Dodaj do ulubionych

Kwadratowe talerze...

IP: *.acn.waw.pl 22 lata temu
Witam serdecznie,mam do Was pewne pytanko,czy moze wiecie gdzie moge nabyc
plaskie,kwadratowe talerze (takie jak ma Pascal w swoim programie na tvn)??
myslalam ze w ikea cos podobnego znajde ale niestety..pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magdalenha Re: Kwadratowe talerze... 22 lata temu
      Witaj

Producentem tych tależy jest firma Witeks (pewnie nie tylko)na stronie
      www.witeks.com.pl możesz je obejżeć (w "nowościach") i w linku "kontakt" są
      adresy sklepów.

Pozdrawiam
      Magda
    • Gość: Iza Re: Kwadratowe talerze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Widziałam takie w takim malutkim zakładziku ceramiki pod Warszawą. Nazwa fimy
      Barbara, a jak tylko znajdę telefon to podam.
      Pozdrawiam
      • Gość: Iza Znalazłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        ... Znalazłam wizytówkę i podaję namiary:
        Pracownia ceramiki Barbara
        ul: Mickiewicza 38
        Ożarów Mazowiecki k/ Warszawy
        (22) 722 44 96
        www.ceramikabarbara.home.pl
        Pozdrawiam
        • ka1311 Tu pracownia, witamy!!!! 22 lata temu
          Witam,
          Widzę, że ktoś podaje namiary na naszą pracownię. Dziękujemy za reklamę.
          Faktycznie w naszej ofercie znajdują się proste, płaskie talerze w kształcie
          kwadratu w trzech różnych rozmiarach. Dodatkowo proste miski jedna kwadratowa i
          dwie prostokątne. Zapraszam do pracowni.
          • Gość: magda Re: Tu pracownia, witamy!!!! IP: *.acn.waw.pl 22 lata temu
            a czy moglabys podac ceny tych talerzy,w jakich sa granicach ?z gory dziekuje
            za wszystkie odpowiedzi
            • ka1311 Re: Tu pracownia, witamy!!!! 22 lata temu
              Od 20 zł w górę, wszystko zależy od wielkości talerza oraz rodzaju szkliwa
              (matowe lub błyszczące), zdobień (gładkie lub z anemonem, może być też malowane
              złotem). Proponuję telefon (22) 722 44 96 lub wizytę u nas :))))
              Pozdrawiam
    • mamalgosia Re: Kwadratowe talerze... 22 lata temu
      zawsze się dziwiłam, dlaczego tak mało się produkuje kwadratowych talrerzy,
      przeciez na nich jest o wiele łatwiej coś ułożyć (np. prostokątne ciastka).
      Mi mama przywiozła takie z Niemiec, w Polsce niestey na razie nic takiego nie
      spotkałam
    • Gość: kasia Re: Kwadratowe talerze... IP: 217.153.60.* 22 lata temu
      kwadratowa zastawe dostaniesz tez galerii centrum na marszalkowskiej oraz w
      sezamie (sa tej samej firmy,ale w sezamie sa tansze).nie wiem jakiej uzywa
      Pascal,ale ta jest na 100% kwadratowa,ciezka i w kolorze mlecznym.pozdr
    • Gość: Dorota Re: Kwadratowe talerze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Na pewno możesz kupić kwadratowe talerze a nawet całe serwisy w sklepie Witek w
      Łomiankach przy trasie nr 7. Są różne rodzaje, ale nie wiem czy takie jak w
      progrmie.
      • magdalenha Re: Kwadratowe talerze... 22 lata temu
        Hej

Dowiedziałam się... Pascal uzywa talerzy Villeroy & Boch. Są piekne ale chyba
        nasze polskie ospowiedniki będą zdecydowanie tańsze:)

Pozdrawiam
        Magda
        • Gość: Fly Re: Kwadratowe talerze... IP: *.gtech.com / 156.24.1.* 22 lata temu
          używam kwadratowych talerzy z Ikei....i małych i dużych do np. drugich dań -
          mają lekko zawinięte krawędzie i tym samym nie ma obawy przed wylaniem się np.
          sosu...
          używam białych, ale widziałam żółe i niebieskie...acha! mam jeden deserowy
          granatowy, o ile dobrze pamiętam są jeszcze zielone i kremowe...
    • Gość: Miśka Re: Kwadratowe talerze... IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      ja widziałam w Krakowie w sklepie w pasażu M1. Są piękne... Pomimo iż używa ich
      Pascal jakiś tam
    • Gość: rebeka Re: Kwadratowe talerze... IP: 217.97.148.* 22 lata temu
      Kwadratowe talerze mają teraz wszyscy szanujacy się producenci porcelany, bo są
      w modzie, np www.karolina.info.pl/dakar.html można obejrzeć, ale
      następnym hitem mają być owalne www.karolina.info.pl/omega.html, pod
      podanymi adresami mozna obejrzeć
    • Gość: jola Re: Kwadratowe talerze... IP: *.atm2-0-51113.0x50a6347e.kjnxx6.customer.tele.dk 22 lata temu
      W DANII JEST ICH MNOSTWO.
      JOLA Z KOPENHAGI
      • Gość: monika Re: Kwadratowe talerze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        witam, znalazlam te talerze, sama szukalam ich od dawna, jest producent w
        Dziekanowie Leśnym, tuż przy Łomiankach, kosztują groszę, są całe komplety i
        rózne ciekawe wzory.Robią na zamówienie dodatkowe wzory i inne cudeńska.
        polecam.Pozdr.
        • Gość: poszukiwacz Re: Kwadratowe talerze... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22 lata temu
          mozesz podac adres w dziekanowie ?? z gory dziekuje :)
        • Gość: monika Re: Kwadratowe talerze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
          adres sklepu
          Dziekanów Leśny ul. Miła 52a tel. 7512453
          czesc ich produktów znajdziesz na stronie www.witeks.com.pl
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka