Dodaj do ulubionych

dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii

25.04.08, 10:29

proszę polećcie kogoś z doświadczeniem.
Obserwuj wątek
    • be.a Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 27.04.08, 22:06
      dr.Piotrkowski Gdynia ul. Słupecka..Prywatnie ale warto
      • mamaronja Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 28.04.08, 09:04
        Potwierdzam. Byłam przedtem u kilku innych, tylko on pomógł mojemu
        dziecku.
        Acha, trzeba przychodzić punktualnie na wizyty smile!
        • ania140880 Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 30.04.08, 12:50
          czy mogę prosić o jakieś namiary na tego dr Piotrkowskiego?może nr
          do rejestracji?pozdrawiam i dziekujęsmile
          • be.a Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 01.05.08, 19:55
            nr. telefonu 602669415.
            Nie zraż się po rozmowie telefonicznej ponieważ czasami :dziwnie:
            wygląda taka rajestracja. Terminy wizyt za 3-4 dni.
            • 77elastyna Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 11.05.08, 20:21
              witam
              rzeczywiście dr Piotrowski jest wspaniałym lekarzem. jeszcze nie słyszałam o Nim
              żadnej negatywnej opinii.Leczyłam u Niego moją córkę, ale usłyszałam od
              znajomej, że dr Piotrowski wyjechał za granicę i tel Pana dr nie odpowiada.
              gdyby to była prawda (a raczej niestety jest), to czy ktoś może polecić innego
              równie dobrego laryngologa?
              • tabaluga0 Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 12.05.08, 19:34
                Pan doktor czesto wyjzdza ale z tego co wiem na krotko, tez tak
                kiedys trafilismy, ale po tygodniu nas przyjal.
    • kontaminacja Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 12.05.08, 20:32
      Piotrowskiego nie ma juz chyba kolo miesiaca. POdejrzewam, ze to dluzej potrwa. Ja polecam doktor z przychodni na Sucharskiego, nazwisko bodaj Szymanska. POza tym, pod koniec tygodnia bede miala namiary na lekarke, ktora pracuje w szpitalu i ma gabinet w Chylonii.
      • 77elastyna Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 12.05.08, 22:52
        właśnie od koleżanki dowiedziałam się, że pan dr wyjechał chyba na dłuższy
        czas.podobno do Anglii.
        najgorsze, że człowiek zaufał i był zadowolony z efektów leczenia a teraz trzeba
        zaczynać od nowa sad
        ta dr Szymańska z Sucharskiego przyjmuje prywatnie czy na skierowanie? (w ogóle
        do laryngologa z NFZ potrzebne jest skierowanie? )
        jak długi jest okres oczekiwania na wizytę?
        kontaminacja jeśli mogę Cię prosić to podaj namiary na tą lekarkę ze szpitala
        jak już będziesz miała.
        • kontaminacja Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 13.05.08, 22:27
          Szymanska przyjmuje panstwowo i musisz miec skierowanie od pediatry. Ja czekalam na wizyte 3 dni, wiec nie jakos tragicznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka