a76 25.01.06, 13:55 Proszę o opinię na temat żłobka na ul. Drewnianej. Na forum znalazłam niewiele opinii-czyżby był mało popularny? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mking Re: Żłobek na Drewnianej w W-wie 26.01.06, 14:43 Witam!!!My aktualnie kończymy "edukacje" na Drewnianej.Moja corka spedziła tam ca łe dwa sezony.Poszła do młodszej grupy jak miała 1,5 roku,aktualnie jest starszakiem i bardzo niechętnie rozstanie się z ciociami ze żłobka.Jeśli szczegolnie coś Cię interesuje to pytaj na mojego maila mgkrol@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nowaska Re: Żłobek na Drewnianej w W-wie 27.01.06, 09:17 Witaj ja właśnie posłałam małą do żłobka na drewnianą i jeszcze za bardzo nie jestem zorientowana w temacie, nie wiem też jak spawy potoczą się dalej, bo mała strasznie płacze, ale żłobek podoba mi się. W chwili obecnej trwa tam remont ale za kilka dni będzie już po wszystkim, są odnowione sale, piękne nowiutkie łazienki, wszędzie wymienione drzwi, jak uprzątną ten cały bałagan będzie bardzo ładnie. Panie są bardzo miłe i konkretne, widać, że mają doświadczenie z maluchami, jedzenie wg. mnie b.dobre i urozmaicone - i to na razie tyle z moich kilkudniowych obserwacji. napisz jeśli interesuje cię coś szczególnego. Może ktoś napisze coś jeszcze....rzeczywiście niewiele informacji można znaleźć o tym żłobku. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
a76 Re: Żłobek na Drewnianej w W-wie 27.01.06, 13:49 Dziękuję za odpowiedzi. Zamierzam mojego synka oddać do tego żłobka od września, będzie miał wtedy 13 miesięcy. Właśnie na takie odpowiedzi liczyłam, bo wszelkie sprawy organizacyjne można dowiedzieć się już na miejscu a ptzecież najważniejsze są opinie mam. Proszę o następne opinie utwierdzające mnie w przekonaniu, że to dobry wybór. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
onaa Re: Żłobek na Drewnianej w W-wie 09.02.06, 10:10 Witam, Ja tez chce poslac mojego synka do zlobka od wrzesnia, i bede wdzieczna za wszelkie opinie nt. tego zlobka. Pozdrawiam Onaa Odpowiedz Link Zgłoś