedzialnym.
        To nie jest cyt.

Czy to aby nie zwykłe pieniactwo pozbawionego wszechwładzy
        > rodzica...? Tak sobie myślę....

Mylisz sie.
        Tylko żal i zawiedzenie wobec Pań. Rodzic może wiele.
        Każdy z nas ma własny pogląd i opinię na wiele spraw.
        Dla jednych dziecko jest najważniejsze, a dla drugich nie.
        • alergenzb Re: lolinka2 15.10.05, 20:13
          Nie obraziłam nikogo, tylko opisałam pogląd bea.bea
          Uważam że stwierdzenia bea.bea. są poniżające i zaczepliwe. Odpowiadalam tej
          Pani tylko na post. Proszę przeczytać całość.
          • k_w Re: lolinka2 15.10.05, 23:40
            histeryzujesz kobieto
            • lolinka2 Re: od lolinka2 do reszty świata 24.10.05, 00:35
              Dzięki k_w
              Potwierdzam.
              A ponieważ podobnie jak bea.bea jestem i matką i pracownikiem oświaty widzę sprawę z obu stron.
              I dlatego: 3maj się bea.bea!!!
      • alergenzb Re: Do lolinka2 18.10.05, 22:02
        Przepraszam, ale czy zapomniałaś swój post na temat cukierka, którego Pani dała
        twojemu dziecku, aby nie płakało. Pani pedagog, także nie wiedziała, że twoja
        wiara na to nie pozwala, a ty zrobiłaś z tego aferę.
        • k_w Re: Do lolinka2 19.10.05, 08:40
          jakbys umiala czytac ze zrozumieniem tresci to bys sie doczytala, ze pani
          pedagog byla poinformowana o przekonaniach religijnych lolinka2
          no ale ty z kazdej wypowiedzi kodujesz tylko to co chcesz i interpretujesz to po
          swojemu pieniaczko

• alergenzb Re: Do k w 19.10.05, 10:43
            Przeczytaj siebie w postach politycznych. To dopiero pieniactwo!!
            Nie określaj innych jako pieniaczy, tylko spójrz na siebie i czytaj to co
            piszesz. Oceń najpierw siebie!
          • alergenzb Re: Do k w 19.10.05, 14:47
            Ten post nie był do ciebie, trochę kultury!!.
            • betty_julcia Re: Do alergenzb 22.10.05, 15:56
              Wiesz, a ja podziwiam bea.bea że miała tyle do ciebie cierplwości i na każdą
              twoją zaczepkę posyłała ci uśmiechy. Chyba nauczyła sie tej cierpliwości
              przebywajac z bandą niewychowanych "bachorów" (i to jej cudzysłów). Boże, ale z
              ciebie upierdliwy ogon. Okres masz dostać czy co???
              Bea. bea - ta jakaś mania na twoim punkcie i nie wiadomo czy śmiać się czy
              baćsmile
              ------------------------------------------------------
              Betty to mama a to jestem ja:
              GWIAZDECZKA
    • bea.bea Re: bea.bea napisała ŻE DZIECI TO BANDA BACHORÓW 16.10.05, 07:25
      jak pisze wieczna goia.....kto sie wymadrza , ten sie wygłupia...
      przepraszam dziewczyny za ta conajmniej głupia dyskusję...ale mnie tez czasem
      poniesie...smile))...

a alergeny działaja alergicznie...
      i załoze sie że zaraz wyskoczy jak wtzód na ....

no cóż o dzieciach mysle tak...smile)

kiedy są małe to człowiek by je zjadł...ale gdy podrosna to żałuje że tego nie
      zrobił..smile)

a jeśli chodzi o mnie to rzeczywiście jestem grzfikiem...a w przedszkolu pracuje
      ako wolontariusz......
      ...bo podono trzeba pmagac innym smile)

pozdrawiam dziewczyny i obiecuje , ze wracam do mojej zwykłej postaci...

gruszko wykasuj ten wątek....prosze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka