Dodaj do ulubionych

usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie?

23.03.06, 12:08
Obserwuj wątek
    • cynamonka6 Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 13:12
      W Zielonej Górze robi dr Sławomir Laber. Pozdr.
      • ulad Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 14:06
        Ogromne dzięki, a czy znasz może numer telefonu albo adres?
        • cynamonka6 Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 14:20
          Przyjmuje na Armii Ludowej 44(osiedle domków), ale numeru tel. nie pamiętam.
          Brałam chyba z internetu. Jeśli będziesz miała kłopot ze znalezieniem to
          poszukam. Pozdrowienia.
          • ulad Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 14:57
            no właśnie nie mogę się doszukać, a nie jestem z ZG i wolałabym się wcześniej
            umówić. Wszyscy polecają mi Herbicha, ale z tego co wiem on nie robi 3d?
            • cynamonka6 Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 15:21
              Herbich robi 3d ale ma drożej. Poszukam Ci tego telefonu i dam znać.
              • ulad Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 15:25
                Wielkie dzięki
                • cynamonka6 Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 15:29
                  Dr Laber tel 606290025. Gabinet czynny we wtorki i czwartki od 15. Laber
                  pracuje też w Nowosolskim szpitalu. Jak wejdziesz na forum regionalne Zielona
                  Góra i dasz w wyszukiwarkę jego nazwisko to poczytasz sobie wiele na jego temat.
                  • ulad Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 23.03.06, 15:36
                    ok, znalazłam, wielkie dzięki za pomoc
                    • kinga2877 do cynamonka 23.03.06, 17:23
                      A powiedz ile u Labera kosztuje to 3D?Z góry dzięki
                      • ajla1 Re: do cynamonka 23.03.06, 17:28
                        Hej hej Kinga, ja własnie w pon. byłam u Labera na usg 3D i zapłaciłam 150zł. z
                        nagranie na płyte, niestety musze jechać jeszcze raz bo jak przyjechałam do
                        domu to okazało sie że nic na niej nie ma. Pozdrawiam!!!
                        • klarcia79 Re: do cynamonka 23.03.06, 17:58
                          Ale zbieg okoliczności! Ja tez byłam teraz u Labera, za wizyte wziął 150 zł,
                          zrobił usg2D (nie wiem dlaczego nie zrobił 3D), a po przyjściu do domu okazało
                          się, że na płycie cos jest nagrane, ale nie można tego odczytać. Kolega nam
                          pomógł, odzyskał 3 zdjęcia i 1 film, ale jest tyle błędów, że nic nie idzie
                          normalnie , tylo sie rwie. Chyba pojadę jeszcze raz, bo kurcze zapłaciłam 150 zł
                          między innymi, żeby mieć pamiątke, a facet nawet nie potrafi nagrać płyty.
                          Wkurzuł mnie!!!!
                          • namesis Re: do cynamonka 27.03.06, 10:11
                            klarcia79 napisała:

> Ale zbieg okoliczności! Ja tez byłam teraz u Labera, za wizyte wziął 150 zł,
                            > zrobił usg2D (nie wiem dlaczego nie zrobił 3D), a po przyjściu do domu okazało
                            > się, że na płycie cos jest nagrane, ale nie można tego odczytać. Kolega nam
                            > pomógł, odzyskał 3 zdjęcia i 1 film, ale jest tyle błędów, że nic nie idzie
                            > normalnie , tylo sie rwie. Chyba pojadę jeszcze raz, bo kurcze zapłaciłam 150
                            z
                            >

Szkoda czasu i pieniędzy. koleś ma bajer i nic poza tym. Na wlasnej skorze
                            doświadczyłam braku jego kompetencji po tym jak po jego swietnych diagnozach i
                            wynikach bdan na jego supersprzęcie, urodziłam synka z powazna wada serca.
                            Po co komu płyta(źle z zresztą nagrana) jeślilekarz nie potrafi własciwie
                            interpretowac tego co widzi na ekrania??? na prawde nie rozumiem zachwytu w
                            tych wszystkich postach
                            > między innymi, żeby mieć pamiątke, a facet nawet nie potrafi nagrać płyty.
                            > Wkurzuł mnie!!!!
                            • cynamonka6 Re: do cynamonka 27.03.06, 11:28
                              hmm! To pierwsza negatywna uwago na temat Labera jaką usłyszałam. Nie byłam
                              nigdy jego pacjentką, choć był czas że chciałam ( drogi). Wszystkie moje
                              znajome ciężarówki bardzo go sobie chwaliły. Ma więc pierwszą rysę na karierze.
                              Przykro mi z powodu Twojego dziecka.
                              • natalieae Re: do cynamonka 28.03.06, 16:53
                                DZIEWCZYNY CZY KTÓRAS RODZIŁA U LABERA? ILE SIE U NIEGO PŁACI ZA PORÓD, CZY
                                PŁACI SIE DODATKOWO ZA CESARKĘ? I CZY MOZNA SIE NA NIA Z NIM UMÓWIC . mÓJ
                                LEKARZ PROWADZACY WYJEŻDŻA NA 2 TYG WTEDY GDY MAM TERMIN PORODU I BEDE MUSIAŁA
                                SIE UMÓWIC NA PORÓD Z KIMS INNYM.
    • zuska07 Re: usg 3d w Lubuskim, kto wie gdzie? 29.03.06, 17:34
      co do usg 3d jest jeszcze nawrocki w zaganiu, koszt wizyty 80 zl. jako radiolog
      jest ponoc rewelacyjny. ale ma jedna wade jest strasznie chaotyczny. zapisalam
      sie do niego na usg (umowilam sie z nim przez telefon) ja przyjezdzam a tam
      przede mna co najmniej 6 osob umowionych niemalze na te sama godzine, a kazdego
      pacjenta bada pol godziny. okazalo sie ze sa jakies dwie kolejki jedna umowila
      sie z nim przez telefon, druga kolejka, to wpisy do zeszytu na korytarzu.
      pomieszanie z poplataniem. okazalo sie ze musialabym czekac co najmniej 4
      godziny, wiec zrezygnowalam i poszlam na normalne usg. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka