Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

blinski- postac autentyczna czy fikcyjna?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:37
    nie chce rozglaszac poglosek i plotek ale podobno 'blinski' nie istnieje-
    'stworzylo' go kilka dzialajacych tu aktywnie 'osobek' aby podniesc
    temeperature dyskusji i 'zamacic'.

i co wy na to?
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 00:42
        po prostu agata christie, bez przesady.
        :)
      • tralalumpek Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 00:42
        co ja na to?
        jest mi to zupelnie obojetne
        dla mnie nawet cale kolo gospodyn wiejskich moze sie pod tym nickiem podszywac,
        nie rzutuje
      • Gość: Mary Kay Letournea Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:47
        dla mnie osobiscie to szok! jak sie dowiedzialam o malo 'nie spadlam z krzesla'!
        internet wyzwala w ludziach 'demony'! czy nie lepiej sie usmiechnac i byc milym
        i sympatycznym, niz tworzyc fikcyjne 'osoby' tylko po to aby prowokowac zamet
        i 'zamieszanie? sama nie wiem, dla mnie to 'przegiecie'...
        • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 01:06
          hm, a od kogóż to 'życzliwego' dowiedziałaś się tej jakże prawdziwej prawdy:))?
          czasami naprawdę nie rozumiem.. czyżbym był aż tak niezwykły, by posądzać mnie
          o bycie wytworem jakiegoś spisku:))?
          • Gość: Mary Kay Letournea Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 01:09
            no komments!

nie chce wskazywac palcem odpowiedzialnych 'osob'- po co wszczynac niepotrzebne
            wojny?

mam tylko jeden apel- dziewczyny, pozwulcie temu forum odzyc , skonczcie swoje
            nieodpowiedzialne 'harce' i przejdzmy wszyscy 'ad rem' ...

to wszytsko co chcialam napisac
            • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 01:19
              hm.. widzę, że naprawdę łatwo cię na te spiski złapać.. za chwilę wpiszę się
              niezalogowany, spójż sobie na ip - 'neostrada plus', i porównaj wtedy z ip
              tych, których podobno jestem tworem. chociaż nie wiem po co to robię..
              przekonanego nic nie przekona w końcu.
              • Gość: bliński Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 01:22
                ciekawe, kto rzucił te niecne podejrzenia i na kogo..? heheh:)
                napisz mi na priva, jestem ciekaw - kłótni nie wywołasz, ze mną tak łatwo się
                nie da;)
            • lunalovelight Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 11:07
              a Ty idz i naucz sie pisac tak po polsku, jak i angielsku, chyba, ze to Twoje
              'komments' to ma byc 'tryndy' ;).

a blinski - osobiscie nie sadze, zeby byl on czyimkolwiek tworem, chyba, ze
              swoich wlasnych rodzicieli :). a poza tym - jakie macenie? jego wypowiedzi sa
              grzeczne, nie jest chamem i nie obraza nikogo, w przeciwienstwie do roznych
              soni18 i tym podobnych. nie zawsze sie z nim zgadzam, ale o to przciez chodzi -
              to forum, na ktorym sie DYSKUTUJE :).
      • b_bb Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 11:52
        Gość portalu: Mary Kay Letournea napisał(a):

> nie chce rozglaszac poglosek i plotek ale podobno 'blinski' nie istnieje-
        > 'stworzylo' go kilka dzialajacych tu aktywnie 'osobek' aby podniesc
        > temeperature dyskusji i 'zamacic'.

Blinski, toż to komplement dla Ciebie nielada. :)))))))))))))))))))))
        Do stworzenia postaci nie wystarczyła jedna osoba, ale aż kilka!! To jest coś!
        Jestem pod wrażeniem. :))))))))))))))))))))))))))
        Ciekawe, kto stworzył postać pod nazwą Mary Kay Letournea, dotychczas nie
        spotkałam tu nikogo o takim nicku.
        Dziecko, słoneczko wyszło, idź na rower lub pograj w gumę, szkoda oczków na
        siedzenie przed komputerem i obmyślanie teorii spisku.

• Gość: Mary Kay Letournea Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:05
          przybralam ten pseudonim 'ad hoc', normalnie jestem zalogowana jako .......

/nie moge tego oczywiscie zdradzic- z oczywistych wzgledow-
          kreatorki 'bilinskiego' zaraz by mnie zniszczyly/

nie rozumie twojego sarkazmu i ironii- pamietam jakie spustoszenie
          sialy 'osobki' na wizaz.pl a poten mialam tego przedsmak na forum.onet.pl -

tu po prostu chucham na gorace, niech forum 'Moda' zostanie ocalone przed
          inwazja 'osobek'!
          • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:17
            i ty niby temu zapobiegniesz:)?
            btw., nazwisko pisze się 'letourneau', zapominasz o 'u' na końcu. też lubisz
            małych chłopczyków;)?
            • Gość: Mary Kay Letournea Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:18
              obrona przez atak?

nie ze mna te 'numery' osobko 'blinski'!
              • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:24
                ja się po prostu pytam i poprawiam, byś nie popełniała więcej tego błędu - z
                atakiem niewiele miało to wspólnego.
                co, prowokujesz mnie, bo chcesz mnie zobaczyć w realu czy co;)?
        • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:07
          no nie:)? wynika z tego, że potrzeba by się pomęczyć w kilka osób, by mnie
          zaprojektować:)
          hm, byłem tylko ciekawy skąd mary ma takie informacje o mnie skoro nawet nie
          było o tym posta, a co dopiero wątku (chyba niczego nie przegapiłem?). ktoś jej
          na priva taką ciekawostę przesłał? tylko niby kto i skąd on ma takie rzeczy
          wiedzieć. po prostu zaintresowała mnie droga wytworzenia się tej plotki:)
          • lunalovelight Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:14
            no co tu kryc?
            blinski, jestes slawny :)
            • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:19
              fuck me i'm famous:))
              ta 'sława' przyciąga jak widać wiele różnych dziwolążek:)
              • lunalovelight Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:24
                ale jakie masz branie ;)
                bo wiesz...kto sie czubi, ten sie lubi :P.
                • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:26
                  no, ja właśnie z takiego założenia wychodzę;)
      • eirenne Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:17
        Nie jestes pewna- milcz. Jesteś pewna- mów od razu o co chodzi, bo sama na razie
        "mącisz".
        A niby jak miałyby Cię zniszczyć te osoby? Zastrzelić w ciemnej ulicy czy jak? :-DDD
        I w ogóle mam goracą prośbę, żeby skończyły się watki o blinskim! Z całą moją
        sympatią do niego- zaczyna mi się robić słabo, kiedy widzę jego login w temacie.

A propos tworów internetowych- kiedyś tu szałała niejaka negra29, "pomąciła",
        potem się przyznała, że tworzy ją parę osób. I było fajnie i git i nikomu czapka
        z głowy nie spadła. Pozdrawiam.
        • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:22
          negra to chyba na fk, ale nie pamiętam jej za bardzo, chyba była mało
          kontrowersyjna:)
          • eirenne Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:28
            Na fk jest negra28 :-DDD
            • b_bb Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:34
              Co do negry29, dla mnie była to postać męcząca i nudna, niezbyt zabawna.
              Zniknęła negra, pojawił się blinski, jeśli jest to ten sam twórca, to
              zdecydowanie wolę blinskiego.
              Swoją drogą, kogo obchodzi, kim w realu jest ktoś, kto dyskutuje na tym forum?
              Przecież jest to forum służące rozrywce, czasem ktoś komuś w czymś pomoże, wyda
              opinię i jest fajnie. Śledztwa typu: "kim jest Sonia, kim jest blinski" itp
              niczemu nie służą. Dla mnie na forum blinski jest 20-letnim studentem, a czy w
              rzeczywistości jest to 30-letnia kobieta, która się nudzi i bawi w ten sposób,
              to co z tego?
              • Gość: Mary Kay Letournea Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:39
                podziwiam twoj spokoj ducha i postawe 'akceptacji', sczerze, mnie uczono by zyc
                uczciwie, dlatego oczekuje uczciwosci od innych- to byc moze tak mnie
                zbulwersowalo w tej calej 'aferze blinskiego'...
                • b_bb Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:46
                  Gość portalu: Mary Kay Letournea napisał(a):

> podziwiam twoj spokoj ducha i postawe 'akceptacji', sczerze, mnie uczono by zyc
                  > uczciwie, dlatego oczekuje uczciwosci od innych- to byc moze tak mnie
                  > zbulwersowalo w tej calej 'aferze blinskiego'...

Jestem zachwycona blinski gate, coś się dzieje, forum żyje hehe. Gratuluję Ci
                  pomysłu na stworzenie całej afery, myślę, że co najmniej jeden dzień będzie z
                  tego niezła zabawa. :)))))))))))
        • b_bb Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:22
          Przecież ten wątek ma na celu właśnie zamącenie:) Sama autorka wątku wymyśliła
          plotkę i śmieje się, że powstał szumek.
          Gratuluję,Mary Kay, bo widzę, że się rozkręca. ;)
          • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:25
            a niech się cieszy, każdy wątek dobry by sobie pogadać;)
            • b_bb Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:26
              blinski napisał:

> a niech się cieszy, każdy wątek dobry by sobie pogadać;)

Pewnie, też to lubię. ;))
      • Gość: Prawda Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.04, 12:29
        Bilinski to ta osoba !!!

home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm
        • blinski Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:32
          ej - no właśnie.. zupełnie zapomniałem o naszym przyjacielu z ibizy:) może to
          na podstawie 'prawdziwych' informacji z tego kichowego linku założycielka wątku
          skonstruowała swoją teorię? chociaż.. musiałaby być wtedy bardziej niż głupia.
          :)
        • b_bb Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 12:38
          Ale numer! Załapałam się na twórcę blinskiego tudzież bycie jednocześnie
          kochanicą francuza. Mam teraz poczucie jakiejś wspólnoty, więzi braterskiej
          (siostrzanej).
          Hehehehe, super, zapowiada się zabawny dzień :))))))))))))))))
          Pozdrawiam wszystkie swoje wcielenia oraz pana analfabetę z Ibizy. :)))
          • fritzek Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? 05.08.04, 13:01
            boszz!
            toż to problem na miarę rozprawy filozoficzno-socjologicznej!
            'traktat o blinskim i jego (nie)istnieniu'-może być?

a wogóle to o co chodzi?jakie sianie zamętu,jakie rozwalanie forum?!ja
            uważam,że forum 'moda' jest jednym z najfajniejszych,w których stale uczestniczę
            (prosze nie odbierać tego jako lizusostwa).forum może sie nie podobać
            soniopodobnym 'lasencjom' słynących z zamiłowania do czubów,kaszkietów
            itp.pierdół.bo rzeczywiście większość stałych bywalców tej 'mody' nie
            trawi.poza tym jest całkiem sympatycznie i wesoło.
            jak ktoś chce zobaczyć po.....e forum to polecam forum 'wegetarianizm'.

a blinskiemu oczywiście gratuluję ciągłego wzrostu popularności w rankingach
            przedwyborczych ;)))
      • Gość: inezja Re: blinski- postac autentyczna czy fikcyjna? IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 05.08.04, 16:03
        ha
        ha
        ha
        ha
        ha
        ha
      • Gość: kakaadoo blinski & co. -mission impossible IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.04, 16:47
        to ja juz sie gubie, ale w sumie to wynika z tego, ze na tym forum oprocz kilku
        wyjatkow dyskutuje sama ze soba jedna osoba?? Dobrze rozumuje?? oj chyba
        zmienie forum :) "papatki"
        • Gość: Dora Re: blinski & co. -mission impossible IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 03:06
          Zrób to!!!! Zmień forum!!!
          • Gość: cxl Re: blinski & co. -mission impossible IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.04, 21:09
          • Gość: kakaadoo Re: blinski & co. -mission impossible IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.04, 12:01
            az tak ci zalezy :/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka