k.mackowiak 16.09.08, 12:04 Szukam dobrego przedszkola dla córeczki jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka2406 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 18.09.08, 23:12 Drodzy Rodzice pragnę poinformować iż 30 września zostanie otwarte nowe przedszkole na ul Żytniej Będzie to przedszkole, żłobek i świetlica dla dzieci czynne od godz 6.30 do 19 lub 20. Wszelkie informacje i zapisy pod numerem tel kom 788619343 lub e-mail szczesliwachatkamalolatka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k.mackowiak Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 19.09.08, 10:39 dziękuję za odpowiedz i prosze o więcej moze o przedszkolach publicznych, chociaz wszelkie info o zajeciach dodatkowych dla maluchow takze mile widziane. Szukam informacji bo rekrutacja sie zbliza a ja w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 19.09.08, 13:53 Rekrutacja będzie w lutym - marcu. Do tej pory będzie sporo czasu na znalezienie informacji o przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mackowiak Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 22.09.08, 10:45 Tak wiem i dziękuje ale tez wiem ze przedszkoli w najblizszej okolicy jest sporo a ja w tej chwili jestem poza warszawa i musze zawezic poszukiwania do 3, 4 i te zweryfikowac osobiscie takze prosze bardzo o odpowiedz. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasia236 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 05.10.08, 23:52 Polecam przedszkole 133 .okopowa 7A. Synek chodzi tam drugi rok.jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak czytam jakie problemy mają mamy w przedszkolach to mi oczy wychodzą. Jeżeli masz jakieś konkretne pytania to chętnie odpowiem.Tutaj rzadko zagladam więc pisz na kat.wlo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k.mackowiak Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 17.11.08, 12:04 Witam! Jeżeli mogłaby Pani mi cos więcej m napisac o przedszkolu przy okopowej, lub innych okolicznych, byłabym wdzięczna. Czy ma plac zabaw, czy dzieci chodzą na spacery jakie sa panie, jedzenie, zajecia dodatkowe nawet nie wiem o co jeszcze zapytac bo to bedzioe moj debiut ). Nistety nie udał mi się skontaktować na podany adres mailowy. z góry dziękuje k. maćkowiak Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k100 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 17.11.08, 17:10 Witaj, możesz poszukac też informacji na www.najlepsze-przedszkole.pl. tam jest sporo opini o przedszkolach. Może i te które Cię interesują będą. pozdrawiam, jane-k Odpowiedz Link Zgłoś
zocha16 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 20.11.08, 16:24 Bardzo polecam właśnie to przedszkole (okopowa 7a). Moja córka do niego chodziła. Dzisiaj jest uczennica 3 klasy szkoły podstawowej. Ale nt przedszkola złego słowa nie moge powiedzieć. Syn tez w tym roku zaczał edukacje przedszkolną. Niestety z racji dojazdów poszedł do przedszkola blisko domu, tez jestem zadowolona. Poza tym ja nie z tych czepialskich o wszystko matek. Jak dziecko brudne po całym dniu to zawsze sie cieszyłam, że sie dobrze bawiło. Generalnie w tym przedszkolu na Okopowej maja bardzo dobry poziom nauczania. Z czystym sumieniem polecam. Wiem tylko, że jest inna Pani Dyrektor niż ta kiedy chodziła moja córka. Czy ma to jakies znaczenie- nie wiem. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
tatko11 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 23.11.08, 22:55 Od listopada zapisaliśmy z żoną dzieciaczka do szczęśliwej chatki przy żytniej. na razie jest ok. dość dlugo jest otwarte więc mam dużo czasu na wyrobienie się z pracy. polecam. hej. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek35 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 24.11.08, 22:29 Witaj tatko11 mam prośbę czy mógłbyś coś więcej napisać o tym przedszkolu Ja szukam czegoś w okolicy Okopowej, Żytniej, Leszna. Interesuje mnie ilość dzieci w grupie, zajęcia dodatkowe jakie są, oraz panie nauczycielki. Poprosiłabym też może jakiś namiar na to przedszkole. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tatko11 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 24.11.08, 22:59 Przedszkole jest na ul Żytniej 13 lok 143 numer kontaktowy 788 619 343 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia236 Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 13.12.08, 21:41 Zjadłam literkę ,mój adres meil to kat.wlod@wp.pl proszę pisać i pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
laciatakrowa Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 28.01.09, 08:57 Wolne miejsca w KLUBIE MALUCHA GUFI!!! Klub mieści się na ul. Żytniej. Zadzwoń po więcej informacji i wejdź na stronę. 792 840 927, 600 969 297 www.klubmaluchagufi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vesteros Re: Przedszkola na Woli rejon Okopowa/Żytnia/Nowo 22.04.13, 14:51 nie polecam przedszkola nr 133 na ul. Okopowej, Panie zajęte wszystkim tylko nie opieką nad dziećmi, w związku z czym dzieci non stop chodzą niedopilnowane, nieustanne przeziębienia i inne epidemie, koszmar Odpowiedz Link Zgłoś