auto

(92 wyniki)
  • Czy nie ma problemów z wypożyczeniem auta "od ręki" czy lepiej wcześniej, nawet w Polsce wcześniej rezerwować? Nie wiem jak jest na Krecie dlatego pytam, na Rodos nie było rok temu problemów i bylo taniej niż rezerwacja wcześniejsza.
  • Witam . Czy ktoś był i wypożyczał auto na Rodos ? chciałabym dowiedzieć się jakie są ceny wypożyczenia na dzień oraz warunki , czy trzeba płacić kaucję? oraz czy wymagany jest wiek 23 lat ? oraz co warto zwiedzić zobaczyć jakie ceny w kawiarenkach , tawernach ? bardzo proszę o pomoc :) Pozdrawiam :)
  • hej, wybieramy się niedługo do Gouves, hotel Gouves Park Holiday Resort. Mam kilka pytań dot. wypożyczenia auta : - Z którą wypożyczalnią najlepiej ? - czy płatność musi być tylko kartą kredytową, czy może być gotówka ? - jakie opcje dodatkowe wykupić ? - na co zwrócić uwagę ? pozdr. ania
  • witam, czy wie ktoś ile kosztuje aktualnie benzyna na cyprze?? i ile kosztuje wynajem auta???
  • chcę wynająć auto na 2-3 dni, a słyszałam o przekrętach np, płacisz za wynajem a przy odbiorze żądają tyle samo za ubezpieczenie bez uprzedzenia i jeśli się nie zgodzisz nie odzyskasz pieniędzy za wynajem, czyt to prawda? Proszę o rady, a może ktoś poleci mi miejsce gdzie wynająć autko w Hersonisos?
  • jak to wygląda musi być na co najmniej 3 dni czy wypożyczyć można na krócej dzień, dwa
  • Witam serdecznie :) Wybieramy sie na 2 tygodnie na Krete, mamy bilety lotnicze i poza tym nic :) Ladujemy w Heraklionie ok. 23.30, planujemy mieszkac na campingach. Czy ktos sie orientuje, czy trudno bedzie o tej porze dotrzec do campingu w/obok Hieraklionu? Slyszalam, ze sa autobusy z lotniska. Chcemy rowniez wypozyczyc auto, zastanawiam sie, czy na tydzien czy na caly pobyt - co sadzicie o zwiedzaniu Krety i przemieszczaniu sie bez samochodu? Jest to wykonalne, jesli chcielibysmy...
  • Proszę o informację czy na wypożyczenie auta potrzebna jest karta czy można wypożyczyć za gotówkę
  • Witam serdecznie wszystkich bywalców i miłośników Krety, lecimy tam w nast.tyg. do Rethymnonu, planujemy wypożyczyć auto i wykupić wycieczki w jakimś miejscowym biurze- i tutaj pytanko, gdzie najlepiej i najtaniej?:)Dziękuję z góry za odzew.
  • Witam! Chciałbym wypożyczyć auto w Chani- na około 3-4 dnia w okresie polskiego weekendu majowego. Znalazłem w necie np taką stronę: www.crete-car-rentals.gr/pricelist.php Czy ceny tutaj są "w normie" czy bardziej opłaca się na miejscu znaleźć wypożyczalnie i potargować się jeszcze troszkę??? Oferty Autoway- która m/in. promuje się na forum jest wyższa o około 20E na aucie. Pozdrawiam i dzięki za info.
  • Witam, Zaplanowałam na koniec sierpnia dwutygodniowy objazd Poloponezu wynajętym samochodem. Czy ktoś z Państwa może wyjnajmował auto na lotnisku w Atenach? Może lepiej gdzieś w mieście? Jadę z dwójką dzieci więc będę potrzebowała również foteliki. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Pozdrawiam Ela.
  • Witam, Czy za 100 euro wynajmę auto na Rodos na 4 dni? Lecę już za miesiąc:) Pozdrawiam.
  • Zamierzam pierwszy raz wypozyczyc auto bedac na Korfu, stad mam kilka pytan. Czy przy wypozyczeniu auta konieczna jest wplata depozytu ? Co obejmuje ubezpieczenie - czy w razie wypadku/stluczki ponosze koszty? Jak liczony jest okres wypozyczenia - dobowo np. wypozyczam we wtorek o 10tej, zwracam w czwartek o 10tej ? Na jakim poziomie niezbedna jest znajomosc angielskiego przy wypozyczeniu pojazdu ? Bede wdzieczny za rozwianie moich watpliwosci, szczegolne odnosnie dwoch pierwszych pyta...
  • czesc, nie znalazłem aktualnych cen więc zapytam: czy taniej wychodzi wynajem auta juz na miejscu czy rezerwacja np. w autoway? lece z dzieckiem 2.09 i nie wiem czy jest sens stresować sie szukaniem dla 2 euro roznicy :-) interesuje mnie auto gr A (np. Kia Picanto) na 5 dni w pelnym ubezpieczeniu, oferta autoway to 155 euro. pzdr!
  • bardzo proszę o podanie kosztów wynajmu auta na Krecie. Jakie marki mają? Na co zwrócić uwagę? Jadę pierwszy raz i nie jestem zorientowana. Bardzo proszę o rady
  • lece 9.06.br na Krete (Stalida) . Zastanawiam sie czy szukac auta w Internecie czy spokojnie znajde na miejscu. Czy maja auta w dobrym stanie.
  • Możecie polecić jakąś wypożyczalnie aut w Kavros lub Georgiopolis? Polecany na tym forum Auto-Way niestety tam nie dociera...
  • Ma ktoś sprawdzone punkty wynajmuu samochodu w okolicy Rethymno??Interesuje mnie autko na max 3 dni z klimatyzacją!! W okolicach jakiej sumy bedzie oscylowało?? pzdr
  • Witam chcemy leciec w tym roku na wakacje z córeczką na którąś z wysp greckich - rozważamy Kretę lub Rodos. Szukam na razie dobrej oferty. Chcemy troszkę pozwiedzać a nie tylko siedziec w hotelu. Zalezy nam żeby wypożyczyć samochód w dobrej, sprawdzonej wypozyczalni ale sprawdzając ceny w Avisie i Budgecie trochę mnie poraziły. 1. Czy ktoś wynajmował auto na greckich wyspach i może powiedzieć na co zwrócić uwagę? 2. Czy podstawią nam auto pod hotel? Czy trzeba za to dopłacać? Zalezy...
  • Czemu ten post jest wciąż kasowany????????? Staram się go śledzić i nie mogę doczekać sie informacji! To chyba jak najbardziej zwiazany z tematem forum o Grecji wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się