Dodaj do ulubionych

Co zmieniłbyś w naszym mieście ???

IP: *.man.polbox.pl 12.06.01, 16:59
Co zmieniłbyś w Łomiankach ?
Co Ci się nie podoba ???
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.06.01, 01:22
      Wyeliminowałbym smród w ełkach. Jak to można zrobić? 1) Otwierać okna 2) myć
      się 3)myć zęby 4)nie przewozić smrodu w torbach 5)prać ubrania; niby proste, a
      jednak...
    • Gość: packard Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 00:04
      Chyba burmistrza i zarząd. Burmistrz wygląda na faceta uczciwego i oddanego,
      ale chyba nie starczyło mu talentów i umiejętności.
      W Łomiankach lezy prawie wszystko to, co dla gminy powinmno byc najważniejsze
      - kanalizacja
      - oświata
      - kultura
      - bezpieczeństwo,
      - ulice (nawierzchnia, oswietlenie)

Sa natomiast sukcesy w sporcie, ale to raczej na przekór władzom miasta.
      • Gość: greg Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:32
        Sorry,czy to miejsce , gdzie żyją ŁOMY?
        • Gość: sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.man.polbox.pl 11.07.01, 10:31
          nie - to miejsce gdzie żyją Łomianczanie, Łomianczanki i Łomianczątka - pasuje
          Ci.
      • Gość: As Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 16:24
        No właśnie, te autobusy. Drogie, wiecznie brudne i śmierdzące ( to głównie do
        pasażerów). Nawet w trzydziestostopniowy upał okna są pozamykane. Poza tym w
        Łomiankach były kiedyś pojemniki do segregacji śmieci. Co się z nimi stało?
        Chciałam segregować śmieci, ale to jest prawie niemożliwe. Można dużo zrobić,
        żeby było czysto i przyjemnie, i to niedużym kosztem. W Milanówku na przykład
        za wywiezienie posegregowanych śmieci płaci się mniej. Jest czysto dzięki temu,
        że każdy się martwi o swoje otoczenie. U mnie natomiast ktoś regularnie wyrzuca
        swoje śmieci pod ogrodzeniem. Skandal.
        • Gość: 1621 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.10.01, 23:24
          zatrudniłbym hycla do lapania psow bez smyczy (i kotów rowniez:)
          • sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 25.10.01, 11:23
            Ciekawe co zrobiłbyś gdyby Tobie zaginął ukochany pies czy kot ?
            • Gość: 1621 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.10.01, 22:17
              gdyby mi zginal moj ukochany pies lub kot to bym poszedl wlasnie do tego hycla
              z postu wyzej i go sobie odebral
              • sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 10:32
                O ile ten stworzaczek, jeszcze będzie żył. A swoją drogą to gdzie umieściłbyś
                takie schronisko ?
      • sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 29.10.01, 17:33
        Chęciami piekło wybrukowano.
        • sawa55 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 11:03
          Zawsze można sprawdzic cz "Na Paluchu" jest jeszcze miejsce... PPrzecież tyle
          tam się mieści... Byzmyślni ludzie i biedne zwierzaki, które nie moga być
          kochane... Przykre, ale jak możecie kochac zwierzęta jak między soba mamy tyle
          przykrych sytuacji... ;o(
          • sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 11:18
            Zawsze całując Cię prosto w samo serce mogę zapytać czemu nie masz 15 psów i 40
            kotów, którym należy kupić telewizor, aby nie miały nerwicy. Chyba nie kochasz
            naszych braci mniejszych.
            • sawa55 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 14:59
              mam 3 pieski i kotka, papużk, rybki, chomika... Wystarczy??? co ciekawsze
              jestem uczulony na sierść zwierząt... ;o)
              • Gość: sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? IP: 62.233.138.* 30.10.01, 15:00
                Uczulenie ?
                ciekawe gdzie występuje nawiększy i najwydatniejszy obrzęk :)
                • sawa55 Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 30.10.01, 15:02
                  ciekawość to pierwszy stopień do piekła. i nie tylko to to ziemiea... ;o)
    • sloggi Re: Co zmieniłbyś w naszym mieście ??? 28.11.01, 20:43
      Wybudowałbym estakadę nad skrzyżowaniem w Dąbrowie.
      Poza tym przydałby się porządek z kana;lizacją - to obciach, że wybudowano
      oczyszczalnię, a ludzie dalej mają szamba - bo miasta nie stać na podłączenie
      posesji do kanalizacji i na rozruch oczyszczalni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka