Gość: Sloggi IP: *.man.polbox.pl 12.06.01, 16:59 Co zmieniłbyś w Łomiankach ? Co Ci się nie podoba ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.06.01, 01:22 Wyeliminowałbym smród w ełkach. Jak to można zrobić? 1) Otwierać okna 2) myć się 3)myć zęby 4)nie przewozić smrodu w torbach 5)prać ubrania; niby proste, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: packard Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 00:04 Chyba burmistrza i zarząd. Burmistrz wygląda na faceta uczciwego i oddanego, ale chyba nie starczyło mu talentów i umiejętności. W Łomiankach lezy prawie wszystko to, co dla gminy powinmno byc najważniejsze - kanalizacja - oświata - kultura - bezpieczeństwo, - ulice (nawierzchnia, oswietlenie) Sa natomiast sukcesy w sporcie, ale to raczej na przekór władzom miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:32 Sorry,czy to miejsce , gdzie żyją ŁOMY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.man.polbox.pl 11.07.01, 10:31 nie - to miejsce gdzie żyją Łomianczanie, Łomianczanki i Łomianczątka - pasuje Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 16:24 No właśnie, te autobusy. Drogie, wiecznie brudne i śmierdzące ( to głównie do pasażerów). Nawet w trzydziestostopniowy upał okna są pozamykane. Poza tym w Łomiankach były kiedyś pojemniki do segregacji śmieci. Co się z nimi stało? Chciałam segregować śmieci, ale to jest prawie niemożliwe. Można dużo zrobić, żeby było czysto i przyjemnie, i to niedużym kosztem. W Milanówku na przykład za wywiezienie posegregowanych śmieci płaci się mniej. Jest czysto dzięki temu, że każdy się martwi o swoje otoczenie. U mnie natomiast ktoś regularnie wyrzuca swoje śmieci pod ogrodzeniem. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1621 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.10.01, 23:24 zatrudniłbym hycla do lapania psow bez smyczy (i kotów rowniez:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 25.10.01, 11:23 Ciekawe co zrobiłbyś gdyby Tobie zaginął ukochany pies czy kot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1621 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.10.01, 22:17 gdyby mi zginal moj ukochany pies lub kot to bym poszedl wlasnie do tego hycla z postu wyzej i go sobie odebral Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 10:32 O ile ten stworzaczek, jeszcze będzie żył. A swoją drogą to gdzie umieściłbyś takie schronisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 29.10.01, 17:33 Chęciami piekło wybrukowano. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 11:03 Zawsze można sprawdzic cz "Na Paluchu" jest jeszcze miejsce... PPrzecież tyle tam się mieści... Byzmyślni ludzie i biedne zwierzaki, które nie moga być kochane... Przykre, ale jak możecie kochac zwierzęta jak między soba mamy tyle przykrych sytuacji... ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 11:18 Zawsze całując Cię prosto w samo serce mogę zapytać czemu nie masz 15 psów i 40 kotów, którym należy kupić telewizor, aby nie miały nerwicy. Chyba nie kochasz naszych braci mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 14:59 mam 3 pieski i kotka, papużk, rybki, chomika... Wystarczy??? co ciekawsze jestem uczulony na sierść zwierząt... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: 62.233.138.* 30.10.01, 15:00 Uczulenie ? ciekawe gdzie występuje nawiększy i najwydatniejszy obrzęk :) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 15:02 ciekawość to pierwszy stopień do piekła. i nie tylko to to ziemiea... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 28.11.01, 20:43 Wybudowałbym estakadę nad skrzyżowaniem w Dąbrowie. Poza tym przydałby się porządek z kana;lizacją - to obciach, że wybudowano oczyszczalnię, a ludzie dalej mają szamba - bo miasta nie stać na podłączenie posesji do kanalizacji i na rozruch oczyszczalni. Odpowiedz Link Zgłoś