auto

(53 wyniki)
  • Córka wychodzi za mąż i zastanawiamy sie czy wypada poprosić jej ojca chrzestnego a mojego brata o zawiezienie jej do ślubu? Mają piękne auto, które się na pewno do tego nadaje i wydaje mi się, że to nawet miło by było gdyby, może nie sam chrzesny, ale np. jego syn zawiózł ich do ślubu. Tzn do samego kościelnego, później na salę będą szli piechotą bo blisko jest akurat, a później auto normalnie zostało by na parkingu pod salą, a oni bawili się jako goście.
  • Do slubu pojedziemy srebrnym autem, a suknie, kwiaty i dotatki planowalismy w kolorze białym/jeśniutki ecru . Myślicie, że będzie się gryzło? Niespecjalnie mam ochote na kolor przewodni, ale boję się że dekoracje na aucie nie będą wyglądać ładnie. Co radzicie? - pójść w kolor przewodni (bukiet, ozdoby sali, no i auto) - tylko samochód ubrać w jakiś kolor - zostawić jak planowaliśmy, czyli białe dodatki wszędzie (na aucie też) - a może jeszcze coś innego?
  • Jakie Wam się podobają? Macie jakieś pomysły? Auto retro odpada, tym bardziej limuzyna.
  • Cześć dziewczyny, potrzebuje Waszej pomocy :) mam problem z decyzja co do przystrojenia auta. Straszniemi sie podoba akie przystrojenie: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48f498eb8bad83ea.html delikatne, subtelne. Nie wiem tylko, z czego sa zrobione te białe wasy ;) Auto ma kolor piaskowy wiec jasne przybranie byłoby bardzo słabo widoczne. Zastanawiam sie, czy wypada i czy wogole sie tak robi, ze kwiatki na aucie sa te same co moj bukiet, który bedzie wygladal tak: www.fotosik.pl/...
  • Witam, Szukam samochodu do ślubu marki Cadillac ELDORADO CABRIO, jeśli macie jakieś namiary w Warszawie lub okolicach to proszę podzielcie sie informacjami. Szukałam już ale ciężko jest znaleźć coś ładnego. Ślub 28.06.2008
  • Moi Drodzy! Jakim autem bedziecie jechac do ślubu? Moze macie namiary na jakąs tanią wypożyczalnie? Ja do kościola mam zaledwie 200m, ale po ślubie do restauracji ok 15km. Poradzcie prosze.
  • Gdzie w Warszawie można kupić dekoracje do przybrania auta. Proszę o rady i namiary. Pozdrawiam!
  • Dziewczyny!! Macie mozę jakieś fotki z dekoracjami auta do ślubu. Nie chodzi mi o jakie duze dekoracje,girlandy,wielkie bukiety,wolę skromniejsze dekoracje. Byłabym wdzieczna gdybyście powrzucały jakieś linki z forkami. Pozdrawiam karmazyna
  • potrzebuje opini odnosnie tego auta img83.imageshack.us/my.php?image=centuriocw5.jpg img83.imageshack.us/my.php?image=centurio1ow4.jpg img216.imageshack.us/my.php?image=centurio2ot9.jpg img216.imageshack.us/my.php?image=centurio3uf9.jpg "...Unikatowy egzemplaz kolekcjonerski. W 1973 roku wyprodukowano jedynie 5793 sztuki tego modelu z nadwoziem typu kabriolet. Auto jest w 100 % sprawne technicznie, po odrestaurowaniu, zarejestrowany jako zabytek. Wyjatkowo komfortowe zawi...
  • witam.Jak roziwazujecie problem dojazdu gosci z kosciola na sale weselna(od siebie ok 2-3km) czy we wlasnym zakresie goscie jakos przyjada czy lepiej zamowic jakis autobus? Prosze o opinie rowniez czy wynajecie auta do slubu,ktorym jada Mlodzi za 480zl to przesada?Lepiej pojechac czyims autem z rodziny np ford galaxy?prosze o opinie,ciekawa jestem co Wy na to,dziekuje
  • dziewczyny podpowiedzcie prosze jak udekorować auto terenowe www.landrover.pl/2005/us/en/Vehicles/New_Range_Rover/Gallery/R ange_Rover_gallery.htm
  • Jakbyscie mialy do wyboru samochod zabytkowy rolls-royce i nowoczesny cabrio, to ktory byscie wybraly?pytanie teoretyczne bo szukam na razie auta ale mamy troche inne upodobania z narzeczonym:) mi sie bardzo podobaja nowoczesne samochody cabrio, a nazeczonemu zabytkowe, zwlasza rolls-royce.. choc nie jestem nastawiona na "nie" do zabytkowych tu zaczynaja sie schody.. gdyz moja mama uwaza, ze wesele z tzw. pompa, są niebezpieczne, bo wiele par sie rozpada.. wiem ze to tylko st...
  • 1. Na co w sumie najbardziej trzeba zwrócić uwagę przy wybieraniu samochodu do ślubu? 2. Czy jest jakiś przesąd związany z drogą do ślubu? Coś mi się kołacze po głowie, że trzeba przejechać ileś mostów, ale nie pamiętam ile. Dzięki!
  • witam, poszukuję ładnego auta retro, którym 5 czerwca mogłabym pojechać do ślubu w Urzędzie Stanu Cywilnego przy PL. Zamkowym w Wa-wie a następnie na przyjęcie weselne na warszawskim Ursynowie. Auto jest mi potrzebne na 4 godziny między 14.00 a 18.00. Może ktoś z Was ma takie auto albo korzystał z usług właściciela takiego samochodu? Pozdrawiam
  • Witam! Poszukuje jakis fajnych dekoracji na autko czegos orginalnego nie olepanego.
  • klasyczna biała i dluga limuzyne czy male stare autko?a moze bryczke? zalazlam limuzne za 200zl zza godzine www.krakow.gumtree.pl/krakow/14/20885214.html czy to tanio? podoba sie Wam? PIszcie.
  • Dziewczyny, jestem na etapie szukania auta do ślubu, ponieważ to będzie czerwiec chcielibysmy pojechac starym cabrioletem. Czy któraś z Was może podzielić się informacjami gdzie go mogę szukać? Bede wdzięczna za info.
  • W tym wątku proszę zamieszczać wszelkie ogłoszenia dotyczace poszukiwania: -auta, -sali, -orkiestry, Wszystkie nowe ogłoszenia tego typu zamieszczane poza tym wątkiem będą usuwane podobnie jak reklamy uslugodawcow.
  • Dziewczyny, przekopuje internet i jak na zlosc nie moge znalezc nic ciekawego. Nasz kosciol jest nowoczsny ale piekny, duzo w nim swiatla i witrazy, przestrzenny. Samochod to sredniej klasy auto Mazda3 szara metaliczna. Lubie delikatne ale eleganckie dekoracje i chcialabym, aby w takim tonie byla stylizacja. Macie jakies cikawe pomysly?Aha kolory to bialy, ecru, roz, malina, czerwien. Licze na Wasza pomoc/zdjecia duuuzo zdjec;)dziekuje!!!
  • jak fajnie ozdobic auto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się