ania140880 25.04.08, 10:29 proszę polećcie kogoś z doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.a Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 27.04.08, 22:06 dr.Piotrkowski Gdynia ul. Słupecka..Prywatnie ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
mamaronja Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 28.04.08, 09:04 Potwierdzam. Byłam przedtem u kilku innych, tylko on pomógł mojemu dziecku. Acha, trzeba przychodzić punktualnie na wizyty ! Odpowiedz Link Zgłoś
ania140880 Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 30.04.08, 12:50 czy mogę prosić o jakieś namiary na tego dr Piotrkowskiego?może nr do rejestracji?pozdrawiam i dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
be.a Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 01.05.08, 19:55 nr. telefonu 602669415. Nie zraż się po rozmowie telefonicznej ponieważ czasami :dziwnie: wygląda taka rajestracja. Terminy wizyt za 3-4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
77elastyna Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 11.05.08, 20:21 witam rzeczywiście dr Piotrowski jest wspaniałym lekarzem. jeszcze nie słyszałam o Nim żadnej negatywnej opinii.Leczyłam u Niego moją córkę, ale usłyszałam od znajomej, że dr Piotrowski wyjechał za granicę i tel Pana dr nie odpowiada. gdyby to była prawda (a raczej niestety jest), to czy ktoś może polecić innego równie dobrego laryngologa? Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 12.05.08, 19:34 Pan doktor czesto wyjzdza ale z tego co wiem na krotko, tez tak kiedys trafilismy, ale po tygodniu nas przyjal. Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 12.05.08, 20:32 Piotrowskiego nie ma juz chyba kolo miesiaca. POdejrzewam, ze to dluzej potrwa. Ja polecam doktor z przychodni na Sucharskiego, nazwisko bodaj Szymanska. POza tym, pod koniec tygodnia bede miala namiary na lekarke, ktora pracuje w szpitalu i ma gabinet w Chylonii. Odpowiedz Link Zgłoś
77elastyna Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 12.05.08, 22:52 właśnie od koleżanki dowiedziałam się, że pan dr wyjechał chyba na dłuższy czas.podobno do Anglii. najgorsze, że człowiek zaufał i był zadowolony z efektów leczenia a teraz trzeba zaczynać od nowa ta dr Szymańska z Sucharskiego przyjmuje prywatnie czy na skierowanie? (w ogóle do laryngologa z NFZ potrzebne jest skierowanie? ) jak długi jest okres oczekiwania na wizytę? kontaminacja jeśli mogę Cię prosić to podaj namiary na tą lekarkę ze szpitala jak już będziesz miała. Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: dobry laryngolog dla malucha w Gdyni/Rumii 13.05.08, 22:27 Szymanska przyjmuje panstwowo i musisz miec skierowanie od pediatry. Ja czekalam na wizyte 3 dni, wiec nie jakos tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś